FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
ja sam brisao neke postove što su bili offtopic. ne sjećam se baš čiji su.
uz ban osobe kojoj se odgovara, to je standardna procedura.
uz ban osobe kojoj se odgovara, to je standardna procedura.
i moj![]()
![]()
e to nisam ja brisao.....ocekujem da se javi moderator koji je to uradio i objasni razlog....
EDIT Vidim,admin je reagovao,nisam pratio sta se pisalo popodne pa nemam pojma o cemu se radi...
Pa ja zmaju odgovorio, zato msam mislio da si makeo i moj odgovor, al nema veze, meni ne smeta, važno je da je sklonjena ona njegova škrabotina
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
caire je napisao/la:
Klip sa Veleža!
Čista desetka, svaka čast i duboki naklon, ovdje se tek vidi kako je bakljada bila odlična, to sam odmah rekao, jer se na slikama vidi samo donji red...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
sta je bilo,malo smo zatajili sa pisanjem
evo ja morao i 3 put da se registrujem,dobio sa 2 ban-a jbg ljudi se ne slazu sa tvojim misljenjem i odmah ban! klip sa tekme Borac-VElez je prejak... jedva cekam subotu i tekmu sa Olimpikom!!!! 
Ma nema šta , klip je do J.A.J.a ... !!! Samo Borac i Banja Luka... !!! Svi u SA u subotu ili nedelju ,sad nez ... !!!
...у " ? " " $ " - , $ је & " " " , % & рађају ? .. / "
šteta što je u nedjelju, da je u subotu bilo bi zanimljvo na bh cestamaVB 1987 je napisao/la:nedelja 22
Lešinari u Sarajevo a Manijaci u Laktaše
Titula po sezoni. . .
ma da,pa ponovo da nas ispale,mi stanemo a oni produze... a tekma u nedelju uz direktan prenos na bht1 olimpik-boracprolaznik je napisao/la:šteta što je u nedjelju, da je u subotu bilo bi zanimljvo na bh cestamaVB 1987 je napisao/la:nedelja 22
Zar ne prenose Velez - Sloboda?opusteno je napisao/la:ma da,pa ponovo da nas ispale,mi stanemo a oni produze... a tekma u nedelju uz direktan prenos na bht1 olimpik-boracprolaznik je napisao/la:šteta što je u nedjelju, da je u subotu bilo bi zanimljvo na bh cestamaVB 1987 je napisao/la:nedelja 22
pa ja negdje na forumu procita olimpik-borac...a misli da to vise odgovaa bht-u pogotovo sto igra nedeljom u ovom terminu....a olimpik nisu nikako radili...al ne znam...nista nije zvanicno...
Jeste zvanicno je da se prenosi Velez-Sloboda na BHT....takodjer zvanicno je i da se prenosi Olimpik-Borac ali ne na BHT nego na TVSAopusteno je napisao/la:pa ja negdje na forumu procita olimpik-borac...a misli da to vise odgovaa bht-u pogotovo sto igra nedeljom u ovom terminu....a olimpik nisu nikako radili...al ne znam...nista nije zvanicno...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
odakle se oni uvalisemiky_hz je napisao/la:Jeste zvanicno je da se prenosi Velez-Sloboda na BHT....takodjer zvanicno je i da se prenosi Olimpik-Borac ali ne na BHT nego na TVSAopusteno je napisao/la:pa ja negdje na forumu procita olimpik-borac...a misli da to vise odgovaa bht-u pogotovo sto igra nedeljom u ovom terminu....a olimpik nisu nikako radili...al ne znam...nista nije zvanicno...
Ma nije važno ko će prenositi , važno je da će Borac da pobjedi na toj utakmici...

...у " ? " " $ " - , $ је & " " " , % & рађају ? .. / "
pitari vama nisu stali, a ne manijaci. . .opusteno je napisao/la:ma da,pa ponovo da nas ispale,mi stanemo a oni produze... a tekma u nedelju uz direktan prenos na bht1 olimpik-boracprolaznik je napisao/la:šteta što je u nedjelju, da je u subotu bilo bi zanimljvo na bh cestamaVB 1987 je napisao/la:nedelja 22
Titula po sezoni. . .
da...pitari ili ti horde "zla" 
A VI STE KAO STALI JELI??? sreca pa sam bio u kombiju neki 300 metara iza nasih buseva pa vas JEDVA VIDJEH kada proletiste...ili ste mozda stali nakon kojeg kilometra??
a sto nemogu supe s viljuske....
sve huligani razbijaci udaraci.....ja neznam kako cu na gostovanje u BL....tacno me strah

a sto nemogu supe s viljuske....
sve huligani razbijaci udaraci.....ja neznam kako cu na gostovanje u BL....tacno me strah
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.