Pjanić bez noge je doktor za ovoga.Dzonikola je napisao/la:Bolje staviti Muamera Svraku koji ce da grize, jede i zabija
Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
-
hordas_Bec
- Kontakt:
ma je*at ga, posle otici u kladionicu i staviti neku ljepu sumu na HC1! ako ih sad ne poderemo, necemo nikad! onda i nema nista od brazila! sredice to nasa legenda PAPE!!!! JEDAN JE PAPE!!!!
- MirePjanic
- Kontakt:
Ako bog da.Ija naravno znam da mozemo svakoga dobit na Bilinom Polju, a ipak su ovo prgavi grci, i nikad se nezna.hordas_Bec je napisao/la:momci, ozbiljno vam kazem, ubicemo ih!!! i PJANIC ce igrati, razvalicemo ih vec u prvom poluvremenu!!!
Nadam se i molim boga da cemo sutra povest sa 1-0. Sve bi onda bilo dosta lakse
FORZA MILAN - FORZA ŽELJO!
Nisam mislio bukvalno da ga sad poredis sa njim sa nogom ili bez noge.mandraX je napisao/la:Pjanić bez noge je doktor za ovoga.Dzonikola je napisao/la:Bolje staviti Muamera Svraku koji ce da grize, jede i zabija![]()
Moze i Braco uletiti ali daje borben tj. da se ne boji duela
Forza Napoli, Nella Buona e Nella Cattiva Sorte
1-0 je najgori moguci rezultat, pogotovo protiv Grcke. Vodis a ustvari nisi nista osigurao, jedan lapus, djelic sekunde, i sve pada u vodu.MirePjanic je napisao/la:Ako bog da.Ija naravno znam da mozemo svakoga dobit na Bilinom Polju, a ipak su ovo prgavi grci, i nikad se nezna.hordas_Bec je napisao/la:momci, ozbiljno vam kazem, ubicemo ih!!! i PJANIC ce igrati, razvalicemo ih vec u prvom poluvremenu!!!
Nadam se i molim boga da cemo sutra povest sa 1-0. Sve bi onda bilo dosta lakse
Karabeg, da se zna. Ne ovi fuseraj doktori tipa Solakovic, Dzidzimilovic, itd.Dzonikola je napisao/la:Nisam mislio bukvalno da ga sad poredis sa njim sa nogom ili bez noge.mandraX je napisao/la:Pjanić bez noge je doktor za ovoga.Dzonikola je napisao/la:Bolje staviti Muamera Svraku koji ce da grize, jede i zabija![]()
Moze i Braco uletiti ali daje borben tj. da se ne boji duelakazem pola Pjanica nam ne treba u ovakvoj tekmi.
- stomaklija
- Kontakt:
hordas_Bec je napisao/la:ma je*at ga, posle otici u kladionicu i staviti neku ljepu sumu na HC1! ako ih sad ne poderemo, necemo nikad! onda i nema nista od brazila! sredice to nasa legenda PAPE!!!! JEDAN JE PAPE!!!!
Vidi se da si u Beču i da imaš novca za bacanje. H1?? Pa ne igras sa Lihtenštajnom, igraš sa repkom koja u zadnjih 32 ima 3 poraza
-
teletovic12
- Kontakt:
mandraX je napisao/la:Pjanić bez noge je doktor za ovoga.Dzonikola je napisao/la:Bolje staviti Muamera Svraku koji ce da grize, jede i zabija![]()
-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Karabeg, da se zna. Ne ovi fuseraj doktori tipa Solakovic, Dzidzimilovic, itd.
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
Mourinho: Fernando Santos je sjajan trener
Forza Napoli, Nella Buona e Nella Cattiva Sorte
-
FOURTHOFFICIAL
- Kontakt:
[url]http://sc%20sport.ba/vijest/52078[/url] spojite sc i sport, blokira forum url
Tako i treba

Tako i treba
-
hordas_Bec
- Kontakt:
stomaklija je napisao/la:hordas_Bec je napisao/la:ma je*at ga, posle otici u kladionicu i staviti neku ljepu sumu na HC1! ako ih sad ne poderemo, necemo nikad! onda i nema nista od brazila! sredice to nasa legenda PAPE!!!! JEDAN JE PAPE!!!!
