Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
UltrasNaBaterije
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Džeko ambasador dobre volje UNICEF-a!
"Nakon Figa, Beckhama, Bilića...
Džeko postaje ambasador UNICEF-a
U sklopu obilježavanja 20. godišnjice Konvencije o pravima djeteta, nogometni reprezentativac BiH Edin Džeko večeras će biti zvanično proglašen prvim ambasadorom UNICEF-a za BiH."
http://www.sarajevo-x.com/bih/clanak/091116035 (rajvosa-x)
Za svaku pohvalu!
"Nakon Figa, Beckhama, Bilića...
Džeko postaje ambasador UNICEF-a
U sklopu obilježavanja 20. godišnjice Konvencije o pravima djeteta, nogometni reprezentativac BiH Edin Džeko večeras će biti zvanično proglašen prvim ambasadorom UNICEF-a za BiH."
http://www.sarajevo-x.com/bih/clanak/091116035 (rajvosa-x)
Za svaku pohvalu!
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Izvor?Željoman je napisao/la:Milan nudi za Džeku Huntelara i 20 miliona eura
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- rob do bagro
- Kontakt:
Novi prijedlog Milana: Huntelaar i gotovina za DžekuTrasimaco je napisao/la:Izvor?Željoman je napisao/la:Milan nudi za Džeku Huntelara i 20 miliona eura![]()
Prema pisanju talijanskoga nogometnog web-portala Tuttomercatoweb.it, iz Milana su ponudili njemačkom prvaku Wolfsburgu Klaas-Jana Huntelaara u zamjenu za Edina Džeku.
Talijani su, tvrdi isti izvor, spremni pokušati u posao uključiti Nizozemca koji se nije uspio uklopiti u ekipu sa San Sira samo da bi pridobili pristanak Wolfsburga.
Osim 26-godišnjeg centarfora, milanski bi klub na račun Nijemaca uplatio još i određenu milionsku svotu. Zasad nije poznato koliko.
U Milanu ne odustaju od 23-godišnjega bosanskog centarfora otkako je ovaj javno obznanio da je navijač Milana od malih nogu i da bi najradije najbolje razdoblje karijere proveo na San Siru.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nemoj tamo pa kad ne bi nigdje.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Joj ovih Bavaraca, da neće možda u Bajern?omerbavarac je napisao/la:Nemoj tamo pa kad ne bi nigdje.![]()
![]()
Džeko samo ti u Milan, to je klub sa dušom, ostalo sve sitno...
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
da nemoj u veliki milan nego u naftase city i chelseaomerbavarac je napisao/la:Nemoj tamo pa kad ne bi nigdje.![]()
![]()
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Ima ih jos koji su zagrizli.Knele je napisao/la:Joj ovih Bavaraca, da neće možda u Bajern?omerbavarac je napisao/la:Nemoj tamo pa kad ne bi nigdje.![]()
![]()
![]()
![]()
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Juventus je za sada najblizi skoro pa gotova stvar
Forza la juve la juve na na na na oooooooooooooooooo ooooooooo hehe
Volio bi da ide u Englesku najvise,pusti se talijanskog nadmudrivanja na sredini terena
Amauri ide u Milan,Dzeko dolazi u Torino.

Forza la juve la juve na na na na oooooooooooooooooo ooooooooo hehe
Volio bi da ide u Englesku najvise,pusti se talijanskog nadmudrivanja na sredini terena
Amauri ide u Milan,Dzeko dolazi u Torino.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
-
ZagorTeNej
- Kontakt:
Iskreno ga nebi volio vidjeti u Italiji jel tamo krse kao ludi i svi igraju bunker, kad bi otisao u Englesku najbolje bi bilo....za dvije godine Dzeki ce biti najbolji napadac na svijetu pazite sta vam kazem, ima da zavrsi u Barci ili Realu, Milan ga nece moci ni placati koliko ce ovi da nude nakraju.
