Lulić neka probija, on neka mu čuva ledja.
Ervin Zukanovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Rockefeller
- Kontakt:
Re: Ervin Zukanovic
On bi meni protiv Grčke igrao lijevog beka, ako se Sejo ne vrati. Može i defanzivnog veznog, al' to samo ako smo slabiji.
Po meni je momak sasvim korektno odigrao. Imao je grešaka, al' više volim da greške pravi u prijateljskim utakmicama i da se uigrava sa Spahom, nego da se ''uči'' protiv Grčke. Inače, za propuh u odbrani možemo prvenstveno zahvaliti Medunjaninu i Zahiroviću jer su gubili lopte na sredini i ostavljali stopere na brisanom prostoru. Odbrana se igra kolektivno, a ne pojedinačno.
Pa i Zukanovic je jednu loptu bukvalno predao u noge Slovencima i tako stvorio prakticno zicer poziciju.voltron30 je napisao/la:Po meni je momak sasvim korektno odigrao. Imao je grešaka, al' više volim da greške pravi u prijateljskim utakmicama i da se uigrava sa Spahom, nego da se ''uči'' protiv Grčke. Inače, za propuh u odbrani možemo prvenstveno zahvaliti Medunjaninu i Zahiroviću jer su gubili lopte na sredini i ostavljali stopere na brisanom prostoru. Odbrana se igra kolektivno, a ne pojedinačno.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Pa rekao sam da je napravio greške, ali mora se uzeti u obzir da mu je ovo ukupno treća utakmica za BiH, i mislim prva koju igra od početka. Bolje da griješi sada..ali da stiče rutinu i iskustvo igranja za reprezentaciju, da bi što manje griješio u kvalifikacionim utakmicama.Devil je napisao/la:Pa i Zukanovic je jednu loptu bukvalno predao u noge Slovencima i tako stvorio prakticno zicer poziciju.voltron30 je napisao/la:Po meni je momak sasvim korektno odigrao. Imao je grešaka, al' više volim da greške pravi u prijateljskim utakmicama i da se uigrava sa Spahom, nego da se ''uči'' protiv Grčke. Inače, za propuh u odbrani možemo prvenstveno zahvaliti Medunjaninu i Zahiroviću jer su gubili lopte na sredini i ostavljali stopere na brisanom prostoru. Odbrana se igra kolektivno, a ne pojedinačno.
Ali govoriti da je propuh u odbrani nastao radi dodavanja u noge Medunjanina i Zahirovica protivnicima,a zbog jos gore situacije ne napomenuti tu situaciju kod Zukanovica vec napisati samo imao je gresaka je po malo bezobrazno.voltron30 je napisao/la:Pa rekao sam da je napravio greške, ali mora se uzeti u obzir da mu je ovo ukupno treća utakmica za BiH, i mislim prva koju igra od početka. Bolje da griješi sada..ali da stiče rutinu i iskustvo igranja za reprezentaciju, da bi što manje griješio u kvalifikacionim utakmicama.Devil je napisao/la:Pa i Zukanovic je jednu loptu bukvalno predao u noge Slovencima i tako stvorio prakticno zicer poziciju.voltron30 je napisao/la:Po meni je momak sasvim korektno odigrao. Imao je grešaka, al' više volim da greške pravi u prijateljskim utakmicama i da se uigrava sa Spahom, nego da se ''uči'' protiv Grčke. Inače, za propuh u odbrani možemo prvenstveno zahvaliti Medunjaninu i Zahiroviću jer su gubili lopte na sredini i ostavljali stopere na brisanom prostoru. Odbrana se igra kolektivno, a ne pojedinačno.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ne bih baš to tako nazvao. Ovu dvojicu spominjem iz razloga što su već duže u reprezentaciji, i iskreno iz utakmice u utakmicu vidljiv je njihov nedostatak. I normalno da ću njih više kriviti nego momka koji je tek zaigrao i koji očito nije uigran sa ostalim odbrambenim igračima, a igra jednu od najzahtjevnijih pozicija u timu, čije greške upadaju u oči. Nastavi li on raditi greške, iz utakmice u utakmicu, onda već možemo pričati da je loš, rupa, propuh..kako god hoćeš. Za sada to ne mogu reći, osim da sam svjestan da je danas napravio greške.Devil je napisao/la: Ali govoriti da je propuh u odbrani nastao radi dodavanja u noge Medunjanina i Zahirovica protivnicima,a zbog jos gore situacije ne napomenuti tu situaciju kod Zukanovica vec napisati samo imao je gresaka je po malo bezobrazno.
