RK Konjuh

eeMa17

Re: RK Konjuh

Post Postao/la eeMa17 » 16 mar 2013, 20:09

Maadridd je napisao/la:Nikad on nedoso vise u Zivinice alkos jedan imo istu ekipu plus BOZOLJAC i najbolji golman lige BESIREVIC i opet sedmi na tabeli sa 150 gledalaca na tribinama a sad JUNUZE KRALJU :lol: :lol:
Pa glupane jedan preuzeo je ekipu iz juniora, momci koji nikad u zivotu nisu igrali pl tek ulaze iz juniora i ti nesto pricas , Pa sto junuz nije doso tada pa preuzeo Konjuh i vodio, gdje je junuz bio kad je doso poslije nikole zaredo 3 4 poraza, nismo mi nista jaci od prosle godine nego nam je liga slabija ! a nikole dan ije bilo cuna bi ostali u PL i sa Bozoljcem a i da nas je Junuz vodio. Junuz je bolji od Nikole i mislim da on nije trener za mladjih igraca, nekazem da nezna, on zna al on je trener za one igrace koji vec znaju imaju iskustvo s kojima ne treba kretati od pocetka, nego samo prosirivati znanje, nije on djabe bio u repki :)
Zadnja izmjena: eeMa17, dana/u 18 mar 2013, 21:21, ukupno mijenjano 1 put.

konjuh
Kontakt:

Post Postao/la konjuh » 16 mar 2013, 21:29

Zbog kakvih stvari vi raspravljate. ccccccc

Što ne raspravljate o ujedinjenju navijača i kako to izvesti? Armija i gradski momci moraju zajednički navijati, a ovo što rade nije nalik ni .....
Imamo jednu formalnu i jednu ne formalnu grupu koje isto kao da navijaju za protivnika. Smiješno.
Trebao bi neko to da izejdnači.
Šta o tome mislite?

nidjeveze22
Kontakt:

Post Postao/la nidjeveze22 » 16 mar 2013, 21:32

sa sabanima da se ujedine haha :) poznajem par momaka iz ove grupice gradski momci i vjerujte da momci znaju sta rade a takodje znam i par momaka iz armije zmajeva i tvrdim da ni jedan od tih nikad nije bio u kopu s nekom navijackom skupinom nit znaju kako to funkcionise lako je doci na tekmu puhati u one trube i Konjuh je sampion i posle na cevape i dolaze sto vole Konjuh to nije ljubav prema klubu nego prema hrani i parama koje dobija njihovo udruzenje.I posle se cupaju s pricom gdje su bili ti gradski momci na pocetku sezone, a vecina tih momaka je iz ugasene navijacke skupine Drobuljasi i putovali u Banovice u Tuzlu dok nismo imali dvoranu.
Zadnja izmjena: nidjeveze22, dana/u 16 mar 2013, 21:44, ukupno mijenjano 1 put.

Maadridd
Kontakt:

Post Postao/la Maadridd » 16 mar 2013, 21:39

Nikola Markovic vise pjan nego trijezan na treninzima JUNUZE svaka ti cast za rezultate :lol: :lol: :lol:

konjuh
Kontakt:

Post Postao/la konjuh » 16 mar 2013, 21:55

Maadridd je napisao/la:Nikola Markovic vise pjan nego trijezan na treninzima JUNUZE svaka ti cast za rezultate :lol: :lol: :lol:
Maadridd je kralj :lol: :lol: ja budale :lol: :lol: :lol:
A što se tiče navijača tražite da vas neko primi iz uprave i popriča s vama. Znam dosta momaka i s jedne i s druge strane i naravno vidim sve sa strane ali mi se, kao gledaocu koji voli Konjuh, ne sviđa ponašanje ovih momaka na sredini terena jer ometaju, možda, ljude sa "kupljenim kartama".
Ipak bih volio da se to napravi kako treba. Ipak, istini za volju, Armija je organizovana grupa, u pravnom smislu, i odgovara za sve postupke pojedinaca dok "Gradski momci" :lol: :lol: su ipak ne formalni i prvno ne organizovani.
Što se tiče plaćanja Klub tu mora povući crtu. Nema para nikome ako se može nešto obezbjediti npr. šalovi, bubnjevi i sl, a pare ne treba nikom davat.
Šta misliš da Željo plaća Manijake?? Ja nikad ne bih otišao na Grbavicu.
Pozdrav

