Bosna i Hercegovina - Grčka

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Rezultat?

Pobjeda BiH
304
70%
Nerijeseno
92
21%
Pobjeda Grcke
38
9%

Ukupno glasova: 434

Principatus
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post Postao/la Principatus » 22 mar 2013, 23:52

JTS je napisao/la:znate li neke grčke portale, forume i tako to .. željan sam naslađivanja :lol:
Ja upravo citam :mrgreen: , ali nazalost nije na engleskom nego transfermarkt.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 22 mar 2013, 23:52

JTS je napisao/la:znate li neke grčke portale, forume i tako to .. željan sam naslađivanja :lol:
sportsport βα :lol:
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 22 mar 2013, 23:52, ukupno mijenjano 1 put.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

KOLASINAC
Kontakt:

Post Postao/la KOLASINAC » 22 mar 2013, 23:52

ovaj place od radosti da se zna
slika
buduci emir spahic sandzacka krv ne predaje sandzacka jacina, snaznost, i hrabrost na stopersku poziciju to nema nigdje emir spahic sad sead kolasinac

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 22 mar 2013, 23:53

nije moguće da nemaju forum na engleskom :?
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 22 mar 2013, 23:53

Ne smijem ništa da pišem, da komentarišem, jednostavno ću reći, uživajmo u velikoj pobjedi za bh nogomet.

Veliko hvala igračima, i stručnom štabu

ima forum @ greeksoccer.com
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 22 mar 2013, 23:56

FENOMENALNO !!! 8-)
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 22 mar 2013, 23:58

zizu1991 je napisao/la:Ne smijem ništa da pišem, da komentarišem, jednostavno ću reći, uživajmo u velikoj pobjedi za bh nogomet.

Veliko hvala igračima, i stručnom štabu

ima forum @ greeksoccer.com
Taman čitam,evo vam ovaj link,to je za utakmicu : http://www.greeksoccer.com/forums/index ... 092&st=560" onclick="window.open(this.href);return false;
Ima jedan Muslimovicev avatar,gif.
I oni su shrvani ovim porazom,a kako i ne bi.Kada su ulazili u zracni prosto BiH nisu ni slutili da su stali na sami prag pakla.
Keep walking.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 22 mar 2013, 23:58

Sreca, ponos, strah, uznemirenost, slavlje...sve to sam dozivio veceras. Prije svega zelio bih se zahvaliti Zmajevima sto su nas jos jednom ucinili ponosnim Bosancima i Hercegovcima.

Jednostavno bi bilo glupo izdvajati bilo koga poslije ovakve utakmice, svi igraci su odigrali za cistu desetku i odrzali lekciju iz nogometa Grcima. Pa i bilo je vrijeme da ih neko spusti na zemlju i pokaze im da ne mogu dovijeka igrati onaj antifudbal i davati nafakaske golove. Mi smo ih kaznili bas onako kako sam ocekivao da ce oni nas. Zabili smo im 2 gola iz prekida i izgleda da su oni prekide uvjezbavali radi nas, a ne radi sebe. Samo su to lose odradili. Posebno me raduje onaj gol, kada ju je Ibisevic nekako utrpao u gol. To je ono sto fali ovoj reprezentaciji, samo malo srece. Misimovic je maestralno odradio posao i podsjetio me na njegove najbolje dane. Ovaj covjek ne smije izgubiti mjesto u reprezentaciji bez obzira koliko kvalitetnih igraca imali!!

Pape je odlicno postavio igru i dominirali smo tokom cijele utakmice. Zaista je bilo lijepo vidjeti kako nasi vezi na sredini, te kako Grci panicno izbacuju lopte zbog naseg pritiska. No i pored ove pobjede cini mi se da su selektor i igraci cvrsto na zemlji i ne daju se isprovocirati pricom da smo vec u Brazilu. Polako to ide, jer ima jos dosta utakmica da se igra. Susic je jedino usr'o kada je rekao da ne zna koja reprezentacija igra ofanzivniji nogomet od nas :D

Hvala jos jednom Zmajevima na prekrasnoj veceri!!
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 22 mar 2013, 23:58

