FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
- supermario
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
A koji **** pljujete po braci? Sta sad ako je rekao to sto je rekao ? Pa covjek ima svoj subjktivni stav, i opste ne mora znaciti da navija za Juve ha ya...Pa prosle godine je mnogo nasih navijaca favoriziralo Real, i to samo znaci da su pogrijesili, a ne da manje vole Bayern.
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......
svi koji loše govore o hasanu rade to 'iz prve', jer su nervozni i mladi i ne mogu da svare neke stvari.
haso zasigurno više voli bayern (ne vaga ja to
) i više bi se obradovao 'našem' prolasku u naredni krug.
izjave ko izjave, ne treba se paliti na svaku.
ps: listam malo unazad i ne vidjeh nikog 'od mojih' tako da je 'kvotanje' zaobiđeno.
haso zasigurno više voli bayern (ne vaga ja to
izjave ko izjave, ne treba se paliti na svaku.
ps: listam malo unazad i ne vidjeh nikog 'od mojih' tako da je 'kvotanje' zaobiđeno.
Vom Jäger zum Gejagten
- anelbavarac
- Kontakt:
Pisam se ja na njegov stav i sta sad???supermario je napisao/la:A koji **** pljujete po braci? Sta sad ako je rekao to sto je rekao ? Pa covjek ima svoj subjktivni stav, i opste ne mora znaciti da navija za Juve ha ya...Pa prosle godine je mnogo nasih navijaca favoriziralo Real, i to samo znaci da su pogrijesili, a ne da manje vole Bayern.
Bayern ga je stvorio igracem i sve mu dao u zivotu,a on prica da je samo Barca jaca od zabara
Haso loži raju malo, šta fali i da Juventus voli više.To je njegova stvar. On je mnogo toga dao Bayernu i hvala mu za to 
Dolaskom Pepa siguran sa 99% u jednu stvar a to je dolazak Muniana ili Isca
Munian novi Ribery
Dolaskom Pepa siguran sa 99% u jednu stvar a to je dolazak Muniana ili Isca
Munian novi Ribery
- supermario
- Kontakt:
Bayern ga jeste oblikaovao kao igraca, ali ne vidim tu logiku po kojoj on mora misliti da je Bayo najjaca ekipa u svakom trenutku. Hipoteticki to je isto da igraju Barca - Bayern irecimo Oli Kahn kaze kako je Barca najjaca ekipa u Evropi i da je favorit protiv Baye, a sad bi mi trebali mrziti Kahna sto tako misli??? Tako ti je i ovdje, neko misli da je Juve jaci, a neko misli da je Bayo jaci, ali razmisljanja nisu isto kao i osjecaji te mozes tvrditi jedno a nadati se drugom.... Neko vec rece da je ovo braco uradio da bi smanjio pritisak kod Bayinih igraca, sto nije nemoguce...... Ja mislim da je Bayo jaci od zabara, ali zasto mislis da bi svi koji vole Bayern morali misliti jednako, a cak sam siguran da ima ovdje na forumu Bayinih navijaca koji daju blagu prednost Juveu, a to bi kao trebalo biti sramota??anelbavarac je napisao/la:Bayern ga je stvorio igracem i sve mu dao u zivotu,a on prica da je samo Barca jaca od zabara![]()
![]()
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......
ako hase vjeruje da je juventus drugi najjaci klub na svijetu, namah je mrzitelj kobaja, vopija, mladih svabica, ulinatora i fc baye
po ovoj vasoj logici ispadne da i moja malenkost navija za juve.
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- anelbavarac
- Kontakt:
Prema njemackoj Sky televiziji Mehmet Scholl preuzima Werder sledece sezone.
Ostavimo se Salihamidzica i njegove izjave.
Zanimljivo je piskaranje medija da Guardiola zeli pojacanja u odbrani
Jbg ako je ovo istina onda ja stvarno ne znam kojom logikom se nas buduci trener vodi. Bayern ima vrhunsku odbranu trenutno a on bi se tu pojacavao
Inace igraci koji se pominju su Diego Godin iz Atletico Madrida i Alberto Botia iz Seville.
