Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
KRAJ NAŠE REPREZENTACIJE!!! 

EE znate sta sam skonto da ubacimo jos jednog igraca a da sudija ne primjeti i igramo sa 12 igraca ili ubacimo 2 pa sa 13 nevjerujem da ce primjeiti...Sta mislite???

- neko_iz_mase
- Kontakt:
Ah, dzaba ti druze sto citav svijet vidi da smo imali izglednije prilike,i da su momci ostavili srce na terenu,i sto nas je sudija iz je bao kako kakvu Ukrainku, kad to Bosanci nisu vidili.amerosm je napisao/la:Evo citam razne Njemacke forume sta ljudi pisu o utakmici, i vecina moze se slobodno reci njih je 95 % na nasoj strani. Vecina se cudi kako FIFA moze postaviti onakvog sudiju da sudi jednu toliko vaznu utakmicu, i govre da je Liedson trebao dobiti crveni karton, i da je svirao dosta cudnih odluka kao navodno igranje rukom Ibisevica koju je samo on vidio, i brzo potezanje za dzep kad su nasi igraci u pitanju. Dalje govore da se to radi iz razgloga sto ce se Japanci i Kinezi pitati gdje je Ronaldo na SP-u, pa radi njih moraju oni i proci. Dalje govore da smo mi imali dosta ne srece i da smo barem remi zasluzili, i da se nadaju da ce u Zenici biti atmosfera paklena i da cemo mi moci slaviti na kraju plasman na SP. Nijemici koji su gledali utakmicu govore kako se ljudi bore za svoj drzavni dres i da nema svadje nakon greske nego da jedni druge bodre, a ne kao u nekim reprezentacijama kao sto je Italija, "Brazil Evrope" (mozemo ih jos zvati Cigani, Pickonje i neko ih zove Portugal), Francuska itd itd.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
Haha, da se ponovim:
Ov-dje ni-ko nije normalan, nije normalan, nije normalan..
Cuj kraj nase reprezentacije. Boze me sacuvaj, a ja taman mislio na audiciju u utorak
Cuj kraj nase reprezentacije. Boze me sacuvaj, a ja taman mislio na audiciju u utorak

Support Velez, It's logical! ★
- Ponos Torina
- Kontakt:
Izgubili smo 1-0 nije kraj svijeta!!!Bolji smo od cigana,u Zenici ce igraci dati 2000% svoje snage i prolice dosta znoja da nas usrece,zato molim vas bez pesimizma budi te sretni sto imamo ovakve igrace.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
[/quote]
"Ov-dje ni-ko nije normalan, nije normalan, nije normalan.." hahaha, naravno da nije niko normalan vise kako i bit normalan..potrgasmo zivce

"Ov-dje ni-ko nije normalan, nije normalan, nije normalan.." hahaha, naravno da nije niko normalan vise kako i bit normalan..potrgasmo zivce

Kraj sadrvana,amaaaaaaaaanbayer 04 je napisao/la:KRAJ NAŠE REPREZENTACIJE!!!

