Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Svugdje na svijetu samo se kliču tri zlatne riječi: SAFET SUŠIĆ PAPE!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Mislim da ih nece biti mjesec dana na ovoj temiharishp je napisao/la:Mislis na ogledalu .Grohotom se smijem kad skontam par faca na forumuemir79 je napisao/la:Necu previse da naglabam. Samo tri magicne rijeci
SAFET SUSIC PAPE!
A ko je teleci pogled, kriticari ce ga prepoznati u sebi!![]()

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
@Princi zasro zbog ovih jednoguzucarskidvosjedilackinajednojstolicarski uhljupa ima ih koji su ostali tu,ali fakat tuknu.Pape je u toj prici nedotaknut jer i veci hamelji to nisu uspjeli,i tebi haman postovi nece pomoci,da skontasgeronimo je napisao/la:I to sve na temi Papeta.Principatus je napisao/la:Tebi ni milion postova nece pomoci.harishp je napisao/la:
Nemogu Harise, hocu da preteknem tvoj broj postova.![]()
![]()
Ima nas koji smo 'od ranije' i znamo da ste i jedan i drugi bili za Ćiru.
Koliko si ti Hare bio od početka protiv Ćiroslava, toliko je Princi odmicao od Papeta.![]()
Mišljenje se mjenja, i ne treba sad tražiti 'dlaku' u svakom postu.
Siguran sam da Principatus ne udara bezveze protiv Saje, nego je to više revolt zbog neshvaćenosti njegovih postova.
Opet se čudim kako to ti nisi shvatio. Možda zbog toga što ti je Pape 'iznad svega'?

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
Ah vidi price, kao dragi dijasporci sada. Pobjegulje ti sad valjaju, jer ne zelis biti kao Luksemburg. Osjetio si slast kako je biti orao. Eh Kraljevicu. Ti si jednostavno covjek bez casti. Ti i svako ko te podrzava isto tako.
@Gero
Bas tako. Gero ti uvjek smiren, no ja nisam. Neda mi se vise. Jer ovdje se dopusta, da ovaj bacillus pise sta hoce. Po dijaspori moze kenjati svaki kepec koliko zeli na ovom forumu. Ali kada ti isti dijasporci Grcku bace na koljena onda kao valjaju. Jeftina prica, dodje svakom normalnom covjeku da povrati.
@Gero
Bas tako. Gero ti uvjek smiren, no ja nisam. Neda mi se vise. Jer ovdje se dopusta, da ovaj bacillus pise sta hoce. Po dijaspori moze kenjati svaki kepec koliko zeli na ovom forumu. Ali kada ti isti dijasporci Grcku bace na koljena onda kao valjaju. Jeftina prica, dodje svakom normalnom covjeku da povrati.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Citav rad Papeta na koncu je dovelo da imamo tim, snazan tim. Svakako to je rezultat profesionalnog odnosa i njemacke discipline koja se ne svda pojedincima. Njegova hladnoca sigurno pomaze igracima da ne srljaju na terenu, zamisliti da je Ciro pobjedio na ovaj nacin Grcku, sad bi pricao kako argentina treba doci kod nas na instrukcije, a Pape poslije tekme spusta loptu sto je za nas mentalitet od krucijalne vaznosti i to je donjelo da napokon glat pobjedujemo i velike reprezentacije.
I na koncu evo malo statistike, ovakvu statistiku ne moze napraviti dobra generacija nego samo dobro vodena dobra generacija
http://www.fifa.com/worldcup/preliminar ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
I na koncu evo malo statistike, ovakvu statistiku ne moze napraviti dobra generacija nego samo dobro vodena dobra generacija
http://www.fifa.com/worldcup/preliminar ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: slana_krv, dana/u 23 mar 2013, 10:20, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Hehehe...kako jeftino pokusavas preokrenuti stvari...normalno da dijasporu postujem kao vazn fakat u bitisanje moje drzave, ma i pukom prezivljavanju raje dole. Uostalom i sam sam vise po svijetu nego u Bosnu, moze se reci da vise pripadam dijaspori...No medjutim dijasporu tipa IZMETA, SEFEROVICA...(nadam se ne i Kolasinca) popisam kada popijem 10-ak piva. To ne vazi samo u fudbalu vec i za one u svim granama koji se na takav nacin (S'VISOKA) odnose prema matici BIH. Ali kao sto rekoh, najbolje cu ti to objasniti u lice 20/05/2013 sam u Berlinu najmanje deset dana, nemoj mi samo i ovdje kao i na private prijetiti o slanju Rusa i Crnaca, hahahaPrincipatus je napisao/la:Ah vidi price, kao dragi dijasporci sada. Pobjegulje ti sad valjaju, jer ne zelis biti kao Luksemburg. Osjetio si slast kako je biti orao. Eh Kraljevicu. Ti si jednostavno covjek bez casti. Ti i svako ko te podrzava isto tako.
@Gero

