Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
I ja se slažem ovo za kamp.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Za sta ce Olimpicu kamp. U ovom gradu roditelju svoju djecu upisuju samo u Zelju ili Sarajevo, nekad je to bila Bubamara koja je prozivela dosta dobrih igraca.arbitraža je napisao/la:Bijeljina055 je napisao/la:Cini mi se da sam negdje procitao da ce se sada nesto raditi sa stadionom?Zna li neko nesto o tome?Sta ima sa projektom stadiona koji je zapocet?
To je na čekanju oko stadiona. Mislim da je sada prioritet kamp. To bi trebalo biti nešto jako dobro za klub.
Olimpicu bi najbolje bilo da se spoji s nekim klubom koji ima navijaca bar nesto, jer ovako gasenje kluba je uskoro.
Cim gazda ne zna da li bi srao ili bi piskio. Danas ovdje igra, sutra tamo to moze samo klub na baterije.
Olimpic ima vrlo dobru omladinsku školu u saradnji sa školom fudbala Novi Grad, tako da bi im kamp dobro došao 
DRUG NEBI TI PUNCA
Svrki je napisao/la:Za sta ce Olimpicu kamp. U ovom gradu roditelju svoju djecu upisuju samo u Zelju ili Sarajevo, nekad je to bila Bubamara koja je prozivela dosta dobrih igraca.arbitraža je napisao/la:Bijeljina055 je napisao/la:Cini mi se da sam negdje procitao da ce se sada nesto raditi sa stadionom?Zna li neko nesto o tome?Sta ima sa projektom stadiona koji je zapocet?
To je na čekanju oko stadiona. Mislim da je sada prioritet kamp. To bi trebalo biti nešto jako dobro za klub.
Olimpicu bi najbolje bilo da se spoji s nekim klubom koji ima navijaca bar nesto, jer ovako gasenje kluba je uskoro.
Cim gazda ne zna da li bi srao ili bi piskio. Danas ovdje igra, sutra tamo to moze samo klub na baterije.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Zivim u Sarajevu. Koliko ima djece? I usput mi objasni gdje treniraju ta djeca kad je Olimpic danas u Sarajevu, sutra u Gorazdu a prekosutra u Tuzli?
U Goraždu nisu sigurnoSvrki je napisao/la:Zivim u Sarajevu. Koliko ima djece? I usput mi objasni gdje treniraju ta djeca kad je Olimpic danas u Sarajevu, sutra u Gorazdu a prekosutra u Tuzli?
Kako koja.Neka su trenirala u onom blatu u Nedžarićima a neka na plastičnoj travi ali ne znam kojih dimenzija i kamp bi bio odlično rješenje,a djece ima ne puno manje nego u Želji.Svrki je napisao/la:Zivim u Sarajevu. Koliko ima djece? I usput mi objasni gdje treniraju ta djeca kad je Olimpic danas u Sarajevu, sutra u Gorazdu a prekosutra u Tuzli?
- storm_raider
- Kontakt:
Tek kada izađeš na sam teren vidiš koliko je ravan a koliko ne.Ovako izgleda dobar.
Mancini ti si izgleda jedini navijac Olimpica. Samo ti repliciras na sve kao da si Gracic 
Nisam jedini ima nas još.Ne mogu sva djeca u Želju i u Sarajevo.Svrki je napisao/la:Mancini ti si izgleda jedini navijac Olimpica. Samo ti repliciras na sve kao da si Gracic
- storm_raider
- Kontakt:
Jesi li izlazio na teren?Mancini je napisao/la:Tek kada izađeš na sam teren vidiš koliko je ravan a koliko ne.Ovako izgleda dobar.
Sport je lijek za tijelo i duh.
@Svrki
Ne bih da te uvrijedim, ali nije mi jasno kako to da živiš u Sarajevu, kao pratiš sport, a toliko malo znaš.
Evo ti podataka.
Željo ima oko 500 djece.
Olimpic iliti škola Novi Grad nešto više od 400 djece.
Sarajevo je imalo 350 djece, ali je u posljednje vrijeme škola ostvarila napredak i uvećali su broj djece. Sada ne znam broj djece, a sigurno je veliki.