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Daj Bože da nije,ali pogledaj samo ovo...Bajramoviću krivo što ne igra,Pjanić valjda misli da je bolji od Ibričića,babo mu hoće da se svađa sa selektorom...A ev se i mi navijači međusobno svađamo...Neće ti neko napisati da je Džeko bio dobar,a da usput ne ocrni Ibiševića i tako ukrug...Mont0 je napisao/la:Haha, da se ponovim:
Ne znam!!!
- velez_mostar
- Kontakt:
Pa evo ,ne moramo glumiti strucnjake ,niti izmisljati neke stvari...da postavimo pitanje svim velikim strucnjacima da li bi igrali sa Pjanicem u igri ,ili ne..a da vode puno jacu repku od nase ,sta bi odgovorili ,a ne BiH koja jedva skuca kvalitetnih 11 da nam on sjedi na klupi,pa momak zasluzuje kapitensku traku ,a ne klupu..sramota ,sramota da jedan Muratovic sa pivskim stomakom igra koji sjedi na klupi u Austrijskom Sturmu ,a Pjanic koji je po procjenama svih jedan od najboljih veznjaka danasnjice sjedi na klupi ,i jos ga senilni mazlum uvodi 3 minute u igru ,kao da hoce da ga ponizi,fuj,fuj,i fuj..Bosanceros1010 je napisao/la:@ Velez mostar
Slazem se sa tobom, momak rastura u lyonu, marseille-u zabijo fenomenalan gol a ciro ga drzi na klupi. To nije Ok. On bi trebao pocinjati utakmice od prve minute, pa ga mnjenjati kasnije ako se umori
Cinjenica je da mu odajem pocast za Ibricica ,odigrao je momak odlicno ,i bio jedan od boljih bez obzira na gol,ali se ibisevic morao izvuci iz igre ,kao i Muratovic odmah na poluvremenu...i to je to,to svaki laik zna ,ali eto niko nema pravo misljenja i rijeci dok je tu TRENER SVIH TRENERA,dje ce on pogrijesiti ¨!
Umjesto da ih deklasiramo ,napadnemo na njihovom terenu u drugom poluvremenu igracima koji to mogu napraviti ,da Pjanic odigra par passova ,da Muslimovic svojom snagom razvlaci ionako zbuinjene igrace ,mi igramo 85. minuta istim sastavom ,NEVJEROVATNO!
- nidjo_barca
- Kontakt:
hahaaharishp je napisao/la:Kraj sadrvana,amaaaaaaaaanbayer 04 je napisao/la:KRAJ NAŠE REPREZENTACIJE!!!![]()

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
ljudi ne kontam vas zasto toliko kritizirate ibricica i zasto mislite da bi pijanic odigrao bolje od njega...Pa covjek ne igra na svojoj poziciji, stavite ga blize gol bez puno obaveza prema nazad pa ce te vidjeti, pa covjek zabija za svoju ekipu isto, kao sto Pjanic zabija za svoju ekipu, mislim da je protiv spanije u zenici pokazao da voli da je sto vise sa loptom **** ronaldinja.... iskreno volim ove zmajeve i smatram da ibricic treba da igra u prvom timu...
Ja sam bio prezadovoljan našom igrom,i rezultatom bih bio da nisam vidio onu priliku,pa zato ostaje žal...Ali opet kažem da sam bio presretan,ali vidim da se ruši atmosfera,pa mi ovo ne ide na dobro!Ponos Torina je napisao/la:Izgubili smo 1-0 nije kraj svijeta!!!Bolji smo od cigana,u Zenici ce igraci dati 2000% svoje snage i prolice dosta znoja da nas usrece,zato molim vas bez pesimizma budi te sretni sto imamo ovakve igrace.
-
- Kontakt:
Potpis.velez_mostar je napisao/la:Pocelo je!Mogu samo zamisliti sta ce biti ako ,nedaj Boze ,ne izvucemo povoljan rezultat u Zenici..a,iskreno uz sve sto smo prosli ,i uz zelju da prodjemo sto bolje ,mislim kako su pitanja za Ciru itekako sa pozadinom.
Te njegove gluposti i psovke su zanimljive dok ne dodje trenutak da se postave pitanja zbog kojih trpi repka,i nema nikakva prava zanemarivati pitanja novinara.
CInjenica je da smo sve utakmice sa jacima izgubili..i ne mozemo biti slijepi pored ociju ,a to je da jedan od najboljih veznih igraca na svijetu ne zauzima svoje mjesto medju prvih 11 ,pa Pjanic ima apsolutno pravo da stane pred sve igrace i kaze "ja igram u najvecem klubu od svih ,najperspektivniji sam ,i najbolji igrac nase reprezentacije"..i to s pravom...da se razumijemo ,a te gluposti da on ne moze odgovoriti defanzivnim zadacima ,to je prica za malu djecu koja ne znaju sta je nogomet.
Ne zelim nista da preudiciram ,da slutim na lose ,vjerujem kako se moze popraviti sve u Zenici ,ali isto tako mislim da Ciro puno grijesi..evo i sada razmislja o tome da stavi Jahica u vezu ,igraca koji je jako dobro zatvarao Simao-a ,i zasto da mu mijenja poziciju ,kad na tom mjestu imamo Bajramovica...
Sve ostaviti isto ,na mjesto Spahica staviti Milenkovica ,Rahimica zamjeniti Bajramovicem ,a Muratovica Pjanicem,Ibisevic na klupu ,a Muslimovic sa Dzekom u napad.
Ocekujem komentare tipa "najbolje da ti budes selektor",i te stvari ..ali necu se puno osvrtati na to ,samo sam napisao sto svi mislimo!
I koji qrac Ciro forsira 3-5-2 kad to nijedan igrac u klubu ne igra, i vidi se da ga po bokovima pusimo s trojicom u odbrani koji se svi orijentisu da odbrane kazneni prostor, a niko ne sprijecava centarsuteve. Nije istina da nemamo igrace za 4-4-2. Salihovic moze igrati na lijevom boku, na desnom imamo Dzemu, a cak i Bajramovic to zna igrati, kao sto je mnogo puta dokazao u Schalke-u.
Ja mislim da bi ih ova formacija ne samo iznenadila, nego i razvalila:
Hasagic - Berberovic, Nadarevic, Jahic, Salihovic - Bajramovic, Pjanic, Ibricic, Misimovic - Dzeko, Ibisevic

