Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

canca
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la canca » 21 mar 2013, 00:36

EmirSioux89 je napisao/la:
canca je napisao/la:Znači utakmica Cleveland - Miami je trebala početi prije 10-ak minuta, ali suci su poslali igrače u svlačionicu jer dvorana PROKIŠNJAVA
Znači ovakve stvari pises Kladionicarski chat, nema mod-a na ovom pdf-u pa makar da pisemo gdje sta treba...
pardon, moja greska a i onako je svatko odigrao svoje tj vecinom, a i ovo se navecer kada je nba pretvara u chat ali nikakav problem moja greska preci cu na chat

Falcaoo
Kontakt:

Post Postao/la Falcaoo » 21 mar 2013, 01:26

bevanda4 je napisao/la:danas opet pogodeno par dobrih kvota snookera (iako i dalje tvrdim da se ova championship liga treba izbjegavati)..

za sutra cu pokusat prva dva koja igraju (12:00)

carter - gould 1 @1,65

(odlicna forma cartera zadnjih par mjeseci.. danas u ligi pobjedio higginsa i junhuia, ali izgubio zadnji meč protiv allena (3-2).. mislim da će sutra nastavit dobru seriju protiv goulda koji nije baš u top formi ili ikakvoj formi uopće (od zadnjih 6 mečeva izgubio 5).. plus što carter ganja prvu poziciju na tabeli koju zasad drzi junhui ding. Sigurno se isplati probat na neki od tiketa.

higgins - hawkins 1 @1,55 (najrađe bih preskocio, al jbg :mrgreen: )

(preskocio bih zato sto higginsu ocito nije toliko vazna ova liga (sudeci po rezultatima) i igra preko ku*ca sto se kaze.. ali ipak je to jedan john higgins (cetverostruki svj. prvak), dok s druge strane stoji hawkins - najobicniji indijanac.. Pa mi je nekako tesko zazmirit na ovoliku kvotu :)

ako prođu ta dva, javim za jos kojeg u toku popodneva, ako ne, unaprijed se ispricavam! :ugeek:
Ja odigro vec Cartera i prije nego sto si objavio imo sam osjecaj neki al budemo vidli i odigro uz njega jos od snookera junhui-hawkins 1 sta kazes jel valja? :D

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 21 mar 2013, 01:39

Falcaoo je napisao/la: Ja odigro vec Cartera i prije nego sto si objavio imo sam osjecaj neki al budemo vidli i odigro uz njega jos od snookera junhui-hawkins 1 sta kazes jel valja? :D
ma cartera će sutra odigrat svako sa imalo soli u glavi, a oce li on proc ili ne - to je već drugi par cipela :lol:
a sto se tice drugog para, ne znam.. ponavljam - hawkins je indijanac i uvijek igram kontru kad dode u ponudi.. iako su za takve igrace ove championship lige dušu dale.. Junhui je prije 2 dana osvojio turnir u irskoj (i to na bolestan način - okrenuo vodstvo robertsona od 3-0 u finalu..) + što je na istom turniru dan prije ostvario svoj 5. maximalni break u karijeri... znači, momak igra u vrhunskoj formi i meč protiv hawkinsa bi trebao biti cista formalnost.. Veni,vidi,vici! ... ALI, pitanje je koliko će biti motiviran. A to ne znamo ni ti, ni ja.. pa čak ni on :)
U desetom selu živi Antuntun!

Falcaoo
Kontakt:

Post Postao/la Falcaoo » 21 mar 2013, 02:05

bevanda4 je napisao/la:
Falcaoo je napisao/la: Ja odigro vec Cartera i prije nego sto si objavio imo sam osjecaj neki al budemo vidli i odigro uz njega jos od snookera junhui-hawkins 1 sta kazes jel valja? :D
ma cartera će sutra odigrat svako sa imalo soli u glavi, a oce li on proc ili ne - to je već drugi par cipela :lol:
a sto se tice drugog para, ne znam.. ponavljam - hawkins je indijanac i uvijek igram kontru kad dode u ponudi.. iako su za takve igrace ove championship lige dušu dale.. Junhui je prije 2 dana osvojio turnir u irskoj (i to na bolestan način - okrenuo vodstvo robertsona od 3-0 u finalu..) + što je na istom turniru dan prije ostvario svoj 5. maximalni break u karijeri... znači, momak igra u vrhunskoj formi i meč protiv hawkinsa bi trebao biti cista formalnost.. Veni,vidi,vici! ... ALI, pitanje je koliko će biti motiviran. A to ne znamo ni ti, ni ja.. pa čak ni on :)
hahah ma dobit ce kad ja kazem, znam ja valda :P

