Safet Sušić - Pape

Cautinho
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Cautinho » 23 mar 2013, 00:14

Nevjerujem da netko moze imati petlje ovako nesto napisati.Sigurno se netko pravi lud i hoce da pokrene lancanu reakciju.
Keep walking.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 23 mar 2013, 00:15

Necu previse da naglabam. Samo tri magicne rijeci

SAFET SUSIC PAPE!

A ko je teleci pogled, kriticari ce ga prepoznati u sebi!
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 mar 2013, 00:17

emir79 je napisao/la:Necu previse da naglabam. Samo tri magicne rijeci

SAFET SUSIC PAPE!

A ko je teleci pogled, kriticari ce ga prepoznati u sebi!
Mislis na ogledalu .Grohotom se smijem kad skontam par faca na forumu :mrgreen: :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 23 mar 2013, 00:18

ma sve manje i manje takvih ubleha 8-) Nemaju oni veze sa fudbalom i taktikom, mozda jedino na sokeru :P
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

BlazKraljevic
Kontakt:

Post Postao/la BlazKraljevic » 23 mar 2013, 00:18

storm_raider je napisao/la:
BlazKraljevic je napisao/la:Ne moze to tako!!!!!! Ova pobjeda nista ne mijenja Susic je jedna neznalica koja gleda Barcelona - Milan umjesto da gleda Kokosinjca, Svabu nasega...I zar cemo mu oprostiti Hajrovica i Seferovica, zar nije mogao ici da se njima poprica da im obeca da ce igrati u prvih 11 i da im dodijeli OPERATIVCA. Nemojte da bi rekli nesto protiv ovoga jer sam ja situiran gospodin koji imam svoju Firmu i ja znam najbolje a ne ko vi da posle pobjede ispijam kafice i jedem rahatlokume. Neradnici jedni, nije samo poenta otici u Brazil treba tamo uzeti prvo mjesto a to sa Safetom necemo moci zato ste se okruzio neradnicima.
'aj na rahatlokum. :mrgreen:
Hahahaha...sta nam bi sa Firmasa?

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 23 mar 2013, 00:19

Žao mi je što Meho Kodro nije imao ovakav put kao Sušić al bože moj :!:

Drago mi je samo zbog pojedini koji su vec trpali "STRANCE" za selektore BIH :!:

Kao npr Ciro dizali su ga u nebesa ovako onako..a on je show man boli njeg briga...

Ako bog da nek poslje Papeta dodje Barbarez ili Bajramovic pa zasto da ne opet Kodro :)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 mar 2013, 00:21

Principatus je napisao/la:Ma BlazKraljevic...haha.

Kako kaze Blaz i ekipa kompleksaska mu, s*ere se na dijasporce i pobjegulje, i ugladjene Svabe.
Radije bi protiv Malte gubio.

No sto ovi ugladjeni dijasporci krv i znoj prolivaju na terenu, tu je odmah rahatlokum ukusnij ha? :D
Ali ne Kraljevic hoce da gubi od Malte, pa da mu kafica u grlu zastane. :lol:

Jos kad mu Svabo Kolasinac zaigra pored Svabe Salihovica i Svabe Misketa, ima da mu srce pokvareno zastane. :mrgreen:
@Princi ohani par dana,ali fakat :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 23 mar 2013, 00:21

BlazKraljevic je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:
BlazKraljevic je napisao/la:Ne moze to tako!!!!!! Ova pobjeda nista ne mijenja Susic je jedna neznalica koja gleda Barcelona - Milan umjesto da gleda Kokosinjca, Svabu nasega...I zar cemo mu oprostiti Hajrovica i Seferovica, zar nije mogao ici da se njima poprica da im obeca da ce igrati u prvih 11 i da im dodijeli OPERATIVCA. Nemojte da bi rekli nesto protiv ovoga jer sam ja situiran gospodin koji imam svoju Firmu i ja znam najbolje a ne ko vi da posle pobjede ispijam kafice i jedem rahatlokume. Neradnici jedni, nije samo poenta otici u Brazil treba tamo uzeti prvo mjesto a to sa Safetom necemo moci zato ste se okruzio neradnicima.
'aj na rahatlokum. :mrgreen:
Hahahaha...sta nam bi sa Firmasa?
Ne znam, valjda jede ono sve sto je hronicnom dijarejom ispustio. :mrgreen:
Sport je lijek za tijelo i duh.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 23 mar 2013, 00:23

harishp je napisao/la: @Princi ohani par dana,ali fakat :roll:
Nemogu Harise, hocu da preteknem tvoj broj postova. :mrgreen:

Nego sladje je pobijediti Grcku, nego od Malte gubiti. ;)
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 23 mar 2013, 00:27, ukupno mijenjano 1 put.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

BlazKraljevic
Kontakt:

Post Postao/la BlazKraljevic » 23 mar 2013, 00:27

Principatus je napisao/la:Ma BlazKraljevic...haha.

