Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
-
- Kontakt:
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
Koju igra poziciju Bajramovic u svom klubu? Mozeli on biti postavljen u odbrani?
Dal mogu Misimovic i Pjanic igrati u tandemu? Obojica igraju na istoj poziciji, da nece mozda jedan drugom smetati
Dal mogu Misimovic i Pjanic igrati u tandemu? Obojica igraju na istoj poziciji, da nece mozda jedan drugom smetati
ma ovo ce bit 100%...bolji smo i zabit cemo im najmanje 2..lejla je napisao/la:kad smo kod njih mogli im uvalit 3 gola (a nismoreds je napisao/la:3:1 za nas na biljinom![]()
), nije nerealno ocekivat ovakakv rezultat,,,,
![]()

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
ne moze mu Pjanic vise smetati nego sto su mu portugalci smetali na prvoj tekmi pa se ziv nije vidioBosanceros1010 je napisao/la:Koju igra poziciju Bajramovic u svom klubu? Mozeli on biti postavljen u odbrani?
- rob do bagro
- Kontakt:
jel ti imalo gledas nase igrace,jesil ih ikad pratio u svom klubu...cuj hocel jedan drugom smetat,a ja ti pitanja...bolje da si pitao hocel se zabit jedan u drugogBosanceros1010 je napisao/la:Koju igra poziciju Bajramovic u svom klubu? Mozeli on biti postavljen u odbrani?
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
A kako to da nece biti sve gotovo u slucaju da primimo 2-3 gola?NoName je napisao/la:Kako si ti Tariče samo bistar momak, svaki put me uspiješ iznova impresionirati. Mislim, nakon koliko vremena razmišljanja si uspio da zaključiš da je sve gotovo ako primimo 2-3 gola? Svaka čast brate!

Ljudi budite realni : Nema govora da mozemo Portugalcima zabiti vise od 2 gola a kamoli 3-4 u slucaju da primimo par golova u Zenici.
Igra bas tu koja nam treba.Bosanceros1010 je napisao/la:Koju igra poziciju Bajramovic u svom klubu? Mozeli on biti postavljen u odbrani?
Ovo drugo,iskreno ne mogu ali ko nas sad sta pita.
Valja nam sad u napad a za odbranu Keni i ostalima nebih u kozi bio.
@tarik ne budalesi.Igracemo totalno ofanzivno.Spanci nisu za cijele kvalifikacije primili vise od tri gola.
a od nas za dva minuta dva gola.Zato nijedne

Zadnja izmjena: harishp, dana/u 15 nov 2009, 21:37, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
citiram hehehhehe momak upravu si....cista desetka.....prolazis dalje....samo pozitvno.....hajmo bosnoalacious je napisao/la:ma ovo ce bit 100%...bolji smo i zabit cemo im najmanje 2..lejla je napisao/la:kad smo kod njih mogli im uvalit 3 gola (a nismoreds je napisao/la:3:1 za nas na biljinom![]()
), nije nerealno ocekivat ovakakv rezultat,,,,
![]()
![]()
![]()
Tarik14 je napisao/la:A kako to da nece biti sve gotovo u slucaju da primimo 2-3 gola?NoName je napisao/la:Kako si ti Tariče samo bistar momak, svaki put me uspiješ iznova impresionirati. Mislim, nakon koliko vremena razmišljanja si uspio da zaključiš da je sve gotovo ako primimo 2-3 gola? Svaka čast brate!![]()
Ljudi budite realni : Nema govora da mozemo Portugalcima zabiti vise od 2 gola a kamoli 3-4 u slucaju da primimo par golova u Zenici.

When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
-
- Kontakt:
Jarane mozda nisi svatio pitanje, zanima me ako ih ciro postavi obojicu na teren dali ce imati dovoljno prostora za igru.
- NoName
- Kontakt:
Sjedi, 5.Tarik14 je napisao/la:A kako to da nece biti sve gotovo u slucaju da primimo 2-3 gola?NoName je napisao/la:Kako si ti Tariče samo bistar momak, svaki put me uspiješ iznova impresionirati. Mislim, nakon koliko vremena razmišljanja si uspio da zaključiš da je sve gotovo ako primimo 2-3 gola? Svaka čast brate!![]()
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- the scouser
- Kontakt:
hahahahhahahahahahaTarik14 je napisao/la:A kako to da nece biti sve gotovo u slucaju da primimo 2-3 gola?NoName je napisao/la:Kako si ti Tariče samo bistar momak, svaki put me uspiješ iznova impresionirati. Mislim, nakon koliko vremena razmišljanja si uspio da zaključiš da je sve gotovo ako primimo 2-3 gola? Svaka čast brate!![]()
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- rob do bagro
- Kontakt:
imace prostora sto ne bi imali...malo pogledaj na kojo poziciji igra Pjanic na kojoj MiskeBosanceros1010 je napisao/la:Jarane mozda nisi svatio pitanje, zanima me ako ih ciro postavi obojicu na teren dali ce imati dovoljno prostora za igru.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
ma kako ne možemo tarik???
ja očekujem bar petardu

- TheManiacs
- Kontakt:
NoName je napisao/la:Sjedi, 5.Tarik14 je napisao/la:A kako to da nece biti sve gotovo u slucaju da primimo 2-3 gola?NoName je napisao/la:Kako si ti Tariče samo bistar momak, svaki put me uspiješ iznova impresionirati. Mislim, nakon koliko vremena razmišljanja si uspio da zaključiš da je sve gotovo ako primimo 2-3 gola? Svaka čast brate!![]()
noname, jel cista petica ili petica s tackom...

When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- NoName
- Kontakt:
Podaj mu svoj nicknidjeveze je napisao/la:ma kako ne možemo tarik???ja očekujem bar petardu
![]()
![]()

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Ma dobijamo 2 ili 3-0. Nemam šta kalkulisati, i to me raduje, Napad, napad, napad, a to je najbolja odbrana.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
-
- Kontakt:
@ Rob do bagro
Oprosti sto nisam specijalista oko repke pa neznam sve karakteristike svakog igraca napamet tako kao ti
Oprosti sto nisam specijalista oko repke pa neznam sve karakteristike svakog igraca napamet tako kao ti

- nidjo_barca
- Kontakt:
Nadam se da ce navijaci odraditi svoje.Zna se sta 

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- the scouser
- Kontakt:
Vjerovatno ce Portugalci napraviti pritisak prvih 15 minuta,ja mislim ako to izdrzimo,na konju smo
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.