Safet Nadarević
Re: Safet Nadarević
Legenda.
Igra srcem.....gine....kraljjjjj
Fatiha i ljubljenje zemlje naježim se.
Ma kapa dole, miran sam , kad ga vidim da je u prvih 11

Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
Sajo će da zabije za 2-0 u srijedu 

...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
- Barcelona_1899
- Kontakt:
to je bio vrh...naprijed majstore...loptica je napisao/la:Fatiha i ljubljenje zemlje naježim se.
2:6 prepoznatljiv rezultat 
0:2 još uvijek frišak rezultat
David Villa #7

0:2 još uvijek frišak rezultat

David Villa #7
Safete,prijeko si potreban u srijedu.Mislim da on moze zamjeniti Spahica a svi znamo da je Ciro rekao da samo bez njega rupa !
12.9.2009.
Ma ne mora on zabitiElddar je napisao/la:Sajo će da zabije za 2-0 u srijedu

Ponosim se na ovog momka.
Vom Jäger zum Gejagten
Najvecu paznju privlaci na terenu na pocetku utakmice kad bi svi postupili kao on nebi nam niko nista mogao jer uz Boziju pomoc i uz oslonac na Boga bi sigurno bolje prosli!
mB!
- zlatan.edvin
- Kontakt:
Samo hrabro i kičmu im lomi, neka zapamte bosanske zmajeve

Sad me jedna pjesma podsjeća na Saju, inače je iz narodnjaka (Crni).
"Dva života ja da imam oba Bosni dao bi, da mi kažu idi gini, ja za tebe ginuo bih..."
"Dva života ja da imam oba Bosni dao bi, da mi kažu idi gini, ja za tebe ginuo bih..."

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Safet Nadaerevic po mom misljenu uz Spahica ostavlja sebe najvise na terenu
A onaj gest gdje klanja na travnjaku stadiona u Portugalu nikad se ne smije zaboraviti
Covjek koji bi dao svoj zivot samo da Bosna ode na Sp
Mislim da je takvih igraca mao u svijetu
Zato Sajo legendo uz tvoju pomoc i Allaha đ.š idemo u Afriku
A onaj gest gdje klanja na travnjaku stadiona u Portugalu nikad se ne smije zaboraviti
Covjek koji bi dao svoj zivot samo da Bosna ode na Sp
Mislim da je takvih igraca mao u svijetu
Zato Sajo legendo uz tvoju pomoc i Allaha đ.š idemo u Afriku
Puno ce nam znacit od Safeta ova tekma,vjerujem da ce biti na nivou zajedno s ostalim u zadnje redu..Molim Allaha,molim Boga da bude uz nas ....
Meni je uvjek u glavi slika kad protiv Norveske place sto mora napustiti igru zbog povrede.
Najveci patriota u reprezentaciji i kad kaze da bi umro samo da se Bosna kvalifikuje sigurno tako misli
Najveci patriota u reprezentaciji i kad kaze da bi umro samo da se Bosna kvalifikuje sigurno tako misli
Radi njegove izjave poslije utakmice u Lisabonu , suze su mi krenule kada je reko : POGINUT CE MO ZA POBJEDU I PROLAZ U JUZNU AFRIKU !
bravo SAFETE !!!
bravo SAFETE !!!

" A ONDA ŽELJIN STADION GLEDAM , VIDIM PONOS SVOJ ,
ŽIVOT ĆU DATI , AL' TEBE NEDAM JER TI SI ŽIVOT MOJ"
THE MANIACS 1987
ŽIVOT ĆU DATI , AL' TEBE NEDAM JER TI SI ŽIVOT MOJ"
THE MANIACS 1987
Kad se sjetim utakmice u Norveškoj, čovjek sav u zavojima, ali neda golu da se priđe... 

Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Ljudi,ohanite malo.
Nek prodje srijeda pa onda navalite.
Urecete ga k,o i Misketa i Vedu
Nek prodje srijeda pa onda navalite.
Urecete ga k,o i Misketa i Vedu

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ponosim se što je igrač Sarajeva bio. Nadam se de će na kraju karijere doći jednu sezonu zaigrati u Sarajevu , al je vrlo teško to...Gerrard je napisao/la:Horde su ponosne sto je jedan takav igrac dobio trofej Ismir Pintol ... ujedno svom sinu je dao ime Ismir nakon dodjele tog priznanja !
NAPRIJED SEFETE SAJO !
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Mozda i sad dodje. Isao je u Iran da potpise ugovor sa nekim drugoligasem ali nije ostao. Kao razlog navodi da je od 10 noci, koliko je bio tamo, 5 morao provesti van sobe (stana) zbog stalnih zemljotresa od kojih je jedan cak izazvao i pucanje zidova. Inace, kaze da je klub pod vodstvom novog predsjednika dosao iz cetvrte u drugu ligu i da su im ambicije ulazak u prvu. Iz Leotara su ga pustili da ide na probu ali u slucaju da ne nadje angazman nema vracanja u leotar. Znaci sad je slobodan igrac i sve je moguce.Zagor je napisao/la:Ponosim se što je igrač Sarajeva bio. Nadam se de će na kraju karijere doći jednu sezonu zaigrati u Sarajevu , al je vrlo teško to...Gerrard je napisao/la:Horde su ponosne sto je jedan takav igrac dobio trofej Ismir Pintol ... ujedno svom sinu je dao ime Ismir nakon dodjele tog priznanja !
NAPRIJED SEFETE SAJO !
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Mislio si na Semjona Miloševića.Stole iz Bora je napisao/la:Mozda i sad dodje. Isao je u Iran da potpise ugovor sa nekim drugoligasem ali nije ostao. Kao razlog navodi da je od 10 noci, koliko je bio tamo, 5 morao provesti van sobe (stana) zbog stalnih zemljotresa od kojih je jedan cak izazvao i pucanje zidova. Inace, kaze da je klub pod vodstvom novog predsjednika dosao iz cetvrte u drugu ligu i da su im ambicije ulazak u prvu. Iz Leotara su ga pustili da ide na probu ali u slucaju da ne nadje angazman nema vracanja u leotar. Znaci sad je slobodan igrac i sve je moguce.Zagor je napisao/la:Ponosim se što je igrač Sarajeva bio. Nadam se de će na kraju karijere doći jednu sezonu zaigrati u Sarajevu , al je vrlo teško to...Gerrard je napisao/la:Horde su ponosne sto je jedan takav igrac dobio trofej Ismir Pintol ... ujedno svom sinu je dao ime Ismir nakon dodjele tog priznanja !
NAPRIJED SEFETE SAJO !
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.