Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

bosnas_
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la bosnas_ » 21 mar 2013, 21:39

Pjanic je i sa jednom nogom medju nasim najboljim igracima,sa dvije noge je nas najbolji igrac!... ako bude spreman bar 60% on ce igrati,jer mi za njega nemamo alternativu,ali ako bas ne moze igrati,Boze moj,zivot ide dalje,ali su nam sanse znatno manje.... danasnji njegov trening obecava,i daje nam razlog da budemo optimisti,kazu da je odradio trening bez problema,i ne vidim razloga zasto se ne bi nadali,to valjda nije zabranjeno!? Ukratko,Pjanic je nas Mesi,kao sto se igra Barce ne moze zamisliti bez Mesija,tako ni igra Zmajeva se ne moze zamisliti bez Pjanica,mislim mozemo mi igrati bez njega,isto kao sto i Barca moze bez Mesija igrati,ali na sta ta igra onda lici!???
p.s.
danasnja medicina je toliko uznapredovala,da samo laik sumnja u njene mogucnosti! sve da je bio neki lom i to se dalo zalijeciti,a u ovom slucaju je bilo samo istegnuce,bez loma,i zaista ako trener Rome izjavi da Pjanicev oporavak ide duplo bolje nego sto su i oni ocekivali,nas doktor kaze isto, ne znam sta mi onda ovdje polemisemo...

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 21 mar 2013, 21:48

Joj ali naglabate. Pa sta bolan vi znate kako se Pjanic osjeca i kako mu je?

Pjanic ako bude sutra izasao na teren znaci da je spreman, ako ne onda nije. Pa valjda bolje on zna od vas svih kako se osjeca.

Susic je vec 100 puta reko, neka Pjanic odluci, znaci on zna moze li , ili ne.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 21 mar 2013, 21:58

bosnas_ je napisao/la:Pjanic je i sa jednom nogom medju nasim najboljim igracima,sa dvije noge je nas najbolji igrac!... ako bude spreman bar 60% on ce igrati,jer mi za njega nemamo alternativu,ali ako bas ne moze igrati,Boze moj,zivot ide dalje,ali su nam sanse znatno manje.
Nema šanse, samo 100% spreman će igrati.

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 21 mar 2013, 22:05

Malo je reći da je isforsirano. Najvise me razočarala izjava Susića (parafraziram) : "Danas na treningu uopste nismo pričali, jer ne bih volio ćuti da nije spreman" Pa čovječe jel te stid? Bio si fudbaler, znas sta su povrede, tako se odnositi prema igraču..pedagoski nema sta! A mediji sto vrse pritisak da zaigra su posebna priča, dok mi Susic djeluje skroz hinjski. Ja koliko znam imaju testovi spremnosti, ako prodjes test igras, ako ne prodjes ne igras, a on ovdje odluku prepusta igraču. Totalno neprofesionalno (pa makar sve ovo bio neki paravan).
Utakmica jeste od značaja, al Boze moj ipak je zdravlje najvaznije!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 mar 2013, 22:15

edoox je napisao/la:Malo je reći da je isforsirano. Najvise me razočarala izjava Susića (parafraziram) : "Danas na treningu uopste nismo pričali, jer ne bih volio ćuti da nije spreman" Pa čovječe jel te stid? Bio si fudbaler, znas sta su povrede, tako se odnositi prema igraču..pedagoski nema sta! A mediji sto vrse pritisak da zaigra su posebna priča, dok mi Susic djeluje skroz hinjski. Ja koliko znam imaju testovi spremnosti, ako prodjes test igras, ako ne prodjes ne igras, a on ovdje odluku prepusta igraču. Totalno neprofesionalno (pa makar sve ovo bio neki paravan).
Parafraza ti ne valja.Jer nisi skontao bit,uostalom kad Spahic koji milion puta ne igra i par sedmica u svom timu zbog nekih povreda i prije i poslije,moze za repku odigrati i te kako.Nece ni Pjanicu zglob ispasti iz korijena.Uostalom jos bi bilo gluplje i za njega samog da nakon par dana odigra slijedecu tekmu u Romi sav spreman a da se ispostavi da nam je bas on trebao za pobjedu protiv Grka.
Uostalom ako je Pjanic spreman sam ce to reci,stid ne stid..ha ja.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 21 mar 2013, 22:16, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 21 mar 2013, 22:16