@haris
Jesi se ti zaljubio u Saju naseg ? Kako si kreno izgleda da ce ti napraviti djete. Pusti ljude da pisu koji nisu istog misljenja kao i ti, imaju i oni pravo da pisu ovdje. Imas 15000 u kojima samo branis Susica kao da ti je zena. Opusti se kralju, pa ce i nama lakse biti diskutovati, opet svako na svoj nacin.
Jesi se ti zaljubio u Saju naseg ? Kako si kreno izgleda da ce ti napraviti djete. Pusti ljude da pisu koji nisu istog misljenja kao i ti, imaju i oni pravo da pisu ovdje. Imas 15000 u kojima samo branis Susica kao da ti je zena. Opusti se kralju, pa ce i nama lakse biti diskutovati, opet svako na svoj nacin.
- Principatus
- Kontakt:
BlazKraljevic je napisao/la: normalno da dijasporu postujem kao vazn fakat u bitisanje moje drzave
Uredu je. Izvoli dalje na PP.BlazKraljevic je napisao/la: Sto su se ovi dijasporci i pobjeglice uzjogunili
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
@Svrki ne smrki,ti kao iz nebuha i iz milion medvjedjih zimskih snova nasao pametovati sta i kako.Svrki je napisao/la:@haris
U red,i cekaj da ojuzi

