Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Miralem Pjanić
Mogu misliti koliku je Pjanketu dojadilo vise odgovarati na pitanja " Hoces li igrati" 
Meni malo ovo smiješno mislim na trening Borče se ne odvaja od Miralema,mislim da ga ne treba uopste forsirati ni mediji niti selektor ni doktori samo mu je teže sa cijelom tom halabukom imam osjećaj da na treningu napravi korak pa ga pitaju jel boli i sve tako... ove povrede zahtijevaju vrijeme,a toga nemamo nazalost..
I Spahic je imao milon povrede.Ne igra prije pa cak ni poslije u svojim timovima(sto se tice nasih okupljanja i meceva BIH repke) ali u repki je vazda u igri.Dzeko je isto dosta puta zavezane glave pa u repci medju prvima.zgembo89 je napisao/la:Meni malo ovo smiješno mislim na trening Borče se ne odvaja od Miralema,mislim da ga ne treba uopste forsirati ni mediji niti selektor ni doktori samo mu je teže sa cijelom tom halabukom imam osjećaj da na treningu napravi korak pa ga pitaju jel boli i sve tako... ove povrede zahtijevaju vrijeme,a toga nemamo nazalost..
Dok neki i na kad sefovi i obrve namrgode se useru vise nego sto jesu povrijedjeni.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Joj ovih novinara u pm, meni su se popeli na urac s pitanjima " Jel boli i hoces li igrat ", mogu misliti kako je njemu tek jadniku. Vrse pritisak na njega, daj pustite ga **** vas zivot vise..
Trebaju ovi nasi ljekari zajedno sa Pjanicem dati zvanicno zaopstenje da Miralem Pjanic nece igrati, pa ovo vise nema smisla, najgore ce biti od svega ako srcem bude razmisljao. . . Pustite momka igrat ce za BiH narednih 30 god. aBd. i sad treba toliko navaljivati u ovoj utakmici. . .
Sta ces kad su voloviMrShadow je napisao/la:Joj ovih novinara u pm, meni su se popeli na urac s pitanjima " Jel boli i hoces li igrat ", mogu misliti kako je njemu tek jadniku. Vrse pritisak na njega, daj pustite ga **** vas zivot vise..
Ja nebi volio da igra ovakav Pjanic, pola Pjanica u strahu od svakog duela def. ili of.. nama ne treba u ovakvoj tekmi. To je fakticki igrac manje na terenu.
Forza Napoli, Nella Buona e Nella Cattiva Sorte
-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Boli nas tuki, Pjanke će nam igrat i kad bude imao 50 +Pustite momka igrat ce za BiH narednih 30 god. aBd. i sad treba toliko navaljivati u ovoj utakmici. . .
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
Igrat' će Mire, šta vam je. 
NOVINARI- NAJVECE ZLO bh FUDBALA ( I SPORTA INACE)
zasto?
jednostavno jer su podmitljivi i korumpirani, jer rade za "ove ili one" a sto je najgore da bi prodali koju stotinu komada više ili dobili koju stotinu "klikova" vise znaju naapisati takkve idiotizme i takve svinjarije da coovjeku dodje da povrati...
nisu nista bolji ni "sportski komentatori" kao nekada baho kada je dobio Hasan zuti u zenici pred tekmu sa srbijom kad je bas onako lijepo počastio hasana "misleci" da mu je to 3. žuti karton (Mislim) da bi nakon poluvremmena spiker na stadionu rekao da mu je to drugi i da igra u Beogradu...
primjer reprezentacije protiv portugala kada su ti isti novinari u pola 12 ulazili u SOBE igraca i "trazili exluzivu"
da ne pricam o "ingormacijama iz srca reprezentacije" kako postoje klanovi i kako neki nisu dobro dosli i da "Kapiten" stima sebi repku po ukusu... pljuvanje Safeta nakon par pripremnih tekmi je bilo nevjerovatno, cak se i toliko podcjenjivao da je ocvjek imao osjecaj kao da je licn on najveci izdajnik Bosne, a lizali su pozadinu miroslavu ćb iako ... ma necu o tome...
