CESTITKE OLIMPICU,pozdrav iz Australije-Evropa čeka najpošteniji klub.Mancini je napisao/la:Nisi se morao javljati da bi neku glupost napisao.
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Samo lagano. Ide to sve po planu. Usput, evo slikice novog bijelog dresa.
http://ultraphoto.org/images/faa1r6p205hu4vd05zxb.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://ultraphoto.org/images/faa1r6p205hu4vd05zxb.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
I taj bijeli dres je dobar. Uklapa se u tribine Otoke 
Meni se svidja ona zlatna, smedja kombinacija dresova..
Jel se to Olimpic opet vraca na Otoku? Jel stize kakva podrska iz opstine?
Jel se to Olimpic opet vraca na Otoku? Jel stize kakva podrska iz opstine?
Mentalita Ultras - Support Your Local Football Team
Svakako da ce se Olimpic vratiti na Otoku i nadam se da ce vec protiv veleza igrati u Sarajevu.Glavni problemi su pomocni tereni(nemaju nikakvih uslova)a po infu da se radi na kampu i da bi se i taj problem trebao brzo rijesiti.
Podrske klub nema i nece je imati zbog losih odnosa Gracica i SDA,
Covjek bi bjezao i u tunguziju od njih ali ga sustizu. 
Podrske klub nema i nece je imati zbog losih odnosa Gracica i SDA,
Hoće li se ovo Husref skrasiti na Koševu? Što se mene tiče, čovjeku želim sve najbolje.
Taman debi pa protiv bivse ekipeopen je napisao/la:Hoće li se ovo Husref skrasiti na Koševu? Što se mene tiče, čovjeku želim sve najbolje.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pa lijepo. Nadam se dobroj tekmi bez obzira ko bude vodio Sarajevo.miky_hz je napisao/la:Taman debi pa protiv bivse ekipeopen je napisao/la:Hoće li se ovo Husref skrasiti na Koševu? Što se mene tiče, čovjeku želim sve najbolje.
Ma Olimpik se i treba vratiti na Otoku. Nekako mi je to prirodna varijanta. Imaju stadion, sasvim solidan, eto ako uspiju napraviti pomocni (gdje je plan da se pravi???) i to je dobra stvar.
Istina malo je navijaca, ali eto vec sada ima nekih ljudi, simpatizera, koji su redovni bili na Otoci. Jednom da izbore Evropu i prodju prvo pretkolo, to bi se prosirilo sto se podrske tice.
Treba raditi i po pitanju navijaca..i za to treba par godina barem...i solidni redovni rezultati.
Istina malo je navijaca, ali eto vec sada ima nekih ljudi, simpatizera, koji su redovni bili na Otoci. Jednom da izbore Evropu i prodju prvo pretkolo, to bi se prosirilo sto se podrske tice.
Treba raditi i po pitanju navijaca..i za to treba par godina barem...i solidni redovni rezultati.
Svaka cast na radu i rezultatima ,simpa klub ste mi u svakom pogledu.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Izgleda baš mir neki. Svi tu spavaju. Čak nema ni nekih redovnih 
suhakrpa je napisao/la:Ipak "samo" bod iz Gabele, mada sam ocekivao sva 3. U ovom kolu kiksali su Zrinjski, Siroki, Slavija i Sarajevo i mi da smo pobijedili bili bismo u odlicnoj situaciji. Medjutim, moramo biti zadovoljni i bodom, te u narednim utakmicama pobjediti. Inace, strijelac za nas je bio Semir Kapic, koji se tek oporavio od povrede.
izvadicete se na kosevu i stici divove na -1
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Nema se Olimpic za šta vaditi. Dobra je pozicija i trka traje dalje bez obzira na ishod utakmice protiv Sarajeva.gavran je napisao/la:suhakrpa je napisao/la:Ipak "samo" bod iz Gabele, mada sam ocekivao sva 3. U ovom kolu kiksali su Zrinjski, Siroki, Slavija i Sarajevo i mi da smo pobijedili bili bismo u odlicnoj situaciji. Medjutim, moramo biti zadovoljni i bodom, te u narednim utakmicama pobjediti. Inace, strijelac za nas je bio Semir Kapic, koji se tek oporavio od povrede.
izvadicete se na kosevu i stici divove na -1
Inače, uzalud ložiš. To je obična utakmica bez tenzija. Čak se piju i zajedničke kafe pojedinih ljudi iz uprava. Vidio svojim očima.
Prevaziđena tema komšija.
Ma nek' pobjedi bolji. Ocekujem dobru i fajtersku utakmicu, uz moju nadu da ce pobjediti moj klub 
Ja stvarno nekontam svrhu postojanja ovog kluba ...bolje da na otoci umjesto njihovog stadiona naprave ppark da se djeca mogu igrati ionako sarajevu toga najvise fali...
Kad ti ne vidiš, onda je sigurno tako 
Pa de kolega objasni mi ti molim te svrhu njihovog postojaanja...imaju 100 navijaca I 100 simpatizera u gradu od pola miliona ljudi I gradu gdje imaju vec dva kluba koja su identitet tog istog grada I ljudi u njemu...da su recimo ostali u vogosci I dole pokusali izgradit fanbazu kroz par decenija shvatio bih ovako ljudi igraju u po sarajeva minimalan broj ljudi navija za njih
Hoću kolega, vrlo rado kada si tako ljubazangruezi je napisao/la:Pa de kolega objasni mi ti molim te svrhu njihovog postojaanja...imaju 100 navijaca I 100 simpatizera u gradu od pola miliona ljudi I gradu gdje imaju vec dva kluba koja su identitet tog istog grada I ljudi u njemu...da su recimo ostali u vogosci I dole pokusali izgradit fanbazu kroz par decenija shvatio bih ovako ljudi igraju u po sarajeva minimalan broj ljudi navija za njih
Prvo smiješno je očekivati da u gradu sa dva velika kluba, jedan mali klub ima hiljade navijača. To je proces koji traje decenijama, a ni tada nema garancije. Ključ je u infrastrukturi, a infrastruktura donosi da taj klub ima djecu koju odgaja kao male igrače Olimpica. Znači, kamp, koji se pominje i koji uskoro treba imati Olimpic, donijet će taj segment. Sada su to djeca iz škole koja uopšte ne kontaju da su Olimpic.
A svrha. Od tog kluba žive igrači, uposleni i neko ima pare da mu taj klub bude zanimacija. Čovjek ulaže, niko mu ne daje i sve je jasno. Mogao je imati vinograd, padobranski klub ili najljepšu fontanu u avliji. Odlučio je izgleda imati klub koji je nećeš vjerovati trenutno treći u državi.
I opet o djeci. Taj klub daje priliku djeci da igraju najjača takmičenja u državi.
Ja ne znam zaista zašto neko odgovara provokatorima i kompleksašima na ovoj temi.Ja krenem od sebe prvo da ne trebam odgovarati na provokacije i gluposti i tako je najbolje.E čuj treba park napraviti,jeli zbog toga da se naveče narkomani skupljaju u istom.Mislim da je ovakvih kao gore onaj bilo do sada najmanje 20 na ovoj temi.Nemaju ljudi pametnija posla pa navraćaju ovdje.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 20 mar 2013, 21:15, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Meni ste bas simpatican klub ,puno drazi mi od ovih dusmanskih koji ima mnogo u nasoj ligi
nek se nastavi tradicija u medjusobnim duelima nasih klubova pa vi abd nek svake godine budete drugi iza Zelje 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.