i ne bila losa kad se skonta koliko nam se para duguje... A opet zanima me sta znaci losa finansijska situacija ako za strucni stab i igrace ima oni su najvazniji i prije se desavalo da se za ostale uposlenike nema... evo klub se trudi imamo svaki dan Zeljo tv ni to nije dzaba sigurno i to se placa, a evo vidimo reakcije navijaca nigdje ih na tekmama, a samo tako mozemo klubu pomoci....ipetm je napisao/la:Situacija je loša, ali ona nema veze sa stručnim štabom i igračima, oni kad žele negdje ići za to sredstava ima. Za ostalo nema.DzoleZeljo je napisao/la:Ne znam da imamo love vise za takav luksus. Bar koliko ja znam, finansijska sitvacija je veoma losa.amerosm je napisao/la:Zna li neko hoce li SEF igrace voditi na neku vrstu mini priprema ili ce igraci ostati trenirati u Sarajevu ? Mislim da nam je ova pauza dosla u pravo vrijeme i da je veoma bitna kako bi se neke kockice poslozile pred odlucujuci mjesec kada su prvenstvo i kup u pitanju.
Zna Aco vise o ovome, pa bih ga molio da nam malo vise pojasni... Hvala
i da moram spomenuti sta je sa clanskih vise siguran sam da bi i to klubu donijelo minimalno 50.000 KM