Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

geoxx
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la geoxx » 19 mar 2013, 23:23

Genghis je napisao/la:Sve je to super, al' kad počne pričati kako je Valdes idealan golman, jer zna dodati loptu ... :lol: :lol: :lol:
:lol:
a pedro ponajbolje krilo svijeta primarni zadatak mu je da vrsi pritisak na protivnicku odbranu :lol: a buskec je taj doktor nauka na terenu tzv. fudbalski albert einstein :mrgreen:

M4kaveli je napisao/la:
Ako je mogao Maradona u Napoliju sto ne bi i Messi u Interu uz velikane kakvi su Zaneti i Cambiaso.
Ali slazem se da su Iniesta i Xavi 2. i 3. najbolji igraci svijeta.
a gdje pedro u toj prici :lol: ,ma care ti ces postati prvi forumas koji je odbranio titulu zlatne kante... :)

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 19 mar 2013, 23:24

LBJ MVP je napisao/la: Ok master Obi 8-) mada to Obi ti samo dodaje godina :lol:

Pozvan je Kaka :)
Ma ti i ja smo tu negdje s godinama ;) nisam ja kriv sto je Kenobi star :lol: :lol:
Bas me zanima kako ce odigrati pod palicom drugog trenera :D

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 19 mar 2013, 23:28

MElloo je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la: Ok master Obi 8-) mada to Obi ti samo dodaje godina :lol:

Pozvan je Kaka :)
Ma ti i ja smo tu negdje s godinama ;) nisam ja kriv sto je Kenobi star :lol: :lol:
Bas me zanima kako ce odigrati pod palicom drugog trenera :D
Ma haj i Kenobi i Anakin bijahu prijatelji kao da su istih godina.Znam da si mojih godina al te zezam jer si jednom rekao da se dobro nosim sa starijim na forumu :lol:

Odigraće odlično,ja čekam dan da ode iz Reala i pokaže da u njemu još ima nekadašnjeg balon d ora :D
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 19 mar 2013, 23:32

FIFA virus strikes again. Khedira se povredio, te je odmah napustio kamp repke. U toku sutrašnjeg dana obavit će detaljnije preglede i saznat će se koliko će biti van terena.

[youtube][/youtube]

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 19 mar 2013, 23:35

M4kaveli je napisao/la:
madridist je napisao/la:
Monolog je napisao/la:Pa dali su ih.
Mora se nekako zadovoljiti široka narodna masa, a vala mora se i pokazati Realovim navijačima koliko ih mrze FIFA i UEFA. :D
Vjerujem da će za 20-ak godina biti snimljen film na ovu temu i kako će se tad otkriti prava istina. :mrgreen:
Fifa i Uefa ne mrze Madrid,oni organski ne podnose Xavija i Iniestu koji su osvojili SP ,EP,i pun qrac drugih stvari i za nagradu dobili da budu lakeji malom gnomu koji bi bez njih dvojice ostao samo još jedan omaleni nosonja u dresu catalonskog giganta.Tko god misli da bi argentinčić postizao ovakve rezultate recimo u Interu dok mu lopte dijele Cambiaso i Zaneti griješi.
Ako je mogao Maradona u Napoliju sto ne bi i Messi u Interu uz velikane kakvi su Zaneti i Cambiaso.
Ali slazem se da su Iniesta i Xavi 2. i 3. najbolji igraci svijeta.
:lol:
sto je najgore nebi se cudio da ti to ozbiljno mislis

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 19 mar 2013, 23:41

LBJ MVP je napisao/la:
MElloo je napisao/la: onda Yoda :lol: :lol: :lol:

Meni je draze bilo kad je on dosao nego Ronaldo i u prvoj sezoni jje bio dobar kod Pellegrinijem i onda ovaj dodje, on se povrijedi i ode sve u p..m :|
Yoda :lol: Da mi je imat koncentracije da pričam ko on :mrgreen:

Meni je Kaka bio najdraži igrač van Reala i onda dođe u Real,očekivao sam od njega da sam osvaja trofeje al mu nije išlo pod Jozom,pod Pelleom i nije bio toliko loš.Još mi je drag i nadam se da će otići ovo ljeto i dokaže se za SP-a :D
Samo u filmovima 8-) btw idu sada nova 3 filma star wars 8-)

Ja sam se nadao da ce mu Jozimir dat malo vise prilike al nista :) sad jedino ako se zamjene on i Ancelotti... :D al jbg sad je tu i žutokljunac :D

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 20 mar 2013, 00:23

Ovdje uvijek veselo. :lol:

Ko bi rek'o da je Real na -13. slika

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 20 mar 2013, 00:28

mandraX je napisao/la:Ovdje uvijek veselo. :lol:

Ko bi rek'o da je Real na -13. slika
ma ko sisa primeru, prirotet je deseta titula u najkvalitetnijem fudbalskom takmicenju :P :P :P

