Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Čvrsto i jako. Dvije riječi koje su potrebne da se ispune ako želimo pozitivan ishod. Svjesni smo činjenice da igramo protiv jedne jako zanimljive momčadi. Naravno, igrači ne smiju 'izgoriti' u želji za što boljim rezultatom. Al' od prve minute trebamo ući ofanzivno u susret, jer 3 boda su nam najvažnija.
ESTRANEI ALLA MASSA
A to bi protiv Španije ili Njemačke npr. imali više šansi?komax je napisao/la:ja bih bio zadovoljan i remijem, grci su najgora ekipa koja nas je mogla zapasti.
Ne diži bolan toliko grke.
-
- Kontakt:
Ljudi moji remi ne dolazi u obzir, mislim da sad imamo dobru i jaku repku i red je već jednom da i mi otresemo ove "velesile " ..Pobjeda 1:0 ili 2:0
Pred utakmicu Bosna i Hercegovina - Litvanija, selektor Latvije, Aleksandrs Starkovs, dao je jedan nevjerovatan opis kako je to igrati utakmicu na Bilinom Polju: - "Nemojte ni pomišljati na bodove u Zenici. Tamo je publika strašna, cijeli stadion je ograđen velikom ogradom navijača. U grudima osjetite strah kada čujete huk sa Bilinog Polja. Želim vam mnogo sreće, ali tamo sreća ne postoji za gostujuće igrače."
Trebali smo Grke ovako malo prepast pred utakmicu.

Čelik Zenica 1945
- Vandelanoitte
- Kontakt:
Pjanić igra 99% drugačije je i Grcima kada vide Pjanića u prvih 11.
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.
Pedro - najgori igrač svih vremena.
Nije lako Papetu
Znamo samo da ako Grcka povede ma ni Messi nam ne bi pomogao.
Ako vec Pjanic moze igrati, bolje da pocne utakmicu nego da ulazi zadnjih 20,30 min. Mozda ih uzmemo na.. prvu prvih pola sata pa nek izadje u 35 min.

Znamo samo da ako Grcka povede ma ni Messi nam ne bi pomogao.

Ako vec Pjanic moze igrati, bolje da pocne utakmicu nego da ulazi zadnjih 20,30 min. Mozda ih uzmemo na.. prvu prvih pola sata pa nek izadje u 35 min.
Forza Napoli, Nella Buona e Nella Cattiva Sorte
imaju grci iskustvo s bilinog polja ,al ono nije bas dobro za nasNimla_RZ je napisao/la:Pred utakmicu Bosna i Hercegovina - Litvanija, selektor Latvije, Aleksandrs Starkovs, dao je jedan nevjerovatan opis kako je to igrati utakmicu na Bilinom Polju: - "Nemojte ni pomišljati na bodove u Zenici. Tamo je publika strašna, cijeli stadion je ograđen velikom ogradom navijača. U grudima osjetite strah kada čujete huk sa Bilinog Polja. Želim vam mnogo sreće, ali tamo sreća ne postoji za gostujuće igrače."
Samo jos treba da grubo startuju, sa namjerom jer vec znaju da nije 100% spreman.Vandelanoitte je napisao/la:Pjanić igra 99% drugačije je i Grcima kada vide Pjanića u prvih 11.
Ja ne bi rizikovao.

Za Karagounisa me ne bi nista cudilo. Jedan od najprljavijih igraca Evrope.Rikardo je napisao/la:Samo jos treba da grubo startuju, sa namjerom jer vec znaju da nije 100% spreman.Vandelanoitte je napisao/la:Pjanić igra 99% drugačije je i Grcima kada vide Pjanića u prvih 11.
|
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
bice tesko sutra ali vjerujem da ce nasi izgoriti na terenu i po prvi puta pobijediti grke.neka je sretno momci
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ni meni se ne sviđa nikako ovo forsiranje Pjanića, baš košto ste i rekli znamo kako su Grci prgavi, nedo Bog još će ga više povrijedit.
Matere ti ,jel još igra ?Cartman je napisao/la:Za Karagounisa me ne bi nista cudilo. Jedan od najprljavijih igraca Evrope.Rikardo je napisao/la:Samo jos treba da grubo startuju, sa namjerom jer vec znaju da nije 100% spreman.Vandelanoitte je napisao/la:Pjanić igra 99% drugačije je i Grcima kada vide Pjanića u prvih 11.
|

Sušić treba igračima posebno naglasiti da ne nasjedaju na provokacije Grka i da paze na kontakte u 16 jer će biti sigurno napada padavice kod pojedinih grčkih igrača.Prgav je to narod.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- anonymousHD
- Kontakt:
Kakav crni BHT1 i HD, to niko nigde nije napisao. Kamere dolaze za HD, ali na BHT1 će biti slika ista kao i pre, neće se viditi neka velika razlika uopšte. Dok će gledaoci koji budu gledali utakmicu u Grčkoj gledati u HD, i naravno ko bude gledao na Face TV, ali tamo je kombinovani prenos, tako da neće celo vreme prenositi BIH - Grčka.Emir_BIH je napisao/la:Druzi moji, moze li neko na vrijme utakmice objasniti neki streamcic sa nasim komentara, izvod je bio da ce BHT1 prenositi u HD-u i bilo bi lijepo de uz nas komentar utakmica se moze pratiti za sve oni ko su van Bosne i Hercegovine. Hvala vam.
aaaaaaaaa nervoza već hvala uveliko...šta li će bit' sutra Bogu moj...
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
I to dobro gura u Premier Ligi za Fulham. Njega ne mozes proc. Ili ti oduzme loptu ili te srusi.ppppp je napisao/la:Matere ti ,jel još igra ?Cartman je napisao/la:Za Karagounisa me ne bi nista cudilo. Jedan od najprljavijih igraca Evrope.Rikardo je napisao/la:
Samo jos treba da grubo startuju, sa namjerom jer vec znaju da nije 100% spreman.
|
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- Goalgetter
- Kontakt:
Kako samo imam los predosjecaj kod ove tekme fuj
. Nadam se da me osjecaj vara, inace, nervoza vec pocela opasno

- champions1921
Sto bi volio da sve proše kako treba pa i suđenje da im se ta prgavost obije od glavu !Saurman je napisao/la:Sušić treba igračima posebno naglasiti da ne nasjedaju na provokacije Grka i da paze na kontakte u 16 jer će biti sigurno napada padavice kod pojedinih grčkih igrača.Prgav je to narod.
Jeli lijeva noga u pitanju...champions1921 je napisao/la:Jeli ovo prepadamo Grke![]()

Forza Napoli, Nella Buona e Nella Cattiva Sorte
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.