Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

loptica
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la loptica » 16 nov 2009, 11:20

Bit će nešto na Bundeku čika Bandić piprema ;)
Dubrava pozz , da imam kartu bogami đžaba bi ti dao zaslužio si !
U zag.je bilo vatreno navijanje , nadam se da u Zenicu svi idemo ,uzeli smo goooodišnjiiii!
Pozzz vidimo se abd-a!
Ajmo BOSNOOO!
Fi hajati.
GO Bosno.

Hordaš
Kontakt:

Post Postao/la Hordaš » 16 nov 2009, 11:21

Daj pomozite svi da odemo na Sp
Allahu đ.š Budi uz nas

NK_CELIK
Lokacija: Sjedim na gajbi piva u redu za ulaz na prepuno Bilino Polje
Kontakt:

Post Postao/la NK_CELIK » 16 nov 2009, 11:21

NK_CELIK je napisao/la:I jos za kraj, ako se desi ono najgore,da se ne mozemo kvalifikovati, trebamo se svi skinuti goli zadnjih 10 minuta,cijelo Bilino Polje, svi goli ko od majke rodjeni....Nek svijet vidi sa kakvim budalama ima posla.....
I to onda svi odradimo 4 vala, onako bratski i zajedno...

Prvi val svi se naguzimo i zahvalimo i FIFI i UEFI i Batleru i Platiniju sto su nas tako podrzali.....
Drugi val, pocnemo se udarati glavom u lavu medjusobno, da vide da stvarno nismo dobro....
Treci val, navijamo Portugal sampion......
Cetvti val, opet se svi kolektivno naguzimo i pozdravimo Portugalce ovaj put....

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 16 nov 2009, 11:25

loptica je napisao/la:Bit će nešto na Bundeku čika Bandić piprema ;)
Dubrava pozz , da imam kartu bogami đžaba bi ti dao zaslužio si !
U zag.je bilo vatreno navijanje , nadam se da u Zenicu svi idemo ,uzeli smo goooodišnjiiii!
Pozzz vidimo se abd-a!
Ajmo BOSNOOO!
To ti ozbiljno da Banditic nesto sprema il se zezas?! Ma cisto sumnjam da ce nesto biti organizirano, jer kolko god da ljudi u Zg simpatiziraju BiH, uvijek ima debila pa moze doci do problema..
E loptica, a di ces ti ici, hoces biti kuci, negdje u kafani ili nesto trece?? mogli bi skupa :)
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 16 nov 2009, 11:27

dubrava je napisao/la:Pozdrav ljudi!!

Nisam pisao od petka, jednostavno sam bio i tuzan i nikakav nakon subote. A i lose sam spavao. Ne znam kad sam zadnji put bio tako sj.eban...Necu se puno osvrcati na tekmu u Lisabonu, samo cu reci da su decki odigrali jako dobro, srcano, borbeno, kako i treba za svoju reprezentaciju. Zao mi je sto i Ciro nije ranije vukao izmjene i neke druge poteze, al lako je biti general poslije bitke. Decki su ostvarili jako dobar rezultat, te se moze Bosna i hercegovina plasirati na Sp. Sto se tice reakcija ljudi u Zagrebu, moram vam reci da su i vise nego izvrsne. Vecina ih je mislila da ce Portugal razvalit Bosnu i Hercegovinu, medutim ljudi su jako jako pozitivno iznenadeni i igrom i pristupom i borbenoscu. Frend me vec pitao, hocemo u neku kafanu gledat tekmu u srijedu :)

E, sad sto se tice utakmice u Zenici, ne zelim izmisljat toplu vodu, samo cu reci ono sto vec svi govore: U srijedu Zenica mora gorjeti, Bilino polje s mora tresti, navijanje ne smije prestati ni jedne jedine sekunde. Upravo zbog same konfiguracije tribina i terena, duboko sam uvjeren da navijaci mogu ne samo potaknuti igrace, vec i prepast suparnika. Pjesma ne smije prestajat. Imamo finih pjesama, od Bosnom behar, do Jorgovana, pa ima tu jos finih Indexovih pjesama koje se vrlo lako mogu preradit..Medutim, vi to bolje znate nego ja... Nazalost, necu biti na tekmi, jedan tip me zajebo za karte, a vec spremio transparent i sve...i hebiga..

