Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,insider,bodi123,Puma
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
šta je nesigurnije da Peković neće ići over ili Durant under? šta mislite?
igrao sam to kao glavni tiket... pa da osiguram povrat love ako padnem
igrao sam to kao glavni tiket... pa da osiguram povrat love ako padnem

Eto prvi od amarosima i doktora a drugi sam ja jutros sklepo
Zahvali se rodjaku sto nas povali!diplomatija je napisao/la:rodjak mi rekao, a inace zivi vec duze vrijeme u danskoj i strasan je kladionicar, skoro je digao oko 10 milja, a jedan od parova mu je bio makedonija-danska hendikep 1, ja sma isforsio cesku, pa vidjecemo..sijeramadre je napisao/la:otkud ti info druzediplomatija je napisao/la:ceska - danska 1, dvije kuce stavljam na cehe, dobio sam informacije iz danske da ta reprezentacija bukvalno i ne postoji, da je apsolutno rasulo u ekipi i danas gube sto posto.. sretno
Ima li neko da poznaje hokej. Zanima me Pitsburg kp 2 ??
[
kakvi dizu po 10 milja
kakvi dizu po 10 milja
Zadnja izmjena: soxx, dana/u 23 mar 2013, 00:21, ukupno mijenjano 1 put.
bolje to citiraj,ispade sad kao da sam ja rekao 
Još ovaj par čekam, valjda me neće povaliti...Willy je napisao/la:Urugvaj - Paragvaj (s.t.) 1 1.80
Urugvaj peti na tabeli poslije 9 kola sa 12 bodova. Kod kuće imaju skor 3 2 0, uz gol razliku 14:6. Paragvaj je zadnji deveti sa 7 bodova i može se reći da se već oprostio od svjetskog prvenstva. U gostima imaju skor 0 0 5, uz gol razliku 2:12. Sve osim pobjede domaćih bilo bi veliko iznenađenje.
Osim - drugo ime za Želju !
na pola sam zakasnio, nista ... idu 2 isforsirana tiketa :

GL

GL
¡Visca el Barça! ¡Visca Catalunya!
oce brate ja ga isto cekam pa zato ocerossoner je napisao/la:Još ovaj par čekam, valjda me neće povaliti...Willy je napisao/la:Urugvaj - Paragvaj (s.t.) 1 1.80
Urugvaj peti na tabeli poslije 9 kola sa 12 bodova. Kod kuće imaju skor 3 2 0, uz gol razliku 14:6. Paragvaj je zadnji deveti sa 7 bodova i može se reći da se već oprostio od svjetskog prvenstva. U gostima imaju skor 0 0 5, uz gol razliku 2:12. Sve osim pobjede domaćih bilo bi veliko iznenađenje.
Haman da neće....Falcaoo je napisao/la:oce brate ja ga isto cekam pa zato ocerossoner je napisao/la:Još ovaj par čekam, valjda me neće povaliti...Willy je napisao/la:Urugvaj - Paragvaj (s.t.) 1 1.80
ode sve
sta je ovo ekipa.. ajmo sta nba!? nećemo valjda plakat za izgubljenim tiketima
kao da nismo navikli svi do jednog..
moze li ekipa iz dallasa piercea zadrzat ispod 18 poena??
EDIT: vraća se parker protiv jazzera.. odigrat cu ginobili under 14,5.. a odigrao bih ga ionako, pa sta bude.
EDIT: vraća se parker protiv jazzera.. odigrat cu ginobili under 14,5.. a odigrao bih ga ionako, pa sta bude.
U desetom selu živi Antuntun!
necemo sigurno plakat za izgubljenim tiketima nego izgubljenim novcem kojeg vise nema pa stoga nemam ni cime upatit vise joooj bokte... :@bevanda4 je napisao/la:sta je ovo ekipa.. ajmo sta nba!? nećemo valjda plakat za izgubljenim tiketimakao da nismo navikli svi do jednog..
Bilo je nekih cudnih rezultata veceras.

