FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
je li bekric igra protiv slavije ?
Da. Kaznu će odraditi protiv Goška te Zrinjskog...CARSON je napisao/la:je li bekric igra protiv slavije ?
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
- champions1921
Vjerovatno.. Odradio je jednu tekmu.. Ima jos Gosk i Zrinjski u kupu do Slavije, mada se ja nadam da ce posle zalbe imati pravo nastupa i u kupu..CARSON je napisao/la:je li bekric igra protiv slavije ?
BUDI ŽELJO !!!
- The Maniacs '87
- Kontakt:
Svaka čast bekriću al znam provjereno da bez obzira koliko ga hvalili jedini pravi željovci su u svoj ovoj priči amar i bukiellaxaz je napisao/la:„Ne može niko voditi klub kao Amar Osim“
B. Biščević
Željo do groba Života mi moga !
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
-
- Kontakt:
The Maniacs '87 je napisao/la:Svaka čast bekriću al znam provjereno da bez obzira koliko ga hvalili jedini pravi željovci su u svoj ovoj priči amar i bukiellaxaz je napisao/la:„Ne može niko voditi klub kao Amar Osim“
B. Biščević
Ako ce se paviti neka ljestvica ko je pravi Željovac onda je to samo Amar, jer je i Buki pofino guzicom zatvorio vrata dolaskom u Zrinjski a ne nama, jbg Baka Sliskovic...
- Ultras1921
- Kontakt:
treci dio sa Bukijem
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Strašno da je dobio 3 utakmice, igrač kojem je karton čist, nikada neki incident ili nešto, stvarno ovi iz disciplinske komisije ne da nisu normalni, nego ograničeni u glavi. Kada se uzme u obzir na žalbi da Bekrić nije imao sličnih sankcija te je jedino logično da mu smanje kaznu, postoji milion elemenata za smanjenje.champions1921 je napisao/la:Vjerovatno.. Odradio je jednu tekmu.. Ima jos Gosk i Zrinjski u kupu do Slavije, mada se ja nadam da ce posle zalbe imati pravo nastupa i u kupu..CARSON je napisao/la:je li bekric igra protiv slavije ?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Jos da znaju da mogu i retroaktivno kazniti igraca nakon pogledane snimke pa da za istu stvar kazne i Scepanovica...
Uzeli su nas mnogi na zub i bas iz tog razloga moramo biti jedinstveni i jaki kao nikad, a ne praviti sranja i nalaziti mane. Svi ko jedan moramo biti uz klub i Amara, pa sta god da se desi.
Uzeli su nas mnogi na zub i bas iz tog razloga moramo biti jedinstveni i jaki kao nikad, a ne praviti sranja i nalaziti mane. Svi ko jedan moramo biti uz klub i Amara, pa sta god da se desi.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
Ma konkurenti najvise vrsili pritisak. Kontaju ako Bekric nema da ce nas sticiEngland je napisao/la:Strašno da je dobio 3 utakmice, igrač kojem je karton čist, nikada neki incident ili nešto, stvarno ovi iz disciplinske komisije ne da nisu normalni, nego ograničeni u glavi. Kada se uzme u obzir na žalbi da Bekrić nije imao sličnih sankcija te je jedino logično da mu smanje kaznu, postoji milion elemenata za smanjenje.champions1921 je napisao/la:Vjerovatno.. Odradio je jednu tekmu.. Ima jos Gosk i Zrinjski u kupu do Slavije, mada se ja nadam da ce posle zalbe imati pravo nastupa i u kupu..CARSON je napisao/la:je li bekric igra protiv slavije ?

I gdje se igra ?aleksandar_veliki je napisao/la:
Nije lašva, Pirota ili Turbe navodno, ali Lasva nije sto posto. Znat ce se veceras oko 19 sati.
NO PYRO NO PARTY
BRAVO RAZABU SADA JE POTREBNO DA BUDEMO SVI SLOZNI PROTIV ZVIJEZDE JE BILO DOBRO ZATO STO RAJA NISU BILA NA JUGU INACE BI IM SE SJEVER MAME SJETIOAvanes je napisao/la:Jos da znaju da mogu i retroaktivno kazniti igraca nakon pogledane snimke pa da za istu stvar kazne i Scepanovica...
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Svima smo postali trn u oku, i svi nas zele vratiti na svoj nivou. Sto kaze covjek iznad, moramo sada ustati i stati svi uz klub kao jedan. Podrska u ovim trenucima je neophodna.
Ne treba milost pokazivati niti prema kome. I ovo treba igracima u glavu usaditi. Ne moze na tebi Borac praviti 100 prekrsaja a ti na njima 5. (lupam, ali ispade ovako na kraju). U kost i bez milosti do kraja.
Svi kao jedan, za jaceg i boljeg Zelju...
Eno Olimpic se vrati na Otoku. Dobro je pa ne moramo u Tuzlu ici da igramo protiv njih...
EDIT: Evo ga, leze i cvaja...
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne treba milost pokazivati niti prema kome. I ovo treba igracima u glavu usaditi. Ne moze na tebi Borac praviti 100 prekrsaja a ti na njima 5. (lupam, ali ispade ovako na kraju). U kost i bez milosti do kraja.
Svi kao jedan, za jaceg i boljeg Zelju...

