Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Tako si veliki da si trebao nauciti da je ispraVilno opcina, a opstina nikako.
Zamolio bih te da onda ne poredis Zeljinu skolu sa vasom plasticnom jer to dvoje ne ide zajedno.
Zeljina je skola izbacila igraca sto Olimpic nece imati u prvom sastavu.
Zamolio bih te da onda ne poredis Zeljinu skolu sa vasom plasticnom jer to dvoje ne ide zajedno.
Plastična?Znači nisi ovdje došao da raspravljaš baš sa dobrom namjerom i zaista se slabo razumiješ u ovaj sport kao što čovjek gore napisa.I kakve veze ima to koliko je željina škola izbacila igrača sa Olimpicom i ovom temom?Svrki je napisao/la:Tako si veliki da si trebao nauciti da je ispraVilno opcina, a opstina nikako.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
super,ali nek nabave semafor,ipak igraju Premier ligu,kakva god da je to je najvisi rang takmicenja... svaki stadion bez semafora je smjesan,toliko se ulozilo a glavnu stvar nisu kupili..open je napisao/la:Evo i jedna info. Dolazi nova oprema na stadion. Za valjanje i još neke mašine.
De mali skini mi se. Ako trebaš pažnju odeš u igraonicu. Tamo imaš tete koje će ti pljeskati kada se spustiš niz tobogančić i te stvari.Svrki je napisao/la:Tako si veliki da si trebao nauciti da je ispraVilno opcina, a opstina nikako.
Sve će ti govoriti: Bravoooooo, bravoooooo....
Šta će im drugi semafor, ima na 50 metara udaljenosti.bosnas_ je napisao/la:super,ali nek nabave semafor,ipak igraju Premier ligu,kakva god da je to je najvisi rang takmicenja... svaki stadion bez semafora je smjesan,toliko se ulozilo a glavnu stvar nisu kupili..open je napisao/la:Evo i jedna info. Dolazi nova oprema na stadion. Za valjanje i još neke mašine.
Konačna verzija dresova, tačnost 96,99%!

Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
Svaka čast za ove dresove. Šta da kažem, nego da si majstor.
- Greenfingers
- Kontakt:
svakakvih šupljih na ovo temi, na račun kluba, naravno 
Na ovoj temi su mi najsmjesnije osobe koje osudjuju ovaj klub kao neki bez buducnosti, navijaca i sta ja znam cega. I ja sam ludjak za Željeznicarom, no naravno da mi je drago za svaki uspjeh nekog drugog kluba iz ovog grada ako nije na stetu Željezničara. Ljudi nisu svjesni koliko znaci jednom gradu i opcenito fudbalu u njemu kada ti imas cak 4 kluba u najvecem rangu sto je 25% lige, koliko to izgleda obecavajuce kada to neko vidi ko nije iz ove drzave, samo steta sto nema cak nijedan klub iz kantona u drugom rangu takmicenja (cak ni u RS nema sa teritorije "grada"). Zagreb ima tri kluba u najvecem rangu i Inter Zaprešić kojeg mozemo isto brojati sto znaci 4 od 12 ili ti 33% + cak jos 5 iz grada u Drugoj HNL te Gorica u neposrednoj blizini (ni Vinogradar te Zelina isto nisu daleko) sto znaci cak izmedju 8-12 klubova (zavisno kako gledas) u prva dva ranga takmicenja sto je ogromno i to kada vidi neki menadjer ili sportska osoba odmah zna da taj grad zivi za taj sport, da ima mnogo talenata u njemu, da vrijedi otici u taj grad za potragom za igracem i sl.
No kod nas je svima draze da kod komsije crkne krava, umjesto da se radujemo zdravoj konkurenciji i da se nadamo da za koju godinu mozda jos neki klub sa teritorije grada udje u Premijer ligu, te da mnogo vise ih bude u drugom rangu.
No kod nas je svima draze da kod komsije crkne krava, umjesto da se radujemo zdravoj konkurenciji i da se nadamo da za koju godinu mozda jos neki klub sa teritorije grada udje u Premijer ligu, te da mnogo vise ih bude u drugom rangu.
-
mujoisuljo
- Kontakt:
Dresovi su ekstra, a ovaj prvi je vjerovatno golmanov.Zel je napisao/la:Konačna verzija dresova, tačnost 96,99%!![]()
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
Vidi mi druga iz Osnovne!
Evo i ta varijanta - kratki rukav:

Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
"Prije početka utakmice kapiten našeg kluba položit će cvijeće ispred sjeverne tribine u sjećanje na našeg sugrađanina Vedrana Puljića"...
Ove riječi me raduju. Dosta je zakuhavanja.
Bravo-prava stvararbitraža je napisao/la:"Prije početka utakmice kapiten našeg kluba položit će cvijeće ispred sjeverne tribine u sjećanje na našeg sugrađanina Vedrana Puljića"...