eeMa17

Post Postao/la eeMa17 » 16 mar 2013, 22:32

konjuh je napisao/la:
Maadridd je napisao/la:Nikola Markovic vise pjan nego trijezan na treninzima JUNUZE svaka ti cast za rezultate :lol: :lol: :lol:
Maadridd je kralj :lol: :lol: ja budale :lol: :lol: :lol:
A što se tiče navijača tražite da vas neko primi iz uprave i popriča s vama. Znam dosta momaka i s jedne i s druge strane i naravno vidim sve sa strane ali mi se, kao gledaocu koji voli Konjuh, ne sviđa ponašanje ovih momaka na sredini terena jer ometaju, možda, ljude sa "kupljenim kartama".
Ipak bih volio da se to napravi kako treba. Ipak, istini za volju, Armija je organizovana grupa, u pravnom smislu, i odgovara za sve postupke pojedinaca dok "Gradski momci" :lol: :lol: su ipak ne formalni i prvno ne organizovani.
Što se tiče plaćanja Klub tu mora povući crtu. Nema para nikome ako se može nešto obezbjediti npr. šalovi, bubnjevi i sl, a pare ne treba nikom davat.
Šta misliš da Željo plaća Manijake?? Ja nikad ne bih otišao na Grbavicu.
Pozdrav
BGM Dobro su uradili sto su stali na sredini, neka malo i kospari ustanu na noge :) ps, ti momci su Manijaci i Horde zla iz zivinica zajedno ;)

Zivinicko
Kontakt:

Post Postao/la Zivinicko » 16 mar 2013, 23:43

Rk Derventa 37: 37 Rk Konjuh Zivinice .... Remi, u jednu ruku dobar rezultat jer nam je ovo 12. utakmica u nizu bez poraza a u drugu ruku steta sto nije bila pobjeda jbg..Ovako mislim da Celik ce ostati prvi jer imaju i laksi raspored..Sve u svemu ima jos nade, ali medju prva 3 sigurno ostajemo, Celik ako bude prvi bice zasluzeno sigurno...Samo treba do kraja pobjedjivati i to je too..Idemo onda u doigravanje aBd :D

boriska
Kontakt:

Post Postao/la boriska » 17 mar 2013, 00:00

vecina sadasnje ekipe je rezultat projekta " konjuh 2",a ti isti momci su trenirali zajedno od predpionira...
prvo je bilo takmicenje izmedju razreda u skolama,zatim takmicenje izmedju skola te je na kraju vrsena selekcija te djece...
na prvi trening poslije takmicenja dolazi 50tak djece na trening u klub sa osnovnim znanjem.vodja projekta je bio Osman Tulumovic,koji vodi ekipu dalje u pionirima i kadetima
vrhunac stvaranja ekipe je bilo osnivanje druge ekipe konjuha,koju preuzima Nedzad Masic,odlican trener za kategoriju juniora...
jednu sezonu u prvom timu je bio Damir CIpurkovic trener,gdje je bilo par stranaca,tako da nisu imali zapazen ucinak.
onda dolazi Nikola Markovic ,koji je bio pravi profesionalni trener, (osim prvog tima,radio ponekad i sa mladjim kategorijama ) i unosi tu neku snagu i vjeru u ovu ekipu...
<Junuz samo nastavlja logican niz