Nadam se i da ce biti hladno u Zenici, makar ispod -5, da se smrznu balerine..

Ma, decki i cure, i svi vi koji budete na tribinama i izvan njih, ne stedite grla i dlanove, ovo je jedinsvena povijesna prilika za ovu malu zemljicu
Pokazite svima ko smo i sta umijemo :) Ako i kojim slucajem ne prodemo, ne ocajavajte, nego podignute glave recite; mozda i jesmo ispali, ali smo ponosni na nase decke. medutim, nadam se da se to nece desiti, te da cemo podignute glave ici i pjevati u Afriku

Naprijed Bosno, Naprijed Hercegovino!!!!!
$ &, $ "!!!!

Lijep pozdrav iz Zagreba!
Tako je..Pod hitno treba oficijelnog spikera zamijenit,nek Nikola odradi onaj prvi dio a nekome prepustit ko ce vodit i biti vodja navijaca..Vidjeli smo sta portugalci rade..Kod nas Nikola donese radioncic s cd i pusta Sevrenu..Sad imamo najmanje 5 dobrih navijackih pjesama koje se ne pustaju na stadionu...

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 16 nov 2009, 11:28

NK_CELIK je napisao/la:
I to onda svi odradimo 4 vala, onako bratski i zajedno...

Prvi val svi se naguzimo i zahvalimo i FIFI i UEFI i Batleru i Platiniju sto su nas tako podrzali.....
Drugi val, pocnemo se udarati glavom u lavu medjusobno, da vide da stvarno nismo dobro....
Treci val, navijamo Portugal sampion......
Cetvti val, opet se svi kolektivno naguzimo i pozdravimo Portugalce ovaj put....

Kralju! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 16 nov 2009, 11:30

Čuo sam bit će nešto znaš da kampanja traje treba glasića ;)
Htv prenosi,ja abd-a u Zenicu na istok.U gradu Tkalči u subotu su gore svi pratili bilo je puno naših.
Jarane ak bude karta višak netko odustao Bogami javljam se .
Sretnooo nam idemo hrabro !
Novi dan nova nafaka! :P
Put nas zove moramo poći :P
Fi hajati.
GO Bosno.

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 16 nov 2009, 11:32

treba koreografiju NAPRAVITI na zapadnoj tribini da pise UEFA MAFIJA i PLATINI -SON OF A BITCH!!
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

NK_CELIK
Kontakt:

Post Postao/la NK_CELIK » 16 nov 2009, 11:35

CRNI_SA je napisao/la:treba koreografiju NAPRAVITI na zapadnoj tribini da pise UEFA MAFIJA i PLATINI -SON OF A BITCH!!
Nije nolse, nije lose..mudro zboris..I spojiti ono sa mojim prijedlozima (ali samo u slucaju da na prodjemo, zadnjih 10 min ili nakon tekme)....

Skandiramo FIFA, UEFA i slicno ,onda koreo, veliki da cijeli svijet vidi, a onda im se svi naguzimo i pozdravimo cijeli svijet....

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 16 nov 2009, 11:35

loptica je napisao/la:Čuo sam bit će nešto znaš da kampanja traje treba glasića ;)
Htv prenosi,ja abd-a u Zenicu na istok.U gradu Tkalči u subotu su gore svi pratili bilo je puno naših.
Jarane ak bude karta višak netko odustao Bogami javljam se .
Sretnooo nam idemo hrabro !
Novi dan nova nafaka! :P
Put nas zove moramo poći :P
pa da, kampanja je, hehehe, ja i zaboravio :D :D j
joj daj majstore, ako bude netko odustao od tvojih, daj javi molim te!!
Ako ne, ostavi grlo i dlanove u Zenici!!

Pozdrav!!!

Sretno dečki!!! :)
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

zehha
Kontakt:

Post Postao/la zehha » 16 nov 2009, 11:41

da se oko stadiona okupi što više navijaca, onih koji ne mogu uci na tribine i da i oni navijaju

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 16 nov 2009, 11:41

Zbog ovoga treba izvuci pobjedu - ako vise nijednog motiva nema....