Ma sta je vama to su sve price i bezvezno forsiranje situacije, da se javnost pozabavi samo jednom temom i nedira ostale igrace..... Mislim da ce mire bit na klupi i ako zatreba uci zadnji pola sata, s obzirom da je imo povredu to je jedino logicno rjesenje.... a to sto susic izjavljuje je samo prica za grke.... sve se tu zna..... a uostalom ja mislim da bez konsultacije sa ljekarima iz rome nebi ni pomisljo da igra

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 21 mar 2013, 22:20

upravo tako harishp! Susic je korektan,nece da insistira ako igrac ne moze igrati,nego da sam odluci,pa danas u svijetu fudbala se svakodnevno desava da igrac igra iako nije 100% spreman,gdje vi zivite!? Spahic je za reprezentaciju pola utakmica odigrao povrjedjen,a Pjanic se od povrede oporavio i normalno trenira.... Pjanic inace i nije igrac koji ide u duele,pa ta ne igra u odbrani,i ponavljam on ce odluciti ako moze i ako zeli,niko mu nista zamjeriti nece jer je on idol nacije,igrac zbog kojeg se dolazi na utakmice! uostalom u toku utakmice ako se ispostavi da ne moze lako ga je zamjeniti,bar to nije problem,ali ovaj forum je pun kojekakvih osnovaca i sta ti ja znam koje djecurlije i ne vrijedi polemisati puno.... da li ce sutra igrati MESI ili ne odlucit ce sam MESI! Pozz
Zadnja izmjena: bosnas_, dana/u 21 mar 2013, 22:21, ukupno mijenjano 2 puta.

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 21 mar 2013, 22:20

edoox@ po cemu isforsirano kad je Susic toliko puta ponovio da su sanse male da igra i da je odluka na Pjanici i doktoru hoce li igrati i niko druga ga ne moze natjerati ako nece da igra,ti stvarno mislis da bi Susic ili Pjanic sam sebi rizikovao novu povredu zato sto ga neko forsira da igra ni nas Rep doktor nije lud da kaze Pjanicu mozes igrati ako ovaj nije to ustanju :roll: :roll:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 21 mar 2013, 22:23

decki nisam u toku, igra li Pjanic sutra? :mrgreen: :mrgreen:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 21 mar 2013, 22:28

viKK je napisao/la:Ono u pozadini govori Dautbegović (glavni urednik) , onaj što je sinoć bio na ftv , to nema nikakve veze što je članak objavio F. Zametica... :oops:

zalosno ko sve radi kao "novinar"..
15.10 - 15.06 ...

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 21 mar 2013, 22:29

harishp je napisao/la:
edoox je napisao/la:Malo je reći da je isforsirano. Najvise me razočarala izjava Susića (parafraziram) : "Danas na treningu uopste nismo pričali, jer ne bih volio ćuti da nije spreman" Pa čovječe jel te stid? Bio si fudbaler, znas sta su povrede, tako se odnositi prema igraču..pedagoski nema sta! A mediji sto vrse pritisak da zaigra su posebna priča, dok mi Susic djeluje skroz hinjski. Ja koliko znam imaju testovi spremnosti, ako prodjes test igras, ako ne prodjes ne igras, a on ovdje odluku prepusta igraču. Totalno neprofesionalno (pa makar sve ovo bio neki paravan).
Parafraza ti ne valja.Jer nisi skontao bit,uostalom kad Spahic koji milion puta ne igra i par sedmica u svom timu zbog nekih povreda i prije i poslije,moze za repku odigrati i te kako.Nece ni Pjanicu zglob ispasti iz korijena.Uostalom jos bi bilo gluplje i za njega samog da nakon par dana odigra slijedecu tekmu u Romi sav spreman a da se ispostavi da nam je bas on trebao za pobjedu protiv Grka.
Kao prvo, vrlo dobro sam ja skontao bit. Kao drugu, s takvim izjavam nije smio izaći u javnost. Valjda odluku trebaju zajedno donjeti uz konsultaciju sa doktorima. Ovako cijela drzava priziva, moli. Opet cu reci, u danasnjem fudbalu postoje testovi spremnosti. Ako ih igrač prodje, onda moze igrati (valjda na to mislimo pod ovim biti spreman). I da se razumijemo..i ja smatram da smo sa Pjanićem bar 50% bolji, al sta je tu je.

