Denver Nuggets
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: Denver Nuggets
Nuggets rules +13 najbolja serija u istoriji kluba , dolaze '76 znaci vrlo lako +14, fantasticno osvjezenje NBA ove sezone. Doslo je do tektonskih pomjeranja na zapadu!
Go Nuggets!
Go Nuggets!
http://www.priroda-drustvo.****
-
- Kontakt:
Koja partija, Nuggetsi su trenutno hot !!
Nikoga ne bih posebno izdvajao osim mozda Lawsona (najefikasniji u timu) i Millera zbog fantasticne igre u clutchu. Dolazi Philly pa NO ako se dobro sjecam, tako da su to nadam se nove 2 pobjede..
Go Nuggets !
Nikoga ne bih posebno izdvajao osim mozda Lawsona (najefikasniji u timu) i Millera zbog fantasticne igre u clutchu. Dolazi Philly pa NO ako se dobro sjecam, tako da su to nadam se nove 2 pobjede..
Go Nuggets !
Najpodcjenjenija ekipa u NBA (od boljih) 

Mislim da je najbolje za Denver da završe kao 4 nosilac, međutim vidjet ćemo.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
Denver igra odlicnu kosarku.Jos im je i obrana jako dobra.U playoffu ce im biti najvaznije uzet prednost domaceg terena.A takad imaju sanse protiv Memphisa i Clippersa 

Ne zezaj bolan. Ja se nadam da ce Denver treci biti. A ako ovako nastave, velike su sanse za to.nate je napisao/la:Denver igra odlicnu kosarku.Jos im je i obrana jako dobra.U playoffu ce im biti najvaznije uzet prednost domaceg terena.A takad imaju sanse protiv Memphisa i Clippersa

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Oni 4. mogu biti samo ,ako LAC budu treci.U suprotnom 3. ili .5...Sve su sanse da ce LAC zavrsiti 4.,sto znaci da ce se DEN za poziciju boriti s MEM!work je napisao/la:Mislim da je najbolje za Denver da završe kao 4 nosilac, međutim vidjet ćemo.

i sve su sanse da dobijas slikuNEZALAGANJE je napisao/la:Oni 4. mogu biti samo ,ako LAC budu treci.U suprotnom 3. ili .5...Sve su sanse da ce LAC zavrsiti 4.,sto znaci da ce se DEN za poziciju boriti s MEM!work je napisao/la:Mislim da je najbolje za Denver da završe kao 4 nosilac, međutim vidjet ćemo.

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ti stvarno mislis da NYK nece proci 1. rundu?JHam je napisao/la:i sve su sanse da dobijas slikuNEZALAGANJE je napisao/la:Oni 4. mogu biti samo ,ako LAC budu treci.U suprotnom 3. ili .5...Sve su sanse da ce LAC zavrsiti 4.,sto znaci da ce se DEN za poziciju boriti s MEM!work je napisao/la:Mislim da je najbolje za Denver da završe kao 4 nosilac, međutim vidjet ćemo.![]()
ili to ili mi prolazimo druguNEZALAGANJE je napisao/la:Ti stvarno mislis da NYK nece proci 1. rundu?JHam je napisao/la:i sve su sanse da dobijas slikuNEZALAGANJE je napisao/la: Oni 4. mogu biti samo ,ako LAC budu treci.U suprotnom 3. ili .5...Sve su sanse da ce LAC zavrsiti 4.,sto znaci da ce se DEN za poziciju boriti s MEM!![]()

http://www.sbnation.com/nba/2013/3/20/4 ... ty-thunder" onclick="window.open(this.href);return false;
hit you with so many rights you gonna beg for a left
-
- Kontakt:
Mene ce srce prekinuti, pa ovo je jedna od najludjih zavrsnica koje sam gledao
Breweru spomenik dignuti !
Jos sutra Bosna igra, mogao bi ja zavrsiti u bolnici vrlo lako
Dig in !

Jos sutra Bosna igra, mogao bi ja zavrsiti u bolnici vrlo lako

Dig in !
momci su strasni , pratim nba jedno 7-8 godina i jos nisam vidio ekipu sa tako kvalitetnim igracima na svakoj poziciji.Gotovo svaku utakmicu 5-6 igraca je dvocifreno bez ijedne velike zvijezde
bas gledam raspored i denver nema do kraja medjusobni susret sa miamijom, tako da obe serije mogu da idu dalje 

ima jos da se igra,nije jos nista gotovo,mi smo ovu izgubli ponajvise zbog odmaranja Lawsona za Spurse,jer nam je vaznija ta utakmica od ove sa HornetsimaGreivis je napisao/la:Ipak Denver-Memphis.

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
JHam je napisao/la:ima jos da se igra,nije jos nista gotovo,mi smo ovu izgubli ponajvise zbog odmaranja Lawsona za Spurse,jer nam je vaznija ta utakmica od ove sa HornetsimaGreivis je napisao/la:Ipak Denver-Memphis.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.