Olimpik Sarajevo

Mancini
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Mancini » 21 mar 2013, 16:42

Radmilo je napisao/la:Meni samo to nije jasno kako se oni mogu tako seljacikati sa terena na teren ko kakva uvrijeđena mlada sad ću tamo sad vamo ovo je nečuveno, sve im je vještački pa i klub sam naravno ništa se bolje očekivati ne može, i opet će ih Željo natamburati naravno. :lol:
Jao kompleksaša,kao da tebi neko iz džepa uzima pare,šta ti je zavist. :oops:
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Bijeljina055
Kontakt:

Post Postao/la Bijeljina055 » 21 mar 2013, 16:43

Mancini posto vidim da si ti ovdje najvise upucen o stanju u FK Olimpic,reci mi sta je sa projektom daljnje izgradnje stadiona stadiona?

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 21 mar 2013, 16:46

Bijeljina055 je napisao/la:Mancini posto vidim da si ti ovdje najvise upucen o stanju u FK Olimpic,reci mi sta je sa projektom daljnje izgradnje stadiona stadiona?
Arbitraža ti je ovdje najkompetentniji za takve informacije. :)
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 21 mar 2013, 17:03

realno Olimpicu i jeste mjesto u Sarajevu na Otoci,imaju svoj stadion koji je jako lijep i prepoznatljiv,jos ga malo dograditi,kupiti semafor i malo povecati kapacitet i super stadion! ovo seljakanje sa Tuzlom i Gorazdem im nije trebalo,i treba izvuci pouke iz tih lutanja!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 21 mar 2013, 17:16

pabizo je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:Olimpik je, kao malo koji klub imao šansu da postane KLUB. Relativno mlad, a nedugo po osnivanju uspijeva svojim entuzijazmom i entuzijazmom odanih ljudi da igra u najvišem rangu takmičenja. Bitiše u najmnogoljudnijoj Općini u Državi. Kao i svakom novoosnovanom klubu treba vrijeme da pridobije simpatizere i navijače i to je sve išlo svojim normalnim tokom. Čak je napravljen i stadion za potrebe Olimpika, nekih 5000 mjesta, a postavljanjem stolica taj kapacitet se smanjio.

Onda dolaze problemi. Klub preuzima Nijaz Gracić, čovjek koji svoje lične frustracije želi iskazati preko jednog Kluba. Uvodi ga svojim novcem (način do kojeg je došao do istog ne želim komentarisati) ponovo u elitni razred i na sve načine pokušava napraviti nešto, što je objektivno teško. Svojim vođenjem kluba je nanosio ogromnu štetu plemenitoj ideji izgradnje kluba na zdravim osnovama. Jedan Pofalićki, koji je osnovan prije II svj. rata i koji se borio za ulazak u I Saveznu ligu Jugoslavije ili jedan FAMOS koji je imao sličan put nisu uspjeli, ali Gracić pokušava nazor neke stvari preskočiti i na taj način upropaštava dobru ideju. Zar trebam spominjati da su i Pofalićki i Famos imali svoje navijače. Zar trebam spominjati da su te ekipe igrale pred 50 hiljada ljudi. Zar trebam spominjati da je Olimpik mogao postati Klub sa navijačima, pod uslovom da se ne uvlače lični interesi u Klub. Pa Olimpik je prije dolaska Gracića posmatralo daleko više ljudi nego što je to slučaj sada. Kome treba zahvaliti na toj činjenici. Gracić je nažalost uništio jednu besprijekorno čistu i nevinu ideju svojim načinom rada. Ponavljam, nažalost.

Šta, opet se Gracić vraća u Sarajevo? Neka me samo neko ubijedi da se Gracić, liječeći sopstvene frustracije, ne poigrava sa lijepom idejom, prvi ću popljuvati sopstveni tekst.
Šta ti ovo loše pišeš o g.Nijazu Gracicu jadan bio,,,,,stidi se.
G. Nijaz Gracić je marketinški ekspert, pa on, a biću neskroman i reći ću i ja, znamo da bilo kakva reklama je dobra reklama. Samo pominjanje njegovog imena je već reklama.

Uzimajući u obzir naprijed navedenu činjenicu, dotičnog gospodina više neću pominjati u svojim tekstovima. Nadam se da si sada zadovoljan. Sportski pozdrav.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 21 mar 2013, 17:22

@avlami97 Ma brate nema razloga da ne pominješ bilo koga. Imaš svoje mišljenje i to je to.