Zadnja izmjena: harishp, dana/u 23 mar 2013, 01:14, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
Sve da je i tako, evo pokazalo se da je u pravu sto ga brani i ako idemo u dvije krajnosti uvijek je bolja ona koja je ispravna...Ovdje su Susica olajavali na pasja usta, nema kakve mu pridjeve nisu nalazili, a sada nemaju hrabrosti doci i kazati: "jesam pogrijesio, popusim Safetu i svima vama koji ste me usmjeravali na pravi put, mogu li opet medju vas"?. Mi bi rekli, eto dobro nemoras nama pusti ali brate Safetu trebas za sve ono smece....i mirna Bosna. Ali jok oni se i dalje koprcaju, pokusavaju preokrenuti, izokrenuti...ma svasta nesta. BOSNOOOO MOJAAAAA DIVNAAAAAAA MILLLLAAAAAAA LIJEPAAAAAAAA GIZDAVAAAAAA, U TEBIIIII JE SAFET SUSIC... MAJSTOR FUDBALAAAAAAAAAA.Svrki je napisao/la:@haris
Kraljevicu, dosta faktora je zasluzno za ovaj rezultat, koji je ruku na srce dosao na vrijeme. Sto znaci da se Safet nasao na pravom mjestu u pravo vrijeme. O Susicu kao strucnjaku bi se moglo svasta pisati, kao i njegovim uspjesima u trenerskoj karijeri. Ali, eto on je primjer koji pokazuje da nije bitno sto je s nekim turskim ekipama ispadao iz lige, bio na dnu tabele, a sada je s reprezentacijemo napravio nesto.BlazKraljevic je napisao/la:Sve da je i tako, evo pokazalo se da je u pravu sto ga brani i ako idemo u dvije krajnosto uvije je bolja ona koja je ispravna...Ovdje su Susica olajavali na pasja usta, nama kakve mu pridjeve nisu nalazili, a sada nemaju hrabrosti doci i kazati: "jesam pogrijesio, popusim Safetu i svima vama koji ste me usmjeravali na pravi put, mogu li opet medju vas"?. Mi bi rekli, eto dobro nemoras nama pusti ali brate Safetu trebas za sve ono smece....i mirna Bosna. Ali jok oni se i dalje koprcaju, pokusavaju preokrenuti, izokrenuti...ma svasta nesta. BOSNOOOO MOJAAAAA DIVNAAAAAAA MILLLLAAAAAAA LIJEPAAAAAAAA GIZDAVAAAAAA, U TEBIIIII JE SAFET SUSIC... MAJSTOR FUDBALAAAAAAAAAA.Svrki je napisao/la:@haris
Znaci kao fudbaler je bio veliki igrac, jedan od najvecih a kao trener Boga mi ....
Savez, komitet, saradnja s uefom, jaci ljudi u komitetu odmah donose nesto novo. U ono vrijeme da smo imali Fergusona s onakom bagrom ne bi se moglo nista uradit, tako ima tu materijala za rasprave..
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ne volim Safeta, ali rezultati govore da je najbolji selektor kojeg smo imali. Prvo mjesto, sa 18 golova za i tri primljena, 4 pobjede i jedan remi u 5 utakmica. Savrseno!
Celik!3,2,2.
Seca li se neko one smesne analize od nekih indijanaca kada se igralo protiv Francuske na Kosevu ?
Molim ih da opet naprave i nakon vecerasnje utakmice pa da mogu pojesti sve sto su iskenjali.
Molim ih da opet naprave i nakon vecerasnje utakmice pa da mogu pojesti sve sto su iskenjali.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
- Kontakt:
Hehehe, ja sam tamo al' od tebe ni traga ni glasa, mozda si otiso da nafatis onih Rusa i crnacaPrincipatus je napisao/la:BlazKraljevic je napisao/la: normalno da dijasporu postujem kao vazn fakat u bitisanje moje drzaveUredu je. Izvoli dalje na PP.BlazKraljevic je napisao/la: Sto su se ovi dijasporci i pobjeglice uzjogunili

Ja cu od oruzja da ponesem lutku Safeta Susica, mislim da ce to djelovati na tebe ko glogov kolac na sejtana

