Nogometna reprezentacija Hrvatske
Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske
jos tri dana.
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Naravno da jesu, ali ako netko o tebi ima takvo misljenje i u tebe vjeruje, a ima neko pokrice za to za razliku od nas, onda to puno vise govori od same cijene, kao sto rekoh, cijenu diktira trziste i ponuda i potraznja, kazem, volio bi i ja A5 kupiti za cijenu A4ice, pa ne moze, netko je voljan platiti vise i samim time dize i meni cijenu. To je tako.dubrava je napisao/la:ŠB_Fidelis,
ja uopće ne sporim znanje Moruinha i drugih nogometnih stručnjaka i trenera. Njihovo znanje je neupitno. Ali, i oni sami mogu, a i jesu, pogriješili nemali broj puta u svojim procjenama oko pojedinih igrača i njihova dovođenja u određeni klub i davanja šanse u prvoj momčadi.
Ali, ja sam cesce u pravu, odnosno gotovo uvijek.A što se tiče naših mišljenja, tu smo da komentiramo, ne samo same igrače, ekipe, već i te stručnjake, pa što da ne, kad nam je to demokraTija dalaA i među tim stručnjacima uvijek ima različitih pogleda oko pojedinih igrača. Tako i kod nas posmatrača, običnih gledatelja.
Pa, primijetilo se itekako u Tottenhamu, a nije fer i realno ocekivati u prvoj sezoni nakon onoliko problema da odjednom ''eksplodira'' pored toliko vec klasnih i uigranih igraca u Realu. Nije ni da je lose igrao inace, samo sto se ocekuju cuda odjednom, nisu to samo dvije partije, po meni, nego eto u njima je imao srece i da zabije.U vezi Modrića, tu se slažem s tobom, naravno da je lijepo i dobro i za njegu (i za reprezentaciju) da daje golove i asistencije, ali kao što i sam veliš, njegova uloga je ono što se slabije primjeti, a to je da poveže igrače od obrane preko veznog reda do zadnje lopte u napadu u kompaktnu cjelinu. On je ta spona kao što ti veliš. E, u tom dijelu mi još šteka. S time, da on ne bi trebao biti igrač koji je nevidljiv na terenu. Dvije dobre partije u sezoni ne smiju biti iznimka, već obrnuto, da ako se dogodi dvije lošije partije, da se kaže, ma nema veze, dogodi se svakome, kad igra fantastično čitavu sezonu.
Pa, i ne moze biti fizicki spreman toliko kad se cijelo vrijeme j.ebavao i bio u nemilosti, pa onda zakasnio i na pripreme i sve, al mislim da nije uopce razocarao koliko mediji pisu ili kakvo je misljenje ovdje, nigdje veze, ne bi da je otisao u Donju Vrbanjusu pa da netko proglasava promasajem prijelaznog roka, pa da ne uradi nista do kraja sezone izvedbom protiv Manchestera im je fakticki vec isplatio cifru, a pruzati ce sigurno uz pravu formu, samopouzdanje i priliku dobre igre u dresu Reala jer je polivalentniji i korisniji u veznom redu nego par igraca koji sad imaju zacementirano mjesto, a limitirani su u kreaciji, a to zna i Mourinho.Potreban mu je kontinuitet kojeg trenutno nema, što je opet i razumljivo s obzirom da je možda slabije fizički spremniji i da mu je trebalo vremena da se uhoda u ekipu.
Ja i dalje držim da je precijenjen, meni je sama cifra u eurima sasvim nebitna jer je 90% igrača u tom segmentu precijenjeno. A na njemu je da se dokaže i da poveže dobre partije u Madridu.
Nego, de ti meni kakav smjestaj sredi, da ja uzivam u popratnim sadrzajima, pocastimo te ako ces oko kruznog toka ranije i tako to.
...Život za Široki...
[youtube][/youtube]
Samo bez veze je bez gostujućih navijača.
Samo bez veze je bez gostujućih navijača.
