dobio je fotkicu i pusicu od cika Saje, pa mu je srce bilo na mjestu kasnijeRockefeller je napisao/la:Al' kako je ovaj sudija bio počeo... već me bio debelo iznervir'o. Kasnije nas je popustio.
Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- inacefindecko
- Kontakt:
jel ko čuo u po utakmice izvedbu "Miljacke" u izvedbi limenog orkestra

BOSNA I HERCEGOVINA - GRCKA 3:1 (2:0)
BIH-Grcka 1pol
http://www.dailymotion.com/video/xyer9h ... 1pol_sport
BIH-Grcka 2pol
http://www.dailymotion.com/video/xyes5t ... 2pol_sport
poslije tekme BIH 3-1 Grcka
http://www.dailymotion.com/video/xyetav ... rcka_sport

Evo imate jos dosta tekmi BiH repke ovdje:
http://www.dailymotion.com/playlist/x2d ... Celt_sport
BIH-Grcka 1pol
http://www.dailymotion.com/video/xyer9h ... 1pol_sport
BIH-Grcka 2pol
http://www.dailymotion.com/video/xyes5t ... 2pol_sport
poslije tekme BIH 3-1 Grcka
http://www.dailymotion.com/video/xyetav ... rcka_sport
Evo imate jos dosta tekmi BiH repke ovdje:
http://www.dailymotion.com/playlist/x2d ... Celt_sport
Zadnja izmjena: JoeCelt, dana/u 23 mar 2013, 01:40, ukupno mijenjano 1 put.
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Da, odbrana je bila odlicna veceras. Pritom mislim na cijelu ekipu, kako su igrali presing i zatvarali.M4kaveli je napisao/la:Po meni najbolje odigrana tekma je ona protiv Francuske.Cartman je napisao/la:I sta mislite, je li ovo bila najbolja utakmica repke ikada? Bilo je lijepih pobjeda protiv Danske, Belgije, Norveske itd, ali ovo mi je bila nekako perfektna utakmica. Bez ikakvog srljanja, odradjeno u stilu najvecih reprezentacija.
Ono je bilo nesto nevjerovatno.
Unistili smo francuze.
Igracki definitivno najbolje odigrana utakmica.
Ova nije bila igracki nesto, ali zato rezultatski jeste.
I mislim da je ovo najbolja utakmica nase odbrane.
Izgledali su kao zadnja linija Barce protiv Milana.
Odma visok pressing na centru od strane stopera i ne daj im da disu.
Bilo je malo previse dugih lopti veceras da bi se moglo reci da smo perfektno odigrali. Ali to je zbog toga jer je falio Pjanic da iznese loptu.
I sreca nasa pa imamo Dzeku koji je vecinu tih dugih lopti znao primiti sa par grka na ledjima
Jarane i ja sam ko zemlja ali mi je racunalnik uvjek pod pogonom tako ajd nemoj covjeka ...!!!!
Danas vise nemoras palit racunalnik radi 24h!
Bitno je da smo mi naguzili HELENE!Mamu im
Zadnja izmjena: warenge, dana/u 23 mar 2013, 01:22, ukupno mijenjano 2 puta.
Cim sam vidio da linijski sudij trci do linije 16m. a glavni nije odma svirao dok nije uvidio da je njegov pomocnik poletio odma
uostalom cist penal.
Forza Napoli, Nella Buona e Nella Cattiva Sorte
Ali nevjerovatan kakav pritisak Grci vrse na sudiju. Onaj firaun Karagounis ne zatvara usta, na svaku situaciju on ima komentar, pa taman bio na suprotnoj strani terena kad je se desilo. Pa onda Samaras mlatara rukama kod svakog kontakta. Dobar je sudija bio, iako je malo previse sjeckao igru po meni. Ali na kraju je to nama i odgovaralo.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Sudija nije mogao nista,jer smo mi nametnuli tu igru.Jedino je koji karon mogao leci vise..Cartman je napisao/la:Ali nevjerovatan kakav pritisak Grci vrse na sudiju. Onaj firaun Karagounis ne zatvara usta, na svaku situaciju on ima komentar, pa taman bio na suprotnoj strani terena kad je se desilo. Pa onda Samaras mlatara rukama kod svakog kontakta. Dobar je sudija bio, iako je malo previse sjeckao igru po meni. Ali na kraju je to nama i odgovaralo.
Pritisak Grka na sudije je bila samo nemoc u svemu tome.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 23 mar 2013, 01:26, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
E da znaš da sam i ja pomislio da nas zakida, kako je počeo.Rockefeller je napisao/la:Al' kako je ovaj sudija bio počeo... već me bio debelo iznervir'o. Kasnije nas je popustio.
Edin Džeko je najbolji igrač Bosne i Hercegovine svih vremena. Budućnost će to tek pokazati.
A Miske je večeras oduševio, fenomenalna partija. Ja mislim da je jedinu loptu izgubio kad je promašio penal, za što se kasnije izvinio.
Vedad isto pravi, grehota je nekog od njih ostaviti na klupi.
Spahić kad igra za reprezentaciju to je duplo bolji igrač nego inače, nevjerovatan je. Da ovako igra konstantno igrao bi u Engleskoj za neki tim iz vrha tabele.
Ajmo malo proslaviti, odmoriti i sljedeća je tekma opet strahovito važna. Samo polako.
PS. godra mi je baš što smo Grke udesili iz prekida, onako kako oni pobjeđuju godinama
A Miske je večeras oduševio, fenomenalna partija. Ja mislim da je jedinu loptu izgubio kad je promašio penal, za što se kasnije izvinio.
Spahić kad igra za reprezentaciju to je duplo bolji igrač nego inače, nevjerovatan je. Da ovako igra konstantno igrao bi u Engleskoj za neki tim iz vrha tabele.
Ajmo malo proslaviti, odmoriti i sljedeća je tekma opet strahovito važna. Samo polako.
PS. godra mi je baš što smo Grke udesili iz prekida, onako kako oni pobjeđuju godinama
-
kinder_jaje
- Kontakt:
Znas li ko nam je sudio protiv turske u Zenici kad je bilo 1-1Cartman je napisao/la:Ali nevjerovatan kakav pritisak Grci vrse na sudiju. Onaj firaun Karagounis ne zatvara usta, na svaku situaciju on ima komentar, pa taman bio na suprotnoj strani terena kad je se desilo. Pa onda Samaras mlatara rukama kod svakog kontakta. Dobar je sudija bio, iako je malo previse sjeckao igru po meni. Ali na kraju je to nama i odgovaralo.
Što neko nakon utakmice Sarajevo - Levski reče, ove godine tri bajrama. Još 2 ostala 
4.10.2009.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kakva noc, koliko samo ludila i vriske.
Na pravom smo putu, Brazil je sad vrlo izgleda.
Pape

