- Sami Khedira nije teže povređen, danas je odradio trening s ekipom bez ikakvih problema i biće na raspolaganju selektoru Nemačke.
- Mourinho u razgovoru za RPT1 demantovao da odlazi iz Real Madrida na kraju sezone.
"Ne čitam španjolske novine i ne gledam španjolsku televiziju. Znate, teško je biti Portugalac u Španjolskoj. Ali, ništa me od toga ne uzbuđuje, ništa ne utječe na mene. Ja vam samo ponavljam da nikakav ugovor nisam potpisao, niti Perez, niti ja. Sve to me motivira da idem dalje. Imam super momčad pred sobom i ogroman motiv osvojiti Ligu prvaka i Kup kralja."
- Luka u razgovoru za 'bwin'.
"Igramo kako bi naši navijači bili sretni. Svi mi u Realu želimo vidjeti osmijehe na licima naših navijača, da slave pobjede s nama, valjda i trofeje. Ja uživam, pak, davati autograme, pričati s njima. To je neopisivo, kao i sama činjenica što igram u vjerojatno najvećem svjetskom nogometnom klubu."
- Igrači koji nisu na reprezentativnim obavezama danas su odradili trening. Na treningu su bili: Casillas, Diego Lopez, Adan, Jesus, Carvalho, Essien, Callejon i Morata.
- Neke navijačice reprezentacije Portugala juče su uručili Cristianu 'Zlatnu loptu'.