da ne pricam o tome kako je po njima Misimovic LAŽIRAO povredu da ne igra protiv portugala... i ovako bih mogao do jutra... razapinjanje Ogija poslije grčke kao da se radi o amateru prve kategorije...
za 50 maraka se napise hladno kako "sarajevo" ili "zeljo" traze tog i tog igraca iako taj isti ima 27 godina i nije standardan u svojoj ekipi koja je na 10. poziciji na tabeli i nije dobio ni poziv od ova dva kluba...
za 50. maraka odjednom izleti "talenat" u 4. njemackoj ligi, 20 godina, velika perspektiva, sjedi na klupi...
e sad dosli smo do Mireta...
Prvo grijesi safet sto ne kaze jasno NEĆE igrati pa ako zaigra nama bolje.. ako ne zaigra nikom nista
drugo grijesi pjanic koji malo kaze da ce mozda, malo da nece...i onda ce ispasti da kalkulise a sigurno to ne radi...
trece...evo nama nasih novinara... okupirali su kamp nase repke, sreca pa je safet tu uveo malo reda, ali ono nije normalno... toliko nekih novinskih strucnjaka, nekih portala... dovode svoju djecu, od brata i od komsije... slikanja, peglanja.. pisu gluposti kakve ne mozes procitati ni u expressu, a sto je najtuznije navalili su na momka koji ima 22. godine, koji ima ozljedu koja nije teska, ali ako bi to sad ponovio dok je jos "svjeze" moze dovesti u pitanje cijelu sezonu.... hoces li, mozes li , mozes ti to, hajde stisni zube... i imam osjecaj da ce mire na kraju popustiti... a NEDAJ Bozeda se ozljedi ponovo posljedice ce biti ogromne
1. gubi sezonu
2. status u romi
3. na trzistu ce mu cijena pasti vrtoglavo jer ce dobiti etiketu "ozljedjen 24h"
vrijedi li to sve za 90 min protiv grcke s kojom smo igrali o-o u gostima?
eto novinarčići sa kupljenim diplomama (ako i to imate) izvolite pa nam recite sta da susic radi i onako vi sve znate, kako postaviti taktiku, kako oporaviti igraca, kako se izdaju pasosi stranim igracima, koga pozvati u repku, kako zabiti gol, kako odbbraniti penal... ferguson, conte i murinjo u jednom!
zasto?
jednostavno jer su podmitljivi i korumpirani, jer rade za "ove ili one" a sto je najgore da bi prodali koju stotinu komada više ili dobili koju stotinu "klikova" vise znaju naapisati takkve idiotizme i takve svinjarije da coovjeku dodje da povrati...
nisu nista bolji ni "sportski komentatori" kao nekada baho kada je dobio Hasan zuti u zenici pred tekmu sa srbijom kad je bas onako lijepo počastio hasana "misleci" da mu je to 3. žuti karton (Mislim) da bi nakon poluvremmena spiker na stadionu rekao da mu je to drugi i da igra u Beogradu...
primjer reprezentacije protiv portugala kada su ti isti novinari u pola 12 ulazili u SOBE igraca i "trazili exluzivu"
da ne pricam o "ingormacijama iz srca reprezentacije" kako postoje klanovi i kako neki nisu dobro dosli i da "Kapiten" stima sebi repku po ukusu... pljuvanje Safeta nakon par pripremnih tekmi je bilo nevjerovatno, cak se i toliko podcjenjivao da je ocvjek imao osjecaj kao da je licn on najveci izdajnik Bosne, a lizali su pozadinu miroslavu ćb iako ... ma necu o tome...
da ne pricam o tome kako je po njima Misimovic LAŽIRAO povredu da ne igra protiv portugala... i ovako bih mogao do jutra... razapinjanje Ogija poslije grčke kao da se radi o amateru prve kategorije...
za 50 maraka se napise hladno kako "sarajevo" ili "zeljo" traze tog i tog igraca iako taj isti ima 27 godina i nije standardan u svojoj ekipi koja je na 10. poziciji na tabeli i nije dobio ni poziv od ova dva kluba...
za 50. maraka odjednom izleti "talenat" u 4. njemackoj ligi, 20 godina, velika perspektiva, sjedi na klupi...
e sad dosli smo do Mireta...
