Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
Hajde sto imamo na forumu raznih strucnjaka sto savjetuju Papeta koja formacija i ko da igra..sad imamo i doktora..nema sta napredan smo forum 
Pod inekcijom pjana moze igrati sa minimum 90% svojih mogucnosti...
Nije ono ni bila neka aman povreda, svi smo mi ono dozivili par puta ...I za 5-6 dana opet na termin...
Mislim da je problem bio to sto su Zabari preuvelicali da Pjana ne nastupi za repku...Poznata je to metoda komsija preko male bare...
Nije ono ni bila neka aman povreda, svi smo mi ono dozivili par puta ...I za 5-6 dana opet na termin...
Mislim da je problem bio to sto su Zabari preuvelicali da Pjana ne nastupi za repku...Poznata je to metoda komsija preko male bare...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Kad narastes shvatit ces neke stvari, polako, pamet s godinama.Yucca je napisao/la:Chuckie je napisao/la:Pjanic ne treba i ne smije igrati, ja ne znam ko sa imalo mozga moze tvrditi da treba igrati, prije 2 dana stake ostavio i prvi put se oslonio na nogu. Grci ce ga onesposobiti za 10 minuta. Uz duzno postovanje Karabegu, on je estetski hirurg.
Izvin doktore nismo te prepoznali vjerovatno si ti pregledao Pjaniceve nalaze i slike zgloba pa si zakljucio da ne smije igrati a da to nisi bio ti nego Dr.Karabeg![]()
-
BlazKraljevic
- Kontakt:
Susic i Pjanic znaju najbolje, ali mislim da nezalijeceni Pjanic i Pjanic koji ce imati jedva par nekompletnih treninga ne moze biti od velike pomoci. Grci, onako prljavi kakvi su inace, iskoristice to sigurno i ici namjerno da ga onesposobe, sto ne nikako nije dobro...Pjaniceve znam vrlo dobro, familija su koju treba vodati po svijetu i pokaziati ovim djubretarima koji se eto zale da im "Bosna nije nista pruzila"
pa ne bih nikako volio da nedaj Boze mali pogorsa stanje i propusti na ljeto Barcelonu ili Bajern.
-
BlazKraljevic
- Kontakt:
Eto, to je to...i sam se tako osjecam.FOURTHOFFICIAL je napisao/la:Ja ne znam ni sam šta da mislim o ovome. Uh, kako bih volio da bradati lav izleti na teren, pa spuca 2-3 čarlame i izbije iz kopački Karagunisa i Samarasa. Pa onda da sa svojim lucidnim pasovima zada velike muke zadnjoj liniji ovih helana, al Boga mi, ne bih ja da se rizikuje to bilo šta.
-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Koliko mi je krivo što je Pjanke van stroja.
Sad bih potpisao da mu dam svoju nogu, samo da odigra tekmu ovu.
Sad bih potpisao da mu dam svoju nogu, samo da odigra tekmu ovu.
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
ovo oko Pjanica je enigma i za nas i za Grke,jer da oni znaju da ce on igrati sigurno bi postavili drugaciju taktiku,ovako nemaju pojma sta ih ceka,mada su oni svjesni sta nama on znaci,kao sto je i svaki trener koji igra protiv Barcelone svjestan sta njima znaci Mesi,i laik zna da smo mi sa Pjanicem sasvim druga ekipa,ali ako on bude sutra osjecao neke bolove ili sta vec i odluci da ne igra niko mu sigurno nece zamjeriti... po izjavi doktora Karabega on je prezadovoljan danasnjim treningom Pjanica,to valjda znaci da sanse postoje!.
Raja da vam otklonim sumnje , bez Pjanica mi dobijamo 2-0 , s pjanicem 4-0 znaci mozete mirno otici da spavate i sutra na Dzumu. Miske ce ppdvalit koju i vratiti se u one super dane zapamtite sta sam vam rekao , stoga ne brinite se. Pjana ce uci 10-15 min kad mi budemo vec rijesili utakmicu aBd :=)
- MirePjanic
- Kontakt:
aBd, InshaAllah. Pjanic ne treba igrati, a znam da smo jaci i bolji od Grka na svom terenu bez Miralema.Lucryler je napisao/la:Raja da vam otklonim sumnje , bez Pjanica mi dobijamo 2-0 , s pjanicem 4-0 znaci mozete mirno otici da spavate i sutra na Dzumu. Miske ce ppdvalit koju i vratiti se u one super dane zapamtite sta sam vam rekao , stoga ne brinite se. Pjana ce uci 10-15 min kad mi budemo vec rijesili utakmicu aBd :=)
Samo lagano i hrabro sutra, i bit ce sve uredu.
