AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

baltazar1
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la baltazar1 » 20 mar 2013, 11:28

braćo Rossoneri, vratia se Šime iz Banovića, bio sedam dana :oops:

i bolje što me nije bilo, vjerovatno bi nakon one barce bio i mjesec, ne bih ja mogao otrpit one provokatore

u svakom slučaju, idemo dalje - reprezentativna pauza je, pa će vjerovatno i aktivnost na temi bili malo manja a ekipi će čini mi se goditi malo odmora nakon dobre serije rezultata da se malo odmore i pripreme za zadnju dionicu prvenstva i nekoliko teških iskušenja koja nas očekuju

edit: Bonera kontra Palerma :o
Undici stelle - ACM 1899

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 20 mar 2013, 12:02

Vratio sam se i ja . :D

Dobar je Allegri ali eto Urby je dao objašnjenje zašto neki ne mogu da igraju ( Bojan , Didac Vila dok nije bio povrijeđen ) a zašto neki igraju iako nemaju veze sa vezom ( Bonera , Yepes , Flamini ) . :D
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 20 mar 2013, 13:11

Ma halo ljudi, Urby je to :D :lol:
i u pravu je sto je ovo rekao,bolji je bio od vecine koji su igrali umjesto njega

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 20 mar 2013, 15:32

Ma sta je bio bolji, ko i vecina je igrao na bljeskove, jednu odigra dobru, sljedecih utakmica se izgubi, nigdje ga. Otisao je i ne mora se vala ni vracati, hvala sretno i dovidjenja.

Mozda je Max na pocetku imao gresaka i dugo mu je trebalo da skonta neke stvari (citaj Bonera i Yepes), ali napokon je sastavio ekipu koja 'fercera', ovi svi na klupi su sa razlogom tu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 20 mar 2013, 19:29

a Flamini,Nocerino,Ambrosini koji nekad igraju su kao bolji od njega ?
iako nije njegova pozicija odigrat ce u sredini bolje od sve i jednog nabrojanog :?
steta za momka sto propada na ovaj nacin,a sigurno je da zna igrati i da ima potencijala jos uvjek
;)
[youtube][/youtube]

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 20 mar 2013, 21:02

Dobro, tebi je iz nekog razloga drag igrac, ali ja sa neutralne pozicije ne vidim nista posebno u njemu niti me impresionirao svojim igrackim kvalitetama, apsolutno prosjecan igrac, bas za Fulhama i slicne ekipe. ;)
Sljedece sezone se vracaju neki povrijedjeni igraci, dolazi Saponara i onaj mali iz omladinaca tako da ne vidim smisla da ga vracaju nazad.

FORZA MILAN !

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 20 mar 2013, 22:02

rope11 je napisao/la:Dobro, tebi je iz nekog razloga drag igrac, ali ja sa neutralne pozicije ne vidim nista posebno u njemu niti me impresionirao svojim igrackim kvalitetama, apsolutno prosjecan igrac, bas za Fulhama i slicne ekipe. ;)
Sljedece sezone se vracaju neki povrijedjeni igraci, dolazi Saponara i onaj mali iz omladinaca tako da ne vidim smisla da ga vracaju nazad.

Urbi je cijeli zivot igrao desnog beka i bilo je ne dolidan nego dobar igbrac, ali kako je dosao u Milan ona konjina ga jhe stavljala par tekmi uza napadaca da igra :idea: ftk na kraju je lik igrao desno krilo i to je solidno odradjivao u gl za Falminia i Nocerina je izmislio fudbal :)

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 20 mar 2013, 22:08

Sutra protiv Brazila , od "naših" će početi najvjerovatnije samo De Sciglio i Balotelli , dok će Abate, Monto i Shaarawy dobiti malu poštedu .
-Rui Costa-

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 20 mar 2013, 22:18

Ma i bolje sto ne igraju, neka se ne trose ljudi bezveze, samo jos fali da se i povrijede pred ove cetiri vazne utakmice.

