Safet Sušić - Pape

Majstor10
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Majstor10 » 20 mar 2013, 21:23

svaka ti cast pape ali znas koliko vremena traje papirologija to kod nas traje decenije jeftin udarac papeta na momka nije mu dobro

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 mar 2013, 21:39

Majstor10 je napisao/la:svaka ti cast pape ali znas koliko vremena traje papirologija to kod nas traje decenije jeftin udarac papeta na momka nije mu dobro
Zna trajat i duze,pogotovo ako se uopste ta papirologija i ne preda.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

reptile
Kontakt:

Post Postao/la reptile » 20 mar 2013, 21:43

Majstor10 je napisao/la:svaka ti cast pape ali znas koliko vremena traje papirologija to kod nas traje decenije jeftin udarac papeta na momka nije mu dobro
Opet ti.. :roll:
shandrlike-tandrlike

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 20 mar 2013, 21:46

1989 je napisao/la:Hajde Pape pobjedi te Grke samo zbog dusmana koji ce stavit 2 na kladionici 8-)
+1
1974---1975---1976---2001---2013---2020

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 20 mar 2013, 21:47

harishp je napisao/la:
Bas , a moze i do sudnjeg dana, ako ga Kolasin nikako i ne preda :mrgreen:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Medo10
Kontakt:

Post Postao/la Medo10 » 20 mar 2013, 21:50

emir79 je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Bas , a moze i do sudnjeg dana, ako ga Kolasin nikako i ne preda :mrgreen:
Nije mi jasno kako neko moze imati lovu, zelju(navodno) a da nemoze naci jedan dan, od 365, da to pokrene... :|

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 20 mar 2013, 21:51

harishp je napisao/la:
Jel ti to rekla vidovita Dzemila ili vidoviti Milan da momak nije pokrenuo proces dobijanja našeg državljanstva?
Nije da bilo koga branim,ali nije uredu nikoga napadati bez dokaza.Ja se iskreno nadam da ce momak uskoro zaigrati za nas.Ubjedjen sam da ce za koju godinu biti top klasa
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 mar 2013, 21:53

TMovac je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Jel ti to rekla vidovita Dzemila ili vidoviti Milan da momak nije pokrenuo proces dobijanja našeg državljanstva?
Nije da bilo koga branim,ali nije uredu nikoga napadati bez dokaza.Ja se iskreno nadam da ce momak uskoro zaigrati za nas.Ubjedjen sam da ce za koju godinu biti top klasa
Nije vidovita Dzemila vec logika.Hajde sad procitaj ovo sta citirao ali ponovo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 20 mar 2013, 21:57

Zna hPape pojedinosti oko Seadovog nazovimo slučaja. :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 20 mar 2013, 22:01

ma ja sam pisoa jednom svi su me napali ali sto se tice ovog kolosinca ja mislim da je to zavrsena prica pa covjece moglo se skontati iz susicevog govora da sead nije uporan jer da je predao na vrijeme sad b igrao 100 % je to ali taj kolosinac nas drzi kao rezervnu opciju 100 % jer neki dan na njegovom fb profilu slika u njeemackom dresu i komentar od njega deuchland i srce...iako bi ja volio da on zaigra za bosnu jer nemoze se reci da on nema kapacitet za repr ali ako smo mu mi rezervna opcija ne zelim ga u svetom dresu..safete sad u petak 3 0 da ih razbijemo pa ove sto te hljagaju neka ih sve moderator trajno banuje
Samo Sarajevo

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 20 mar 2013, 22:04

Nisam mogao gledati emisiju. Pa sta je Pape sad rekao sto se tice te utakmice Barcelona:Milan, ko mu se od potencijalnih igraca posebno svidio?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 mar 2013, 22:10

