Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Kakva je to logika, pa ako ce ikada popustiti to je kad su vec osigurali prvo mjesto 

Imal´ ko pola € na wwin, ne mogu izac napolje pada kisa
vracam za dva tri sata 

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
barca i ako izgubi te tri utakmice a sto je malo vjerovatno, najvjerovatnije ce opet biti prva
hahaha ti si Bog!! :DDHeller je napisao/la:Imal´ ko pola € na wwin, ne mogu izac napolje pada kisavracam za dva tri sata

ne razumijem se toliko u rukomet i ovu kosarku ali eto jedan tiket radi reda

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
fasciniraju me ove satniceLenBias je napisao/la:

po koji puta komentar o tim satnicama, ne znam do cega je ali tako kod mene, kao da je bitno, bitno je da prodje tiket i da ga oni isplate pa neka pisu sta i kako im voljacanca je napisao/la:fasciniraju me ove satniceLenBias je napisao/la:

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
-
- Kontakt:
nisu osigurali drugSTEVEN je napisao/la:Kakva je to logika, pa ako ce ikada popustiti to je kad su vec osigurali prvo mjesto
Goffin - Haase 21.3. 17:20 1 1,70
Berlocq - Pella 21.3. 18:45 1 1,35
Troicki - Andujar(s.t.) 21.3. 18:45 2 2,85
Flipkens - Voegele 21.3. 17:20 1 1,65
Sl.Stephens - Govortsova 21.3. 17:20 1 1,30
Barthel - Rybarikova 21.3. 19:50 1 1,30
kvota: 18.24
Berlocq - Pella 21.3. 18:45 1 1,35
Troicki - Andujar(s.t.) 21.3. 18:45 2 2,85
Flipkens - Voegele 21.3. 17:20 1 1,65
Sl.Stephens - Govortsova 21.3. 17:20 1 1,30
Barthel - Rybarikova 21.3. 19:50 1 1,30
kvota: 18.24
Oostende - WS Woluwe(zg) 21.3. 20:30 3+ 1,65
Caja Laboral(72,5) 21.3. 20:45 Više 1,85
A.Nocioni(Caja Lab.) (10,5) 21.3. 20:45 Više 1,85
Unicaja M. - CSKA M.(143,5) 21.3. 20:45 Više 1,85
Real M. - Panathinaikos(+7,5) 21.3. 20:45 2 1,85
kvota: 19.33
Caja Laboral(72,5) 21.3. 20:45 Više 1,85
A.Nocioni(Caja Lab.) (10,5) 21.3. 20:45 Više 1,85
Unicaja M. - CSKA M.(143,5) 21.3. 20:45 Više 1,85
Real M. - Panathinaikos(+7,5) 21.3. 20:45 2 1,85
kvota: 19.33
Dobio, sad cu i vratitFalcaoo je napisao/la:hahaha ti si Bog!! :DDHeller je napisao/la:Imal´ ko pola € na wwin, ne mogu izac napolje pada kisavracam za dva tri sata

Nullius in verba
ne pratim ovu euroligu k0 NBA pa da pitam sta mislite mozeli CSKA preko 75 koliko vidim zadnjih 5 meceva protiv istog protivnika tj.Unicaja isli te (13.5)CSKA - Teodosić M. preko 13 ...
Serena Wiliams - Penneta (-17,5) under 1,75 premier
Serena Wiliams - Penneta (-16,5) under 1,95 wwin
:ugeek:
Serena Wiliams - Penneta (-16,5) under 1,95 wwin
:ugeek:
Ako želite da zarađujete na kladionici, onda se tamo i zaposlite !
hocel dobit ovaj Copil ?