Eno Olimpic se vrati na Otoku. Dobro je pa ne moramo u Tuzlu ici da igramo protiv njih...

EDIT: Evo ga, leze i cvaja...

" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 21 mar 2013, 11:51, ukupno mijenjano 1 put.
A toliko se Tuzlaci lozili sto im dolazimo u grad, naprosto mi ih je zao.DzoleZeljo je napisao/la: Eno Olimpic se vrati na Otoku. Dobro je pa ne moramo u Tuzlu ici da igramo protiv njih...

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
za titulu su nam dovoljne samo pobjede u sarajevubhsport je napisao/la:A toliko se Tuzlaci lozili sto im dolazimo u grad, naprosto mi ih je zao.DzoleZeljo je napisao/la: Eno Olimpic se vrati na Otoku. Dobro je pa ne moramo u Tuzlu ici da igramo protiv njih...![]()
-
- Kontakt:
Ovo treba ponavljati da mnogi vide na svakoj stranici, jer mnogi čitaju samo zadnja dva tri posta.CARSON je napisao/la:BRAVO RAZABU SADA JE POTREBNO DA BUDEMO SVI SLOZNI PROTIV ZVIJEZDE JE BILO DOBRO ZATO STO RAJA NISU BILA NA JUGU INACE BI IM SE SJEVER MAME SJETIOAvanes je napisao/la:Jos da znaju da mogu i retroaktivno kazniti igraca nakon pogledane snimke pa da za istu stvar kazne i Scepanovica...
@dzole i tvoj post isto tako.
-
- Kontakt:
Nemoj mi tih računica. Svaka tekma max od sebe pa ako se potrefi da ranije obezbjediš titulu dobro i jeste. Ove godine će biti najteže, a ova titula je bitnija od svih do sada jer možemo biti nosioci pa je dovoljno da nas sreća malo pomazi a ne ko na lutriji. Nadam se da su toga svjesni i igrači.CARSON je napisao/la:za titulu su nam dovoljne samo pobjede u sarajevubhsport je napisao/la:A toliko se Tuzlaci lozili sto im dolazimo u grad, naprosto mi ih je zao.DzoleZeljo je napisao/la: Eno Olimpic se vrati na Otoku. Dobro je pa ne moramo u Tuzlu ici da igramo protiv njih...![]()
-
- Kontakt:
Na izvoru zeljo tv ep 20
upravu si ali je to cinjenica
6 domacih
dva gostovanja lukavica i otoka su dovoljna za titulu
6 domacih
dva gostovanja lukavica i otoka su dovoljna za titulu
Proslava titule na Otoci. Teško da može biti bolji scenarij.i otoka su dovoljna za titulu
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Utakmice u ovoj polusezoni koje su planirane da se odigraju srijedom:
prvenstvo
10. 04. 21. kolo, Željezničar - Zrinjski
24. 04. 24. kolo, Rudar P. - Željezničar
08. 05. 27. kolo, Željezničar - Sarajevo
kup
13. 03. 1/2 finala Željezničar - Zrinjski 0:0
03. 04. 1/2 finala Zrinjski - Željezničar
plus dvije eventualne finalne utakmice kupa.
prvenstvo
10. 04. 21. kolo, Željezničar - Zrinjski
24. 04. 24. kolo, Rudar P. - Željezničar
08. 05. 27. kolo, Željezničar - Sarajevo
kup
13. 03. 1/2 finala Željezničar - Zrinjski 0:0
03. 04. 1/2 finala Zrinjski - Željezničar
plus dvije eventualne finalne utakmice kupa.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
- Ultras1921
- Kontakt:
otkud ti ovi podaci? tesko da ce derbi u srijedu biti 

Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 41 gost.