- Principatus
- Kontakt:
Ti si nervni bolesnik. Tek sad znam ko si, bio si ovdje vec jednom prijavljen, pa banovan, i isto si branio Susica do iznemoglosti. Prepoznao sam te po onoj "Bosno moja..Safet majstor fudbala...". Taj si lik. Nervni bolesnik i tesko troll. Ciao.
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 23 mar 2013, 01:30, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
vrlo dobro receno!Devil je napisao/la:Seca li se neko one smesne analize od nekih indijanaca kada se igralo protiv Francuske na Kosevu ?
-
- Kontakt:
Eh da, pozajmio sam to od nekoga ko je koristio kao potpis, no nije to bitno za ovu nasu Berlinsku pricu. A svi smo mi pomalo nervni bolesnici kada ju reprezentacija BiH u pitanju, priznajem - valjdda mi se pola prasta!!!Principatus je napisao/la:Ti si nervni bolesnik. Tek sad znam ko si, bio si ovdje vec jednom prijavljen, pa banovan, i isto si branio Susica do iznemoglosti. Prepoznao sam te po onoj "Bosno moja..Safet majstor fudbala...". Taj si lik. Nervni bolesnik i tesko troll. Ciao.
Jah, to se zaboravilo u kakav je Pape savez dosao i sta je sve dozivljavao?Svrki je napisao/la:
Kraljevicu, dosta faktora je zasluzno za ovaj rezultat, koji je ruku na srce dosao na vrijeme. Sto znaci da se Safet nasao na pravom mjestu u pravo vrijeme. O Susicu kao strucnjaku bi se moglo svasta pisati, kao i njegovim uspjesima u trenerskoj karijeri. Ali, eto on je primjer koji pokazuje da nije bitno sto je s nekim turskim ekipama ispadao iz lige, bio na dnu tabele, a sada je s reprezentacijemo napravio nesto.
Znaci kao fudbaler je bio veliki igrac, jedan od najvecih a kao trener Boga mi ....
Savez, komitet, saradnja s uefom, jaci ljudi u komitetu odmah donose nesto novo. U ono vrijeme da smo imali Fergusona s onakom bagrom ne bi se moglo nista uradit, tako ima tu materijala za rasprave..
To se zaboravilo, da smo prosle kvalifikacije bili ni na nebu ni na zemlji, zbog mogucnosti da su nas mogli suspendovati. I povrh svega Pape nas doveo do baraza i borbe u Parizu za prvo mjesto.
Pape NIKAD nije sa ekipom ispao iz prve turske lige. DEZINFORMACIJA, ako mislis na Rizespor, ekipu je vodio polusezonu, bili na 12 mjestu, a naredni trener ih odveo u drugu ligu.Tako da....................
Sa Istanbulsporom pomjesao racune velikoj 3-ci turske lige.
Kako je tesko cestitati najboljem selektoru BIH svih vremena. ZALOSNO!
Grci nas gyzili kako su htjeli ,sve dok Susic nije dosao, pa je umanjio onu katastrofu od 4 poraza i to kakva.
Eh sad zamisli, koje cemo mjesto biti na narednoj FIFA-noj rang listi

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
- Principatus
- Kontakt:
BlazKraljevic = Saban
Sad se sjecam, stari forumaski troll "Saban", Internet junak i stanovnik psihijatrijske klinike Jagomira. Prepoznali smo te upravo na zadnjim stranicama, po pisanju i onoj pjesmi, ali svaka cast, za nervnog bolesnika se dobro drzis Kraljevicu ili Sabane. Saban ti je nekako bolje stojao, nick.
Sad se sjecam, stari forumaski troll "Saban", Internet junak i stanovnik psihijatrijske klinike Jagomira. Prepoznali smo te upravo na zadnjim stranicama, po pisanju i onoj pjesmi, ali svaka cast, za nervnog bolesnika se dobro drzis Kraljevicu ili Sabane. Saban ti je nekako bolje stojao, nick.
To će i dalje ostati onako kako je bilo: potpuno promašeno i pogrešno odrađeno. I upravo od te utakmice počeo je Safet Sušić evoluirati kao trener. Prva i najvažnija stvar da je nakon što su ga njegovi pitarčići izviždali vratio repku tamo gdje pripada, druga malo se oslobodio poslije preopreznih izjava i shvatio kakav potencijal od ekipe ima (protiv Albanije smo išli na bod kod tadašnjeg Safeta, današnji Safet bi tamo otišo s nabrijanom ekipom po ništa drugo nego pobjedu), i tek treće da su mu legle neke taktičke ideje.Devil je napisao/la:Seca li se neko one smesne analize od nekih indijanaca kada se igralo protiv Francuske na Kosevu ?
U svakom slučaju, Safet Sušić dao je puno reprezentaciji ali je jednako toliko i njemu dala reprezentacija. Samo se nadam da će to biti dovoljno za konačan odlazak na veliko takmičenje iako smatram da je ova generacija bila već zrela u prošlim kvalifikacijama.
A padobranaca je bilo i biće, pogotovo kod nas.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.