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 20 mar 2013, 07:34

Kako bi vam bila i prioritet kad je necete ni osvojiti.Galata je spaceshuttle za vas.
Keep walking.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 20 mar 2013, 08:12

Melloo i @LBJ MVP će odmoriti od foruma. Tema "Film i kinematografija" je na podforumu diskusije.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 20 mar 2013, 12:19

Monolog je napisao/la:Melloo i @LBJ MVP će odmoriti od foruma. Tema "Film i kinematografija" je na podforumu diskusije.
A Cautinho neće za njegovo vrijeđanje i nazivanje drugih kretenima, idiotima i sl.?
2012/2013

Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 20 mar 2013, 13:46

- Sami Khedira nije teže povređen, danas je odradio trening s ekipom bez ikakvih problema i biće na raspolaganju selektoru Nemačke.

- Mourinho u razgovoru za RPT1 demantovao da odlazi iz Real Madrida na kraju sezone.
"Ne čitam španjolske novine i ne gledam španjolsku televiziju. Znate, teško je biti Portugalac u Španjolskoj. Ali, ništa me od toga ne uzbuđuje, ništa ne utječe na mene. Ja vam samo ponavljam da nikakav ugovor nisam potpisao, niti Perez, niti ja. Sve to me motivira da idem dalje. Imam super momčad pred sobom i ogroman motiv osvojiti Ligu prvaka i Kup kralja."
- Luka u razgovoru za 'bwin'.
"Igramo kako bi naši navijači bili sretni. Svi mi u Realu želimo vidjeti osmijehe na licima naših navijača, da slave pobjede s nama, valjda i trofeje. Ja uživam, pak, davati autograme, pričati s njima. To je neopisivo, kao i sama činjenica što igram u vjerojatno najvećem svjetskom nogometnom klubu."
- Igrači koji nisu na reprezentativnim obavezama danas su odradili trening. Na treningu su bili: Casillas, Diego Lopez, Adan, Jesus, Carvalho, Essien, Callejon i Morata.

- Neke navijačice reprezentacije Portugala juče su uručili Cristianu 'Zlatnu loptu'. :D

slika

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 20 mar 2013, 14:28

@Mou
kme,kme,sudije,kme,uefa,kme,urota,kme,masoni,kme,zavjere,kme,Papa,kme.
Samo placete i upirete prstom.A vi se pravite sveti,ali kad netko od vas stane vrijedat,provocirat i ostale osobine koje vas ukrasavaju,pravite se ludi,ko nikom nista.Nikad bolju odluku u zivotu nisam mogao donijeti,nego kad sam presao na drugu stranu.Pamtit cu godinu po tome sigurno,jedan veliki plus.Jedino mi je krivo sto sam sve to kasno skontao,trebao sam neke stvari otkrit kad sam prvi put zakoracio na ovaj forum.Al koji pacenici i hinje,hej...
Keep walking.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 20 mar 2013, 14:37

Druže, otvori 'New Document' i piši šta ti je volja, jer ovde nas boli j*eni qurac za tvoje mišljenje. Moderatori, ima li smisla da čovek koji dolazi 24/7 da provocira na ovoj temi ne bude sankcionisan?

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 20 mar 2013, 14:43

Sad vas ko boli qrac,a kad ste mene provocirali,svak je imao svoje misljenje i zeljno iscekivao moj sljedeci post da ga citira u temi "Najsmjesniji postovi" ili bilo gdje.Ako vas stvarno ne zanima,onda me se kanite za sva vremena i svi sretni.
Keep walking.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 20 mar 2013, 14:48

Imam jednu ideju
odes s ove teme , pa te ljudi vise nece citirati
jest malo nategnuta ideja al pokusaj.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 20 mar 2013, 15:29

A heartbreaking situation over here.

Kako on to samo emotivno dočara njegov prelazak sa jedne na drugu stranu. Uistinu fascinantno.

Haj sad razguli, imaš temu Bayerna, ionako si njihov budući navijač.
2012/2013

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 20 mar 2013, 17:40

Cautinho je napisao/la: On-topic:Kakve su vijesti oko Xabijevog prelazka u Liverpool,ima li istine tu?
Evo sad ću nazvati Pardezu da vidim kakvo je stanje oko Xabijevog ugovora, ima li ponuda iz Liverpoola, pa ti sve javim. Info iz prve ruke.
2012/2013

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 20 mar 2013, 17:58

Citam jucer da i Özil navodno trazi povisnicu place i mislim da isti na to ima puno pravo, iako ga spanski mediji cesto kritikuju ipak je najbolji asistent lige (ako se ne varam) i ekipe. Uz to tek su mu 24 godine i mislim da ce Real pristati na njegove nove zahtjeve.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 20 mar 2013, 19:36

slika
slika
2012/2013

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []