Safet Sušić - Pape

Principatus
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Principatus » 20 mar 2013, 01:27

džakailibu je napisao/la:aj svi preko pp da mi odgovorite guzil se sta ?
slika
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

BlazKraljevic
Kontakt:

Post Postao/la BlazKraljevic » 20 mar 2013, 03:58

Principatus: Da nas tuce Malta i Luxemburg, a da budemo ponosni. Oplakah.
A ti onda bujrum: skini gace na namoli one balavce iz druge lige i lijevih timova da igraju...garantuj im da ce biti u prvih jedanaest kako rekoste, pa cemo onda tuci Maltu i Luxemburg i ti jadnik neces oplakati, vec ces biti zaodovoljan.
Sto se vise koprcas sve vise upadas. Samo te gledam kako se fatas za svakog divaniju...
Orao sebi, kada je gladan, ponekad uhvati po malu ovcu. A ovce posto su slabe i nemogu da se brane, sebi izmisle moral i kazu kako su bar moralno jace od orla, jer one nikoga ne jedu, pa su bar tako na nekom polju bolji i ponosniji od ovoga. A orao sebi misli: Nema veze, bitno je da su ovce ukusne
.
Aha...poznata mi ta prica o ovci i orlu, tamo nekih 90-tih su takodje neki zamislili da su orlovi pa se zaletjeli medju "ovce", ali osim pocetnih uspjeha uglavnom su dobili K od ovce. Po tvojoj racunici ovce su trebale dici noge da bi udobrovoljili orla, ili se ufatiti dzade pa ostaviti stado orlovima a onda srati kako je vaznije pobjedit Maltu nego imati ponos i dostojanstvo.
I tako su jedni orlovi, a drugi...bukvalno inferiorne, i na to ponosne, ovce.
Da, da...Dzeko, Pjana, Spaha...su "bukvalno inferiorne" :lol: i na to ponosne ovce, a eto da je Izmet tu, bili bi orlovi. Niti jedan od STOTINAMA nabrojanih potencioanlni reprezentativaca, osim eventualno Kolasinca, ne bi mogao ni primirisati u prvih 11 i sad bi mi sa njima bili orlovi :D :lol: A vi trazite da im selektor "oci u oci" obeca da ce biti u prvih 11...pa da im se onda dodjeli operativac. Sunce ti zareno, ko da su kombinacija Mesija, Ronalda i Ibre.
JOS JEDNOm: svaki igrac koji izrazi zelju da igra za BiH treba dobiti maksimalnu pomoc, ali ono osnovno MORA ON SAM da uradi. Pretpostaviti je da je taj igrac punoljetan i niko osim njega ne moze zavrsiti neke stvari kao sto su pokretanje postupka za dobijanje drzavljanstva (hajde da mu oprostimo tu sramotu da u tim godinama jos nema BiH drzavljanstvo), te zahtjev za promjenu sportskog drzavljanstva ako je eventualno nastupao za druge reprezentacije. Pozvati kandidate, dati im upute...obecati da ce biti tretrani prema zaslugama...to je maksimalno. Ako nece, ako jos nesto traze, izvoljevaju..j im ja m.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 20 mar 2013, 08:12

Dakle od toga sto sam ja napisao nisi razumio ni 1% :shock: , ali si ipak pokusao "interpretisati" na svoj nacin.
Majko mila sa kim se ja uopste upustam u diskusije, pa bar 8 razreda osnovne bi trebali biti nekakav standard.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 20 mar 2013, 11:32

Principatus je napisao/la:Dakle od toga sto sam ja napisao nisi razumio ni 1% :shock: , ali si ipak pokusao "interpretisati" na svoj nacin.
Majko mila sa kim se ja uopste upustam u diskusije, pa bar 8 razreda osnovne bi trebali biti nekakav standard.
Gori si ti vala, kad raspravljaš s njim. Ja čim sam vidio da je lik uspio iz ove teme i vaše rasprave doći do 90-ih i rata, bi mi sve jasno. :oops:

Dzonikola
Kontakt:

Post Postao/la Dzonikola » 20 mar 2013, 11:33

slika

Evo za Papeta 8-) Dzeko ili Ibisevic neka odluci on.
Forza Napoli, Nella Buona e Nella Cattiva Sorte

Wisey
Kontakt:

Post Postao/la Wisey » 20 mar 2013, 11:38

Je li taj Zukanović siguran u prvih 11 ? Kakve su nam druge opcije ?