Slavija (ne treba zaboraviti), jer jedan broj kadeta i juniora iz grada Sarajeva trenira i u Slaviji.
Znači, baš ne poznaješ materiju.
Ne bih da te uvrijedim, ali nije mi jasno kako to da živiš u Sarajevu, kao pratiš sport, a toliko malo znaš.
Evo ti podataka.
Željo ima oko 500 djece.
Olimpic iliti škola Novi Grad nešto više od 400 djece.
Sarajevo je imalo 350 djece, ali je u posljednje vrijeme škola ostvarila napredak i uvećali su broj djece. Sada ne znam broj djece, a sigurno je veliki.
Slavija (ne treba zaboraviti), jer jedan broj kadeta i juniora iz grada Sarajeva trenira i u Slaviji.
Znači, baš ne poznaješ materiju.
Tek kada izađeš na sam teren vidiš koliko je ravan a koliko ne.Ovako izgleda dobar.[/quote]
Jesi li izlazio na teren?[/quote]
Izlazio je jedan njihov radnik a ispade da ja lažem. ;)Ali biće dobar ako Bog da.
Jesi li izlazio na teren?[/quote]
Izlazio je jedan njihov radnik a ispade da ja lažem. ;)Ali biće dobar ako Bog da.
Opet moram reagirati, a stvarno mi je više muka.
Teren je u odličnom stanju. Slijede kosilica i valjak u narednim danima i to je to. Sada je previše mokro, pa se teren ne valja. Namjerno se ne valja.
Uglavnom, nema brige.
Teren je u odličnom stanju. Slijede kosilica i valjak u narednim danima i to je to. Sada je previše mokro, pa se teren ne valja. Namjerno se ne valja.
Uglavnom, nema brige.
Nema potrebe da ti bude muka.Sve je u redu.open je napisao/la:Opet moram reagirati, a stvarno mi je više muka.
Uglavnom, nema brige.
@arbitraza
Nisam znao je opcina i Olipic isto.
Postavio sam drugo pitanje. Kako ce Olimipc imati skolu fudbalu a nemaju mjesti boravja. Idu od grada do grada i traze gdje ces se uhljeviti.
Da pojednostavim, kazes Olimpic ima skolu fudbala i 300 djece, ok.
Sad mi objasni gdje ta djeca treniraju kad se Olimpic preseli i Gorazde da igra (naprimjer). Danas sutra ce ici iz Sarajeva u Gorazde ne kontam poentu?
Ovdje ima skolu fudbala a hoce sa pobjegne i trenira u Tuzli, hmmm.
Ozbiljan klub kao i skola fudbala.
Postavio sam drugo pitanje. Kako ce Olimipc imati skolu fudbalu a nemaju mjesti boravja. Idu od grada do grada i traze gdje ces se uhljeviti.
Sad mi objasni gdje ta djeca treniraju kad se Olimpic preseli i Gorazde da igra (naprimjer). Danas sutra ce ici iz Sarajeva u Gorazde ne kontam poentu?
Izvinjavam se unaprijed ali nisam u mogucnosti pisati na laptopu pa zato ima dosta gresaka, ali poentu mislim da si shvatio.
Hajde tamo koga simpatises a nas ostavi da uzivamo u sigurnoj propasti naseg kluba.
Nemoj nam vise poente ti,
slati dubokomisaone tekstove i pusti nas da uzivamo u svojoj nesvijesti. 
Nemoj nam vise poente ti,
Niko nije rekao da su opština i Olimpic isto, nego se škola fudbala koja ima saradnju sa Olimpicom zove Novi Grad. Iako mislim da se baš ne razumiješ u sport, a čini mi se i da si neki mališan, ipak ću te ispoštovati i pokušati da ti objasnim.Svrki je napisao/la:@arbitraza
Djeca treniraju gdje su i trenirala, a Olimpic ima adresu i nije je mijenjao bez obzira gdje je igrao. Kada malo porasteš ova tema će ti biti mnogo jasnija, a ja ću do tada razgovarati sa malo ozbiljnijim sagovornicima.
Sretno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.