Usput, nije mi bilo mrsko. Upravo sam po ovoj kiši išao do stadiona. Uskoro fotka, pa da vidimo brazde i maslačke :lol: :lol: :lol: :lol:

Zel
Kontakt:

Post Postao/la Zel » 21 mar 2013, 17:34

Prolazio sam ja juče pored stadiona i meni djeluje bolji nego što je ranije bio, valjda kako se nije igralo, prije je kod kornera vazda bilo "ogoljeno" dosta, naročito do bazena, sad i nije toliko, samo eto da se pokosi... ;)
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 21 mar 2013, 17:40

Istina kroz ogradu, ali vidi se dovoljno. Malo mi je i kiša udarala u objektiv ;) Ostaje još samo valjanje pred utakmicu, a sve ostalo je urađeno tokom zime.

slika

Ja kratera i maslačaka :lol: :lol: :lol:, pardon brazde.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 21 mar 2013, 17:43

Travnjak je u odlicnom stanju.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 21 mar 2013, 17:48

open je napisao/la:Istina kroz ogradu, ali vidi se dovoljno. Malo mi je i kiša udarala u objektiv ;) Ostaje još samo valjanje pred utakmicu, a sve ostalo je urađeno tokom zime.

slika

Ti možeš pametovati sada i smijati se koliko hočeš,ja sam samo prenio riječi čovjeka koji radi u istoj firmi kao i ovi na stadionu.Čovjek je izašao na teren i skontao da je neravan.A ti se smij koliko hoćeš,imaš mahanje od mene.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 21 mar 2013, 17:49

open je napisao/la:Istina kroz ogradu, ali vidi se dovoljno. Malo mi je i kiša udarala u objektiv ;) Ostaje još samo valjanje pred utakmicu, a sve ostalo je urađeno tokom zime.

slika

predobar travnjak, ne bi trebalo biti problema kada bude VELEŽ gostovao... ;)

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 21 mar 2013, 17:51

Evo i jedna info. Dolazi nova oprema na stadion. Za valjanje i još neke mašine.

svejedno
Kontakt:

Post Postao/la svejedno » 21 mar 2013, 18:18

Ovim potezom Olimpica kao da se pitanje sampiona rijesilo. :D

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 21 mar 2013, 18:36

" F.K. Olimpic! Sarajevo, Goražde, Tuzla. Ko zna
možda već sutra u vašem gradu!"

:lol: :mrgreen:

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 21 mar 2013, 18:40

[youtube][/youtube]

Dzonii
Kontakt:

Post Postao/la Dzonii » 21 mar 2013, 19:26

Samo je pitanje dana kad će se Olimpic ugasiti skroz ili će preći u kantonalnu ligu. Klub će trajati dok se ima imalo para, a para skoro više da i nema. Ja im dajem još dvije sezone maksimalno, onda ili će ispasti iz lige ili će se ugasiti.
ESTRANEI ALLA MASSA

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 21 mar 2013, 19:33

Kada su ušli u Premijer ligu govorili su oni će jednu sezonu i ispast će iz lige a oni četvrtu sezonu igraju.Tako su i za Široki brijeg govorili a ljudi više od deceniju jedan od organizovanijih klubova.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 21 mar 2013, 19:39

Šta kaže ovaj znalac?Nema više a onaj sponzor na ramenu pravo slab!

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 21 mar 2013, 19:43

Dzonii je napisao/la:Samo je pitanje dana kad će se Olimpic ugasiti skroz ili će preći u kantonalnu ligu. Klub će trajati dok se ima imalo para, a para skoro više da i nema. Ja im dajem još dvije sezone maksimalno, onda ili će ispasti iz lige ili će se ugasiti.
Ako ćemo realno za mnoge je skoro pitanje gašenja. Takva nam je situacija u državi. Svi čekamo neke oproste i neka bolja vremena, pa ko izdrži. Mislim da je Olimpic baš smanjenjem troškova i otkazima nekim skupim igračima, sebi donekle olakšao stvari. Inače, slažem se da je para sve manje, ali ih je svuda u BiH sve manje.

arbitraža
Kontakt:

Post Postao/la arbitraža » 21 mar 2013, 21:04

Bijeljina055 je napisao/la:Cini mi se da sam negdje procitao da ce se sada nesto raditi sa stadionom?Zna li neko nesto o tome?Sta ima sa projektom stadiona koji je zapocet?

To je na čekanju oko stadiona. Mislim da je sada prioritet kamp. To bi trebalo biti nešto jako dobro za klub.

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.