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 21 mar 2013, 22:33

Ma tko smo mi da oni nama moraju na vrijeme reci hoce li on igrati ili ne???? Neka oni zbune grke a ja cu i tako oko pola 9 biti pijan , pola ih necu raspoznati :lol: :lol:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Dzonikola
Kontakt:

Post Postao/la Dzonikola » 21 mar 2013, 22:34

skyisthelimit je napisao/la:
viKK je napisao/la:Ono u pozadini govori Dautbegović (glavni urednik) , onaj što je sinoć bio na ftv , to nema nikakve veze što je članak objavio F. Zametica... :oops:

zalosno ko sve radi kao "novinar"..
:oops: :(
Forza Napoli, Nella Buona e Nella Cattiva Sorte

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 21 mar 2013, 22:35

igra ba on sutra, ja otkako sam čuo da je povrijeđen i da je upitno hoće li igrat jednostavno sam uvjeren u to da će igrat.. nego malo grke zajebavaju, pa nije isto kad vidiš pjanića u ekipi i kad ga ne vidiš :mrgreen:

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 21 mar 2013, 22:38

Hajde eto mi ne supljiramo sa rajom...
Zaboravio covjek da snima i zvuk ...ha ja...
Pa Senad je jednom hebao boga u dnevniku pa sta...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 mar 2013, 22:39

edoox je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Kao prvo, vrlo dobro sam ja skontao bit. Kao drugu, s takvim izjavam nije smio izaći u javnost. Valjda odluku trebaju zajedno donjeti uz konsultaciju sa doktorima. Ovako cijela drzava priziva, moli. Opet cu reci, u danasnjem fudbalu postoje testovi spremnosti. Ako ih igrač prodje, onda moze igrati (valjda na to mislimo pod ovim biti spreman). I da se razumijemo..i ja smatram da smo sa Pjanićem bar 50% bolji, al sta je tu je.
Karabeg ma koliko bio ''omalovazavan''od tipova koji zajedno nemaju skole kao on je taj koji ga je vec stavio na te testove i sam kaze da je jako optimistican tako da ti sva ta prica pada u vodu.
Yebe se zabarima iz Rome,oni bi bili najsretniji da Pjana nikako ne igra za repku,manje rizika za njih.
Jednom su nas zayebali i to bas protiv ovih Grka,cisto sumnjam da ce ovaj put.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 21 mar 2013, 22:40, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 21 mar 2013, 22:39

Pjanic ne treba i ne smije igrati, ja ne znam ko sa imalo mozga moze tvrditi da treba igrati, prije 2 dana stake ostavio i prvi put se oslonio na nogu. Grci ce ga onesposobiti za 10 minuta. Uz duzno postovanje Karabegu, on je estetski hirurg.

FOURTHOFFICIAL
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 21 mar 2013, 22:43

Ja ne znam ni sam šta da mislim o ovome. Uh, kako bih volio da bradati lav izleti na teren, pa spuca 2-3 čarlame i izbije iz kopački Karagunisa i Samarasa. Pa onda da sa svojim lucidnim pasovima zada velike muke zadnjoj liniji ovih helana, al Boga mi, ne bih ja da se rizikuje to bilo šta.

:mrgreen:
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 21 mar 2013, 22:43

Chuckie je napisao/la:Pjanic ne treba i ne smije igrati, ja ne znam ko sa imalo mozga moze tvrditi da treba igrati, prije 2 dana stake ostavio i prvi put se oslonio na nogu. Grci ce ga onesposobiti za 10 minuta. Uz duzno postovanje Karabegu, on je estetski hirurg.

Izvin doktore nismo te prepoznali vjerovatno si ti pregledao Pjaniceve nalaze i slike zgloba pa si zakljucio da ne smije igrati a da to nisi bio ti nego Dr.Karabeg :roll: :roll:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dzonikola
Kontakt:

Post Postao/la Dzonikola » 21 mar 2013, 22:48

gringobih je napisao/la:Hajde eto mi ne supljiramo sa rajom...
Zaboravio covjek da snima i zvuk ...ha ja...
Pa Senad je jednom hebao boga u dnevniku pa sta...
Zna se gdje je mijesto za suplje.. ovako :oops: eto Senad i.. Ciro i...

Ovo je :oops: ali nista cudno za ove novinarcice.
Zadnja izmjena: Dzonikola, dana/u 21 mar 2013, 22:49, ukupno mijenjano 1 put.
Forza Napoli, Nella Buona e Nella Cattiva Sorte

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Confiance, Google Adsense [Bot], Micron, UtdBiH21 i 45 gostiju.