Bolje spriječiti nego liječiti.
izasao i spot
[youtube][/youtube]
stvarno momci rade predobre pjesme
[youtube][/youtube]
stvarno momci rade predobre pjesme
Invazija skauta na Sinj: Halilović protiv budućih zvijezda Barce, Reala, Citya...
Ivan Gudelj, izbornik U-17 reprezentacije Hrvatske, kaže da njegovi igrači ne strepe uoči elitnog kola u borbi za plasman na Europsko prvenstvo, iako će im protivnici biti njihovi vršnjaci iz reprezentacija Španjolske, Francuske i Belgije.
- Imamo i mi svoje adute i momčadsku kvalitetu. Ne bojimo se nikoga. Pružit ćemo sve od sebe da izborimo prvu poziciju koja vodi na Euro - najavljuje Gudelj uoči početka elitnog kola.
Španjolska je prvi protivnik Hrvatskoj (igra se u četvrtak u Sinju s početkom u 15 sati), a u rosteru “furije” nalaze se četiri igrača iz Barcelone, dvojica iz Real Madrida, po jedan iz Manchester Cityja, Juventusa, Atletico Madrida, Seville, Valencije...
Gudeljeve najjače adute čini tercet: Alen Halilović, Ante Roguljić, Josip Bašić i ovo je najveći ispit njihove generacije. Halilović se oporavio od viroze i trebao bi igrati, a upravo je Dinamov wunderkind, ali ne samo on, jedan od razloga zašto ovaj turnir izaziva toliku pozornost skauta najjačih europskih klubova.
Najavila se cijela bulumenta skauta, na službenoj listi nalaze se imena sljedećih klubova: Juventus, Hamburger, PSV, Watford, Anderlecht, Werder, Borussia Dortmund, Bayern, Monaco, Catania, Manchester City, Aston Villa, Fiorentina, Chelsea, Bayer Leverkusen, Lille, Ajax, Parma, Fulham, Red Bull, Pesca
Ivan Gudelj, izbornik U-17 reprezentacije Hrvatske, kaže da njegovi igrači ne strepe uoči elitnog kola u borbi za plasman na Europsko prvenstvo, iako će im protivnici biti njihovi vršnjaci iz reprezentacija Španjolske, Francuske i Belgije.
- Imamo i mi svoje adute i momčadsku kvalitetu. Ne bojimo se nikoga. Pružit ćemo sve od sebe da izborimo prvu poziciju koja vodi na Euro - najavljuje Gudelj uoči početka elitnog kola.
Španjolska je prvi protivnik Hrvatskoj (igra se u četvrtak u Sinju s početkom u 15 sati), a u rosteru “furije” nalaze se četiri igrača iz Barcelone, dvojica iz Real Madrida, po jedan iz Manchester Cityja, Juventusa, Atletico Madrida, Seville, Valencije...
Gudeljeve najjače adute čini tercet: Alen Halilović, Ante Roguljić, Josip Bašić i ovo je najveći ispit njihove generacije. Halilović se oporavio od viroze i trebao bi igrati, a upravo je Dinamov wunderkind, ali ne samo on, jedan od razloga zašto ovaj turnir izaziva toliku pozornost skauta najjačih europskih klubova.
Najavila se cijela bulumenta skauta, na službenoj listi nalaze se imena sljedećih klubova: Juventus, Hamburger, PSV, Watford, Anderlecht, Werder, Borussia Dortmund, Bayern, Monaco, Catania, Manchester City, Aston Villa, Fiorentina, Chelsea, Bayer Leverkusen, Lille, Ajax, Parma, Fulham, Red Bull, Pesca
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
3-1 tucemo mlade Spanjolce
jos malo do kraja
Mamic, Basic i Brodic strijelci, gol smo primili nakon sto smo ostali sa igracem manje, ali i dali smo jedan sa igracem manje.