Mater im klosarsku mafijasku....

http://sportsport.ba/bh_fudbalp-26805.htm
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 16 nov 2009, 11:50

Naime, prije nekoliko tjedana predsjednik Fife Sepp Blatter "odao" se u jednom medijskom istupu: "Svjetsko nogometno prvenstvo bez najboljih igrača svijeta Lionela Messija i Cristiana Ronalda ne bi imalo smisla, niti bi zapravo bilo zanimljivo". Blatter je rekao, a Argentina i Messi su se nekoliko dana kasnije kvalificirali. Sada se isto očekuje i od Portugala, odnosno Cristiana Ronalda.

Blatterova poruka odjednom je svima postala jasna kao dan, pogotovo nogometnim arbitrima koji su projekt "Portugal na SP" uzeli kao imperativ. Jer kako drugačije objasniti činjenicu da je engleski sudac Martin Atkinson, jednoj od najboljih reprezentacija svijeta, kada je riječ o izvođenju slobodnih udarac, dosudio čak četiri slobodnjaka na idealnih 16 metara? igramo protiv uefe sudaca i 11 portugalaca ..sad jos manje vjeujem u prolaz :(
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 16 nov 2009, 11:53

A volio bi da onog ruznog apacha neko polomi onog lidsona safete otkini mu obe noge :mrgreen: BiH jedna jedina :D
Samo jedan klub Velež Mostar

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 16 nov 2009, 12:05

sve dajete ideje sta bi trebali,naguzit se :D i slicne stvari...dobro ne moramo se bas naguzit svi,al treba nesta odradit po cem bi nas evropa pamtila,npr da se ode na aerodrom i tamo nesta izvede, ili neki transparent da pokazemo blatteru da znamo sta se radi i da mu zbog tog hebemo sve....mi uvijek samo pricamo a nikad ne uradimo :x ;)
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 16 nov 2009, 12:08

Bruno Alves je uganuo nogu i dobiva tretman, dok Deco ima problema sa adductorom i isto tako dobiva individualni trening i terapiju, ipak nije poznato koliko je povreda jaka.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

NK_CELIK
Kontakt:

Post Postao/la NK_CELIK » 16 nov 2009, 12:14

Principatus je napisao/la:Bruno Alves je uganuo nogu i dobiva tretman, dok Deco ima problema sa adductorom i isto tako dobiva individualni trening i terapiju, ipak nije poznato koliko je povreda jaka.
Deco je nebitan, bezopasan, svakako nije u formi, vidjelo se, no dobro bi bilo da ovaj Alves odmori, da im malo odbrana popusti...Pepe je tenkre zesci, njega se moze lako izigrati, Carvalho nemocan u skoku....Jako bi nam dobro doslo da ovaj Alves ne igra...

elsalvador
Kontakt:

Post Postao/la elsalvador » 16 nov 2009, 12:16

Principatus je napisao/la:Bruno Alves je uganuo nogu i dobiva tretman, dok Deco ima problema sa adductorom i isto tako dobiva individualni trening i terapiju, ipak nije poznato koliko je povreda jaka.

Ej cao, izvini kako mogu da deaktiviram svoj account npr ovdje na forumu? da ga skroz izbrisem, kako to ide? Hvala

hooligan_SA
Kontakt:

Post Postao/la hooligan_SA » 16 nov 2009, 12:17

Mislim da bi prva navijacka pjesma koja se prolomi Bilinim Poljem nakon prvog sudijskog zvizduka trebala biti ona:

GAZI, GAZI, GAZI CIGANEEEEEE :!: :!: :!:

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 16 nov 2009, 12:19

Zamolio bih ljude koji zive u Zenici da obezbjede 50 soba za delegaciju iz portugala u hotelu KPZ.

Hvala na razumijevanju...hitno je :mrgreen: :mrgreen: i da naglasim sto bolji tretman da dobiju samo najbolje :mrgreen: :mrgreen: 8-)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.