HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
- slogauskoplje
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
Hoće li Jurina biti spreman za nastavak prvenstva? Registracija i to?
Sloga Uskoplje
do danasnjeg dana registracija jos nije sredjena,zasto?..jos ne znamslogauskoplje je napisao/la:Hoće li Jurina biti spreman za nastavak prvenstva? Registracija i to?
mislim da je on na posudbi u capljinitrasUl je napisao/la:Šta je sa Davorom Martinovićem što ga ne ubacuje nikako ?
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
izgleda scepanovic se ozlijedio
milicevic se sjajno snasao u mladoj reprezentaciji.
asisitirao je kod prvog gola, a bio dobar cijelu utakmicu
asisitirao je kod prvog gola, a bio dobar cijelu utakmicu

Kovačić – (od 46. Delač 6,5) – Vrsaljko 6,5, Datković 6,5 (od 63. Župarić -), Bubnjić 6,5 (od 82. Mitrović -), Čalušić 6,5 (od 63. Galović -) – Radošević 7 – Šitum 7 (od 63. Oršić -), Brozović 6,5 (od 82. Perica -), Miličević 7 (od 70. Mrzljak -) – Livaja 7 (od 82. Močinić -), Rebić 7,5 (od 70. Jakoliš -). IZBORNIK: Niko Kovač 7
Sjajan prodor Miličevića, člana mostarskog Zrinjskog, nanizao je nekoliko poteza i protivnika pa okomicom proigrao permanentno opasnog Rebića koji zaobilazi vratara i pogađa malo iskosa zdesna. Super, a brojile su se tek prve sekunde 2. minute!
Zatim je Brozović izvanredno prošao i nabacio Miličeviću, kojega obrana jedva zaustavlja
Sjajan prodor Miličevića, člana mostarskog Zrinjskog, nanizao je nekoliko poteza i protivnika pa okomicom proigrao permanentno opasnog Rebića koji zaobilazi vratara i pogađa malo iskosa zdesna. Super, a brojile su se tek prve sekunde 2. minute!
Zatim je Brozović izvanredno prošao i nabacio Miličeviću, kojega obrana jedva zaustavlja

desetka - kako mu dobro stoji

nate je napisao/la:
desetka - kako mu dobro stoji

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Ne znam jel netko od vas primjetio ali BHT vise ne stavlja NK Zrinjski vec HSK,sta ti je kada zaprijetis tuzbom !!!

-
- Kontakt:
Ma nije bitno kako god da pise **** ostaju ****bekicamir je napisao/la:Ne znam jel netko od vas primjetio ali BHT vise ne stavlja NK Zrinjski vec HSK,sta ti je kada zaprijetis tuzbom !!!![]()
![]()
Anti Nakarada
zna li neko gdje ima kupiti dres od zrinje i za koliko
Sutra protiv Borca,u ovoj utakmici nista ne ocekujem sem uvjerljiva poraza,danas Peric u javnost iznosi kako "neki" igraci ne zasluzuju da nose dres Zrinjskog dok naravno nikada nece da kaze koji su to igraci,moj Pericu ocigledno je da ti netko slaze ekipu i dovodi igrace koji "moraju" igrati tako da nemoj suplje price u javnost iznositi!
Sutra bez Crnova,Scepanovica,Gligorova i Jurina koji je ocigledno po nacionalnosti kazahstanac pa ne mogu mu jos rijesiti papire,prije je Diarra dobi kao senegalac papire ,boze sacuvaj me ovakvih pojacanja gdje prodje 6,7 kola a igrac jos nije registriran!
Nakon malo repkinih uspijeha ovo sivilo od kluba i lige se zaboravi sto svakako dobro dodje,ako Zrinjski sutra kojim slucajem dobije znaci da je to dogovor Borca,Slavija,Zrinjskog i Travnika radi kladionica !
Sretno "plamicima" ,nadam se minimalnom porazu protiv "jakog" Borca!
Sutra bez Crnova,Scepanovica,Gligorova i Jurina koji je ocigledno po nacionalnosti kazahstanac pa ne mogu mu jos rijesiti papire,prije je Diarra dobi kao senegalac papire ,boze sacuvaj me ovakvih pojacanja gdje prodje 6,7 kola a igrac jos nije registriran!
Nakon malo repkinih uspijeha ovo sivilo od kluba i lige se zaboravi sto svakako dobro dodje,ako Zrinjski sutra kojim slucajem dobije znaci da je to dogovor Borca,Slavija,Zrinjskog i Travnika radi kladionica !
Sretno "plamicima" ,nadam se minimalnom porazu protiv "jakog" Borca!
peric danas prica idemo po pobjedu sa pogledajte samo postavu 5-6 igraca koji ce igrati u obrani,samo jedan napadac i to poredski.bio bi zadovoljan sa bodom iako mislim da je borac puno bolji od nas a i da nije ovaj zrinjski opet nema vleike sanse
Jedina sansa nam je da se utakmica ne odigra, a to je malo vjerojatno..
Nece igrati ni Bekic..
Nece igrati ni Bekic..
-
- Kontakt:
Jao sastava ...
Melher, Graovac, Aničić, Radeljić, Marković, Muminović, Miličević, Đurić, Stojkić, Sesar i Porecki.
Melher, Graovac, Aničić, Radeljić, Marković, Muminović, Miličević, Đurić, Stojkić, Sesar i Porecki.
Ova ekipa i ovaj Peric moraju doziviti sto vecu katastrofu da bi neke stvari izisle na vidjelo!
Ajjjjjjjjjj Borac!
Ajjjjjjjjjj Borac!

moj bekicu ako ce peric dobit otkaz dabog da izgubimo 10-1 samo se ja bojim da njega određene struje drze u klubu nadam se da to nije tako ili da ce se promijeniti
Zbog ovoga je Perić trebao otiću poslije Travnika.Ja sam siguran da sada slijedi njegova ostavka ali šta onda?werly je napisao/la:moj bekicu ako ce peric dobit otkaz dabog da izgubimo 10-1 samo se ja bojim da njega određene struje drze u klubu nadam se da to nije tako ili da ce se promijeniti
U srijedu je Željo i to nam je posljednja šansa da se nešto više napravi tj. da se ode u evropu (čitaj zaradi neki novac jer nam je bolje da ne idemo u europu sa ovakvim timom i igrom,samo ćemo se obrukati).Perić odlazi danas ili za tjedan ,mjesec ili dva ali on sigurno odlazi sa klupe Zrinjskog i zato je ovo velika greška uprave što ga nisu smjenili poslije Travnika.Kad se sve zbroji i oduzme možda je najbolje da uprava počne pregovore sa nekim novim trenerom (barbom ili bakom ) ako već i nisu a da protiv Želje se pokuša napraviti što se može mada će biti jako teško da se ne primi gol a očito je da mi teško možemo nekome dati dva gola.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
slazem se i da sad da ostavku sta se moze uraditi a da je dao prije 15-20 dana opet bi ekipa mogla mozda dobro reagirati a stvarno u kakvom smo situaciji veliki veliki uspejh bi bio proc u finale kupa mada mislim da je to jao tesko ali eto opet vjerujem u to
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.