Ovo je njegova pobjeda.
Na pravom smo putu, Brazil je sad vrlo izgleda.
Pape

Ovo je njegova pobjeda.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Samaras je trebao dobiti zuti karton i nebi igrao sljedecu tekmu..Cartman je napisao/la:Ali nevjerovatan kakav pritisak Grci vrse na sudiju. Onaj firaun Karagounis ne zatvara usta, na svaku situaciju on ima komentar, pa taman bio na suprotnoj strani terena kad je se desilo. Pa onda Samaras mlatara rukama kod svakog kontakta. Dobar je sudija bio, iako je malo previse sjeckao igru po meni. Ali na kraju je to nama i odgovaralo.
Forza Napoli, Nella Buona e Nella Cattiva Sorte
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Šteta što Steve ne pogodi, baš mi je bilo krivo, a dobro je gađao.
__

__

Mislim Benquerenca.kinder_jaje je napisao/la:Znas li ko nam je sudio protiv turske u Zenici kad je bilo 1-1Cartman je napisao/la:Ali nevjerovatan kakav pritisak Grci vrse na sudiju. Onaj firaun Karagounis ne zatvara usta, na svaku situaciju on ima komentar, pa taman bio na suprotnoj strani terena kad je se desilo. Pa onda Samaras mlatara rukama kod svakog kontakta. Dobar je sudija bio, iako je malo previse sjeckao igru po meni. Ali na kraju je to nama i odgovaralo.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
na početku nas je ubijao onim prekidima, bilo je bukvalno. Samars kontakt faul za grčku, Dzeko kontakt, faul za grčku . Kasnije kad je uvidio da im nema spasa, posto je normalanCartman je napisao/la:Ali nevjerovatan kakav pritisak Grci vrse na sudiju. Onaj firaun Karagounis ne zatvara usta, na svaku situaciju on ima komentar, pa taman bio na suprotnoj strani terena kad je se desilo. Pa onda Samaras mlatara rukama kod svakog kontakta. Dobar je sudija bio, iako je malo previse sjeckao igru po meni. Ali na kraju je to nama i odgovaralo.
Vođa zna.
-
kinder_jaje
- Kontakt:
Mislim Benquerenca.
Po meni taj covjek nam je odsudio najbolju tekmu kuci
Po meni taj covjek nam je odsudio najbolju tekmu kuci
Malo sam citao Grke i oni vec u 16 raspravljaju o barazu ko ih moze zapast
I prvi na tapeti je Portugal
Jos uvijek sam pod jakim dojmovima fakat strasna utakmica.
Mislim da je ovo DZekina najbolja pratija u dresu repke, trca je i ganjao odbranu i uz sve to zavalio 2 komada.
Dobio skoro svaki zracni duel fenomenealna njegova partija.
I prvi na tapeti je Portugal
Jos uvijek sam pod jakim dojmovima fakat strasna utakmica.
Mislim da je ovo DZekina najbolja pratija u dresu repke, trca je i ganjao odbranu i uz sve to zavalio 2 komada.
Dobio skoro svaki zracni duel fenomenealna njegova partija.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Ljudi moji... ali Spahić... Taj čovjek je nešto nevjerovatno.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.