Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Zar nema Mclaren ugovor do 2015 sa Mercedesom ?
A svet prestaje da postoji nakon 2015eNeutral je napisao/la:Zar nema Mclaren ugovor do 2015 sa Mercedesom ?
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Evo raja pridružite se Castrol Edge Grand Prix Predictoru , kreirao sam ligu samo za članove ss.ba foruma pa bujrum , da se malo igramo 
Evo linka , a ispod je kod koji je potreban za ulazak
http://gppredictor.com/league/join/code ... f4ef2fda67" onclick="window.open(this.href);return false;
b8e2bac2f4ed2101f6fa8ef4ef2fda67
http://gppredictor.com/league/join/code ... f4ef2fda67" onclick="window.open(this.href);return false;
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Eto prijavio sam se.bavarian_bk je napisao/la:Evo raja pridružite se Castrol Edge Grand Prix Predictoru , kreirao sam ligu samo za članove ss.ba foruma pa bujrum , da se malo igramo
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Za sad nas ima 7 
- Slatinash_7
- Kontakt:
Ja sam mislio da je ovo online voznja F-1 a ono vise Fantasy F-1

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ovaj vikend je na rasporedu 14 po redu Malaysian Grand Prix, koji je u F1 kalendaru od 1999 godine kada je slavio legendarni Eddie Irwine za volanom propetih konjića.
Staza po imenu Sepang International Circuit je u blizini Kuala Lumpura (nekih 60 km), a dizajnirao ju je veliki Hermann Tilke
Najbrži krug na ovoj stazi je u vlasništvu J.P. Montoye ( 1:34:223) još iz 2004, u vrijeme dok nastupao za Williams, a na ovoj stazi se vozi 56 krugova, a dužina kruga iznosi 5 543 metara
Najviše uspjeha na ovoj stazi i GP-u imaju Šumi i Alonso sa 3 pobjede, a Vettel i Kimi su iza njih sa po dva trijumfa
Prošle godine u kišnom kaosu najspretniji i najbrži je bio Alonso, ispred Pereza u Sauberu koji se tada na najbolji mogući način predstavio svjetskoj javnosti sa odličnom vožnjom i taktikom, a iza njih je bio Lewis u McLarenu
Satnica treninga, kvala i utrke:
Petak 22. marta 2013.
1. slobodni trening 03:00 - 04:30
2. slobodni trening 07:00 - 08:30
Subota 23. marta 2013.
3. slobodni trening 06:00 - 07:00
Kvalifikacije 09:00
Nedjelja 24. omarta 2013.
Utrka 09:00
Izgled staze:

Vremenska prognoza:

Dakle nadajmo sa da će se barem ponoviti ona trka od prošle sezone i da nas meteorolozi neće iznevjeriti (a i monsuni
) i da ćemo još jednom imati priliku uživati u svim čarima najpoznatijeg svjetskog cirkusa 
Staza po imenu Sepang International Circuit je u blizini Kuala Lumpura (nekih 60 km), a dizajnirao ju je veliki Hermann Tilke
Najbrži krug na ovoj stazi je u vlasništvu J.P. Montoye ( 1:34:223) još iz 2004, u vrijeme dok nastupao za Williams, a na ovoj stazi se vozi 56 krugova, a dužina kruga iznosi 5 543 metara
Najviše uspjeha na ovoj stazi i GP-u imaju Šumi i Alonso sa 3 pobjede, a Vettel i Kimi su iza njih sa po dva trijumfa
Prošle godine u kišnom kaosu najspretniji i najbrži je bio Alonso, ispred Pereza u Sauberu koji se tada na najbolji mogući način predstavio svjetskoj javnosti sa odličnom vožnjom i taktikom, a iza njih je bio Lewis u McLarenu
Satnica treninga, kvala i utrke:
Petak 22. marta 2013.
1. slobodni trening 03:00 - 04:30
2. slobodni trening 07:00 - 08:30
Subota 23. marta 2013.
3. slobodni trening 06:00 - 07:00
Kvalifikacije 09:00
Nedjelja 24. omarta 2013.
Utrka 09:00
Izgled staze:

Vremenska prognoza:

Dakle nadajmo sa da će se barem ponoviti ona trka od prošle sezone i da nas meteorolozi neće iznevjeriti (a i monsuni
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Fernando Alonso je dao interviju za SkySport F1 u kojem je po ko zna koji put osporio kvalitet Ferrarijevog bolida (svako nek sam za sebe prosudi je li upravu ili nije) i rekao da bi bilo ravno cudu kada bi prije Maja upisali pobjedu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
E vala ako je Irwine "legendarni vozač", onda F1 ima jedno 500 legendi minimalno.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ovaj vikend je na rasporedu 14 po redu Malaysian Grand Prix, koji je u F1 kalendaru od 1999 godine kada je slavio legendarni Eddie Irwine za volanom propetih konjića.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Legendarni Eddie Irvine, ne vozačjose je napisao/la:E vala ako je Irwine "legendarni vozač", onda F1 ima jedno 500 legendi minimalno.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ovaj vikend je na rasporedu 14 po redu Malaysian Grand Prix, koji je u F1 kalendaru od 1999 godine kada je slavio legendarni Eddie Irwine za volanom propetih konjića.
a fakat je bio legenda, vječita sjena
Fool me once ...amerosm je napisao/la:Fernando Alonso je dao interviju za SkySport F1 u kojem je po ko zna koji put osporio kvalitet Ferrarijevog bolida (svako nek sam za sebe prosudi je li upravu ili nije) i rekao da bi bilo ravno cudu kada bi prije Maja upisali pobjedu.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Sjena koja je zamalo uzela titulu jedanput. Mislim da je to sezona bila kada se Michael zabio u gume i slomio nogu no nisam siguran.
Rubinho je bio veća sjena od Eddia.
Aha, 1999.godina,Mika Salo tada zamenio Schumachera,a Eddine ima poprilicno skroman zavrsetak sezone te je zaostao dva boda za Hakinenom.Neutral je napisao/la:Sjena koja je zamalo uzela titulu jedanput. Mislim da je to sezona bila kada se Michael zabio u gume i slomio nogu no nisam siguran.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Vettel, Massa, Alonso Hamilton, Webber, Rosberg, Raikkonen.

★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Poredak za sutra: Alonso, Massa, Hamilton, Vettel, Raikkonen, Webber. 
- BluesForever
- Kontakt:
Bit ce jako zanimljivo sutra abd,samo da ne bude kise ko danas.NYKnicks Fan je napisao/la:Poredak za sutra: Alonso, Massa, Hamilton, Vettel, Raikkonen, Webber.
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
Na startu odmah Massa i Alonso prelaze Vettela i onda do kraja to odrzavaju,pametno,skupljaju bodove.Msm da Vettelu pole nista ne znaci,ako se ne varam ovo mu je 38. a ima iz toga 26 pobjeda.Los ucinak.
Očekujem veoma dobru i zanimljivu trku.Ja lično bih volio malo kiše (ne previše-dovoljno za intermedie)...da vidimo majstore kiše..Hamiltona,Alonsa,pa i Vetela..a mogu reći i sve ostale vozače,koji bi u takvim uslovima bili i te kako konkurentni...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.