"Iako smo se nadali da su prekidi i skok igra naša šansa, desilo se upravo ono suprotno, da primimo gol iz prekida, a brz drugi gol nas je totalno sasjekao. U nastavku drugog poluvremena dobro smo stajali na terenu sve do trećeg gola BiH. Pogodili su ponovo iz prekida koji nas je totalno srušio. Igrači BiH igrali su vrlo dobro. Većinu utakmice su držali loptu u svom posjedu i na kraju zasluženo pobijedili"

slika

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 22 mar 2013, 23:59

Bože hvala ti! 8-)
Kakva večer, ne mogu da vjerujem...znači popišali smo se na tu veliku Grčku, jjebbali smo im majku, blago rečeno. :mrgreen:

Od Asmira do Edina, svi su odigrali fenomenalno, fantastično...kad vidiš onakvu trku, onaj pritisak pri rezultatu 3:0, sve ti je jasno. 8-)

Idemo u taj Brazil, 1/4-finale je realnost. 8-) :mrgreen:

Volim te Bosno!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 23 mar 2013, 00:00

Kazu Grci, Bravo Gekase majstore, kud nisi zabio onaj u Atini, a ovaj promasio :lol: :lol:

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 23 mar 2013, 00:01

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BRAZIL, stizemo 8-)

volim the BiH 8-)
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

brcak108
Kontakt:

Post Postao/la brcak108 » 23 mar 2013, 00:01

kažu da su te latinoamerikanke živa vatra :)
BUDI PONOSAN

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 23 mar 2013, 00:01

Extremely disappointed with the performance, but before bagging out our side, credit must be given to the Bosnians and their fans. They played well and took their chances. The atmosphere in the stadium looked/sounded amazing. No surprise all three goals came from set pieces, their set pieces consistently looked threatening (unlike ours). So well done Bosnia. End of the day, they're a team that deserve to make Brazil 2014. 8-)
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 23 mar 2013, 00:02

Svaki dan ostavljate po 1KM :!:

jer taman od sutra skupljanje i eto Vamos Bosna Vamos Hercegovina u Brazil valja ici ;)

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 23 mar 2013, 00:02

slika
1946

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 23 mar 2013, 00:04

Konacno smo sazreli !!!
Uzivajte
slika

ovi sa ss.ba bi reklame centrotransa covjeku u supak ugurali da mogu :evil: :evil:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 23 mar 2013, 00:04

Neutralan88 je napisao/la:Svaki dan ostavljate po 1KM :!:

jer taman od sutra skupljanje i eto Vamos Bosna Vamos Hercegovina u Brazil valja ici ;)
Kredit se dize i ide :P.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 23 mar 2013, 00:05

slika

:lol:
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Durden
Kontakt:

Post Postao/la Durden » 23 mar 2013, 00:05

el-fighter je napisao/la:Sreca, ponos, strah, uznemirenost, slavlje...sve to sam dozivio veceras. Prije svega zelio bih se zahvaliti Zmajevima sto su nas jos jednom ucinili ponosnim Bosancima i Hercegovcima.

Jednostavno bi bilo glupo izdvajati bilo koga poslije ovakve utakmice, svi igraci su odigrali za cistu desetku i odrzali lekciju iz nogometa Grcima. Pa i bilo je vrijeme da ih neko spusti na zemlju i pokaze im da ne mogu dovijeka igrati onaj antifudbal i davati nafakaske golove. Mi smo ih kaznili bas onako kako sam ocekivao da ce oni nas. Zabili smo im 2 gola iz prekida i izgleda da su oni prekide uvjezbavali radi nas, a ne radi sebe. Samo su to lose odradili. Posebno me raduje onaj gol, kada ju je Ibisevic nekako utrpao u gol. To je ono sto fali ovoj reprezentaciji, samo malo srece. Misimovic je maestralno odradio posao i podsjetio me na njegove najbolje dane. Ovaj covjek ne smije izgubiti mjesto u reprezentaciji bez obzira koliko kvalitetnih igraca imali!!

Pape je odlicno postavio igru i dominirali smo tokom cijele utakmice. Zaista je bilo lijepo vidjeti kako nasi vezi na sredini, te kako Grci panicno izbacuju lopte zbog naseg pritiska. No i pored ove pobjede cini mi se da su selektor i igraci cvrsto na zemlji i ne daju se isprovocirati pricom da smo vec u Brazilu. Polako to ide, jer ima jos dosta utakmica da se igra. Susic je jedino usr'o kada je rekao da ne zna koja reprezentacija igra ofanzivniji nogomet od nas :D

Hvala jos jednom Zmajevima na prekrasnoj veceri!!
Ja mislim da nije usro, tu smo mi negdje u vrhu, evo i dokaza
slika

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.