Nekako imam osjećaj da je on kiks-igrač u ovoj našoj odbrani. :| Za nadati se da nisam u pravu.

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 20 mar 2013, 11:41

.
Zadnja izmjena: Alfa_Muzijak, dana/u 20 mar 2013, 15:18, ukupno mijenjano 1 put.
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 20 mar 2013, 11:41

Dzonikola je napisao/la:slika

Evo za Papeta 8-) Dzeko ili Ibisevic neka odluci on.
desna strana nam je slaba karika,vranjes,stevanovic, pa i zahirovic

Dzonikola
Kontakt:

Post Postao/la Dzonikola » 20 mar 2013, 11:51

Jbg sta da se radi Vranjesa na lijevog beka, ne ide. Mujdza ima dosta utakmica u klubu na lijevom beku.

Samaras igra to lijevo krilo pa eto neka se opet kolje sa Vranjesom :mrgreen: valja mu i pomoci malo po boku..

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 20 mar 2013, 13:44

voltron30 je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Dakle od toga sto sam ja napisao nisi razumio ni 1% :shock: , ali si ipak pokusao "interpretisati" na svoj nacin.
Gori si ti vala, kad raspravljaš s njim. Ja čim sam vidio da je lik uspio iz ove teme i vaše rasprave doći do 90-ih i rata, bi mi sve jasno. :oops:
E bogami gdje si upravu, upravu si.

Dzonikola
Kontakt:

Post Postao/la Dzonikola » 20 mar 2013, 20:50

Sta ovaj Papetu spominje Kokasinjca... reakcija Papeta:

slika

Bravo Pape nedaj na sebe :oops: a mahnitog lika podapinje i polovnjaka od novinara.

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 20 mar 2013, 20:52

Kako Pape elegantno odgovori Biliću u vezi Kolašinca :)

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 20 mar 2013, 21:00

bavarian_bk je napisao/la:Kako Pape elegantno odgovori Biliću u vezi Kolašinca :)
Sta je rekao ? :)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 mar 2013, 21:02

Goalgetter je napisao/la:
bavarian_bk je napisao/la:Kako Pape elegantno odgovori Biliću u vezi Kolašinca :)
"Da je Kolasinac uradio sta je trebao da uradi, igrao bi vec u petak".

Nije izgledao nimalo zadovoljan.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 20 mar 2013, 21:07

Za koju TV ?
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 20 mar 2013, 21:10

FTV .

Valjda je danas bio intervju . Pita ga novinar , u vezi Kolašinca , šta on misli o njemu kao potencijalnom reprezentativcu i Pape odgovori : " Da je uradio ono što je trebao da uradi , već bi u petak bio u sastavu ! "

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 20 mar 2013, 21:13

bavarian_bk je napisao/la:FTV .

Valjda je danas bio intervju . Pita ga novinar , u vezi Kolašinca , šta on misli o njemu kao potencijalnom reprezentativcu i Pape odgovori : " Da je uradio ono što je trebao da uradi , već bi u petak bio u sastavu ! "
Imali gdje postavljeno...Link?
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 20 mar 2013, 21:13

bavarian_bk je napisao/la:FTV .

Hvala drug. Valjda je neko snimio.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 mar 2013, 21:17

Cartman je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:
"Da je Kolasinac uradio sta je trebao da uradi, igrao bi vec u petak".

Nije izgledao nimalo zadovoljan.
Ko jel Bilic na odgovor? :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

1989
Kontakt:

Post Postao/la 1989 » 20 mar 2013, 21:20

Hajde Pape pobjedi te Grke samo zbog dusmana koji ce stavit 2 na kladionici 8-)
Mentalita Ultras - Support Your Local Football Team

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: enobarca, feniksptica i 6 gostiju.