Nisam ja napisao da nece dati sve od sebe,nego da ce opušteno uci u utakmicu,Caja ih je dva puta ove sezone dobila,zadnji put prije 20tak dana u gostima,a sudeci po zadnjim utak obiju ekipa,trebalo bi biti dosta koševa................sijeramadre je napisao/la:nije baš da im nije važna utakmica prvo mijesto ti daje prednost domaceg terena u doigravanju.amarosim je napisao/la:Euroleague
Caja laboral 72,5 više
Barci vcrs utakmica nije vazna jer su sigruno prvi dok se gosti bore za cetvrfinale i mislim da mogu preko ove granice,ove godine su igrali tri puta i Caja je zabila 79,80 i 67.........................
Llull 11,5 manje
PAO odlicno brani vanjske poz,Diamant i Bramos ga mogu spustiti ispod ove granice a jos se vraca Rudy sto znaci manje minuta za Sergia......................
mozda hoceLilelalo je napisao/la:hocel dobit ovaj Copil ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mozda nece
al svi padamo
oostende pm1 2,36
tj 1&3+
FK Sloboda Tuzla
Hamburg - Celje 2 @ 8.00
Chicago-Portland 1X @ 1.40 (P.P.)
Bullsi su zamalo dobili Nuggetse nakon fenomenalnog comebacka ali su pokradeni od sudija u situaciji kod posljednjeg koša. Blazersi loši u gostima, playoffu se valjda više ne mogu ni nadati, a uglavnom se oslanjaju na šut za 3 poena kada igraju van Portlanda. Što im i nije dobar znak s obzirom da Bullsi dopuštaju svega 28% ubačaja s trice. Pored toga večeras se očekuje povratak Taj Gibsona, usudiću se reći najbolje igrača Bullsa ove sezone. Možda ih i sudije poguraju da im vrate za napravljenu pogrešku.
Real Madrid-Panathinaikos under 148,5 @ 1.85
Obje ekipe naglasak u ovoj utakmici stavljaju na odbranu. Domaći nakon 2 uzastopna poraza kritikuju sami svoju odbranu dok gosti govore kako su im najveće šanse ako umrtve utakmicu i nametnu što sporiji tempo. Zadnje 2 međusobne su završile ispod ove granice.
Diamantidis over 9,5 @ 1.70
Negdje sam pročitao da je u zadnjoj utakmici ubacio 5 trica. On je igrač za ovakve utakmice, a i čini mi se da više zabija u tvrdim utakmicama kada većina lopti na isteku napada ide njemu u ruke. Margina je niska, po meni se isplati.
Williams-Penneta (+6,5) 1 @ 1.40
Serena se uvijek odlično osjeća u Miamiu, kaže da je fokusirana i ako tako i odigra protivnica nema šta da traži na ovom meču. Jeste veliki hendikep i mala kvota ali mislim da glatko prolazi (6-1, 6-2 max).
Bullsi su zamalo dobili Nuggetse nakon fenomenalnog comebacka ali su pokradeni od sudija u situaciji kod posljednjeg koša. Blazersi loši u gostima, playoffu se valjda više ne mogu ni nadati, a uglavnom se oslanjaju na šut za 3 poena kada igraju van Portlanda. Što im i nije dobar znak s obzirom da Bullsi dopuštaju svega 28% ubačaja s trice. Pored toga večeras se očekuje povratak Taj Gibsona, usudiću se reći najbolje igrača Bullsa ove sezone. Možda ih i sudije poguraju da im vrate za napravljenu pogrešku.
Real Madrid-Panathinaikos under 148,5 @ 1.85
Obje ekipe naglasak u ovoj utakmici stavljaju na odbranu. Domaći nakon 2 uzastopna poraza kritikuju sami svoju odbranu dok gosti govore kako su im najveće šanse ako umrtve utakmicu i nametnu što sporiji tempo. Zadnje 2 međusobne su završile ispod ove granice.
Diamantidis over 9,5 @ 1.70
Negdje sam pročitao da je u zadnjoj utakmici ubacio 5 trica. On je igrač za ovakve utakmice, a i čini mi se da više zabija u tvrdim utakmicama kada većina lopti na isteku napada ide njemu u ruke. Margina je niska, po meni se isplati.
Williams-Penneta (+6,5) 1 @ 1.40
Serena se uvijek odlično osjeća u Miamiu, kaže da je fokusirana i ako tako i odigra protivnica nema šta da traži na ovom meču. Jeste veliki hendikep i mala kvota ali mislim da glatko prolazi (6-1, 6-2 max).
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
Simon under 9,5 mislim da ulazi lagano on je kita od igraca 

Prepisah odavde Goffina, ali kako je krenuo bolje da nisam 
Edit vrati break valjda dobije

Edit vrati break valjda dobije
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.