- Greenfingers
- Kontakt:
Samo dvica protiv Sarajeva, bi legla, ko budali šamar, približili bi se na bod, onda bi, uvjeren sam, Olimpic, pun samopouzdanja, zahuktao se ko lokomotiva (ali ne ona iz Mostara
) , mozda Sarajevo, pa ne mozda, jeste blagi favorit, ali mi niko nemoze reci da je Olimpic totalni autsajder, pa na kraju krajeva i Zeljo, Sarajevo i mi imamo isti broj poraza, a samo Gošk ima vise nerijesenih od Vukova, tako da mi opet nekako remi izgledao dosta realan.
Lijepo te je vidjeti sa tom fotkom, neka neko shvati zašto Vukovi.
- Greenfingers
- Kontakt:
Baš tako, burazeru 
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
de mi odgovorite vi sto pratite desavanja u klubu u vezi ovog odlaska sa Tusnja...ovi iz uprave vukova su samo tako odlucili vratiti se na otoku ili
...jer citam na nekim tz portalima da JU stadion i njen predsjednik nema veze o ovome i da njih niko nije obavjestio...kaze dalje da njihovi zakupljeni termini njih uredno cekaju a da ce im naravno na kraju sezone fino poslat fakturu za naplatu...jel neka nova trakavica u pitanju ili sta
...sad,neznam dal je olimpik tolko galantan sa keshom da placa 2 stadiona istovremeno pa me interesuje kako ovo misle izgladit...Secerbegovic nije nimalo naivan a i namazan je ko jupol..direktor JU Tusanj
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ne vidim razloga za bilo kakvu trakavicu kako kažeš. Mislim i da trebaju ti sa stadiona fakturisati svima ono što koriste (izuzetak Sloboda i to je normalno). Ono što ne koriste i ne mogu. Koliko ja znam Olimpic je bio na stadionu ukupno nekoliko sati. Ako se ne varam jedan trening i jedna utakmica. Nema su tu šta gladiti prijatelju.staragarda je napisao/la:de mi odgovorite vi sto pratite desavanja u klubu u vezi ovog odlaska sa Tusnja...ovi iz uprave vukova su samo tako odlucili vratiti se na otoku ili...jer citam na nekim tz portalima da JU stadion i njen predsjednik nema veze o ovome i da njih niko nije obavjestio...kaze dalje da njihovi zakupljeni termini njih uredno cekaju a da ce im naravno na kraju sezone fino poslat fakturu za naplatu...jel neka nova trakavica u pitanju ili sta
...sad,neznam dal je olimpik tolko galantan sa keshom da placa 2 stadiona istovremeno pa me interesuje kako ovo misle izgladit...Secerbegovic nije nimalo naivan a i namazan je ko jupol..direktor JU Tusanj
A što se tiče zakupljenih termina, da se malo našalim. Baš me zanima u koliko je sutra trening Olimpica na Tušnju
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
pa sta ce bit sa ugovorom o koristenju stadiona i pomocnih terena za ovu polusezonu...taj ugovor nije uradzen po sistemu kolko budemo trenirali i igrali tolko naplatite...UGOVOR je kolko sam upucen sveobuhvatan i potpisan od strane opstine,JU Tusanj i Olimpika....odnosi se na UNAPRIJED zakupljene termine pomocnih terena i stadiona...neznam dal se kontamo...znaci,u ugovoru ne stoji..aha,imali ste jedan trening i jednu tekmu..to vam je x,y KM..eo vam fiskalni racun sa sve PDV...u ugovoru stoji da iznajmljivanje pomocnih i glavog terena stoji tolko i tolko za jednu polusezonu i to je potisano od strane opstine i Olimpika...sad,predpostavljam da Olimpik ide na tu varijantu 1...de vi nama ba naplatite za ovo sto smo trenirali i igrali a to nece ic..zato mislim da ce bit problema..pozzopen je napisao/la:Ne vidim razloga za bilo kakvu trakavicu kako kažeš. Mislim i da trebaju ti sa stadiona fakturisati svima ono što koriste (izuzetak Sloboda i to je normalno). Ono što ne koriste i ne mogu. Koliko ja znam Olimpic je bio na stadionu ukupno nekoliko sati. Ako se ne varam jedan trening i jedna utakmica. Nema su tu šta gladiti prijatelju.staragarda je napisao/la:de mi odgovorite vi sto pratite desavanja u klubu u vezi ovog odlaska sa Tusnja...ovi iz uprave vukova su samo tako odlucili vratiti se na otoku ili...jer citam na nekim tz portalima da JU stadion i njen predsjednik nema veze o ovome i da njih niko nije obavjestio...kaze dalje da njihovi zakupljeni termini njih uredno cekaju a da ce im naravno na kraju sezone fino poslat fakturu za naplatu...jel neka nova trakavica u pitanju ili sta
A što se tiče zakupljenih termina, da se malo našalim. Baš me zanima u koliko je sutra trening Olimpica na Tušnju
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.