Nego, sutra sigurno gledam utakmicu da vidim glumca Neymara na dijelu. Lako se izivljavati na brazilskim stoperima, zanima me kako ce izlaziti na kraj sa Bonucijem i Chielliniem, polomit ce mu kicmu :mrgreen:

FORZA MILAN !

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 21 mar 2013, 06:39

Napoli zanteresiran za Nocerina.

Vasa misljenja.. :?:
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 21 mar 2013, 12:33

betton je napisao/la:Napoli zanteresiran za Nocerina.

Nocerino + 5milione = Inler
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 21 mar 2013, 13:12

IlPrincipe je napisao/la:

Potpis ! Nocerino nije kvalitet za Milan , prosla sezona mu je bila samo bljesak i nista vise od toga .
Inler je klasu iznad .

Dolceti " Ganz is ready for the first team " Taman kad ode Bojan , otvara se mjesto za Ganza .

Santon: “I’m a Milanista, I’d pack my bags for Milan” Svi Interovi juniori izgleda navijaju za Milan , prvo Balo pa sad Santon . :lol:
-Rui Costa-

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 21 mar 2013, 13:21

IlPrincipe je napisao/la:

+Flamini gratis jer su dobri ljudi :lol:

za mene ofanzivno najbolji igrac ikada, sretan rodjendan masinerijo :)

slika

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 21 mar 2013, 14:33

prepoznajete ih ? :)

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 21 mar 2013, 15:07

braca Boateng?

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 21 mar 2013, 15:11

Former Inter player has poked rivals Milan…

Newcastle full-back Davide Santon says he would “pack his bags” if Milan come calling in the summer.

Santon, who is a Milan, joined Newcastle from rivals Inter for around €5 million in 2011. He has since been linked with a return to Italy and the Rossoneri are said to be keen on him. Well, it seems as though 22-year-old is up for the switch too.

“A return to Italy? I’ve heard of the interest from Milan in me and that is really pleasing,” he told the Gazzetta dello Sport.

“I’m not sure what would happen if another Italian club came in for me, but I’d seriously think about packing my bags for Milan.”

He also admired that the presence of former Inter Milan team-mate Mario Balotelli would make it an even more attractive proposition to make a move.

“Balotelli? We were still friends and I’m glad he’s doing well at Milan,” added the defender. ”His presence would be an incentive to join Milan.”

The only potential obstacle in a deal would be the fact that Santon and his fiancee are expecting a baby in May and he may feel settled where he is.

Evo ovo za Santon-a. :mrgreen:

I da,izgleda da se Real upleo u borbu oko Draxler-a.Kako izjavljuju mediji blizu tima sa Bernabeu-a,zagrizli su za ovog malca koji je dugo na radaru Milana.
Navodno je i sam Draxler izjavio da ce da napusti Schalke ako ne izbore nastup u europi naredne sezone,a ugovorom je vezan do 2016. godine.
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

DonPippo9
Kontakt:

Post Postao/la DonPippo9 » 21 mar 2013, 16:38

slika

Kevin-Prince Boateng spoke today to the United Nations in Geneva on the International Day for the Elimination of Racial Discrimination.
Il club piu titolato al mondo!

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 21 mar 2013, 19:20

Utakmica protiv Siona ce se ipak igrati na San Siru.
Tomorrow’s line-up vs. Sion (4-3-3): Amelia; Antonini-Mexes-Zaccardo-Constant; Flamini-Traoré-Nocerino; Niang-Bojan-Robinho.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 21 mar 2013, 19:36

Maestro^^ je napisao/la:Utakmica protiv Siona ce se ipak igrati na San Siru.
Tomorrow’s line-up vs. Sion (4-3-3): Amelia; Antonini-Mexes-Zaccardo-Constant; Flamini-Traoré-Nocerino; Niang-Bojan-Robinho.
pazi veznog reda sve kreativac do kreativca, pa ovo je za rubriku vjerovali ili ne! e šta doživismo.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 21 mar 2013, 21:49

Nemoj ih tako jako Balo, nemoj molim teeee : ))) HAHAHA
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: enzo777 i 1 gost.