A sada se pominje i da mu je zelja neki Brazilac kao defanzivni vezni..
Zanimljivo je piskaranje medija da Guardiola zeli pojacanja u odbrani
Jbg ako je ovo istina onda ja stvarno ne znam kojom logikom se nas buduci trener vodi. Bayern ima vrhunsku odbranu trenutno a on bi se tu pojacavao
Inace igraci koji se pominju su Diego Godin iz Atletico Madrida i Alberto Botia iz Seville.
Zadnja izmjena: Bilall, dana/u 20 mar 2013, 17:38, ukupno mijenjano 1 put.
Minhenski Bayern želi napadača Napolija Edinsona Cavanija. Barem tako tvrdi FIFA agent Pasquale Gallo, koji je istakao kako Bavarci razmišljaju da pošalju ponudu timu iz Napulja za Urugvajca.
"Ne znam da li bi Cavani otišao u Bayern, ali njemački tim definitivno razmišlja o njegovom dovođenju, jer je on trenutno jedan od najboljih napadača u Evropi. Bayern je fantastičan klub i mogu sa sigurnošću reći da žele Cavanija", rekao je Gallo.
Postoji li igrač na planeti a da ga nisu povezali sa Bayernom u ova dva mjeseca.
"Ne znam da li bi Cavani otišao u Bayern, ali njemački tim definitivno razmišlja o njegovom dovođenju, jer je on trenutno jedan od najboljih napadača u Evropi. Bayern je fantastičan klub i mogu sa sigurnošću reći da žele Cavanija", rekao je Gallo.
Postoji li igrač na planeti a da ga nisu povezali sa Bayernom u ova dva mjeseca.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Mi znamo svi koji dobro i pomno pratimo Bayern, da su menadžeri igračima pojedinim uvijek dizali cijenu dovodeći ih u vezu sa Bayernom. A sad je ovo idealna situacija za takve tipove, oni znaju da dolazi novi trener, znaju s kakvim je sistemom prije igrao i sada je bitno plasirat priču kako je Bayern zainteresovan za ovog ili onog igrača, jer će to mnogi sad prihvatit kao takvo i reći će pa vidi moguće je, Pep ovako igra, taj bi mu trebao, tamo vamo.....A ono niđe veze....
Mediji isto to objeručke prihvataju jer naravno imaju o čemu pisat....
Mediji isto to objeručke prihvataju jer naravno imaju o čemu pisat....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
A ovi što to donose na temu su meni potpuno nezanimljivi.effe_sa je napisao/la:sada je bitno plasirat priču kako je Bayern zainteresovan za ovog ili onog igrača
Ozbiljnije stvari je red prenijeti, recimo Lewandowski,
ali onaj koji prati Bayerna da povjeruje u natpise tipa Botas, evo recimo kao Bilal je neinformisano,
a slobodno ću reć' i ters čeljade.
Ova pauza je sada, baš i ne pratim medije,
a malo ću donijeti statističkih podataka, drago mi tu s vremena na vrijeme zaviriti...
A s kim drugim početi do Marianom, miljenikom mojim.
Znači njegov 41 gol iz prošle sezone je treći najbolji rezultat u historiji Bayernovih napadača,
a jedino je Muller bio dva puta uspješniji sa 47 i 44(čini mi se).
Inače to je napadač kome je najmanje potrebno da dođe do gola,
čak sam i siguran da je u Evropi odmah iza Mesija i Ronalda u posljednje 3 godine,
recimo po tom je u prošle dvije godine bio najbolji u ligi,
a i ove je, jer mu treba samo 77 minuta, dok Mandži okruglo 100,
a vodećem strijelcu 105, i tako dalje u nedogled...
U ovoj sezoni(sva takmičenja)najbolji asistenti su Lahm i Ribery po 15, Muller 13, Šaćiri i Roben 8, Kroos 7(premalo), Švajn 5...
