Kevin Durant 29.5 PREKO
Al Jefferson 16.5 PREKO
prepisala
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Jest, jos su im u S.L. Cityju nanijeli, ako ne najtezi onda sigurno jedan od najtezih domacih poraza, -45 poenaLenBias je napisao/la:houston bi trebao biti 1 jer je to direktna borba za doigravanje al necu vise igrati takve koeficijente

Pa naravno da ces morati cekati, sto bi ti isplatili prijePity1900 je napisao/la:prekinut teniski mec,,,,,,kladionica premier
hoce li me isplatiti bez toga uskoro ili moram cekati kraj ?
curry 24+
phoenix 97+
moras cekatPity1900 je napisao/la:prekinut teniski mec,,,,,,kladionica premier
curry 24+
phoenix 97+
pa kao odgodjen mec u nekim kladionicama mozes dignuti parecanca je napisao/la:Pa naravno da ces morati cekati, sto bi ti isplatili prijePity1900 je napisao/la:prekinut teniski mec,,,,,,kladionica premier
curry 24+
phoenix 97+
pa da za nogomet, gdje tu ima logike kada je u pitanju tenis ?Pity1900 je napisao/la:pa kao odgodjen mec u nekim kladionicama mozes dignuti parecanca je napisao/la:Pa naravno da ces morati cekati, sto bi ti isplatili prijePity1900 je napisao/la:prekinut teniski mec,,,,,,kladionica premier
curry 24+
phoenix 97+
dok u wwinu moras cekati 50 sati
Houston - Utah -- 2 @ 3,20Adebayor je napisao/la: Varese - Novara --> pm3 @ 2,39 0:2
Brose - Alba --> 2 @ 3,60 72:75
Znači ovakve stvari pises Kladionicarski chat, nema mod-a na ovom pdf-u pa makar da pisemo gdje sta treba...canca je napisao/la:Znači utakmica Cleveland - Miami je trebala početi prije 10-ak minuta, ali suci su poslali igrače u svlačionicu jer dvorana PROKIŠNJAVA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.