Zaboravio sam Lulica igrat ce al na krilubagrcavi je napisao/la:pa nećemo valjda sa 9 igrača na Grke ?robijas_Ri je napisao/la:Ma postava ce bit sljedeca: Begovic - Mujdza - Spahic - Vranjes - Zukanovic - Zahirovic - Medunjanin - Misimovic - Ibisevic - Dzeko (jedini napadac). Nema sanse da mu Lulic igra bocnog i ne vjerujem da ce Stevanovic pocet, igrat ce se prvenstveno da se ne izgubi a dva spica u vrhu su puno, jedan ce morat biti defanzivniji a to je Vedo..
Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Ma neće nas dragi Bog spasit, ako mi krenemo u duel sa njima na sredini terena. Nama trebaju moćna krila, trkači koji će ih razvlačiti i prodirati po bokovima. Ja sam siguran da će Lulić i Stevanović tu ulogu odraditi kako treba.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Bice jako tesko al kad smo mogli bez pjanica igrati dole i izvuci remu sto ne bi mogli i kod nas.
- brzitesanj
- Kontakt:
Da Bog da ne dosli.brzitesanj je napisao/la:Jel sutra Grci stižu
treba im pjevat pod prozorom "OVDE NIKO NE SPAVA" 
Da mi je znat zna li ovaj Susic sta drugo izvest na treningu osim trckaranja i seve....
vrh je medusobna utakmica
Kako ide ona, nocas nema spavanja, sutra nema kajanjaahmad_tz je napisao/la:treba im pjevat pod prozorom "OVDE NIKO NE SPAVA"
U petak samo hrabro, a rezultat ne bi trebao izostat
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
motty je napisao/la:Kako ide ona, nocas nema spavanja, sutra nema kajanjaahmad_tz je napisao/la:treba im pjevat pod prozorom "OVDE NIKO NE SPAVA"![]()
U petak samo hrabro, a rezultat ne bi trebao izostat
Nema nama spavanja, ekipa je na nogama, ludnica je prava lee, delirijum pocinje
-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
baš ocamguillermo je napisao/la:Da mi je znat zna li ovaj Susic sta drugo izvest na treningu osim trckaranja i seve....vrh je medusobna utakmica
ma to je sve taktika zavaraj protivnika vjeruj mi
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
Jel čimbur sutra pod grčkim pendžerima?
-
edinjo-bih
- Kontakt:
komentar za nule!!guillermo je napisao/la:Da mi je znat zna li ovaj Susic sta drugo izvest na treningu osim trckaranja i seve....vrh je medusobna utakmica
Iako je bilo najava da nijedna bh. televizijska kuća neće prenositi meč između Bosne i Hercegovine i Grčke, sarajevska televizija FACE TV je otkupila prava na čak više od 10 utakmica, uključujući i okršaj u Zenici.

1946
Zašto BHT neće prenositi utakmicu? Šta je sa nama koji nemamo FACE TV?Head je napisao/la:Iako je bilo najava da nijedna bh. televizijska kuća neće prenositi meč između Bosne i Hercegovine i Grčke, sarajevska televizija FACE TV je otkupila prava na čak više od 10 utakmica, uključujući i okršaj u Zenici.
-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Cuj sta je, pa neš ni gledatkaliterna je napisao/la:Zašto BHT neće prenositi utakmicu? Šta je sa nama koji nemamo FACE TV?Head je napisao/la:Iako je bilo najava da nijedna bh. televizijska kuća neće prenositi meč između Bosne i Hercegovine i Grčke, sarajevska televizija FACE TV je otkupila prava na čak više od 10 utakmica, uključujući i okršaj u Zenici.
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
BHT prenosi sve domace utakmice ukljucujuci i ovu protiv Grcke, tokom cijelog dana bi trebao bit program vezan za utakmicu, u emisiji Konacno petak bi trebalo bit i ukljucivanja iz Zenice, a u 20 sati ide specijalna emisija prije tekme. To je ono sa cim sam ja upoznatkaliterna je napisao/la:Zašto BHT neće prenositi utakmicu? Šta je sa nama koji nemamo FACE TV?Head je napisao/la:Iako je bilo najava da nijedna bh. televizijska kuća neće prenositi meč između Bosne i Hercegovine i Grčke, sarajevska televizija FACE TV je otkupila prava na čak više od 10 utakmica, uključujući i okršaj u Zenici.
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
Samo BHT od nasih prenosi mec iz Zenice, Face radi neke lude kombinacije 15 meceva Boga pitaj kako ce to izvesti !!!
Provjereno, BHT prenosi meč i ne vjerujte pojedincima na forumu koji šire dezinformacije.
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
sta se ti imas zalit koji qrac?guillermo je napisao/la:Da mi je znat zna li ovaj Susic sta drugo izvest na treningu osim trckaranja i seve....vrh je medusobna utakmica
dobar dobarFOURTHOFFICIAL je napisao/la:Cuj sta je, pa neš ni gledatkaliterna je napisao/la:Zašto BHT neće prenositi utakmicu? Šta je sa nama koji nemamo FACE TV?Head je napisao/la:Iako je bilo najava da nijedna bh. televizijska kuća neće prenositi meč između Bosne i Hercegovine i Grčke, sarajevska televizija FACE TV je otkupila prava na čak više od 10 utakmica, uključujući i okršaj u Zenici.
NEW YORK - PARIS - PECKHAM
- legenda reala
- Kontakt:
Zakonom je propisano da samo Javni Servis može prenositi domaće utakmice državnih reprezentacija
Ostali ne mogu 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.