- samoposteno
- Kontakt:
on da igra beka pa njega bi sve i jedan igrac pretrco spor je nenormalnoRockefeller je napisao/la:On bi meni protiv Grčke igrao lijevog beka, ako se Sejo ne vrati. Može i defanzivnog veznog, al' to samo ako smo slabiji.
Zuka protiv svojih danas. Sretno momcino!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Oo , šta bude odjednom , sa fuzijom Cannavara , Puyola , Vidića , Terrya i Pepea ?
Odjednom izgubi tu ogromnu brzinu koju je imao , svu snagu , znanje pri postavljanju , iskustvo , preciznost pasova , skočnost i ostale osobine koje su ga krasile dok je igrao za Kortijk .
Dok ga Pape nije pozvao , bio je naš najbolji stoper , pa čak bolji i od Spahe u nekim trenutcima a sad odjednom prdna bara .
Iskreno , nemam ništa protiv momka ali gdje su sada svi oni koji su Papeta nazivali pogrdnim imenima jer ga nije pozivao , sad odjednom je prespor , ispada , Ogi ga čupa , etc etc
Po meni : Spaha - Pandža - Ogi - pa Zukanović 
Odjednom izgubi tu ogromnu brzinu koju je imao , svu snagu , znanje pri postavljanju , iskustvo , preciznost pasova , skočnost i ostale osobine koje su ga krasile dok je igrao za Kortijk .
Dok ga Pape nije pozvao , bio je naš najbolji stoper , pa čak bolji i od Spahe u nekim trenutcima a sad odjednom prdna bara .
Iskreno , nemam ništa protiv momka ali gdje su sada svi oni koji su Papeta nazivali pogrdnim imenima jer ga nije pozivao , sad odjednom je prespor , ispada , Ogi ga čupa , etc etc
Zukanoviću opet 90 minuta u gostujućoj pobjedi Genta protiv Monsa.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Zukanović: Ako želimo pobjedu protiv Grčke, onda moramo ginuti na terenu 
,a mozda i na klupi 
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
mnogi nisu vjerovali da moze odigrati beka. Ja i moje kolege smo govorili suprotno i vidite da je moguce
Ne moze ici naprijed, ali pozadi je bio bez greske koliko se meni ucinilo
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Principatus
- Kontakt:
Svaka cast. Kako je dobro sto ovaj momak igra u nasoj zadnjoj liniji ha? 
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Zuka pojeo lijevu stranu,Dobijao vazdusne bitke,sta reci kaku odbranu imamo,perverzija.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Odlican igrac.Dobili smo fkt u njemu pravo pojacanje.Veceras izvanredan na lijevom boku.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- Cautinho
- Kontakt:
Maestralan danas,i on i Zahirovic,stvarno nema potrebe nekoga izdvajati.Sutra svima petice,ili desetke za ocjene i sve u redu.
Keep walking.
Pape fino rekao , novi Papac..
a s kosom,lijevom i mirnocom kojom igra uveliko podsjeca na istog
a s kosom,lijevom i mirnocom kojom igra uveliko podsjeca na istog
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Rockefeller
- Kontakt:
Što se mene tiče naš novi lijevi bek, čak možda i kad Kolašinac dodje. Bar ove kvalifikacije bi trebao imati malu prednost u odnosu na Seada.
Salihović konačno može na sredinu.
Salihović konačno može na sredinu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.