Rijetki su u ratu nadjacali Grcu.a Pape je jedini vojskovodja koji je to uradio sa stilom,bacio je Helene na koljena.
Gdje odlazi,jel u Brazilharishp je napisao/la:Pape odlazi
Šta je dobacivao?Neutral je napisao/la:Onaj trenutak kada se okrenuo tribini i dobacivao grube riječi - neprocjenljivo![]()
Čita ovo uveliko Safet.
Gdje su sad oni sto su to pisali? Koje neznalice.harishp je napisao/la:Pape odlazi
U rupama.Admir_Sa je napisao/la:gdje su hejteri,
Ma to su ili ¨manijaci¨,ili fudbalske neznalice.Cartman je napisao/la:Gdje su sad oni sto su to pisali? Koje neznalice.harishp je napisao/la:Pape odlazi
'aj na rahatlokum.BlazKraljevic je napisao/la:Ne moze to tako!!!!!! Ova pobjeda nista ne mijenja Susic je jedna neznalica koja gleda Barcelona - Milan umjesto da gleda Kokosinjca, Svabu nasega...I zar cemo mu oprostiti Hajrovica i Seferovica, zar nije mogao ici da se njima poprica da im obeca da ce igrati u prvih 11 i da im dodijeli OPERATIVCA. Nemojte da bi rekli nesto protiv ovoga jer sam ja situiran gospodin koji imam svoju Firmu i ja znam najbolje a ne ko vi da posle pobjede ispijam kafice i jedem rahatlokume. Neradnici jedni, nije samo poenta otici u Brazil treba tamo uzeti prvo mjesto a to sa Safetom necemo moci zato ste se okruzio neradnicima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.