Tako i treba care.Sead je svetinja.Majstor10 je napisao/la:dres kolasinca
ne dajem nikome
Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dres reprezentacije BiH
1974---1975---1976---2001---2013---2020
kvota za mogucnost da ce vas dragi majstor u narednjih 5 godina prodati dres rusilca je 80.50Saurman je napisao/la:Tako i treba care.Sead je svetinja.Majstor10 je napisao/la:dres kolasinca
ne dajem nikome
- marseille_unique
- Kontakt:
Ima li ko stari dres sa ljljanima na kragni, spreman sam platit velike pare za njega
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Imam ja ovaj, čini mi se 2000/01.

- Vandelanoitte
- Kontakt:
Hoćemo HAAD 
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.
Pedro - najgori igrač svih vremena.
Mnogo dobri dresovi su ovo bili.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
I one trenerke sto su nosili prije tekme su bile odlicne.Devil je napisao/la:Mnogo dobri dresovi su ovo bili.![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Njih nisam primetio,ali dresovi konacno u pravoj meri za igrace a ne kao vrece.Cartman je napisao/la:I one trenerke sto su nosili prije tekme su bile odlicne.Devil je napisao/la:Mnogo dobri dresovi su ovo bili.![]()
- Goalgetter
- Kontakt:
Zna li neko kad ce biti dostupna ova online prodaja iz oficijelnog fan shopa reprezentacije ?
Niko nekaze da igraju dresovi (ova mi najjaca floskula), ali da su vazni jesu. Da nije tako onda bi Spanci nosili patrick dresove (sta ih boli ne igraju dresovi) a ne adidas itd.
Uglavnom poenta je da ti u tom dresu predstavljas DRZAVU pa je stoga vazno kako oni izgledaju,pa ako hocete i koje su marke.Zar nije bolje vidjeti npr Hrvate u onim dresovima nego u nekim vrecama?
Uglavnom poenta je da ti u tom dresu predstavljas DRZAVU pa je stoga vazno kako oni izgledaju,pa ako hocete i koje su marke.Zar nije bolje vidjeti npr Hrvate u onim dresovima nego u nekim vrecama?
Nosili bi Spanci Patrick kada bi im placali ogromnu cifru koliko im placa Adidas.Denizmare je napisao/la:Niko nekaze da igraju dresovi (ova mi najjaca floskula), ali da su vazni jesu. Da nije tako onda bi Spanci nosili patrick dresove (sta ih boli ne igraju dresovi) a ne adidas itd.
Možda bi i Haad nosili, ko zna.Devil je napisao/la:Nosili bi Spanci Patrick kada bi im placali ogromnu cifru koliko im placa Adidas.Denizmare je napisao/la:Niko nekaze da igraju dresovi (ova mi najjaca floskula), ali da su vazni jesu. Da nije tako onda bi Spanci nosili patrick dresove (sta ih boli ne igraju dresovi) a ne adidas itd.
DRUG NEBI TI PUNCA
Mozemo zatvoriti temu. Cijela poenta recena u jednoj recenici,hvala Bogu da bar neko shvata. To i jeste razlog zasto nose ove marke dresa,a ruku na srce i izgledaju bolje i kvalitetnije.Devil je napisao/la:Nosili bi Spanci Patrick kada bi im placali ogromnu cifru koliko im placa Adidas.Denizmare je napisao/la:Niko nekaze da igraju dresovi (ova mi najjaca floskula), ali da su vazni jesu. Da nije tako onda bi Spanci nosili patrick dresove (sta ih boli ne igraju dresovi) a ne adidas itd.
Nije samo to poenta. Evo vam primjer ovo
http://www.vesti-online.com/Sport/Fudba ... ke-dresove" onclick="window.open(this.href);return false;
a nailazio sam i na jos slicnih prica, ne da mi se sad kopati, prema tome, ne radi se samo o izgledu vec i ima i drugih faktora koji se direktno odnose na mogucnosti igrača na terenu. Znam da sam citao i o tome kako dres reaguje sa isparavanjima zagrijanog tijela, odnosno kože, koliko dopušta porama da 'dišu', to sve ima veze s tim koliko ce se zamarati organizam itd...
Nemojte misliti da neki dresovi nako bezveze kostaju vise ili manje, sve ima svoje razloge koji i ne leze samo u pomodnosti i brendu radi brenda...
http://www.vesti-online.com/Sport/Fudba ... ke-dresove" onclick="window.open(this.href);return false;
a nailazio sam i na jos slicnih prica, ne da mi se sad kopati, prema tome, ne radi se samo o izgledu vec i ima i drugih faktora koji se direktno odnose na mogucnosti igrača na terenu. Znam da sam citao i o tome kako dres reaguje sa isparavanjima zagrijanog tijela, odnosno kože, koliko dopušta porama da 'dišu', to sve ima veze s tim koliko ce se zamarati organizam itd...
Nemojte misliti da neki dresovi nako bezveze kostaju vise ili manje, sve ima svoje razloge koji i ne leze samo u pomodnosti i brendu radi brenda...
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
Dok Srbija i Hrvatska nose Nike naši produžuju vjernost sa Legeom i onda stave cijenu od 100 KM za sranje od dresa. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Brate Lihtenštajn nosi adidasSaurman je napisao/la:Dok Srbija i Hrvatska nose Nike naši produžuju vjernost sa Legeom i onda stave cijenu od 100 KM za sranje od dresa.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
lihtenstajnviKK je napisao/la:Brate Lihtenštajn nosi adidasSaurman je napisao/la:Dok Srbija i Hrvatska nose Nike naši produžuju vjernost sa Legeom i onda stave cijenu od 100 KM za sranje od dresa.

san marino

andorra

ono, wtf ? potpises ugovor s nekim sportskim kolektivom jer hoces da te isti promovise po svijetu, a kakve **** koristi adidas ima od san marina, lihtenstajna ili andore ?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Ako cemo iskreno, ti dresovi Lihtenstajna, Andorre, i San Marina nisu neki kvalitet. Nek' je njima "sponzor" Adidas, al' daleko od toga da oni imaju dresove prve kategorije. Nasi dresovi(Legea) su jedno 100 puta kvalitetniji i bolji od ovih.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ja imam Legein dres, jos kad je Damjanovic igrao, i taj dres je odlican. Nije neka razlika izmedju tog i prodajnog Adidas orginala Francuske(kazem prodajnog jer nemam ovaj sto nose). Cak je veca uzivancija, a i lakse igrati u Legeinim, iako na ovom imas i Climacool one fazone.
Celik!3,2,2.
Ma sada prosuđivati kakve su razlike u kvaliteti između naše Legee i Andorrinog , San Marinovog i Lihtenštajnovog adidasa je bespotrebno jer ni sami nismo igrali 90 minuta fudbala u njima.... Ali što jest jest , ovi adidas ne stoje kao vreće kao što su naši nekad znali biti , i imaju dosta bolji dizajn.. Čak i onaj "generic" dizajn golmanskih adidas dresova ove sezone (plava majica , crni šorc i bijeli brojevi ja mislim , a ima onaj i sa narandžastom majicom) , koji koriste većina ekipa sa adidas sponzorom , je bolji od našeg legea golmanskog dresa ...
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, legendarnadruga, Maverick i 29 gostiju.