eeMa17

Post Postao/la eeMa17 » 17 mar 2013, 06:24

boriska je napisao/la:vecina sadasnje ekipe je rezultat projekta " konjuh 2",a ti isti momci su trenirali zajedno od predpionira...
prvo je bilo takmicenje izmedju razreda u skolama,zatim takmicenje izmedju skola te je na kraju vrsena selekcija te djece...
na prvi trening poslije takmicenja dolazi 50tak djece na trening u klub sa osnovnim znanjem.vodja projekta je bio Osman Tulumovic,koji vodi ekipu dalje u pionirima i kadetima
vrhunac stvaranja ekipe je bilo osnivanje druge ekipe konjuha,koju preuzima Nedzad Masic,odlican trener za kategoriju juniora...
jednu sezonu u prvom timu je bio Damir CIpurkovic trener,gdje je bilo par stranaca,tako da nisu imali zapazen ucinak.
onda dolazi Nikola Markovic ,koji je bio pravi profesionalni trener, (osim prvog tima,radio ponekad i sa mladjim kategorijama ) i unosi tu neku snagu i vjeru u ovu ekipu...
<Junuz samo nastavlja logican niz
Borise sve si objasnio svaka cast, Problem je u ovima gore sto ponizavaju Nikolu a ovo si dobro nagovjestio u zagradi (Osim prvog tima, radio ponekad i sa mladjim kategorijama), e u tome je Nikola bio poseban sto je radio kretao od pocetka kako da kazem ucio uigravao nove akcije, msm da je junuz vise trener ovako za boljih igraca, on kad je dosao dobio je serviranu ekipu, da je dosao prije kad je citav konjuh 2 presao u prvi tim cisto sumnjam da bi bio bolji od Nikole, Nikola se u tome istice, a naravno najzasluzniji su takodje i Osman i Masic za ove danasnje momke ! :) Borise svaka cast

Zivinicko
Kontakt:

Post Postao/la Zivinicko » 22 mar 2013, 16:57

Subota 24.03.2013. Gradska dvorana Zivinice , 19:00 RK Konjuh Zivinice: RK Gorazde
Nadamo se pobjedi protiv veoma solidne ekipe Gradačca..Igraci , nadam se da necete razocarati navijace i publiku u subotu, jer doslo se do neke price da je utakmica u Derventi bila prodata,nadam se da necete i ovu prodati ;) Sretno

kaca
Kontakt:

Post Postao/la kaca » 23 mar 2013, 08:57

Utakmica dogovorena.

balkanac198

Post Postao/la balkanac198 » 23 mar 2013, 10:25

Zivinicko je napisao/la:Subota 24.03.2013. Gradska dvorana Zivinice , 19:00 RK Konjuh Zivinice: RK Gorazde
Nadamo se pobjedi protiv veoma solidne ekipe Gradačca..Igraci , nadam se da necete razocarati navijace i publiku u subotu, jer doslo se do neke price da je utakmica u Derventi bila prodata,nadam se da necete i ovu prodati ;) Sretno
Ako neko proda, ili je sumljiva utakmica prvog treba Junuzovica okrivit jer je u proslosti sudjelovao u mnogim namjestaljkama,a prica mu je uvjek ista i napada sve IGRACE u ekipi,kaznjava, da bi svoje lopovluke sakrio....OPASAN IGRAC ;) ;) ;)

handballspieler
Kontakt:

Post Postao/la handballspieler » 23 mar 2013, 13:37

kaca je napisao/la:Utakmica dogovorena.
+5 za Konjuh...

kaca
Kontakt:

Post Postao/la kaca » 23 mar 2013, 14:20

Ja rekoh dogovoreno.

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 23 mar 2013, 15:38

Auu kad je kaca reko da je dogovoreno, a znamo sta je on u Gorazdu, handballspieler ja ne bi prognoziro nista..

kaca
Kontakt:

Post Postao/la kaca » 23 mar 2013, 17:14

gradacac10 je napisao/la:Auu kad je kaca reko da je dogovoreno, a znamo sta je on u Gorazdu, handballspieler ja ne bi prognoziro nista..
Kralju ja ovo napisao samo zbog tebe i tebi sličnim da se možete praviti pametni da sve znate o rukometu. :mrgreen:

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 23 mar 2013, 19:16

nit mislim da znam, niti znam, a i tvoja zafrkancija je dovoljno da se posumnja, posto znamo da si na sve spreman ;)

eeMa17

Post Postao/la eeMa17 » 23 mar 2013, 21:09

kaca je napisao/la:Utakmica dogovorena.
Ma ja u vas je svaka utakmica koji izgubite dogovorena ;) tjesite se tjesite i borite za ligu 6 ;)

eeMa17

Post Postao/la eeMa17 » 26 mar 2013, 01:06

Champione PARTY :) protiv Gorazda :)
slika

nidjeveze22
Kontakt:

Post Postao/la nidjeveze22 » 27 mar 2013, 15:03

konjuh gubi u zavidovicima provjereno ;)

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.