Ako Bog da da i radnički doživi što je i Sloboda prije par mj. pa ćeš se sjetiti nassjena je napisao/la:
Koliko ste imali humanitarnih akcija u zadnje vrijeme svi su mislili da vas pomaze CRVENI KRST-KRIZ a ono MMF.Svaka cast.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Pobjeda je bolja od orgazma!
Sto ti smaras u pm..idi bolan sa ove teme vise,visis tu ko lukavcanin po afganistanu .. ionako vas je vise dole nego u lukavcu,jos malo pa cete i na izbore dole izlaziti uz sunite i site koji ste jbo vas dansjena je napisao/la: Koliko ste imali humanitarnih akcija u zadnje vrijeme svi su mislili da vas pomaze CRVENI KRST-KRIZ a ono MMF.Svaka cast.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pa sto ljudima brate na temu sarajeva ides i postavljas slike?..pusti se ba toga normalno da ce ljudi da reaguju..imaju ljudi svoje price furke i brige...tako isto bi se i mi osjecali , jer smo ovdje izlozeni vec dvije godine kojekakvim likovima koji dolaze samo sa jednim motivom , a to je isprovocirati mladje navijace...nemoj brate to popusti se toga ...dovoljno je ovo sto si postavio na nasoj temi vidimo lijepo izgleda svaka castmarseille_unique je napisao/la:Joj napetosti na temi sarajeva o ove moje dvije slike
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Igraci su odsjeli u Hotelu Centar Visoko.
Večeras grah za večeruMakeTZ je napisao/la:Igraci su odsjeli u Hotelu Centar Visoko.
EDIT: nešto kontam,prije 2 mj.nismo ni postojali ,a vidi sad,spavanje u HOTELU.

Pobjeda je bolja od orgazma!
prije utakmice sa bratstvom su cak imali karantin u hotelu Rudar, ja mislim da to nikad prije nije bilo.Gorki je napisao/la:Večeras grah za večeruMakeTZ je napisao/la:Igraci su odsjeli u Hotelu Centar Visoko.![]()
EDIT: nešto kontam,prije 2 mj.nismo ni postojali ,a vidi sad,spavanje u HOTELU.
Bio je karantin i prije, nije to neka novost.
- TzBulevar87
- Kontakt:
u Tz bio karantin prije?Claus je napisao/la:Bio je karantin i prije, nije to neka novost.
075
Bez Prsesa i Salihovica u Visokom..
Zato ce Cejvanovic i Hasic biti spremni.. abd do pobjede
Zato ce Cejvanovic i Hasic biti spremni.. abd do pobjede
Bio je cesto karantin pred vaznije utakmice na Tusnju, uglavnom u Senadu od Bosne il u hotelu Lukavac.TzBulevar87 je napisao/la:u Tz bio karantin prije?Claus je napisao/la:Bio je karantin i prije, nije to neka novost.
-
joksimovic
- Kontakt:
Nema,sve funkcioniše kao u naaajbolja vremnea ,dolaskom našeg AMERIKAMCA(živio nam 1000-godina).
Ja imam info kako će Vitez bez obzira na prvo mjesto ako osvoji predati nekom palicu -sve zbog toga što nemaju uslova za igranje u Premijer ligi.Mi sad ili eventualno Radnički imamo velike šanse.Radnički kako čitam jutros tek otišao za Sanski Most,tako da ne vjerujem da i oni imaju ambicije za ulazak(iako imaju Bogami igrače za ulazak)
Ja imam info kako će Vitez bez obzira na prvo mjesto ako osvoji predati nekom palicu -sve zbog toga što nemaju uslova za igranje u Premijer ligi.Mi sad ili eventualno Radnički imamo velike šanse.Radnički kako čitam jutros tek otišao za Sanski Most,tako da ne vjerujem da i oni imaju ambicije za ulazak(iako imaju Bogami igrače za ulazak)
šta sam utripov'o da se tekma igra od 14:30 h kao i do sad
znate li gdje se može pratiti rezultat? neki radio ili šta 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
-
VolimRadnicki
- Kontakt:
Imamo ambicije, nemamo para trenutno, naravno da nećemo odustati, sada hoćemo li moći nastaviti sa dobrim igrama i rezultatima - to ćemo vidjeti. Sretno danas. Pozzjoksimovic je napisao/la:Nema,sve funkcioniše kao u naaajbolja vremnea ,dolaskom našeg AMERIKAMCA(živio nam 1000-godina).
1921
1989
1989
-
joksimovic
- Kontakt:
Hvala ti na željama .Danas pare sve diktiraju.Nama ako se posreći mislim da ćemo se dosta pojačati,a i bit će onih koji će nam se sigurno sami nuditi,jersu sad kod nas svi su zadovoljni,i već se priča da nam se već sad nude mnogi igrači da od ljeta igraju za Slobodu.Živim za taj dan.
-
Sloboda1919
- Kontakt:
1:0 za Bosnu
Izgleda da je vrijeme za prvi porazSloboda1919 je napisao/la:1:0 za Bosnu
-
joksimovic
- Kontakt:
Ipak sačekajmo ima još da se igra,a neće nam biti lahko jer njima gori.
e jesmo qrčeve sreće .. čim izjednačimo, odmah primimo gol u narednom napadu 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ima još 45min,past će domaćiniJTS je napisao/la:e jesmo qrčeve sreće .. čim izjednačimo, odmah primimo gol u narednom napadu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.