Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 19 mar 2013, 22:23

ma Ibra je rjesenje za sve nase probleme :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 19 mar 2013, 22:37

Ne bi ga zvao kad bi nam za kifla trebalo. Plaćenik najobičniji, a takve sam uvijek prezirao.

Mrzim Cannavara sto se nakon odlaska vratio u klub da uzme jos koji milion, pod izgovorom da se vratio da pomogne klubu. Hinjara najobičnija, kao i ovaj gore zingaro iz švedskog geta :roll:
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 19 mar 2013, 22:41

L'Avvocato je napisao/la:Ne bi ga zvao kad bi nam za kifla trebalo. Plaćenik najobičniji, a takve sam uvijek prezirao.

Mrzim Cannavara sto se nakon odlaska vratio u klub da uzme jos koji milion, pod izgovorom da se vratio da pomogne klubu. Hinjara najobičnija, kao i ovaj gore zingaro iz švedskog geta :roll:

Potpis druze najgore sto ljudi brzo zaboravljaju neke stvari i olako prelaze preko toga JUVENTUS JE INSTITUCIJA :D :D i tako se moras odnositi prema njemu a ovim placenicima daleko kuca od JUVEA :D
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 19 mar 2013, 22:52

Razumijem ja ove naše juventine koji bi voljeli nekog jakog napadača u klubu jer nam zaista takav jedan treba. Nemam ništa protiv tih želja, ali postoji i druga strana priče, koju ne mogu da svarim. Ne gotivim ga ni sekunde i to je to.

Ima još napadača na tržištu, a koji nisu imali priliku da se dokažu navijačima Juventusa.
★★★

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 19 mar 2013, 23:03

Kao prvo, Ibrahimović je bez sumnje jedan od najboljih napadača svijeta trenutno, genije sa loptom, savršen u svakom smislu, ali ja ga ne bih volio vidjeti u Juventusu iz razloga koje su već nabrojali Avvocato i Yucca, čisto subjektivno, iako bi nam strašno unaprijedio napad.

Kao drugo, stvarno ne znam zašto se više spominje prima punta kad nam Llorente dolazi. Uz njega će tu biti još Matri/Q kao njegova zamjena i to je to. Treba ganjati povučeniju špicu, onog koji može napraviti nešto potezom, driblingom, tu je Jovetić, sanchez, Suarez, stvarno ne vidim potrebu za još jednim sidrašem.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

golden
Kontakt:

Post Postao/la golden » 19 mar 2013, 23:19

Ibrakadabra nekad ubjedljivo najdraži igrač ali jednostavno on nije za ovaj juve. Suarez je mnogo bolje rješenje.
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆

☀ PHOENIX SUNS ☀

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 19 mar 2013, 23:53

da i ja neponavljam razloge koji su vec navedeni,,,samo cu jos poneki dodati uz vec nabrojano......
Ibra je strasan igrac i..... tacka,,,,,,,,,,,,,,,,, nebi volio da dodje iz ,,,opet gore navedenih razloga,,,,plus,,,,,,, godine,,on ima 31, ubrzo 32g,,, imamo vec Ljorentea,..,koji je igrac bas tipa onog sto trebamo,, ima visinu,,,tehniku,,,realizaciju,,,jednostavno kompletan igrac,,,plus sto se on jos zeli dokazati,,,i hvala bogu imace prilike ubrzo, :D :D :D :D ,,,,
eeeeh,, jos bi njemu volio dodati jednog od,,,SUAREZ,,,,JOVETIC,,,,,SANCEZ...bilo koji da dodje,,mada bi volio ovim redoslijedom,,,, :D :D :D :D :D .... imacemo ono sto nam fali tokom ove sezone,,,,,NAPAD....... u kontinuitetu... :D :D :D :D :D :D

AmiciDiNessuno
Kontakt:

Post Postao/la AmiciDiNessuno » 20 mar 2013, 09:49

http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=133018" onclick="window.open(this.href);return false;

Arigo Sacchi glas razuma, lik govori kako Contea treba branit i ovaj Juve koji je on stvorio a ne napadat i sijat onoliku mrznju gdje god tim gostuje.