Falcaoo
Kontakt:

Post Postao/la Falcaoo » 21 mar 2013, 03:19

Falcaoo je napisao/la:Vekić-Putintseva 1 1.75
De Bakker-Zeballos 1 1.65

moguce iznenađenje Tursunov-Smyczek 2 2.10

Sretno!! ;)
mrtvi De Bakker -.-

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 21 mar 2013, 06:45

likusa je napisao/la:LA Clippers - Philadelphia 9.5 H1 1.85

Kevin Durant 29.5 PREKO

Al Jefferson 16.5 PREKO

prepisala :lol:
Željeznicar za život cijeli !

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 21 mar 2013, 07:47

LenBias je napisao/la:cleveland - miami -197,5, kao sto me sinoc h2 na denver vukao tako veceras ovo :mrgreen: kako se vama ostalima koji se kladite na nba cini? :roll:
LenBias je napisao/la:houston bi trebao biti 1 jer je to direktna borba za doigravanje al necu vise igrati takve koeficijente :mrgreen:
:mrgreen:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 21 mar 2013, 08:53

bob je napisao/la:gledam nesto statistiku meca Phoenix - Washington i ono sto sam upratio da Phoenix posljednji put kad je isao ispod poena (od danasnje ponudjene granice koja je 96,5) protiv Was. je bilo u sezoni NBA 2002/2003 ako me oci ne varaju :D a prvi mec ova dva tima ove sezone je zavrsen 127:105 za was. , obje ekipe igraju bez nekog znacaja tako da ne vjerujem da ce nesto u odbrani sitsnuti , takodjer se ovdje namece Nene over te dragic na drugoj strani preko 13,5 , Phoenix pod kosem sto bi se reklo truba dok Was. slabo brani poziciju jedinice...

96.5/Phoenix/Washington - Phoenix -2
(14.5)WAS - Nene-2
(13.5)PHO - Dragič G.-2
96.5/Phoenix/Washington - Phoenix -2- 79
(14.5)WAS - Nene-2-17
(13.5)PHO - Dragič G.-2-18

Phoenix nije ispostovao tradiciju :D al eto nene i dragic lagano prosli ...

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 21 mar 2013, 08:55

Zna li neko gdje igraju Brazil - Italija?

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 21 mar 2013, 09:00

Willy je napisao/la:Zna li neko gdje igraju Brazil - Italija?
u svicarskoj mislim u zenevi ...

Adebayor
Kontakt:

Post Postao/la Adebayor » 21 mar 2013, 10:15

Adebayor je napisao/la: Houston - Utah -- 2 @ 3,20
Sad malo manja i ozbiljnija kvota

Videoton - Pesc --> over 2,5 @ 1,85

Probati čak i --> over 3,5 @ 2,90

U zadnjih pet utakmica Pesc palo je 24 gola.
U zadnjih šest utakmica Videoton je zabio 19 golova (u jednoj nije zabio, u jednoj zabio 1)
Zadnje dvije utakmice kad je Videoton bio domaćin palo je 4 i 5 golova.

canca
Kontakt:

Post Postao/la canca » 21 mar 2013, 11:21

Goffin D.-Haase R. 1 1.73
Kvota na ovaj mec od jucer jako pada, a razlog tomu je Haase. Haase je prije 5 dana na svom twiteru objavljivao da je bolestan i kako se samo izlezava i gleda TV. E nakon nekoliko tih postova nije nista objavljivao tako da je moguce da se oporavio. Ali nesto ne vjerujem da je uspio ozdraviti i odraditi koji trening u Miamiu. Goffin je kvalitetniji igrac od Haasa i da nije bilo ove bolesti Goffin bi bio favorit. Mislim da se isplati odigrati po ovakvoj kvoti za koju ocekujem da ce jos padati.

