Dubrava pozz , da imam kartu bogami đžaba bi ti dao zaslužio si !
U zag.je bilo vatreno navijanje , nadam se da u Zenicu svi idemo ,uzeli smo goooodišnjiiii!
Pozzz vidimo se abd-a!
Ajmo BOSNOOO!
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
I to onda svi odradimo 4 vala, onako bratski i zajedno...NK_CELIK je napisao/la:I jos za kraj, ako se desi ono najgore,da se ne mozemo kvalifikovati, trebamo se svi skinuti goli zadnjih 10 minuta,cijelo Bilino Polje, svi goli ko od majke rodjeni....Nek svijet vidi sa kakvim budalama ima posla.....
To ti ozbiljno da Banditic nesto sprema il se zezas?! Ma cisto sumnjam da ce nesto biti organizirano, jer kolko god da ljudi u Zg simpatiziraju BiH, uvijek ima debila pa moze doci do problema..loptica je napisao/la:Bit će nešto na Bundeku čika Bandić piprema![]()
Dubrava pozz , da imam kartu bogami đžaba bi ti dao zaslužio si !
U zag.je bilo vatreno navijanje , nadam se da u Zenicu svi idemo ,uzeli smo goooodišnjiiii!
Pozzz vidimo se abd-a!
Ajmo BOSNOOO!
Tako je..Pod hitno treba oficijelnog spikera zamijenit,nek Nikola odradi onaj prvi dio a nekome prepustit ko ce vodit i biti vodja navijaca..Vidjeli smo sta portugalci rade..Kod nas Nikola donese radioncic s cd i pusta Sevrenu..Sad imamo najmanje 5 dobrih navijackih pjesama koje se ne pustaju na stadionu...dubrava je napisao/la:Pozdrav ljudi!!
Nisam pisao od petka, jednostavno sam bio i tuzan i nikakav nakon subote. A i lose sam spavao. Ne znam kad sam zadnji put bio tako sj.eban...Necu se puno osvrcati na tekmu u Lisabonu, samo cu reci da su decki odigrali jako dobro, srcano, borbeno, kako i treba za svoju reprezentaciju. Zao mi je sto i Ciro nije ranije vukao izmjene i neke druge poteze, al lako je biti general poslije bitke. Decki su ostvarili jako dobar rezultat, te se moze Bosna i hercegovina plasirati na Sp. Sto se tice reakcija ljudi u Zagrebu, moram vam reci da su i vise nego izvrsne. Vecina ih je mislila da ce Portugal razvalit Bosnu i Hercegovinu, medutim ljudi su jako jako pozitivno iznenadeni i igrom i pristupom i borbenoscu. Frend me vec pitao, hocemo u neku kafanu gledat tekmu u srijedu![]()
E, sad sto se tice utakmice u Zenici, ne zelim izmisljat toplu vodu, samo cu reci ono sto vec svi govore: U srijedu Zenica mora gorjeti, Bilino polje s mora tresti, navijanje ne smije prestati ni jedne jedine sekunde. Upravo zbog same konfiguracije tribina i terena, duboko sam uvjeren da navijaci mogu ne samo potaknuti igrace, vec i prepast suparnika. Pjesma ne smije prestajat. Imamo finih pjesama, od Bosnom behar, do Jorgovana, pa ima tu jos finih Indexovih pjesama koje se vrlo lako mogu preradit..Medutim, vi to bolje znate nego ja... Nazalost, necu biti na tekmi, jedan tip me zajebo za karte, a vec spremio transparent i sve...i hebiga..
Nadam se i da ce biti hladno u Zenici, makar ispod -5, da se smrznu balerine..
Ma, decki i cure, i svi vi koji budete na tribinama i izvan njih, ne stedite grla i dlanove, ovo je jedinsvena povijesna prilika za ovu malu zemljicu
Pokazite svima ko smo i sta umijemoAko i kojim slucajem ne prodemo, ne ocajavajte, nego podignute glave recite; mozda i jesmo ispali, ali smo ponosni na nase decke. medutim, nadam se da se to nece desiti, te da cemo podignute glave ici i pjevati u Afriku
Naprijed Bosno, Naprijed Hercegovino!!!!!
$ &, $ "!!!!
Lijep pozdrav iz Zagreba!
NK_CELIK je napisao/la:
I to onda svi odradimo 4 vala, onako bratski i zajedno...
Prvi val svi se naguzimo i zahvalimo i FIFI i UEFI i Batleru i Platiniju sto su nas tako podrzali.....
Drugi val, pocnemo se udarati glavom u lavu medjusobno, da vide da stvarno nismo dobro....
Treci val, navijamo Portugal sampion......
Cetvti val, opet se svi kolektivno naguzimo i pozdravimo Portugalce ovaj put....
Nije nolse, nije lose..mudro zboris..I spojiti ono sa mojim prijedlozima (ali samo u slucaju da na prodjemo, zadnjih 10 min ili nakon tekme)....CRNI_SA je napisao/la:treba koreografiju NAPRAVITI na zapadnoj tribini da pise UEFA MAFIJA i PLATINI -SON OF A BITCH!!
pa da, kampanja je, hehehe, ja i zaboravioloptica je napisao/la:Čuo sam bit će nešto znaš da kampanja traje treba glasića![]()
Htv prenosi,ja abd-a u Zenicu na istok.U gradu Tkalči u subotu su gore svi pratili bilo je puno naših.
Jarane ak bude karta višak netko odustao Bogami javljam se .
Sretnooo nam idemo hrabro !
Novi dan nova nafaka!![]()
Put nas zove moramo poći
Deco je nebitan, bezopasan, svakako nije u formi, vidjelo se, no dobro bi bilo da ovaj Alves odmori, da im malo odbrana popusti...Pepe je tenkre zesci, njega se moze lako izigrati, Carvalho nemocan u skoku....Jako bi nam dobro doslo da ovaj Alves ne igra...Principatus je napisao/la:Bruno Alves je uganuo nogu i dobiva tretman, dok Deco ima problema sa adductorom i isto tako dobiva individualni trening i terapiju, ipak nije poznato koliko je povreda jaka.
Principatus je napisao/la:Bruno Alves je uganuo nogu i dobiva tretman, dok Deco ima problema sa adductorom i isto tako dobiva individualni trening i terapiju, ipak nije poznato koliko je povreda jaka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.