Prvo grijesi safet sto ne kaze jasno NEĆE igrati pa ako zaigra nama bolje.. ako ne zaigra nikom nista
drugo grijesi pjanic koji malo kaze da ce mozda, malo da nece...i onda ce ispasti da kalkulise a sigurno to ne radi...
trece...evo nama nasih novinara... okupirali su kamp nase repke, sreca pa je safet tu uveo malo reda, ali ono nije normalno... toliko nekih novinskih strucnjaka, nekih portala... dovode svoju djecu, od brata i od komsije... slikanja, peglanja.. pisu gluposti kakve ne mozes procitati ni u expressu, a sto je najtuznije navalili su na momka koji ima 22. godine, koji ima ozljedu koja nije teska, ali ako bi to sad ponovio dok je jos "svjeze" moze dovesti u pitanje cijelu sezonu.... hoces li, mozes li , mozes ti to, hajde stisni zube... i imam osjecaj da ce mire na kraju popustiti... a NEDAJ Bozeda se ozljedi ponovo posljedice ce biti ogromne
1. gubi sezonu
2. status u romi
3. na trzistu ce mu cijena pasti vrtoglavo jer ce dobiti etiketu "ozljedjen 24h"
vrijedi li to sve za 90 min protiv grcke s kojom smo igrali o-o u gostima?
eto novinarčići sa kupljenim diplomama (ako i to imate) izvolite pa nam recite sta da susic radi i onako vi sve znate, kako postaviti taktiku, kako oporaviti igraca, kako se izdaju pasosi stranim igracima, koga pozvati u repku, kako zabiti gol, kako odbbraniti penal... ferguson, conte i murinjo u jednom!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
31 31 31 31 31 31 31
ja juce kad sam cuo pitanje koji vas dlan vise svrbi i ono kad macka izleti pred cestu umalo da TV razbijem. Pa kakva su to pitanja yebemu mater.
Da sam Pape, k'o što nisam, ne bih dao sutra Pjaniću da igra ni pod razno.
Taman nam čitave kvalifikacije otišle u qrac, njegovo zdravlje prije svega je najbitnije.
Jedna nesmotrenost može sve otjerati k vragu. Ne treba se igrati sa karijerom mladog igrača, zvijezde u usponu, igrača koji još nije niti blizu svojih najboljih igračkih godina a može toliko toga još dugo vremena dati ovoj reprezentaciji.
Trebalo bi ga se pustiti, i da oporavak ide svojim tokom, da bismo ga u junu, kada je iduća utakmica ( jel ? ), imali 100 % spremnog, kao i za ostatak kvalifikacija. Mire ne igraj ako Boga znaš
Taman nam čitave kvalifikacije otišle u qrac, njegovo zdravlje prije svega je najbitnije.
Jedna nesmotrenost može sve otjerati k vragu. Ne treba se igrati sa karijerom mladog igrača, zvijezde u usponu, igrača koji još nije niti blizu svojih najboljih igračkih godina a može toliko toga još dugo vremena dati ovoj reprezentaciji.
Trebalo bi ga se pustiti, i da oporavak ide svojim tokom, da bismo ga u junu, kada je iduća utakmica ( jel ? ), imali 100 % spremnog, kao i za ostatak kvalifikacija. Mire ne igraj ako Boga znaš
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
A da i igra, Grci bi "slučajno" bili malo agresivniji nad našim najboljim igračem.
