Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
- JohnLennon
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Ma jos je i blazeno kad kazu Ronaldinho, al' kad kazu da je Zidane u rangu sa Iniestom... 
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
Cak i podsjeca na Iniestu. 
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- RealMoudrid
- Kontakt:
Jes jes, i Iniestu su povezivali Zizoum
Veliki Andres Iniesta. Sa kolegom Xavijem prvo finale Lige prvaka promatrao sa klupe. Doduše, dobio je neku minutažicu za razliku od ovog drugog navedenog. Mada su obojica bolji od Zizoua
Veliki Andres Iniesta. Sa kolegom Xavijem prvo finale Lige prvaka promatrao sa klupe. Doduše, dobio je neku minutažicu za razliku od ovog drugog navedenog. Mada su obojica bolji od Zizoua
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
- anonymousHD
- Kontakt:
Nikad se neće roditi veći genije od njega.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Kakve to veze ima ?RealMoudrid je napisao/la:Jes jes, i Iniestu su povezivali Zizoum![]()
Iniesta je vec sada jako blizu Zizuovog levela a ima tek 28 godina.
Xavi se ne moze porediti jer nije ofanzivni vezni.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- RealMoudrid
- Kontakt:
Znaš kakve veze ima. Jedan je preodređen da cijelu karijeru bude u centru pažnje, dok je drugi tu da proslijedi 800 pasova po jednoj utakmici. I taj treći isto.
2012/2013
Cudno kako takvim nacinom igre slove za najbolji tim svih vremena.RealMoudrid je napisao/la:Znaš kakve veze ima. Jedan je preodređen da cijelu karijeru bude u centru pažnje, dok je drugi tu da proslijedi 800 pasova po jednoj utakmici. I taj treći isto.
Nek svi tako igraju, ha ja.
Stani na centar i dodaji se.
A to sto i bez Messija u dresu reprezentacije Spanije dokazuju koliko su mocni, nema veze jelde ?
Uostalom opet glupa diskusija.
- anonymousHD
- Kontakt:
Ti si meni još gori od ovog tipa što uopšte ulaziš u ovakvu diskusiju. Zidane je dominirao protiv tih svih 'velikih' igrača Ronalda, Ronaldinha i ostalih. Glupe je uopšte da spominjem neke igrače iz Španije, jer nijedan nije ni do zgloba najvećem. Zidane je iznad svih!RealMoudrid je napisao/la:Znaš kakve veze ima. Jedan je preodređen da cijelu karijeru bude u centru pažnje, dok je drugi tu da proslijedi 800 pasova po jednoj utakmici. I taj treći isto.
[youtube][/youtube]
Isto tako ja mogu reci da Zidane nije ni do koljena Messiju.
Al' glupo zvuci jelde ?
Najbolje je izbjeci ovakve rasprave jer nikada necemo saznati ko je bolji od Ronaldinha, Zidana i Inieste recimo.
Okusi su razliciti.
Ja bi najprije u jednom timu volio imati svu trojicu.
Al' glupo zvuci jelde ?
Najbolje je izbjeci ovakve rasprave jer nikada necemo saznati ko je bolji od Ronaldinha, Zidana i Inieste recimo.
Okusi su razliciti.
Ja bi najprije u jednom timu volio imati svu trojicu.
- RealMoudrid
- Kontakt:
Ja ne bi. Ja bi samo Zidanea, a te mediokritete bih ostavio Barceloni i sličnim timovima koji sve osvajaju uz sudijske greške. Namjerne ili nenamjerne, i tu bih ulazio i rekao namjerne.
2012/2013
Nemaju oni vise veze ni sa cim, a ne sa politikom. Nekad su imali. Ali evo ako me neko od administracije foruma upozori nije problem. Ja cu odmah Messija staviti. Izdvojio sam neke tvoje postove. Ako hoces nekom da kazes da su mu konstatacije glupe nemoj govoriti ''glup si'' vec reci ''konstatacija ti je glupa''.JohnLennon je napisao/la:Sta cemo s tobom? U pravilima foruma jasno pise da se na avatare ne smiju stavljati osobe koje imaju veze sa politikom. Imam i ja Chaveza, samo da se zna da ih obojica krsimo.
I ja nisam nikoga nazvao idiotom i glupim nego njihove konstatacije, sto nije isto dakako.
Mi nikada odustati necemo...
Eto koliko si pametan.Umjesto da se usutis za to finale on nadje laprdati.RealMoudrid je napisao/la:Jes jes, i Iniestu su povezivali Zizoum![]()
U tom finalu je Iniesta usao oko 70 minute i sa 2 asistencije bio najvazniji igrac u preokretu Barcelone.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
- RealMoudrid
- Kontakt:
Prvo, pametan sam, naravno.Johny je napisao/la:Eto koliko si pametan.Umjesto da se usutis za to finale on nadje laprdati.RealMoudrid je napisao/la:Jes jes, i Iniestu su povezivali Zizoum![]()
U tom finalu je Iniesta usao oko 70 minute i sa 2 asistencije bio najvazniji igrac u preokretu Barcelone.