nije to to bez jednog narodnog
@falcaoo bit će bolje brate.. gore sigurno ne moze
U desetom selu živi Antuntun!
Nema ništa od forsiranja. Idemo danas polahko po paremforce je napisao/la:na pola sam zakasnio, nista ... idu 2 isforsirana tiketa :
GL
isto pitanje danas vrijedi za svicarskuLenBias je napisao/la:zasto je ovako velika kvota na belgiju danas?
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Cipar - Švicarska - 2 1,85
Za Ciprane je ovo utakmica biti ili ne biti, odnosno bolje rečeno i dalje zadržati nekakvu minimalnu šansu ili već sada otpasti sa popisa mogućih putnika za Brazil.
Po svemu sudeći vjerojatniji je ovaj drugi scenarij jer kao prvo dočekuju favorita skupine, a kao drugo već su pokazali kako se u ovim kvalifikacijama teško nose sa protivnicima u skupini pa i onim slabijim od Švicarske. U posljednjih sedam utakmica upisali su jednu i to tijesnu pobjedu nad Islandom, a ostalih šest završilo je uvjerljivim porazima.
Izostanci
Cipar: M.Konstantinou, Aloneftis
Švicarska:Benagglio, Gavranović koji se odlično snašao u reprezentativnom dresu i iz šest susreta zabio čak četiri puta.
Po meni danas Švicarci uzimaju
Sjeverna Irska - Rusija 2 1,55
Sjeverna Irska ima samo jedan poraz u četiri utakmice, no nijednu pobjedu. I zato se baš ne može nadati prolazu na Svjetsko prvenstvo.
U zadnja 32 dvoboja Sjeverna Irska je uspjela ostvariti samo dva trijumfa. Otkako je sjeo na klupu reprezentacije u veljači 2012. godine, izbornik Michael O'Neill još nije došao do pobjede.
Rusija je za sada odradila ogroman posao u skupini. Nakon četiri utakmice imaju maksimalan učinak te su sada glavni favoriti skupine za put u Brazil. Najteža utakmica za njih bila je posljednja natjecateljska, na papiru možda najlakša, protiv Azerbejdžana, kada su protivnika slomili tek pred kraj i to iz penala
Izostanci:
Sjeverna Irska:K. Lafferty, Grigg, Baird, Ward
Rusija: Svi su tu
Ovo sam na malo veci ulog uplatio
ovo sam sa jednog sajta copy osnovno malo analize i izostanke
pa eto reko da podjelim
Za Ciprane je ovo utakmica biti ili ne biti, odnosno bolje rečeno i dalje zadržati nekakvu minimalnu šansu ili već sada otpasti sa popisa mogućih putnika za Brazil.
Po svemu sudeći vjerojatniji je ovaj drugi scenarij jer kao prvo dočekuju favorita skupine, a kao drugo već su pokazali kako se u ovim kvalifikacijama teško nose sa protivnicima u skupini pa i onim slabijim od Švicarske. U posljednjih sedam utakmica upisali su jednu i to tijesnu pobjedu nad Islandom, a ostalih šest završilo je uvjerljivim porazima.
Izostanci
Švicarska:Benagglio, Gavranović koji se odlično snašao u reprezentativnom dresu i iz šest susreta zabio čak četiri puta.
Po meni danas Švicarci uzimaju
Sjeverna Irska ima samo jedan poraz u četiri utakmice, no nijednu pobjedu. I zato se baš ne može nadati prolazu na Svjetsko prvenstvo.
U zadnja 32 dvoboja Sjeverna Irska je uspjela ostvariti samo dva trijumfa. Otkako je sjeo na klupu reprezentacije u veljači 2012. godine, izbornik Michael O'Neill još nije došao do pobjede.
Rusija je za sada odradila ogroman posao u skupini. Nakon četiri utakmice imaju maksimalan učinak te su sada glavni favoriti skupine za put u Brazil. Najteža utakmica za njih bila je posljednja natjecateljska, na papiru možda najlakša, protiv Azerbejdžana, kada su protivnika slomili tek pred kraj i to iz penala
Izostanci:
Rusija: Svi su tu
Ovo sam na malo veci ulog uplatio
"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry
ado899 je napisao/la:Cipar - Švicarska - 2 1,85
Izostanci
Po meni danas Švicarci uzimaju![]()
Izostanci:
Rusija: Svi su tu![]()
Ovo sam na malo veci ulog uplatioovo sam sa jednog sajta copy osnovno malo analize i izostanke
pa eto reko da podjelim
ja sam jos juce stavio 2 na ruse
i planirao sam danas na svicarce
mozda i odigram ta dva
inace
nije mi to poslao rodjak iz danske
FK Sloboda Tuzla
PartiBeo(h-11,5)-SzolnOlaj 1,85 1
MetS/HCDi(23,5)-HCDinMinsk 1,85 manje
bili ovo moglo proć
MetS/HCDi(23,5)-HCDinMinsk 1,85 manje
bili ovo moglo proć
koji ste vi lesinari to je nevjerovatno, covjek fino podijelio sa vama info koji je dobio i to je to, nije nikoga tjerao da uplacuje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.