Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- Titova-Juga
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
BetLive:
Durant -30,5
Griffin +19,5
T.Young -16.5
Det - Minn. -5,5
Jefferson +15,5
Derby:
Smith +17,5
Scola +9,5
Curry +23.5
Duncan +17,5
Illiasova -15,5
Durant -30,5
Griffin +19,5
T.Young -16.5
Det - Minn. -5,5
Jefferson +15,5
Derby:
Smith +17,5
Scola +9,5
Curry +23.5
Duncan +17,5
Illiasova -15,5
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
30:36The Game je napisao/la:mogu li igdje vidjeti rezultat borac - tatran presov
cleveland - miami -197,5, kao sto me sinoc h2 na denver vukao tako veceras ovo
kako se vama ostalima koji se kladite na nba cini? 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
HvalaBrezovac je napisao/la:30:36The Game je napisao/la:mogu li igdje vidjeti rezultat borac - tatran presov

Gdje mogu pratit rezultate ovog vaterpola lige prvaka 

Na Premierovom sajtu.Brezovac je napisao/la:Gdje mogu pratit rezultate ovog vaterpola lige prvaka
-
- Kontakt:
Ovdje bih ti predložio da ipak pripaziš. Memphis jeste dosta dobra ekipa u segmentu defanzive ali prije svega zbog Allen-a, no po mom mišljenju mislim da će on prije čuvati Westrbooka večeras nego KD, nekako mi je to logično jer protiv KD nema neke šanse. Mislim da će rezultat biti jako gust i očekujem opet da KD igra 40+minutica. Sinoć je imao 10-23 sut iz igre ali zato čak 16 slobodnih, tako da ni večeras ne očekuje ispod 10 slobodnih i ako opet bude imao loš šut kao sinoć(što je jako teško za očekivati) očekujem ga 30+.Titova-Juga je napisao/la:BetLive:
Durant -30,5
MIA SAN MIA!!!
Ja bi ovdje prije over jer ce Duranta cuvati Princ a Allen bi trebao izaci ponekad i pomoci mu. Nitko u ligi ne moze cuvati Duranta pa i da ga Allen bude cuvao on moze prijeci ovoMMarcos je napisao/la:Ovdje bih ti predložio da ipak pripaziš. Memphis jeste dosta dobra ekipa u segmentu defanzive ali prije svega zbog Allen-a, no po mom mišljenju mislim da će on prije čuvati Westrbooka večeras nego KD, nekako mi je to logično jer protiv KD nema neke šanse. Mislim da će rezultat biti jako gust i očekujem opet da KD igra 40+minutica. Sinoć je imao 10-23 sut iz igre ali zato čak 16 slobodnih, tako da ni večeras ne očekuje ispod 10 slobodnih i ako opet bude imao loš šut kao sinoć(što je jako teško za očekivati) očekujem ga 30+.Titova-Juga je napisao/la:BetLive:
Durant -30,5
Curry i Bosh manje, Gay, Harden preko. Možel ovo proci ?
Veceras nema kod Clevelanda Waitresa i od vec ranije Irvinga. Trebalo bi odigrati hendi na Miami.. I pripazite sa igracima sa ove utakmice jer ce najvjerovatnije biti blow out pa ce se odmarati igraci kao lebron wade..
Evo dva prijedloga od mene:
Varese - Novara --> pm3 @ 2,39
Dovoljno je pogledati međusobne omjere i zadnje utakmice ovih timova. Mnogo golova pada, a u zadnjih 7 međusobnih 6 puta su oba dala gol
Brose - Alba --> 2 @ 3,60
Utakmica zadnja dva tima u skupini eurolige. Utakmica za prestiž. Oba tima u katostrofalnoj formi. Brose ima 6 poraza zaredoma, a Alba u zadnjih 8 utakmica ima 7 poraza. Zadnju međusobnu dobila Alba 19 razlike. Koeficjent je takav da se treba probati na Albu
Dovoljno je pogledati međusobne omjere i zadnje utakmice ovih timova. Mnogo golova pada, a u zadnjih 7 međusobnih 6 puta su oba dala gol
Utakmica zadnja dva tima u skupini eurolige. Utakmica za prestiž. Oba tima u katostrofalnoj formi. Brose ima 6 poraza zaredoma, a Alba u zadnjih 8 utakmica ima 7 poraza. Zadnju međusobnu dobila Alba 19 razlike. Koeficjent je takav da se treba probati na Albu
a znas li da alba igra polufinale kupa u subotu i da ce najvjerovatnije cuvati igrace ?Adebayor je napisao/la:Evo dva prijedloga od mene:
Mozda ne prodje 2 ali isplati se probati hendikep na Albu,odnosno da nece izgubit vise od 8 razlike.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
a znas li da alba igra polufinale kupa u subotu i da ce najvjerovatnije cuvati igrace ?[/quote]canca je napisao/la:
Nisam znao, al svejedno nije na veliki ulog, pa ću probati.
Jednostavno radi kvote, koja je prevelika. A znaš onu: "ovi s klupe će se više truditi ne bi li se nametnuli treneru"

Ali ponavljam nije na velik ulog...

Hvala na upozorenju
Sad lijepo upaliti Sportklub i uživat u utakmici

Zadnja izmjena: Adebayor, dana/u 20 mar 2013, 20:36, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
pozdrav
ja sam malo stariji covjeki ne kužim kako da ubacujem slike tiketa pa bih bio zahvalan ako neko može objasniti.
hvala
ja sam malo stariji covjeki ne kužim kako da ubacujem slike tiketa pa bih bio zahvalan ako neko može objasniti.
hvala
Ja cu navijati za Albu zbog vas, inace sam preskocio tu utakmicu
Da ti odgovorim za ono neki dan.canca je napisao/la:Ja cu navijati za Albu zbog vas, inace sam preskocio tu utakmicu
Da, pratim Radnike

Bouchard E.-Peer S. 2 1.90, 0-2 3.55
gl
gl
hajro, na kraju me ipak samo ona henda na zensku kosarku bacila.. na kvoti 17
al pratim te i ubuduce, bravo za analize.
za veceras na jednom tiketu imam undere gaya,lebrona i jr smitha.. gay zato sta igraju protiv charlottea, ocekuje se blowout. lebrona zato sto je cleveland desetkovan (takoder se ocekuje blowout) i jr smitha jer je tip totalni jadnik (+ sto je netko rekao da se vraca melo, pa bi i ovo trebalo bit izgledno) Sretno ako tko isprati!
zna li itko kako stoji vaterpolo marseille (jel islo u over 18,5)

za veceras na jednom tiketu imam undere gaya,lebrona i jr smitha.. gay zato sta igraju protiv charlottea, ocekuje se blowout. lebrona zato sto je cleveland desetkovan (takoder se ocekuje blowout) i jr smitha jer je tip totalni jadnik (+ sto je netko rekao da se vraca melo, pa bi i ovo trebalo bit izgledno) Sretno ako tko isprati!
zna li itko kako stoji vaterpolo marseille (jel islo u over 18,5)

U desetom selu živi Antuntun!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.