"U Italiji krse kao ludi a kad bi u Englesku otisao najbolje bi bilo"ZagorTeNej je napisao/la:Iskreno ga nebi volio vidjeti u Italiji jel tamo krse kao ludi i svi igraju bunker, kad bi otisao u Englesku najbolje bi bilo....za dvije godine Dzeki ce biti najbolji napadac na svijetu pazite sta vam kazem, ima da zavrsi u Barci ili Realu, Milan ga nece moci ni placati koliko ce ovi da nude nakraju.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma moze, moze. Ne bih imao nista protiv.Knele je napisao/la:Joj ovih Bavaraca, da neće možda u Bajern?omerbavarac je napisao/la:Nemoj tamo pa kad ne bi nigdje.![]()
![]()
![]()
![]()
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
ZagorTeNej
- Kontakt:
Pa sta ja znam meni u Italiji gnjave previse i igraju ruzan fudbal, za odbrambene igrace mislim da bi tamo super napredovalil, dok u Engleskoj mislim da igraju puno otvorenije na centarsuteve i mislim da ako ode u Premier Ligu postati jedan od najboljih napadaca na svijetu...harishp je napisao/la:"U Italiji krse kao ludi a kad bi u Englesku otisao najbolje bi bilo"ZagorTeNej je napisao/la:Iskreno ga nebi volio vidjeti u Italiji jel tamo krse kao ludi i svi igraju bunker, kad bi otisao u Englesku najbolje bi bilo....za dvije godine Dzeki ce biti najbolji napadac na svijetu pazite sta vam kazem, ima da zavrsi u Barci ili Realu, Milan ga nece moci ni placati koliko ce ovi da nude nakraju.![]()
![]()
![]()
Pola ti je Hrvatske repke bukvalno slomljena bila zahvaljuci Engleskoj ligiZagorTeNej je napisao/la:Pa sta ja znam meni u Italiji gnjave previse i igraju ruzan fudbal, za odbrambene igrace mislim da bi tamo super napredovalil, dok u Engleskoj mislim da igraju puno otvorenije na centarsuteve i mislim da ako ode u Premier Ligu postati jedan od najboljih napadaca na svijetu...harishp je napisao/la:"U Italiji krse kao ludi a kad bi u Englesku otisao najbolje bi bilo"ZagorTeNej je napisao/la:Iskreno ga nebi volio vidjeti u Italiji jel tamo krse kao ludi i svi igraju bunker, kad bi otisao u Englesku najbolje bi bilo....za dvije godine Dzeki ce biti najbolji napadac na svijetu pazite sta vam kazem, ima da zavrsi u Barci ili Realu, Milan ga nece moci ni placati koliko ce ovi da nude nakraju.![]()
![]()
![]()
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
ZagorTeNej
- Kontakt:
Pa nisu bili spremni, prevelika je to promjena bila za njih, cuj iz HNL-a odma u Premiership......cccc nije pametno 
Dzeko legendo, ponos nacije lezi u tebi..Glavu gore Edine...Od tebe ocekujemo mnogo...Budi hrabar, budi odvazan, budi Edine onakav kakav jesi...Jos samo ovu utakmicu....Ti si igrac potza, igrac koji rijesava utakmice..Mogao si to odraditi jjos u Portugalu, no tu noc nije samo ti, nego cijela nasa nacija nije imala srece uz tebe..Neke vece sile su bile na drugoj strani..Stoga Edine, glavu gore, nista nije izgubljeno..Znas sta ocekujemo od tebe..Nemoj forsirati gol ako imas boljih rijesenja, sutra nije bitno hoce li to biti tvoj ko zna koji gol u nizu ili ce Mravac dati prvi gol u karijeri..Trebamo gol..No ti znas najbolje svoj posao..Sve sto ocekujemo od tebe je ono sto smo i navikli od tebe....Volimo te i ti si nas ponos !!!!
!
navijac sam intera a sa tog aspekta ne bih volio da dzeko dodje u milan ili juve , naravno da bih ga volio vidjeti u interu , ali bolje i milan ili juve nego engleska . u italiji ce se u potpunosti usavrsiti i bice novi ibra , a ibra je najbolji napadac na svijetu
samo ti u milan pasa moj ado ti tvoj kaze....igraces sa patom i ronaldinjom sta ti treba vise....davat ces 40 po sezoni i gotovo...kad vec volis taj klub predji brate u njega...
legy je napisao/la:navijac sam intera a sa tog aspekta ne bih volio da dzeko dodje u milan ili juve , naravno da bih ga volio vidjeti u interu , ali bolje i milan ili juve nego engleska . u italiji ce se u potpunosti usavrsiti i bice novi ibra , a ibra je najbolji napadac na svijetu
Šta sve neću pročitati na forumu
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Trenutno korisnika/ca: Drum, Edincapitano, General505 i 10 gostiju.