FORZA MILAN - FORZA ŽELJO!
Neki pricaju kao da je Pjanic bio povrijedjen pola godine. Ruzno je izgledalo, ali povreda nije pretjerano ozbiljna. Ako moze igrat, neka igra. Pa i pod injekcijom ako treba, ne bi bio prvi igrac koji to radi. Rijetko koji nije to radio. Ovo nam je definitivno najvaznija utakmica, pustite price da se nista ne odlucuje sutra.
Ako pobjedimo, stavio bi sve sto imam da idemo u Brazil, i isto tako da necemo bit prvi ako izgubimo. A Pjanic je najvazniji igrac, pa vi vidite vrijedi li rizikovat.
Ako pobjedimo, stavio bi sve sto imam da idemo u Brazil, i isto tako da necemo bit prvi ako izgubimo. A Pjanic je najvazniji igrac, pa vi vidite vrijedi li rizikovat.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Principatus
- Kontakt:
Ja sam vec sad pijan ko letva, hocel utakmica uskoro? 
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Evo upravo pocinje. Svrsajevic igra od pocetka. Piplica na golu.Principatus je napisao/la:Ja sam vec sad pijan ko letva, hocel utakmica uskoro?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Nema sudije na čimburijadu otišo nije se vratio jošPrincipatus je napisao/la:Ja sam vec sad pijan ko letva, hocel utakmica uskoro?
jaooo hahaCartman je napisao/la:Evo upravo pocinje. Svrsajevic igra od pocetka. Piplica na golu.Principatus je napisao/la:Ja sam vec sad pijan ko letva, hocel utakmica uskoro?
>>> Obavezno pogledati !!! <<<<<
https://www.youtube.com/watch?v=v0DsIW8Pms4
-------------------------
FIFA 15 ONLINE LIGA:
www.ps4-fifa.com
https://www.youtube.com/watch?v=v0DsIW8Pms4
-------------------------
FIFA 15 ONLINE LIGA:
www.ps4-fifa.com
Pa opste je poznato da kod nas u Bosni ima vise novinara i selektora nego populacije citavevoltron30 je napisao/la:Da hoće onaj kamp reprezentacije ranije završiti, pa ga okružit bodljikavom žicom i ne puštati nijednog našeg ''novinara''. Pa ja ne mogu da vjerujem ko se sve zove novinarom. Isto pijačari na tezgi kada nude svoje proizvode, pitanja retardirana, face takođe. Čudi me da ih igrači nisu počeli tjerati u p.m. kad mu izvale neko moronsko pitanje.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
To su ovi vrhunski novinari, žurnaliste...SSS, KV Zidar...Pročitali Vlak u snijegu dok Vlak nije zap'o...soccerfan je napisao/la:Pa opste je poznato da kod nas u Bosni ima vise novinara i selektora nego populacije citavevoltron30 je napisao/la:Da hoće onaj kamp reprezentacije ranije završiti, pa ga okružit bodljikavom žicom i ne puštati nijednog našeg ''novinara''. Pa ja ne mogu da vjerujem ko se sve zove novinarom. Isto pijačari na tezgi kada nude svoje proizvode, pitanja retardirana, face takođe. Čudi me da ih igrači nisu počeli tjerati u p.m. kad mu izvale neko moronsko pitanje.![]()
Pomiri se sa sudbinom da ces ove gluposti slusati jos dugo dugoo
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
zgembo89 je napisao/la:Nema sudije na čimburijadu otišo nije se vratio jošPrincipatus je napisao/la:Ja sam vec sad pijan ko letva, hocel utakmica uskoro?![]()
proĆerala ga ona kajgana
Svaka dala
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Joj da hoce Pjanic unic u zadnjih 15tak minuta.. digao bi stadion na noge. 
shandrlike-tandrlike
ma ako moze pjana igrati makar minutu,on ce igrati,ne pricajte bezze da ga nesto ne treba forsirati,povrijedice se bla,bla, imaju ljudi koji ce to odluciti,ustvari on ce najvise sam to odluciti,niko ne zna bolje od njega. A mi njima ako ne mozemo dati kod kuce gol u tako ofanzivnoj igri kad ti igra misimovic,dzeko,ibisevic i eventualno pjanic jer sve su to igraci koji itekako mogu potezom rijesiti utakmicu ja onda ne znam.malo sam i pesimista jer su zadnje dvije 0:0 zavrsile ali opet vjerujem da ce to dobro sve biti 
Sta je sa Miretom ocel bit na klupi,sta kako ?
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google Adsense [Bot] i 15 gostiju.