Kako kaze Blaz i ekipa kompleksaska mu, s*ere se na dijasporce i pobjegulje, i ugladjene Svabe.
Radije bi protiv Malte gubio.

No sto ovi ugladjeni dijasporci krv i znoj prolivaju na terenu, tu je odmah rahatlokum ukusnij ha? :D
Ali ne Kraljevic hoce da gubi od Malte, pa da mu kafica u grlu zastane. :lol:

Jos kad mu Svabo Kolasinac zaigra pored Svabe Salihovica i Svabe Misketa, ima da mu srce pokvareno zastane. :mrgreen:
Hehhehe...nije te sramota???? Toliko si zuchi prosuo i pljuvacke istrosio na BOSANSKU LEGENDU, JEDNOG I JEDINOG PAPETAAAAAAAAAA, vjerujem da si za GRKE navijao zesce od najveceg Kurcouglusa i Popusimikarinosa, samoda bi nahranio svoj ego. JOS JEDNO: SRAM VAS BILO, pokazao vam je Pape i zmajevi koje ste ismijavali, pokazao vam je i Zaha i Avdija da ste obican izmet. Samo sto niste posrali momke pricam "Papetovog brat igraci", "Igraju da se prodaju"...i slicno brabonjanje. Poklonite se sada Pepet i Avdiji i dobro im pofafajte cunagu.

BlazKraljevic
Kontakt:

Post Postao/la BlazKraljevic » 23 mar 2013, 00:30

2343 je napisao/la:
kanarinac je napisao/la:
ajd mrs u p.i.z.d.u mate..rinu
u 3 ...
A mogo si vala i ti u toliko koliki ti je nick :lol: :lol: :lol: Salim se, tako i treba odmah stati u odbrani, samo si se ovaj put na krivog namjerio, na istoj smo strani. Nisi u toku.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 23 mar 2013, 00:31

Nema @nichudina i @gringice oni su dezurni hejteri.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

qraf187
Kontakt:

Post Postao/la qraf187 » 23 mar 2013, 00:33

Safete oplodi me :lol:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 mar 2013, 00:34

Principatus je napisao/la:

Nego sladje je pobijediti Grcku, nego od Malte gubiti. ;)
Tebi ni milion postova nece pomoci.Nakon odlicne igre Zahira,odlicnih minuta Vrsketa,perfektne postavke Papeta.
Jadi su to mladog Vertera :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 23 mar 2013, 00:36

qraf187 je napisao/la:Safete oplodi me :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:

BlazKraljevic
Kontakt:

Post Postao/la BlazKraljevic » 23 mar 2013, 00:36

qraf187 je napisao/la:Safete oplodi me :lol:
Safet Susic: Ne moze, danas oplodjavam samo one koji imaju Firmu!!!

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 23 mar 2013, 00:38

A jesmo loši u p... materinu,pape daj ostavku pa nismo dali ni 5 komada grcima.Nemože se "vako" brazil tući u finalu :lol: Nego brate zovi one Švicarce u Brazil, da ponesu meze raji nek se nađe. :D
BOG SI PAPE
P.S PRINCIPATUS-****
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 23 mar 2013, 00:39

Evo kakav je to smrad od covjeka, zvani BlazKraljevic:
BlazKraljevic je napisao/la: Sto su se ovi dijasporci i pobjeglice uzjogunili, hoce da im iz Bosne mosnje rastresaju, da ih drze ko malo vode na dlanu...Pu bagacele idite u nedodjiju i vi i glavonja glavati. Sta ce nam taki, neka smo vala i ispod Luksemburga bolje nego da vi i vase glavonje izvoljevate...Susic je SELEKTOR, debili - to znaci da on selektuje igrace koji mogu igrati za BiH, boli ga njegov Hashimaga da on ide da nafatava idiota kojemu je receno DAVNO da je interesantan, pa da mu sredjuje civilno drzavljanstvo.
Znaci sad je na tebi, hoces neces MRRRRRSSSSSSHHHHHHHHHH, ye..m te glavata.
I jos hoce da cojk propusti utakmicu Barcelona - Milan radi nekog glavatog svabcheta????????
A sutra ce vec Kolasincu da lize straznjicu i prodati svoj pogresni "ponos" za pobjedu nad nekom jacom repkom. Kazem radije ce on ipak pobjedu protiv Grcke, pa i sa "dijasporcima i pobjeglicama", nego da bude u rangu sa Luksemburgom. Lazi se lazi....i uzivaj kako pobjeglice igraju mamicu ti smecaru jedan.