Ekipa je imala 16 strijelaca,
Mandžo 19, Miler 17, a Kros i Gomo po 9, Švajn i Ribi 7, Roben i Piza 6, Šaćiri i Alaba 4, Gugo 3, Riki 2, ajncika Dante, Boa, Rafko, Timke.
Inače ova ekipa je i po fer pleju konstantno ubjedljivo na prvom mjestu,
manje od jednog i po kartona po utakmici, bez crvenih...
ps:U ligi je nanizano 8 pobjeda,
znam da je to rekord otvaranja proljetnog dijela prvenstva, kao i onaj rekord od 8 pobjeda na otvaranju sezone,
no koji je rekord po broju nanizanih pobjeda neovisno o dijelu prvenstva?
Neka si ti mene naveo za primjerKlare je napisao/la: Ozbiljnije stvari je red prenijeti, recimo Lewandowski,
ali onaj koji prati Bayerna da povjeruje u natpise tipa Botas, evo recimo kao Bilal je neinformisano,
kako da ne
Ajd ne ne rise BgtKlare je napisao/la:a slobodno ću reć' i ters čeljade.![]()
Veceg tersa od tebe nema ovdje
- anton 1983
- Kontakt:

E TOTOTOTOTOTOOTTTT
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Pa nije valjda da vjerujes novinarima i njihovim pricama ?Bilall je napisao/la:Ostavimo se Salihamidzica i njegove izjave.
Zanimljivo je piskaranje medija da Guardiola zeli pojacanja u odbrani![]()
Sta oni znaju koje su zelje Guardiole .. obicne spekulacije zarad profita.
Uostalom mozda i ne bi bilo lose dovesti jednog stopera na ljeto.
Van Buyten ostario, Badstuber i nije neki stoper, Boateng
Jedino je Dante u formi i na njega se moze racunati.
A Godin sigurno spada medju 10 najboljih stopera na svijetu.
Dakle stoper na ljeto.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Ufff da znas ono sto ne znas..M4kaveli je napisao/la:Pa nije valjda da vjerujes novinarima i njihovim pricama ?
Ovdje sam stao i nisam dalje citao..M4kaveli je napisao/la: Badstuber i nije neki stoper, Boateng..
Uozbilji se pa onda navrati
Malo je utihnula tema kako je pauza, no razumljivo je zasto. Dzeki je bio rodjendan i djeca taj dan nisu isla u skoli (zahvale Predsjednistvu BiH sto su to djeci omogucili) i onda svi pogledali lete prema Hrasnici.
No, da iskoristim ovu priliku za dvije vijesti. Bayern je izbacio novi set dresova za narednu sezonu i ovako bi trebali izgledati

Ili se meni cini ili ovi gostinjski pomalo lice na Salketove
I jos jedna sitnica, nasem Omeru rodjendan
i hocemo li biti skromni pa mu pozeljeti klempu na tacni u paketu sa casom
No, da iskoristim ovu priliku za dvije vijesti. Bayern je izbacio novi set dresova za narednu sezonu i ovako bi trebali izgledati

Ili se meni cini ili ovi gostinjski pomalo lice na Salketove
I jos jedna sitnica, nasem Omeru rodjendan
i hocemo li biti skromni pa mu pozeljeti klempu na tacni u paketu sa casom
Sent from my Philips Smart TV.
Joooj ovaj dres za ligu prvaka je stvarno sexualan, pre pre predobar!!! A ovaj gostujuci mi je taraba ziva.
Sretan rodjus i od mene
Sretan rodjus i od mene
Stern des Südens

Ovo bi ipak trebao biti dizajn gostujucih dresova. Inspirisan je Oktoberfestom.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Dante se večeras nije baš pokazao loša reakcija kod gola De Rossia.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pored Luiza koji misle da sve zna i koji se u svakoj utakmici pravi playmaker nije ni cudo sto nije pokazao ono najbolje.Saurman je napisao/la:Dante se večeras nije baš pokazao loša reakcija kod gola De Rossia.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.