Majstor10 je napisao/la:ja to nisam reko, zasto me citirate kao da sam to rekao??
Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
DRUG NEBI TI PUNCA
Imam te za Mu.da....Majstor10 je napisao/la:ja to nisam reko, zasto me citirate kao da sam to rekao??
Ne's pobjec'
Rek'o si i sad ćeš biti kažnjen za toMajstor10 je napisao/la:ja to nisam reko, zasto me citirate kao da sam to rekao??
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Ja mislim ovako moramo igrati:
Begovic - Vranjes, Zukanovic, Spahic, Mujdza - Besic ili Medunjanin - Stevanovic, Misimovic, Lulic - Dzeko, Ibisevic
Begovic - Vranjes, Zukanovic, Spahic, Mujdza - Besic ili Medunjanin - Stevanovic, Misimovic, Lulic - Dzeko, Ibisevic
Zadnja izmjena: Majstor10, dana/u 20 mar 2013, 21:55, ukupno mijenjano 1 put.
@majstor 10 je poput Seada neuništiv.
Inače ima li još neko ovdje ko vjeruje da će zaigrati Pjanić.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pussy, ostani barem faca do kraja i nemoj editovat post. Svakako si citiran i provaljen.Majstor10 je napisao/la:ja to nisam reko, zasto me citirate kao da sam to rekao??
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ne, ne....Deutsche gofno...Cartman je napisao/la:Pussy, ostani barem faca do kraja i nemoj editovat post. Svakako si citiran i provaljen.Majstor10 je napisao/la:ja to nisam reko, zasto me citirate kao da sam to rekao??
addio...
Hajmo vratimo se na temu
Bosna - Grcka

Bosna - Grcka

Zadnja izmjena: Majstor10, dana/u 20 mar 2013, 21:56, ukupno mijenjano 2 puta.
Ima li išta novo za Kolašinca glavonju, jel matični broj bar dobio? 
Majstor10 je napisao/la:ma sta ti sad haj ohladi malo jarane nije tebe niko pitaoinsider je napisao/la:Rek'o si i sad ćeš biti kažnjen za toMajstor10 je napisao/la:ja to nisam reko, zasto me citirate kao da sam to rekao??
Majstore, nemoj na moderatora. On se brine za broj zvjezdica soba u Banovićima.Majstor10 je napisao/la:ma sta ti sad haj ohladi malo jarane nije tebe niko pitaoinsider je napisao/la:Rek'o si i sad ćeš biti kažnjen za toMajstor10 je napisao/la:ja to nisam reko, zasto me citirate kao da sam to rekao??
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
-
kinder_jaje
- Kontakt:
pustite covjeka jbt njegov izbor koga ce gotiviti a vi ko kakve babe navalili na covjeka ko muha na gofno priznajem zna biti naporan al cim vidim da je postao preskocim njegov post i gotovo al et takva smo mi bagra pa nam i ovo smeta 
Majstor10 je napisao/la:ma sta ti sad haj ohladi malo jarane nije tebe niko pitaoinsider je napisao/la:Rek'o si i sad ćeš biti kažnjen za toMajstor10 je napisao/la:ja to nisam reko, zasto me citirate kao da sam to rekao??

od 402 posta 390 su slike od "glavonje". Nije problem pricati nesta konstruktivno, al' me njegove slike ne zanimaju i, ako cemo iskreno, to je samo obicni spam.kinder_jaje je napisao/la:pustite covjeka jbt njegov izbor koga ce gotiviti a vi ko kakve babe navalili na covjeka ko muha na gofno priznajem zna biti naporan al cim vidim da je postao preskocim njegov post i gotovo al et takva smo mi bagra pa nam i ovo smeta
+1Saurman je napisao/la:@majstor 10 je poput Seada neuništiv.![]()
@Majstore koji si ti car
-
kinder_jaje
- Kontakt:
Bogati jel tvoje da odlucujes sta je spam ima neko ko o tome odlucuje i ko ce sankcionisat taj isti spam a opet kazem slobodno preskoci te njegove postove ne moras ih komentarisat Bogami nista ti nece bitiMedo10 je napisao/la:od 402 posta 390 su slike od "glavonje". Nije problem pricati nesta konstruktivno, al' me njegove slike ne zanimaju i, ako cemo iskreno, to je samo obicni spam.kinder_jaje je napisao/la:pustite covjeka jbt njegov izbor koga ce gotiviti a vi ko kakve babe navalili na covjeka ko muha na gofno priznajem zna biti naporan al cim vidim da je postao preskocim njegov post i gotovo al et takva smo mi bagra pa nam i ovo smeta

Ovo sam postovao u prethodnu stranicu ali cini mi se nikome nije interesovalo. Sta mislite?
stvarno ste ****. sta ste svi navalili na covjeka, meni je skroz simpatican i drago mi je sto
vas tako trola kad ste glupi ko balvani..
nedaj se Seo majstore
vas tako trola kad ste glupi ko balvani..
nedaj se Seo majstore
- Goalgetter
- Kontakt:
Umjesto Ibricica ubacis Stevanovica, i to je toMajstor10 je napisao/la:
Ovo sam postovao u prethodnu stranicu ali cini mi se nikome nije interesovalo. Sta mislite?
Umjesto Vranješa kad bi uletio Kolašinac i naravno Ibričić klupa.Majstor10 je napisao/la:
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.