canca
Kontakt:

Post Postao/la canca » 21 mar 2013, 11:58

canca je napisao/la:Hou-Uta:Lin J. (13.5) 2 1.82
Danas nas u Houstonu ocekuje jako zanimljiv dvoboj. Vec spomenuti domacin nalazi se na sedmom mjestu i bori se za zadrzavanje toga mjesta jer iza njih prijete Lakersi i Utah. Utah se nalazi na 9 mjestu i svim snagama pokusavaju doci do toga posljednjeg mjesta. Obe ekipe ulaze maksimalno u svaki mec jer vise nema prostora za zezanciju. Moj tip ide na playa Houstona Jeremy Lina. Lin je u jako dobroj formi sto mozemo vidjeti po proslim utakmicama kada je zabijao ..11,21,12,15,11,13,24,21. Na njemu i Hardenu je da predvode ekipu i da zadrze status playoff tima. Lin se sa Utahom se sastajao tri puta ove sezone i zabijao 13,19,12 poena. Utah je medju slabijim ekipama kada je u pitanju obrana playa i dopustaju 22 poena u prosjeku po utakmici. Ocekujem Lina veceras na nivou i da ce on i Harden predvoditi ekipu do pokusaja trijumfa nad konkurentom za playoff.

Cleveland-Miami 2 1.14
Ovaj sam par jucer slucajno vezao sa Westbrookom i tada je kvota bila 1.22 a danas je pala za 0,8. Cleveland bez Waitresa i Irvinga docekuje Miami koji pokusava dostici rekord Lakersa. Ovdje po meni ne treba puno trositi rijeci ocekujem laganu pobjedu Miamia kao sto bi i ocekivao da su tu i Irving i Waitres. Ovaj par sam dodao za duplanja i nadam se da prolazi.

Phoenix-Washington 1.tim br.poena 96.5 2 1.85
Ovaj tim igram cisto statisticki. Phoneixovi i Washingtonovi dvoboji svaki put ponude nove zanimljivosti i dosta koseva. Nevjerovatan je podatak da je zadnji put Phoneix ostao ispod ove granice 27.1.2003. Phoneix je uvijek bio napadacka ekipa, malo su opali odlaskom Nasha ali Dragic je preuzeo sve u svoje ruke i pretvorio se u vodju momcadi. Veceras ocekujem da ce biti dosta poena i da ce obe ekipe otici 100+.

Mem-Okl:K.Durant broj poena igrača 28.5 2 1.82
Westbrooku ne odgovara bas igra Memphisa i njihova obrana sto mozemo vidjeti po njegovim statistikama protiv te ekipe i zbog toga ocekujem da ce Durant povuci veceras. Sastajao se dva puta sa Memphisom ove sezone i zabio im 34 i 27. Treba dodati da je u drugoj utakmici imao i manju minutazu radi blow outa. Veceras ocekujem Duranta na 30+ poena jer ce se ekipa pokusati iskupiti za sinocnju utakmicu koju su jako slabo odigrali.

Cleveland(+11.5)-Miami 2 1.85
Vec sam napisao o ovome paru tako da ne treba puno ponavljati. Vagao sam izmedju hendikepa i overa i na kraju uzeo hendikep. Mislim da Cleveland bez Waitresa i Irvinga nema sto traziti u ovoj utakmici. Ocekujem da ce Bosh Wade i James napraviti vecu razliku do poluvremena i da ce pustiti ekipu sa klupe da se pokusaju dokazati i da uzivaju u vecoj minutazi. Ako se Cleveland uspije vratiti na 10 razlike ocekujem opet big 3 da se vrati na parket i rijesi utakmicu

Jos koji par:
Curry over 23,5 - nema Parkera, Lee ce voditi veliku bitku sa Spliterom i Duncanom, a i u odlicnoj je formi
Nene over 13,5 - Nene usao u odlicnu formu, Phoneix jako slabo brani centarsku poziciju
Phoneix-Wash over 191,5 - ima sve gore objasnjeno
Miami over 104,5 - Cleveland u problemima, ocekujem da ih Miami natrpa , a i prema tradiciji bi ovo trebalo proci