Jos 15 minuta do kraja
jos malo do kraja
Mamic, Basic i Brodic strijelci, gol smo primili nakon sto smo ostali sa igracem manje, ali i dali smo jedan sa igracem manje.
Jos 15 minuta do kraja
yebote kakvu generaciju imamo.ovako tuc spanjolce s igracem manje
bravo momci!!
bravo momci!!
- Jack777Pott
- Kontakt:
A mislio sam da ce zavrsit zadnji bez boda kad sam vidio kakva je grupa. Izgleda da ima nade za uspjeh ovdje, a i klinci pokazuju da reprezentacija ima buducnostKenonan je napisao/la:3-1 tucemo mlade Spanjolce
jos malo do kraja
Jos 15 minuta do kraja
EDIT: Sad imamo 2 igraca manje. Treba izdrzat, 13 minuta do kraja.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
yebem im sve.
2 crvena nam dadnu
EDIT:
Faulovi: 11
Zuti: 7
Crveni: 2
BRAVO SUCI!!
2 crvena nam dadnu
EDIT:
Faulovi: 11
Zuti: 7
Crveni: 2
BRAVO SUCI!!
I jos produzi susret 6 minuta 
- Jack777Pott
- Kontakt:
Dzabe im sve, 3 boda su tu 
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
svaka cast momcimaJack777Pott je napisao/la:Dzabe im sve, 3 boda su tu
- Sportfanatik
- Kontakt:
U-17 nogometna reprezentacija Hrvatske ostvarila je veliku pobjedu u prvom kolu elitnog kola kvalifikacija za Europsko prvenstvo. U Sinju je pala Španjolska s 3:2.
U prvom dijelu nije bilo pogodaka. Hrvatska je povela pogotkom Petra Mamića u 45. minuti, a na 2:0 je povećao kapetan Josip Bašić tri minute kasnije. Smanjio je Mario Gonzalez, a zatim je dva gola prednosti Hrvatskoj vratio Fran Brodić. Poraz Španjolaca ublažio je Adam Traore.
Zanimljivo, na susretu su pokazana tri crvena kartona. Hrvatska je ostala bez Ivana Šunjića u 50. i Ante Roguljića u 75. minuti. U sudačkoj nadoknadi pocrvenio je Španjolac Higon.
U drugoj utakmici ove skupine Francuska je sa 4:1 pobijedila Belgiju. Europsko prvenstvo u Slovačkoj izborit će samo prvoplasirana reprezentacija.
Yebena UEFA, samo šteli španjolcima
U prvom dijelu nije bilo pogodaka. Hrvatska je povela pogotkom Petra Mamića u 45. minuti, a na 2:0 je povećao kapetan Josip Bašić tri minute kasnije. Smanjio je Mario Gonzalez, a zatim je dva gola prednosti Hrvatskoj vratio Fran Brodić. Poraz Španjolaca ublažio je Adam Traore.
Zanimljivo, na susretu su pokazana tri crvena kartona. Hrvatska je ostala bez Ivana Šunjića u 50. i Ante Roguljića u 75. minuti. U sudačkoj nadoknadi pocrvenio je Španjolac Higon.
U drugoj utakmici ove skupine Francuska je sa 4:1 pobijedila Belgiju. Europsko prvenstvo u Slovačkoj izborit će samo prvoplasirana reprezentacija.
Yebena UEFA, samo šteli španjolcima
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Što ne pustiše otvoreni trening mihajloviću. A čovjek donio ajvar i ostale delicije
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
cestitke deckima
bh hrvat je napisao/la:Što ne pustiše otvoreni trening mihajloviću. A čovjek donio ajvar i ostale delicije
I jes mu glava za pravljenje ajvara!
- anton 1983
- Kontakt:
Što napraviti sutra ako Sammir doese pobjedu Hrvatskoj?
Što napraviti sutra ako Sammir sjebe pobjedu za Hrvatsku?
Što napraviti sutra ako Sammir sjebe pobjedu za Hrvatsku?
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
hrvatskoj repki sretno sutra!
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.