1% je ipak sansa neka.neznalica je napisao/la:Princ rece da su male sanse da zaigra u petak,a moj optimisticni dio mozga tu informaciju obradi i ja to shvatih kao SANSE IPAK POSTOJE
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
AzRimiRzA je napisao/la:1% je ipak sansa neka.neznalica je napisao/la:Princ rece da su male sanse da zaigra u petak,a moj optimisticni dio mozga tu informaciju obradi i ja to shvatih kao SANSE IPAK POSTOJE
[youtube][/youtube]
bio je gost na tv1 i kaze da jos nije potrco u smislu da nije odradio nijedan trening,,pomalo me nerviraju ovi novinari sto forsiraju Pjanića,jasno nam je svima da nam je on riješio zadnje 3-4 utakmice i da je najbitniji kotačić u lokomotivi al mislim da nema nikakvog smisla vrsiti pritisak na momka,neka on sam donese odluku hladne glave ipak i karijera je u pitanju..
Dzonikola je napisao/la:[youtube][/youtube]
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
Danas je bio na treningu, malo trckarao....
Samo lakapo
Samo lakapo
Moze bit bidne a moze bit ne bidneBatko je napisao/la:Danas je bio na treningu, malo trckarao....
Samo lakapo
Ma igrace Pjanke 100%
Ko da gledam:
94. Minuta.
Slobodan udarac na nekih 30 i kusur metara od grckog gola.
Pape trazi zamjenu.
Dzeko i Vedo na nosilima donose Pjanica do lopte.
Pjanke jednim udarcem zabija u raslje dok grcki golman otpracuje loptu u nevjerici.
Pjanke sjeda nazad na nosila.
Dzeko i Vedo ga prebacuju do iza centra
Grci krecu krecu sa centra
Sudija svira kraj.

Ko da gledam:
94. Minuta.
Pape trazi zamjenu.
Pjanke jednim udarcem zabija u raslje dok grcki golman otpracuje loptu u nevjerici.
Sudija svira kraj.
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
hahahaahahahDado je napisao/la:Ma igrace Pjanke 100%
Ko da gledam:
94. Minuta.
Pape trazi zamjenu.
Sudija svira kraj.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
joooj meraka.Dado je napisao/la:Ma igrace Pjanke 100%
Ko da gledam:
94. Minuta.
Pape trazi zamjenu.
Sudija svira kraj.
AzRimiRzA je napisao/la:joooj meraka.Dado je napisao/la:Ma igrace Pjanke 100%
Ko da gledam:
94. Minuta.
Pape trazi zamjenu.
Sudija svira kraj.
Forza Napoli, Nella Buona e Nella Cattiva Sorte
Evo kaže Pjana da će svi zajedno sjesti NA STOL i odlučiti.Mora to biti neki jak sto da ih sve izdrži ili planiraju malo popiti,pa ko pravi Bosančerosi odmah svi na stol....ha,ha dobar je pravo..
Imam neku suhu da ce pjana da udje u igru ako bude lose mozda oko 60 min. ja se nadam tome da ce igrati puno bi nam znacio.
sačekat ćemo još sutra trening, ako ga Pape ubaci u sastav onda će i poigrat neku minutu (ako bude povoljan rezultat)
čisto sumnjam da će ga ubacivati u igru ako Grci ne daj Bože povedu
čisto sumnjam da će ga ubacivati u igru ako Grci ne daj Bože povedu
Bitno je da si to primjetio u 10 - minutnom razgovoruaqarius je napisao/la:Evo kaže Pjana da će svi zajedno sjesti NA STOL
aqarius je napisao/la:ha,ha dobar je pravo..
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ma neka odigra zadnjih 20ak minuta bit ce dobro 
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Halo drug ,eto ti me našao kao nešto citirati,pa hiljadu forumaša je to skontalo ko zezu na Pjanićev govor,i ti pametan ,a ja glupan nisam ništa skontao iz 10-minuta razgovora.Ti kao nervozan,šta je problem ,nemaš love,posla ,ne karaš ništa ..opušteno drug,uživaj,zezaj se...zizu1991 je napisao/la:Bitno je da si to primjetio u 10 - minutnom razgovoruaqarius je napisao/la:Evo kaže Pjana da će svi zajedno sjesti NA STOL
aqarius je napisao/la:ha,ha dobar je pravo..
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
joj zadnjeg posta
Ma nema nista od Mireta, i ja bih volio da je to moguce, ali nazalost, tesko...
Ma nema nista od Mireta, i ja bih volio da je to moguce, ali nazalost, tesko...
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
kraljlavova
- Kontakt:
danas sam bio na trening reprezentacije posmatrao sam miralema sta radi vidi se da ima malo straha kod dodavanja lopte moze trcati normalno u svim pravcima meni djeluje da bi mozda mogao igrati ali koliko bi bilo pametno rizikovati drugacije ce biti u duel igri kratko i jasno sve je moguce to je moja procijena sve cemo znati u petak sa pjanicem ili bez njega nema druge nego pobijediti 1-0 za bih ibisevic strijelac sretno zmajevi
Tebe prvog primjetih, na jednom se koplja lome, kada se šali ne piše se ha haaqarius je napisao/la:ti me našao kao nešto citirati,pa hiljadu forumaša je to skontalo ko zezu
A evo mi i CV, et' odsada ukoliko hoćete da znate ko sam i šta sam, samo pitajte njegaaqarius je napisao/la:Ti kao nervozan,šta je problem ,nemaš love,posla ,ne karaš ništa ..
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!