nate je napisao/la:Nemoj mi ovo u vezi privatnih menadzera pricat to je Hrvatska i slicno. To je Mamic radio i sada radi. Eto ti vec jedan dokaz protiv njega.
A ko si ti da ja to tebi ne pričam?

Meni ti daješ dokaz? Pa kad si faca odi daj taj dokaz onome ko bi ga trebao dobiti. I ne kužim šta ON i sada ilegalno radi? Misliš da sin sa njim u kompaniji udara? Pa naravno da udara i ako to nije "Hrvatska" za tebe onda ja ne znam di ti živiš!
nate je napisao/la:Joj, ali samo ne znam sto bi Eduardo lagao pa da govori tako u detalje koliko je novaca primao i davao na crno od Mamica.
Za milju eura ti ja sad odem na sud i budem Duduov svjedok!

Zato ti i govorim da si licemjer. Dudu nije lihvar, ZAHVALAN je na svemu i on govori istunu, a Mamić je cigan!

Da Mamić "smije" sad bi ti on sam DOKAZAO koliko je para svojih uložio, ali isto tako kako ne smije pokazati koliko krade od Dinama, onda ti nemre niti pokazati koliko je uložio - to ti je dvosmjerna ulica. Kad kažem Dinamo onda mislim na to da je kupovo igrače za Dinamo sa SVOJIM noFCem, davo im stanove i aute, da bi si kasnije omasTio brk. Negdje je dobio, negdje je sisnuo. Normalno u poslu....
nate je napisao/la:A moze on pricat kako njegov sin nije menadzer igracima, ali mi svi znao istinu.
Samo oni koji bi trebali znati i one koje on "vrijeđa", ne rade ništa da to spriječe, kazne, bla, bla, bla, jer su svi skupa debelo podmazani, a ja i ti tu moramo jedan po drugome srati jer svako ima svoju viziju Dinama.
nate je napisao/la:Ti se vodis onom nitko nije kriv dok mu se ne dokaze suprotno. Tako se da iscitati iz tvojih postova. Ali ja ne mogu biti slijep pored zdravih ociju pa da ne vidim koliko je taj lik ostetio Dinamo kao klub.
Ne, ne, nepovodim se ja time, nego kad se svadim na forum onda nikad neću napisati ono na što mi moj "protvnik" može veoma jednostavno i mutavo odgovoriti, kao što ti radiš. riječ protiv riječi je jedno veliko nula i ja ne idem s glavom kroz zid, kao ti nit imam onaj **** sa strane na očima kao konj pda da ne vidim niti lijevo niti desno...
A što se tiće što ja jesam kad je Dinamo u pitanju onda je to sebi važem, a to ti ne radiš zbog onih oklopa na očima

Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"