I prestanite pljuvati po Ibisevicu, jer je mali beton. I nije on kriv sto ne dobija upotrebljive lopte, a kako bi kad iza njega igraju krampovi kao Rahimic i Muratovic, a Misimovica cuvaju po trojica. Osim toga, Muslimovic i Dzeko ne mogu igrati zajedno, jer su obojica razbijaci, a to jednostavno ne ide.
Nadam se da ce Ciro doci pameti do srijede, a posao mu je dodatno olaksan sretnom okolnosti da su i Rahimic i Murat dobili drugi zuti. Da Spaha igra u gore navedenoj formaciji umjesto Berberovica, sve sto imam stavio bih na pobjedu repke sa 2 ili vise golova razlike!

ko sudi u zenici?????????????'
- the scouser
- Kontakt:
Rossetivejza_ je napisao/la:ko sudi u zenici?????????????'
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
78 minuta 1:0 za BiH Portugalce hvata panika pocinju se izlezavat i trosit vrijeme.....Sudjiska nadoknada 3 minute,u drugoj minuti dubinska lopta Pjanica Dzeko spusta za Muslimovica a ovaj razantnim udarcem pogadja za exploziju na Bilinom i ludilo na ulicama Bosne i Hercegovine....Amin....
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45
Ciro je lijepo veceras na hayatu izjavio da ce umjesto tri pozutjela uskociti Pandza umjesto Spahica,Pjanic umjesto Muratovica i Bajramovic umjesto Rahimica!
Bilo bi previse izvrsiti 4 izmjene ,kao sto neki predvidjaju da Muslimovic igra umjesto Ibisevica,ljudi moji sta je vama...totalni laici,pa koji bi kreten izbacio Ibisevica,do prije koji mjesec najboljeg napadaca Evrope!? i koja bi budala uigranu ekipu korigovao sa 4 izmjene,kao da smo u Lisabonu izgubili 10:0... koliko je samo laika ovdje,nevjerovatno! u Lisabonu smo mogli pobjediti ali i izgubiti 3:0..sta bi bilo kad bi bilo,to su price za malu djecu,e da smo ono dali,da smo da smo..sta da su nas portugalci nabili 5:0? sta onda!??
Ovako u Zenici imamo sanse da iznenadimo Portugalce,neka momci igraju hrabro pa sta bude,imace 12 igraca u publici,i ako Portugal ostane neporazen u Zenici onda zasluzeno idu dalje!.. Mi trebamo igrati najbolje sto znamo,srcem bosanskim,inatom i sreca ce aBd biti na nasoj strani,Afrika ce biti blizu...u svakom slucaju ovi momci su idoli nacije,definitivno smo prejaki,samo sto se isto moze reci i za svaku ekipu u barazu... Ubjedjen sam da cemo aBd u Zenici biti 30% jaci,i da smo u stanju svakoj ekipi zabiti koji gol vise!..
Gazi Bosno gazi!
Bilo bi previse izvrsiti 4 izmjene ,kao sto neki predvidjaju da Muslimovic igra umjesto Ibisevica,ljudi moji sta je vama...totalni laici,pa koji bi kreten izbacio Ibisevica,do prije koji mjesec najboljeg napadaca Evrope!? i koja bi budala uigranu ekipu korigovao sa 4 izmjene,kao da smo u Lisabonu izgubili 10:0... koliko je samo laika ovdje,nevjerovatno! u Lisabonu smo mogli pobjediti ali i izgubiti 3:0..sta bi bilo kad bi bilo,to su price za malu djecu,e da smo ono dali,da smo da smo..sta da su nas portugalci nabili 5:0? sta onda!??