Drugo, Iniesta je ušao na startu drugog poluvremena, a ne oko 70. minute.
Treće, nije imao nijednu asistenciju, oba puta je za gol asistirao Larsson (Eto'o i Belleti).
Četvrto, to uopće nije moja poenta. Zizou je u to doba, pa i godinama mlađi, bio standardni prvotimac i vođa na terenu.
Peto, najveći pritisak uz podvale Ronaldinha vršio je Eto'o koji je bio najbolji igrač na terenu uz Henrya. I to nešto malo šansi u lošoj igri Barce sa igračem više, dok ih je Valdes spašavao kod silnih šansi Henrya i Ljungberga, bi sad trebalo Iniestu okarakterisati kao najbitnijeg igrača u preokretu? Da, kako da ne.
2012/2013
Baš sam mu mislio napisati koje 2 asistencije, dobar pokušaj @Johny 
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- anonymousHD
- Kontakt:
Pepe, Fabio i Cristiano u početnom sastavu protiv Izraela, utakmica za minut, dva počinje.
- RealMoudrid
- Kontakt:
3:3 Coentrao gol.
Evo Španci vode 1:0, Ramos glavom nakon kornera, ranije Španija tražila penal i nisu dobili (možete pogoditi ko je bio u glavnoj ulozi)... Nema Xabija nema prave igre. Čak štoviše, bila je ovo prva prava prilika Španaca na utakmici.
edit: zamalo i drugi Ramos sa nekih 20m...
Varane u prvoj, fino, fino
Evo Španci vode 1:0, Ramos glavom nakon kornera, ranije Španija tražila penal i nisu dobili (možete pogoditi ko je bio u glavnoj ulozi)... Nema Xabija nema prave igre. Čak štoviše, bila je ovo prva prava prilika Španaca na utakmici.
edit: zamalo i drugi Ramos sa nekih 20m...
Varane u prvoj, fino, fino
2012/2013
- Unknown Genius
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Golovi Higuaina za Argentinu večeras.
[youtube][/youtube]
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Pipita dolazi sebi izgleda,raduje to raduje.Unknown Genius je napisao/la:[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- anonymousHD
- Kontakt:
Sumo sumare, odličan dan za naše igrače. Niko nije poražen, niko se nije povredio.
- Pepe, Coentrao, Ronaldo odigrali svih 90 minuta u remiju Portugala (3-3). Coentrao dao gol, Cristiano upisao asistenciju.
[youtube][/youtube]
- Luka Modrić odigro celu tekmu protiv Srbije (2-0), bio je fantastičan, iz utakmice u utakmicu pokazuje zašto ga je Mourinho toliko želio.
- Mesut Ozil odigrao celu utakmicu protiv Kazahstana (3-0), te upisao dve asistencije, dok je Sami Khedira odigrao 80tak minuta.
- Raphael Varane u debiju za repku odigrao celu utakmicu protiv Gruzije (3-1), isto kao i Karim Benzema.
- Alvaro Arbeloa i Sergio Ramos odigrali celu protiv Finske (1-1). Ramos upisao 100-tu utakmicu za 'furiju' te postigao gol, velicanstvena proslava lepog jubileja. Treba dodati i da je Ramos najmlađi europljanin koji ima 100 utakmica za repku.
[youtube][/youtube]
- Gonzalo Higuain odigrao 80 minuta u pobedi Argentine nad Venecuelom (3-0), te postigao dva gola.
- Pepe, Coentrao, Ronaldo odigrali svih 90 minuta u remiju Portugala (3-3). Coentrao dao gol, Cristiano upisao asistenciju.
[youtube][/youtube]
- Luka Modrić odigro celu tekmu protiv Srbije (2-0), bio je fantastičan, iz utakmice u utakmicu pokazuje zašto ga je Mourinho toliko želio.
- Mesut Ozil odigrao celu utakmicu protiv Kazahstana (3-0), te upisao dve asistencije, dok je Sami Khedira odigrao 80tak minuta.
- Raphael Varane u debiju za repku odigrao celu utakmicu protiv Gruzije (3-1), isto kao i Karim Benzema.
- Alvaro Arbeloa i Sergio Ramos odigrali celu protiv Finske (1-1). Ramos upisao 100-tu utakmicu za 'furiju' te postigao gol, velicanstvena proslava lepog jubileja. Treba dodati i da je Ramos najmlađi europljanin koji ima 100 utakmica za repku.
[youtube][/youtube]
- Gonzalo Higuain odigrao 80 minuta u pobedi Argentine nad Venecuelom (3-0), te postigao dva gola.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.