Pitam se samo jeli gori on, ili oni koji mu dopustaju da cijeli dan pise svoje smece po forumu i to slobodno. ;)
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 23 mar 2013, 00:47

harishp je napisao/la:
Principatus je napisao/la:
Tebi ni milion postova nece pomoci.
I to sve na temi Papeta. :D

Ima nas koji smo 'od ranije' i znamo da ste i jedan i drugi bili za Ćiru.
Koliko si ti Hare bio od početka protiv Ćiroslava, toliko je Princi odmicao od Papeta. ;)

Mišljenje se mjenja, i ne treba sad tražiti 'dlaku' u svakom postu.

Siguran sam da Principatus ne udara bezveze protiv Saje, nego je to više revolt zbog neshvaćenosti njegovih postova.
Opet se čudim kako to ti nisi shvatio. Možda zbog toga što ti je Pape 'iznad svega'? :?
Vom Jäger zum Gejagten

BlazKraljevic
Kontakt:

Post Postao/la BlazKraljevic » 23 mar 2013, 00:49

Principatus je napisao/la:Evo kakav je to smrad od covjeka, zvani BlazKraljevic:
BlazKraljevic je napisao/la: Sto su se ovi dijasporci i pobjeglice uzjogunili, hoce da im iz Bosne mosnje rastresaju, da ih drze ko malo vode na dlanu...Pu bagacele idite u nedodjiju i vi i glavonja glavati. Sta ce nam taki, neka smo vala i ispod Luksemburga bolje nego da vi i vase glavonje izvoljevate...Susic je SELEKTOR, debili - to znaci da on selektuje igrace koji mogu igrati za BiH, boli ga njegov Hashimaga da on ide da nafatava idiota kojemu je receno DAVNO da je interesantan, pa da mu sredjuje civilno drzavljanstvo.
Znaci sad je na tebi, hoces neces MRRRRRSSSSSSHHHHHHHHHH, ye..m te glavata.
I jos hoce da cojk propusti utakmicu Barcelona - Milan radi nekog glavatog svabcheta????????
A sutra ce vec Kolasincu da lize straznjicu i prodati svoj pogresni "ponos" za pobjedu nad nekom jacom repkom. Kazem radije ce on ipak pobjedu protiv Grcke, pa i sa "dijasporcima i pobjeglicama", nego da bude u rangu sa Luksemburgom. Lazi se lazi....i uzivaj kako pobjeglice igraju mamicu ti smecaru jedan.

Pitam se samo jeli gori on, ili oni koji mu dopustaju da cijeli dan pise svoje smece po forumu i to slobodno. ;)
Hehhehe, je li to najzesce sto si mogano naci??? I danas stojim iza svake ove rijeci? Nije vazno gdje je ko, ako postuje Bosnu, ako postuje ljude u njoj...u ovom slucaju ako hoce da igra za nas - naklom mu do poda. Ali, ako se pocne kurciti tipa...'ta ce te vi u Bosni, ja imam FIRMU u Njemackoj - u nasem slucaju, ako nece da igra za BIH kao sto IZMET nije htio, kao sto Seferovic nije htio...mamicu li im onu pokvareno pobjeglicku, neka sada puse Hitzfeldu dok se Bosna (i CITAVA DOBRONAMJERNA DIJASPORA) raduje. Za glavonju sam to gore rekao u momentu kada je izgledalo da nece za nas, malo sam se primirio posle onog navodnog intervua u Avazu, i ako je to istina....ako stvarno zaigra za nas, postovacu ga ko TITU, u suprotnom, nakaram mu se stare. HAJMO BOSNO, BOSNO, BOSNOOO, HAJMO HERCEGOVINOOOOOOOO!!!!!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.