Portland Trail Blazers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: Portland Trail Blazers
Odličan je ali mene već zanima koliko će napredovati u seljedećoj sezoni. Realno gledajući potencijal on mora imati prosjek od preko 20 poena po utakmici nakon ovakve rookie sezone. Pogledaj Blake-a, ubitačan, nije igrao 1 sezonu nikako, pa došao i bio sjajan, no sljedeće 2 sezone brojke pomalo opadaju (dobro manja minutaža). Evans iz Kingsa također, odličan na početku pa povrede pa brojke opadaju. Tu je i steroid O.Y Mayo, sjajan prva sezona onda pad no počeo je pet igrati normalno otkako je došao u Dallas itd
Samo da se ne zanese Lilymon i biće to aBd okej.
Samo da se ne zanese Lilymon i biće to aBd okej.
izgubiše sinoć u Phili 101-100 .. noćas kod Bucksa od 01.00 h .. može se gledat' 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Meni srce ko Ficin tocak kad vidim da je neko nesto napisao na temi mi najomiljenijeg kluba
Bilo kako bilo i nikada ne ugrabili titule ovaj tim je "specijalan" u svakom pogledu

Bilo kako bilo i nikada ne ugrabili titule ovaj tim je "specijalan" u svakom pogledu

"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
ma ima nas par simpatizera Portlanda .. onaj romanista, nate, ti, ja .. možda još neko 

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Izgubiše, ali postigli su mizernih 8 poena u 2\4 

-
prica ove sezone: prve dvije cetvrtine amaterska kosarka a onda ganjaj rezultat do zadnje sekunde. steta jbg jer se mogao napraviti neki niz pobjeda s obzirom da su phila i bucksi definitivno ekipe koje su se mogle dobiti.
od fanova blazersa sa foruma znam jos lika pod kodnim imenom target
ali izgleda da vise nije tu tj prestao je pisati ako se ne varam (ne vidjam ga ni na ostalim temama) tako da smo nas cetvorica ostali.
malo nas je al' nas ima.
od fanova blazersa sa foruma znam jos lika pod kodnim imenom target

malo nas je al' nas ima.
Nije im igrao Ilyasova. Treba reći da je Damian bio užasan. Dobro 8 poena i 11 asistencija to i nekako ali užasan šut i 6 izgubljenih lopti.
Koja je igračina ovaj lemarcus Aldridge
Btw, kako Bucksi uzeše jeftino Reddicka, deadly shooter.
Koja je igračina ovaj lemarcus Aldridge

Btw, kako Bucksi uzeše jeftino Reddicka, deadly shooter.
-
ma lamarcus je jedan od najboljih pf u ligi (ako ne i najbolji)
treba napomenuti da je lillard imao uzasnu noc, batum nikako da procepi ali vec nekoliko utakmica igra sa povredom a s obzirom na klupu nema ko da ga zamjeni tako da su ove brojke mozda i ocekivane. leonard i maynor mizerna minutaza, zasto
bilo kako bilo, another day another road loss.

treba napomenuti da je lillard imao uzasnu noc, batum nikako da procepi ali vec nekoliko utakmica igra sa povredom a s obzirom na klupu nema ko da ga zamjeni tako da su ove brojke mozda i ocekivane. leonard i maynor mizerna minutaza, zasto

bilo kako bilo, another day another road loss.
svej je @evil objasnio.
precesto se ove sezone događa da igraju prvu tj drugu cetvrtinu uzasno i onda cijelo vrijeme ganjaju rezultat.nekada i pobjede tako, ali cesce izgube.
a vidim ova dvojica fanova blazersa, samo neka se pise na temi
precesto se ove sezone događa da igraju prvu tj drugu cetvrtinu uzasno i onda cijelo vrijeme ganjaju rezultat.nekada i pobjede tako, ali cesce izgube.
a vidim ova dvojica fanova blazersa, samo neka se pise na temi

Nisam fan 

-
ti si neutralan 

ma nisam na tebe mislio jer znam da si fan bullsa.vec na ovu dvojicu goreNeutral je napisao/la:Nisam fan

Moj bad, sorry
@Evil
You are a genius

@Evil
You are a genius

upravo igraju u Chicagu, tek počela tekma .. ajmo Trail Blazeriiii
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
-
pobjeda, i to cak treca od 17 utakmica on the road
lillard i lamarcus odradili svoje, hickson 21 skok a konacno su leonard i maynor dobili nesto vise minuta i to se u konacnici i isplatilo (po 8 pts cini mi se).
aldridge rece da pokusavaju taj one final push ka play off-u ali cisto sumnjam da ce uspjeti . . cemo da vidimo.

lillard i lamarcus odradili svoje, hickson 21 skok a konacno su leonard i maynor dobili nesto vise minuta i to se u konacnici i isplatilo (po 8 pts cini mi se).
aldridge rece da pokusavaju taj one final push ka play off-u ali cisto sumnjam da ce uspjeti . . cemo da vidimo.
pobjeda kod Hawksa 93-104
Aldrige i Hickson upisali double-double, Lillard 22 poena, ali kakva partija Matthewsa i 28 poena 

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
-
"I woke up from my nap and had a few texts saying 'congratulations' and I was like 'For what?'," said Aldridge. "They were like 'Go look at Twitter.' Twitter is where you hear about everything now. So I went on Twitter and saw Paul Allen's tweet. That's how I found out [Winning Player of the Week]."
veceras s netsima . . .

veceras s netsima . . .
Jucer poraz, ali ne ocekujem puno ni kod Jazzera
Nekako sve se sleglo i samo se mirno ceka kraj sezone.

Nekako sve se sleglo i samo se mirno ceka kraj sezone.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Uh, dugo se nije pisalo. Iskreno nisam upratio zadnje utakmice jer stvarno nisam imao vremena ni mogucnosti ih pogledat.
Ali vec sutra stizu Lakersi. Taman da im Blazeri izbiju playoff
Ali vec sutra stizu Lakersi. Taman da im Blazeri izbiju playoff

Poraz
Ali dobro, ipak njima igra playoff i motiviraniji su,a i bolji. Lillard je odigrao utakmicu karijere. Fantastican skor i nadam se da ce Portland s njim imati srece...

Ali dobro, ipak njima igra playoff i motiviraniji su,a i bolji. Lillard je odigrao utakmicu karijere. Fantastican skor i nadam se da ce Portland s njim imati srece...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.