NEILA
Kontakt:

Post Postao/la NEILA » 20 mar 2013, 11:29

najbolje bi bilo sancez i suarez po strani a ljorente u spici tako bi bili jos i ubojitiji,ni ja nisam za zlaju,svi koji su napustili juve kad je bio izbacen i kad su bili najpotrebniji podvili su rep ko kuje i pobjegli za pare,to su mogli i uraditi delpa,bufon,nedved i jos njih par al su ostali u klubu,treba traziti napadace ispod 30 god.
Vatra

golden
Kontakt:

Post Postao/la golden » 20 mar 2013, 12:19

NEILA je napisao/la:najbolje bi bilo sancez i suarez po strani a ljorente u spici tako bi bili jos i ubojitiji,ni ja nisam za zlaju,svi koji su napustili juve kad je bio izbacen i kad su bili najpotrebniji podvili su rep ko kuje i pobjegli za pare,to su mogli i uraditi delpa,bufon,nedved i jos njih par al su ostali u klubu,treba traziti napadace ispod 30 god.
Tako je Jarane :mrgreen:
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆

☀ PHOENIX SUNS ☀

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 20 mar 2013, 15:22

ako dodje Suarez(vrlo tesko) onda nam ne treba niko vise, Suarez,Llorente, Vucina i show moze da pocne...
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta

«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 20 mar 2013, 15:25

slika

8-)
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 20 mar 2013, 15:32

Contentissimo je napisao/la:ako dodje Suarez(vrlo tesko) onda nam ne treba niko vise, Suarez,Llorente, Vucina i show moze da pocne...
Uh kad bi dobili Suareza onda nam netreba niko vise. Ma da ce biti tesko al eto vidjet cemo.

Jel zna ko zasto se igra derbi u 15:00? Bas cudno,,,

korisnikforuma
Kontakt:

Post Postao/la korisnikforuma » 20 mar 2013, 15:40

Da naši imaju par sati više za odmor do utakmice LP.
Nismo mi Meelan pa da nam pomiču utakmicu za petak ili izađu u susret na bilo koji način ;)

adojuve
Kontakt:

Post Postao/la adojuve » 20 mar 2013, 16:17

Vidim raspravu vezano za Ibru, ako Conte mili da bi se uklopio svojim mentalitetom o igrackim kvalitetima ne treba govoriti sto da ne, ne znam da je Ibra ikada izjavio nesto kontra Juventusa, a ove izjave PLACENIK, pa ko te danas igra za djaba, ne razmijem, svi igraju za novac i to je to, neki igraci Juve ih ima vole klub, te ne mozes od stranaca ocekivati lojalnost klubu.

drughi
Kontakt:

Post Postao/la drughi » 20 mar 2013, 16:34

Ma Ibra izdajnik obični,Suarez pusta želja nego šta je s Conteom negdje pročita ne želim biti Juventusov Ferguson istina ilii... :?:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 20 mar 2013, 16:39

Chiellini se vraća u Torino

Giorgio Chiellini neće moći igrati za Italiju protiv Brazila i Malte, potvrdio je danas doktor talijanske reprezentacije.

Super vijesti, taman da se odmori za ove bitnije tekme.. Vjerovatno nece igrati ni protiv intera, sto je po meni odlicno!!

chi3llo
Kontakt:

Post Postao/la chi3llo » 20 mar 2013, 16:48

Ma bring back Ibra, pa da se igramo :)

On je i jedini igrac sto je onda otisao da sam mu halalio, jer je bio najperspektivniji spic na svijetu, i da igra u Seriji B, ne ide, ja nikad usljivcu Zambrotti, Cannavaru, Thuramu, necu oprostit, gamad preko 30 imali hladno i otisli, Ibra nam je tek dosao, nije pravio probleme, cak sta vise, parao mreze, i kao sto i sam kaze u knjizi, najvise je u karijeri naucio u Juventusu i od Capella. Da nije kurcopolija bilo, mogu se kladit da bi nam igrao bar jos 4-5 godina, ako ne i do sad.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 20 mar 2013, 17:02

drughi je napisao/la:Ma Ibra izdajnik obični,Suarez pusta želja nego šta je s Conteom negdje pročita ne želim biti Juventusov Ferguson istina ilii... :?:
Želi, pogrešno si pročitao. :)
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 20 mar 2013, 19:03

[youtube][/youtube]

Ne znam jel bilo već, al evo svejedno da postavim za one koji nisu vidjeli :D

Nije loše :D
★★★

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.