Principatus je napisao/la:Nisam mogao gledati emisiju. Pa sta je Pape sad rekao sto se tice te utakmice Barcelona:Milan, ko mu se od potencijalnih igraca posebno svidio?
Baloteli od zabara i Kolasinac od svaba :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 20 mar 2013, 22:16

svaka ti cast pape ali znas koliko vremena traje papirologija to kod nas traje decenije jeftin udarac papeta na momka nije mu dobro
Zna trajat i duze,pogotovo ako se uopste ta papirologija i ne preda.[/quote]
ti to rekla vidovita Dzemila ili vidoviti Milan da momak nije pokrenuo proces dobijanja našeg državljanstva?
Nije da bilo koga branim,ali nije uredu nikoga napadati bez dokaza.Ja se iskreno nadam da ce momak uskoro zaigrati za nas.Ubjedjen sam da ce za koju godinu biti top klasa[/quote]
Nije vidovita Dzemila vec logika.Hajde sad procitaj ovo sta citirao ali ponovo.[/quote]
Koliko me logika sluzi sa ovom kostatacijom su aludirao na to da momak uopste jos nije predao papire,a to ti i ja ne mozemo znati.Mozemo samo nagadjati,a dok ne budemo sigurni u jedno ili drugo ne trebamo nikoga napadati i mozemo se samo nadati da ce zaigrati za nas.meni kao navijacu reprezentacije BiH cilj je da za repku igraju najkvalitetniji moguci igraci bez obzira iz kojeg dijela BiH ili kluba dolaze.Pod broj jedan mora biti interes reprezentacije,a ne interes pojedinaca.Niko nije iznad repke.Zeljo je i poceo napredovati jer je zastitio sebe.Zastitio interes kluba,tako da igrači vise ne mogu dolaziti ni odlaziti kako se kome cefne.Istina na europskom nivou nismo nesto,ali biti ce i to za par godina ako Bog da
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 20 mar 2013, 22:19

Evo vam pa pogledajte

Operacija Grcka, Federalna TV

http://www.federalna.ba/bhs/vijest/5921 ... te-ljudima" onclick="window.open(this.href);return false;
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Medo10
Kontakt:

Post Postao/la Medo10 » 20 mar 2013, 22:20

harishp je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Nisam mogao gledati emisiju. Pa sta je Pape sad rekao sto se tice te utakmice Barcelona:Milan, ko mu se od potencijalnih igraca posebno svidio?
Baloteli od zabara i Kolasinac od svaba :mrgreen:
Al' je toliko bitno koju je utakmicu gledao..... :roll:

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 20 mar 2013, 22:35

Rek'o Pape da je Niang blizu da dobije poziv , samo da sredi papire , a nije ni onaj malac iz Barce što je ušao pred kraj daleko od toga :D

Na istom su rastojanju od repke k'o i Seo :)

BlazKraljevic
Kontakt:

Post Postao/la BlazKraljevic » 20 mar 2013, 22:45

Haris - Zna trajat i duze,pogotovo ako se uopste ta papirologija i ne preda
EMIR - Bas , a moze i do sudnjeg dana, ako ga Kolasin nikako i ne preda :mrgreen:
Medo - Nije mi jasno kako neko moze imati lovu, zelju(navodno) a da nemoze naci jedan dan, od 365, da to pokrene...
Ma momak se naljutio sto mu nije dodjeljen operativac, mogao bi Principatus preuzeti tu ulogu, kad je vec tu u Germani, trbuhom za kruhom. Princi, da te imenujemo ispred foruma da nam budes operativa za podrucje Majne i Rajne?

BlazKraljevic
Kontakt:

Post Postao/la BlazKraljevic » 20 mar 2013, 22:55

TM-Koliko me logika sluzi sa ovom kostatacijom su aludirao na to da momak uopste jos nije predao papire,a to ti i ja ne mozemo znati.Mozemo samo nagadjati,a dok ne budemo sigurni u jedno ili drugo ne trebamo nikoga napadati i mozemo se samo nadati da ce zaigrati za nas.meni kao navijacu reprezentacije BiH cilj je da za repku igraju najkvalitetniji moguci igraci bez obzira iz kojeg dijela BiH ili kluba dolaze.Pod broj jedan mora biti interes reprezentacije,a ne interes pojedinaca.Niko nije iznad repke.Zeljo je i poceo napredovati jer je zastitio sebe.Zastitio interes kluba,tako da igrači vise ne mogu dolaziti ni odlaziti kako se kome cefne.Istina na europskom nivou nismo nesto,ali biti ce i to za par godina ako Bog da
OK, hajde da kazemo da ne znamo da li ih je predao, ali da vidimo onda sta znamo. Prema onome sto imamo (Safetov odgovor na pitnanje) mogu biti dvije opcije: ili nije nikako predao papire ili ih je predao suvise kasno da bi igrao u petak a prema intonaciji izjave da se zakljuciti da je trebalo da ih preda puno prije. Svakako da je druga opcija bolja od prve ali s'aspekta igranja u petak dodju mu na isto. Dakle, do glavonje je!

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 20 mar 2013, 23:26

BlazKraljevic je napisao/la:
TM-Koliko me logika sluzi sa ovom kostatacijom su aludirao na to da momak uopste jos nije predao papire,a to ti i ja ne mozemo znati.Mozemo samo nagadjati,a dok ne budemo sigurni u jedno ili drugo ne trebamo nikoga napadati i mozemo se samo nadati da ce zaigrati za nas.meni kao navijacu reprezentacije BiH cilj je da za repku igraju najkvalitetniji moguci igraci bez obzira iz kojeg dijela BiH ili kluba dolaze.Pod broj jedan mora biti interes reprezentacije,a ne interes pojedinaca.Niko nije iznad repke.Zeljo je i poceo napredovati jer je zastitio sebe.Zastitio interes kluba,tako da igrači vise ne mogu dolaziti ni odlaziti kako se kome cefne.Istina na europskom nivou nismo nesto,ali biti ce i to za par godina ako Bog da
OK, hajde da kazemo da ne znamo da li ih je predao, ali da vidimo onda sta znamo. Prema onome sto imamo (Safetov odgovor na pitnanje) mogu biti dvije opcije: ili nije nikako predao papire ili ih je predao suvise kasno da bi igrao u petak a prema intonaciji izjave da se zakljuciti da je trebalo da ih preda puno prije. Svakako da je druga opcija bolja od prve ali s'aspekta igranja u petak dodju mu na isto. Dakle, do glavonje je!
Nama ukoliko je stalo da igramo velika natjecanja,a stalo nam (inače se nebi počeli nervirat kako cemo odigrati tekmu mjesec dana prije same tekme) moramo ganjati ono najbolje sto mozemo imati.Svaka čast Zahirovicu,Vrsajevicu,momci se zaista trude,ali nemaju taj kvalitet.Da mi nemamo na raspolaganju bolje ne bih ni a rekao,ali imamo.Samo to trebamo pokupiti,a to ne radimo.Evo ostavit cu Kolasinca jer on nema jos pasos nas,mozes li mi reci sta je sa Atajicem?Momak ima sve papire,igra u velikom klubu,odbija pozive svedske,jer zeli igrati za nas i opet ga Jagodic ne zove.Zasto?Ako momku nedaj Boze dopizdi čekati i zaigra za Svede naši ce ga odma početi pljuvati kako je izdajica ovo ono.Mi se previše bahato ponasamo.savez treba da odradi svoj dio posla,da skine teret sa sebe,a onda ako igrac hoce svoj dio,ako nece širok mu dunjaluk

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 20 mar 2013, 23:37

BlazKraljevic je napisao/la:Princi, da te imenujemo ispred foruma da nam budes operativa za podrucje Majne i Rajne?
Nisam ja iz tog podrucja. Ali evo odmah se nudim bez ikakve plate kao Führer...eh operativac. I kunem se da necu gledati utakmice Messija dok nam igra jedini igrac nasih korijena Champions League. Sve bez para, ne treba mi, dzabe, posto se svi zale na Safetovu platu. Sve cu od srca, patri(j)otski odraditi.

Ali kad smo vec kod rijeci operacije, najradije bih neurohirurski pojedine operisao, dakle ako neko hoce.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 2 gosta.