nesto mi je husref obijellio haman ga nijaz u olimpicu nerviraoFergie je napisao/la:Jedna s treninga

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
nesto mi je husref obijellio haman ga nijaz u olimpicu nerviraoFergie je napisao/la:Jedna s treninga
ciza je napisao/la:mislim da malo rpevise ocekujete od husrefa realno
?CARSON je napisao/la:ciza je napisao/la:mislim da malo rpevise ocekujete od husrefa realno
JE LI ISTINA DA JE TORNJAK PRETUCEN OD STRANE PITARA
koje tornjak ?CARSON je napisao/la:ciza je napisao/la:mislim da malo rpevise ocekujete od husrefa realno
torlakaS_Roma je napisao/la:koje tornjak ?CARSON je napisao/la:ciza je napisao/la:mislim da malo rpevise ocekujete od husrefa realno
England je napisao/la:Sve im ovisi o Gabeli, to je utakmica u kojoj mogu okrenuti sezonu, ako kiksaju u Gabeli, kako se kaže KRAJ PRIČE Vjerovatni mogući scenarij da to bude i njihovom treneru odlučujuća utakmica, ako izgubi ne vjerujem da će ostati.Sarajevo će sa ovim sastavom do kraja ostati u borbi za trofej
Sejo i Vili likes thismarseille_unique je napisao/la:
Aha, haj sad poceraj malo.marseille_unique je napisao/la:znaci da ce te svi kopirati fukare
nije zvaka za seljakaSarajlijc@ je napisao/la:Aha, haj sad poceraj malo.marseille_unique je napisao/la:znaci da ce te svi kopirati fukare
A od koga su fukare kopirale?marseille_unique je napisao/la:znaci da ce te svi kopirati fukare
Fukare su kopirale: ličnu kartu, rodni list, dokaz o kvalifikaciji vkv zidar....DzoleZeljo je napisao/la:A koga su fukare kopirale?marseille_unique je napisao/la:znaci da ce te svi kopirati fukare
Pa Real, Arsenal, Chelsea, Barca svi oni imaju ovu u svojim Fan Shopovima. I ti zelis sada istaci da su fukare napravile original, a da cemo mi ostali praviti plahijate koje smo uzeli od vas...
E i ti vala znas kenjat. Realno, sta danas to nije plahijat. Ovo se po svijetu vrti ima 5 godine, evo tek sada dosla moda kod nas. Upravu si ti, sto kazes da su oni prvi u BIH, i neka, kapa dole, ali sada tvrditi da ce svi od njiih kopirati je van svaki pameti.plavetniloo je napisao/la:Ni ja ih ne volim nešto pretjerano, ali šta se pravite luđi nego što jeste, čovjek vam postavi sliku, prvi u BiH, a vi fol spominjete Bayern, Barcu, Real. Smiješno majke mi.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 64 gosta.