Ja upravo citamJTS je napisao/la:znate li neke grčke portale, forume i tako to .. željan sam naslađivanja

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ja upravo citamJTS je napisao/la:znate li neke grčke portale, forume i tako to .. željan sam naslađivanja
sportsport βαJTS je napisao/la:znate li neke grčke portale, forume i tako to .. željan sam naslađivanja
Taman čitam,evo vam ovaj link,to je za utakmicu : http://www.greeksoccer.com/forums/index ... 092&st=560" onclick="window.open(this.href);return false;zizu1991 je napisao/la:Ne smijem ništa da pišem, da komentarišem, jednostavno ću reći, uživajmo u velikoj pobjedi za bh nogomet.
Veliko hvala igračima, i stručnom štabu
ima forum @ greeksoccer.com
Kredit se dize i ideNeutralan88 je napisao/la:Svaki dan ostavljate po 1KM![]()
jer taman od sutra skupljanje i eto Vamos Bosna Vamos Hercegovina u Brazil valja ici
Ja mislim da nije usro, tu smo mi negdje u vrhu, evo i dokazael-fighter je napisao/la:Sreca, ponos, strah, uznemirenost, slavlje...sve to sam dozivio veceras. Prije svega zelio bih se zahvaliti Zmajevima sto su nas jos jednom ucinili ponosnim Bosancima i Hercegovcima.
Jednostavno bi bilo glupo izdvajati bilo koga poslije ovakve utakmice, svi igraci su odigrali za cistu desetku i odrzali lekciju iz nogometa Grcima. Pa i bilo je vrijeme da ih neko spusti na zemlju i pokaze im da ne mogu dovijeka igrati onaj antifudbal i davati nafakaske golove. Mi smo ih kaznili bas onako kako sam ocekivao da ce oni nas. Zabili smo im 2 gola iz prekida i izgleda da su oni prekide uvjezbavali radi nas, a ne radi sebe. Samo su to lose odradili. Posebno me raduje onaj gol, kada ju je Ibisevic nekako utrpao u gol. To je ono sto fali ovoj reprezentaciji, samo malo srece. Misimovic je maestralno odradio posao i podsjetio me na njegove najbolje dane. Ovaj covjek ne smije izgubiti mjesto u reprezentaciji bez obzira koliko kvalitetnih igraca imali!!
Pape je odlicno postavio igru i dominirali smo tokom cijele utakmice. Zaista je bilo lijepo vidjeti kako nasi vezi na sredini, te kako Grci panicno izbacuju lopte zbog naseg pritiska. No i pored ove pobjede cini mi se da su selektor i igraci cvrsto na zemlji i ne daju se isprovocirati pricom da smo vec u Brazilu. Polako to ide, jer ima jos dosta utakmica da se igra. Susic je jedino usr'o kada je rekao da ne zna koja reprezentacija igra ofanzivniji nogomet od nas![]()
Hvala jos jednom Zmajevima na prekrasnoj veceri!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.