Jos bi doda pobjede Houstona, New Yorka , Clippersa, Dallasa, Toronta
ja sam iščančao tri dobitna tiketa iz ovoga, nadam se da je nekome pomoglo, danas idemo probati opet 8-)

mforce
Kontakt:

Post Postao/la mforce » 21 mar 2013, 12:13

nije mi bas pretjerano siguran ovaj tiket, nabacani parovi onako na prvu, sta bi trebalo doci, pa sam stavio za slucaj da prodje da ne bude kako nisam htio postaviti ... mozda bude nesto sigurnije u toku dana, ali eto ako hoce neko da prati ... :

slika

GL 8-)
¡Visca el Barça! ¡Visca Catalunya!

semih23
Kontakt:

Post Postao/la semih23 » 21 mar 2013, 12:54

bevanda4 je napisao/la:
Podera ga ovaj Gold Whey, Alen nije mogo zicere ubaciti ccc.
Alene oprosti :)
Ako želite da zarađujete na kladionici, onda se tamo i zaposlite !

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 21 mar 2013, 12:55

bevanda4 je napisao/la:danas opet pogodeno par dobrih kvota snookera (iako i dalje tvrdim da se ova championship liga treba izbjegavati)..

za sutra cu pokusat prva dva koja igraju (12:00)

carter - gould 1 @1,65

(odlicna forma cartera zadnjih par mjeseci.. danas u ligi pobjedio higginsa i junhuia, ali izgubio zadnji meč protiv allena (3-2).. mislim da će sutra nastavit dobru seriju protiv goulda koji nije baš u top formi ili ikakvoj formi uopće (od zadnjih 6 mečeva izgubio 5).. plus što carter ganja prvu poziciju na tabeli koju zasad drzi junhui ding. Sigurno se isplati probat na neki od tiketa.

higgins - hawkins 1 @1,55 (najrađe bih preskocio, al jbg :mrgreen: )

(preskocio bih zato sto higginsu ocito nije toliko vazna ova liga (sudeci po rezultatima) i igra preko ku*ca sto se kaze.. ali ipak je to jedan john higgins (cetverostruki svj. prvak), dok s druge strane stoji hawkins - najobicniji indijanac.. Pa mi je nekako tesko zazmirit na ovoliku kvotu :)

ako prođu ta dva, javim za jos kojeg u toku popodneva, ako ne, unaprijed se ispricavam! :ugeek:
:lol: ne znam jesu tuzniji oni sto igraju, ili ja sto se kladim na njih. isprike ako je tko uranio na forum i ispratio.

@semih ma boze sacuvaj.. *allister (allen je mark, zabunio si se)
@falacoo Sretno sa junhuiem popodne.
Zadnja izmjena: bevanda4, dana/u 21 mar 2013, 12:56, ukupno mijenjano 1 put.

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 21 mar 2013, 12:55

slika

Nisam neki poznavaoc tenisa ali sam gledao medjusobne duele, zadnje meceve i opadajuce/rastuce kvote pa sastavio :)

Sta velite strucnjaci tenisa :D

Adebayor
Kontakt:

Post Postao/la Adebayor » 21 mar 2013, 13:18

Žalgiris - Efes --> 2 @ 1,80

Navodno domaćini odavno nisu primili plaću. Čak možda neće igrati protiv Albe iduću utakmicu ako ne prime plaću.
Ako nađem link ili nešto što potvrđuje ovu tvrdnju stavit ću ga ovdje

Evo još nešto vezano uz ovaj par:
The bad news for Zalgiris is the uncertain status of top scorer Marko Popovic, who sat out in their last game due to muscle pain.

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 21 mar 2013, 13:40

moze li nesto po vama stvarno "sigurno" za danas? idem na veći ulog, zasad imam samo berlocqa na 1,35.. I bojim se stavit copila na 1,60. Taj ruffin bi moga cinit sranja.

semih23
Kontakt:

Post Postao/la semih23 » 21 mar 2013, 13:42

semih23 je napisao/la:Rosol,Melzer, Tursunov over 22+ ;)
Valjda je neko ispratio, fine kvote :)
Zadnja izmjena: semih23, dana/u 21 mar 2013, 13:44, ukupno mijenjano 1 put.
Ako želite da zarađujete na kladionici, onda se tamo i zaposlite !

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.