I ja sam za to da ne igra, jedna utakmia nije vrijedna toga. U nas je svakako utakmica "najvažnija" no daleko od toga.
I ja sam za to da ne igra, jedna utakmia nije vrijedna toga. U nas je svakako utakmica "najvažnija" no daleko od toga.
- schweinsteiger
- Kontakt:
Novinari su uvijek pisali gluposti i pisat ce.Kad samo vidim naslove na nekim hrvatskim portalima (vjerovatno znate i na koje mislim) dodje mi da povracam.Zato sam ih i prestao otvarati,kaze Modric rijesio El Classico u Madridu,a lik samo izveo korner...
Pjanic najvjerovatnije nece igrati prvo poluvrijeme,ja mislim da je Pape dovoljno pametan da ga ne stavlja u igru od pocetkav,pa makar ovaj to i trazio.
Ako bude uopste mogao igrati,uce u drugom poluvremenu ovisno o rezultatu.
Ja mislim da je nama i remi u Zenici odlican protiv reprezentacije koja vec 7-8 godina nije izgubila u gostima.
Tako da Pjanica ocekujem u igri,ako vec bude mogao igrati,zadnjih 15ak minuta i to ako budemo gubili.
Pjanic najvjerovatnije nece igrati prvo poluvrijeme,ja mislim da je Pape dovoljno pametan da ga ne stavlja u igru od pocetkav,pa makar ovaj to i trazio.
Ako bude uopste mogao igrati,uce u drugom poluvremenu ovisno o rezultatu.
Ja mislim da je nama i remi u Zenici odlican protiv reprezentacije koja vec 7-8 godina nije izgubila u gostima.
Tako da Pjanica ocekujem u igri,ako vec bude mogao igrati,zadnjih 15ak minuta i to ako budemo gubili.
#miasanmia
- Papastathopoulos
- Kontakt:
schweinsteiger je napisao/la:kaze Modric rijesio El Classico u Madridu,a lik samo izveo korner...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Pjanke nece sigurno igrati a i ova pricanja i nejasnoce oko njegovog igranja su namjerno stvorene kao taktika da se i Grci zavaraju. Mislite da oni ne prate tu pricu.
Da hoće onaj kamp reprezentacije ranije završiti, pa ga okružit bodljikavom žicom i ne puštati nijednog našeg ''novinara''. Pa ja ne mogu da vjerujem ko se sve zove novinarom. Isto pijačari na tezgi kada nude svoje proizvode, pitanja retardirana, face takođe. Čudi me da ih igrači nisu počeli tjerati u p.m. kad mu izvale neko moronsko pitanje.
Slazem se u potpunosti !zizu1991 je napisao/la:Da sam Pape, k'o što nisam, ne bih dao sutra Pjaniću da igra ni pod razno.
Prije 18 dana se povrijedio i predvidjeno je da poslije 4 sedmice pocne sa laganim treninzima, 15 dana mirovao i odradio 2 "treninga" tj. trckarao oko terena sa doktorom.
Jasno je kao dan da povreda nije sanirana u potpunosti i da najmanji udarac moze imati vise nego kobne posljedice.
Bolje i zdrav Misimovic, nego povrijedjen Pjanic.
Njemu svaka cast sto se pojavio i sto radi sve od sebe da bude spreman, kapa dole do poda, ali svi znamo da je to skoro pa nemoguce.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Zna on i doktori da li smije da igra. Mislim da nije lud da igra ako bi mu to bilo opasno a ako bude zaigro to ce sig biti na preporuku doktora i na njegovu volju.
sta radite kada vam crna mačka pređe preko puta ???
koji vas dlan vise svrbi?
kravo glupa okani se novinarstva i uhvati se oklagije!!!!!!!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
31 31 31 31 31 31 31
31 31 31 31 31 31 31
htcxone je napisao/la:sta radite kada vam crna mačka pređe preko puta ???
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, debug, dedo26, Edincapitano, HariTz, LukavacBHF, Sheyi i 33 gosta.