Ovako u Zenici imamo sanse da iznenadimo Portugalce,neka momci igraju hrabro pa sta bude,imace 12 igraca u publici,i ako Portugal ostane neporazen u Zenici onda zasluzeno idu dalje!.. Mi trebamo igrati najbolje sto znamo,srcem bosanskim,inatom i sreca ce aBd biti na nasoj strani,Afrika ce biti blizu...u svakom slucaju ovi momci su idoli nacije,definitivno smo prejaki,samo sto se isto moze reci i za svaku ekipu u barazu... Ubjedjen sam da cemo aBd u Zenici biti 30% jaci,i da smo u stanju svakoj ekipi zabiti koji gol vise!..
Gazi Bosno gazi!
Rahimić je sinoć bio daleko najbolji naš igrač...Ne znam kako možete pisati takve gluposti!?
Ibričić je također bio dobar,a Muratović,iako nisam ni ja za to da on igra,uopšte nije bio loš...Ne lupajte i ne rušite atmosferu!
Ibričić je također bio dobar,a Muratović,iako nisam ni ja za to da on igra,uopšte nije bio loš...Ne lupajte i ne rušite atmosferu!
- Ponos Torina
- Kontakt:
bayer 04 je napisao/la:Ja sam bio prezadovoljan našom igrom,i rezultatom bih bio da nisam vidio onu priliku,pa zato ostaje žal...Ali opet kažem da sam bio presretan,ali vidim da se ruši atmosfera,pa mi ovo ne ide na dobro!Ponos Torina je napisao/la:Izgubili smo 1-0 nije kraj svijeta!!!Bolji smo od cigana,u Zenici ce igraci dati 2000% svoje snage i prolice dosta znoja da nas usrece,zato molim vas bez pesimizma budi te sretni sto imamo ovakve igrace.
Atmosferu ruse pojedinci,ali ja vjerujem da neki pojedinci nemogu unistiti atmosferu koja je vladala do sada,JA VJERUJEM U MOJE IGRACE
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ma druze, idemo lagano iskulirati do tekme, nemas potrebe za sekirancijom, vidi Harisa, on vec priprema sta ce izvesti u utorak oko ponocibayer 04 je napisao/la:Daj Bože da nije,ali pogledaj samo ovo...Bajramoviću krivo što ne igra,Pjanić valjda misli da je bolji od Ibričića,babo mu hoće da se svađa sa selektorom...A ev se i mi navijači međusobno svađamo...Neće ti neko napisati da je Džeko bio dobar,a da usput ne ocrni Ibiševića i tako ukrug...Mont0 je napisao/la:Haha, da se ponovim:
Ne znam!!!

Ne znam sta se zamarate taktikama i ostalim cudima, stvarno ne kontam, kao da ce neko uvaziti necije misljenje od nas, sumnjam, hm..Imaju ljudi koji ubiru dobre plate za taj posao, ako ga ne radili kako treba, zna se sta im slijedi, ha ja..
Support Velez, It's logical! ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.