Vidi se da si u Beču i da imaš novca za bacanje. H1?? Pa ne igras sa Lihtenštajnom, igraš sa repkom koja u zadnjih 32 ima 3 poraza
prijatelju moj, vjeruj mi, ubicemo ih sutra! to ce im biti prvi poraz, koji ce dugo pamtiti! razvalicemo ih, uz to da ce i pjanic da zaigra! HC1 cist ko suza!!
-
FOURTHOFFICIAL
- Kontakt:
Šta vam je ba
Ne možemo podcijeniti Grčku tako, halo ba
Ti ako hoces idi kucu stavi na nas, al nemoj ovdje nama da prosipaš te priče.
Joj euforije neke ocam
Ne možemo podcijeniti Grčku tako, halo ba
Ti ako hoces idi kucu stavi na nas, al nemoj ovdje nama da prosipaš te priče.
Joj euforije neke ocam
To je njegovo mišljenje, valjda smije imati svoje mišljenje nauštrb vašeg. Mislim da nijednom od vas nije rekao da mislite kao što on misli. Sve nervozno, neka, proći će petak, još malo, polakoFOURTHOFFICIAL je napisao/la:Ti ako hoces idi kucu stavi na nas, al nemoj ovdje nama da prosipaš te priče.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
glupavi bosanac pobjedi dvije slabe ekipe i vec se busa u prsa da je medju najboljim na svijetu,treba malo stat na loptu imamo razlog za optimiziam ali omalovazavat svakog protivnika nam se obilo o glavu vise puta,sreca pa grcka ovakvka kakva ne igra napadacki jer svaka ekipa koja ima dobre veznjake bi nas rijesila s obzirom da nam je napad svjetski a odbrana i donekle veza amaterska
-
hordas_Bec
- Kontakt:
tako je prijatelju moj, ipak zivimo u demokratiji, gdje svako ima pravo na mislenje. i ja mislim, da cemo ih sutra ubiti momci! pitanje je, da li ce biti 2-0, 3-1 ili 3-0!!! PAPE ce to sve da sredi!!!!!zizu1991 je napisao/la:To je njegovo mišljenje, valjda smije imati svoje mišljenje nauštrb vašeg. Mislim da nijednom od vas nije rekao da mislite kao što on misli. Sve nervozno, neka, proći će petak, još malo, polakoFOURTHOFFICIAL je napisao/la:Ti ako hoces idi kucu stavi na nas, al nemoj ovdje nama da prosipaš te priče.
Mišljenje navijača, ne stručnog štabaciza je napisao/la:glupavi bosanac pobjedi dvije slabe ekipe i vec se busa u prsa da je medju najboljim na svijetu
Onima koji su bili euforični, ne reprezentaciji.ciza je napisao/la: obilo o glavu vise puta
Ljudi moji euforija i jeste u amanet ostavljena navijačima, oni koji trebaju da ozbiljno shvate ovu utakmicu, to su uradili od prvog slijetanja na aerodrom u Sarajevu i kontakta sa selektorom.
Dakle, ako se ko od forumaša duboko razočara, nemojte da se brinete, ipak je to samo forumaš
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
FOURTHOFFICIAL
- Kontakt:
Ma ima pravo, al ne volim ovo kad se piše da ćemo ih pobucati
I ja bih brate volio, kako ne bi, više bi to volio, nego dva iz matematike, ali...
I ja bih brate volio, kako ne bi, više bi to volio, nego dva iz matematike, ali...
-
TrumaTrums
- Kontakt:
Ako nedobijemo grke ja se Palim Benzinom moramo ih dobit !
- Bayern@heart
- Kontakt:
Odužilo se do sutra
Koncentracija na poslu nikakva misli samo usmjerene na utakmicu samo da direktor ne skonta da zabušavam
Koncentracija na poslu nikakva misli samo usmjerene na utakmicu samo da direktor ne skonta da zabušavam
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.