Ervin Zukanovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

voltron30
Kontakt:

Re: Ervin Zukanovic

Post Postao/la voltron30 » 22 mar 2013, 23:48

Kao što sam ranije pisao, o ovom se momku treba suditi kada počne redovno igrati u reprezentaciji i uigra se sa zadnjom linijom. Zuka večeras potvrdio da je veliko pojačanje za reprezentaciju. Dolazak Seada će nam samo donijeti još veću širinu. Uglavnom, napokon imamo zadnju liniju nakon toliko godina. ;)

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 23 mar 2013, 01:29

Zuka = Beton...
Mirnoca + zadnji pas kao u Misketa...

Mislim da je on definitivno bio ta prevaga na nasu stranu u odnosu na tekmu u Grckoj...
Svi smo veceras vidjeli da Salihovic nije bek niti igrac zadnje linije...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 23 mar 2013, 01:33

Zukanovic mora imati mjesto u prvih 11. Odlican.

Vidim ga samo umjesto Zahirovica, realno je dosta korisniji od njega iako je i Zaha odigrao dobru tekmu, naravno kad bi imali Kolasinca.
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 23 mar 2013, 04:00

NIsmo večeras ni imali proboja po toj našoj lijevoj strani gdje je bio ZUkanović pa da utvrdimo njegov kvalitet za beka,miran jeste stabilan jeste ostaje još ono što me najviše zanima,a to je brzina jer smo ga dosta kritikovali nakon one utakmice u SLoveniji..

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 23 mar 2013, 11:15

Sinoc me najvise iznenadio od nasih. Kakva mirnoca,to nije normalno...
Izvinjavam mu se na nepovjerenju koje sam imao prema njemu nakon Slovenije. Pravi igrac!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 23 mar 2013, 11:20

bhsport je napisao/la:Hvala Bogu da je na mjestu gdje je davno trebao biti.
Kada smo u situaciji da smo u deficitu sa odbrambenim igracima, ovakav igrac itekako ima mjesta, a od Katane i Ramcica smo imali stopera koji su igrali u Belgiji i koji su ispunili ocekivanja (danas imamo Pandzu i Zukanovica).

Ljudi koji prate fudbal u Belgiji su misljenja da je Ervin jaci igrac od Pandze, a sada se nadam da ce imati priliku da se pokaze i u repki, posebno kada Borisa nema (koji je uz Spahica prvi izbor jos uvijek).

Tesko ce dobiti priliku protiv Grka jer je novi igrac u kadru ali se nadam da bi protiv Litvanaca mogao ubiljeziti nastup.

Sve u svemu, sretno Ervine.
Evo mog posta sa prve stranice ove teme. Nevjerne Tome, sada ste vidjeli ko je i sta je Zukenbauer. ;)
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 23 mar 2013, 11:39

Kad se samo sjetim papana koji su ga pljuvali nakon tekme u sloveniji ja sam vam reko poslije spahe najzreliji covjek koji moze igrat u nasoj odbrani , posjeduje nevjerovatnu mirnocu sto ste sinco svi vidili a da ste ga gledali u klubu nikad ne bi pricali te bljuvotine o brzini itd. Izuo ih je sinoc komplet...

FOURTHOFFICIAL
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 23 mar 2013, 11:41

Svaka čast majstore kapa do poda !
A ovi što su sumnjali u njegove kvalitete, njima opraštamo :mrgreen:
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 23 mar 2013, 11:42

bavarian_bk je napisao/la:Oo , šta bude odjednom , sa fuzijom Cannavara , Puyola , Vidića , Terrya i Pepea ?

Odjednom izgubi tu ogromnu brzinu koju je imao , svu snagu , znanje pri postavljanju , iskustvo , preciznost pasova , skočnost i ostale osobine koje su ga krasile dok je igrao za Kortijk .
Dok ga Pape nije pozvao , bio je naš najbolji stoper , pa čak bolji i od Spahe u nekim trenutcima a sad odjednom prdna bara . :D

Iskreno , nemam ništa protiv momka ali gdje su sada svi oni koji su Papeta nazivali pogrdnim imenima jer ga nije pozivao , sad odjednom je prespor , ispada , Ogi ga čupa , etc etc :D Po meni : Spaha - Pandža - Ogi - pa Zukanović :)
Maj bed djuud :oops: :D

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 25 mar 2013, 00:17

On je novi Emir Spahic ove reprezentacije, jedino ga on moze dostojno zamijeniti u godinama koje dolaze. Zivi bili pa vidjeli.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

mujdza
Kontakt:

Post Postao/la mujdza » 25 mar 2013, 00:47

Pojedini forumasi umjesto sto konstantno napadate sve nase sto vrijedi pokusaj te promijeniti stranicu i pisi te o necem drugom a ne o fudbalu... Ovom momku je maltene tek druga utakmica u repci a tako hladnokrvno igra je za sve pohvale... Hvala onima koji su predlozili Papetu za Ervina jer smo dobili igraca koji zna igrati na vise pozicija al prvenstveno je odlican igrac sto je najvaznije... Momak igra mozgom a bogami mu je i tehnika na zavidnom nivou... Ne mora biti kao Spaha al je sigurno odlicno rijesenje za buducnost ove repke.... Samo naprijed Zmaju i oni ljudi koji vole ovu repku svim srcem bice uz vas i kad gubite a oni koji lijece svoje licne frustracije preko foruma bolje trazite nesto sto ce vas ciniti sretnim a ne da konstantno da omalovazavate ono sto nam je najsvijetlije u ovo vrijeme a to su nasi Zmajevi....

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 25 mar 2013, 00:53

Vec tokom utakmice sam govorio da momak igrom podsjeca na Sasu Papca, a onda je Susic to potvrdio poslije utakmice. Posjeduje veliku smirenost u igri i zavidan nivo tehnike. Pasovi su mu veoma precizni, a na utakmici protiv Grcke je bio takticki "zakovan" za odbranu i naprijed nije isao. Sjetimo se da je igrao na neprirodnoj poziciji i samim tim njegova igra ima jos veci znacaj. Grci su svakako dobro zatvorili stranu na kojoj je igrao, ali je zato u sredini bilo mjesta za maestra Misketa koji im je pravio glavobolje.

Ervin je dobro zapoceo svoju reprezentativnu karijeru i samo neka nastavi igrati ovako dobro.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 31 mar 2013, 03:48

Crvendac je lego al nema zajebancije sa zukom :D
" onclick="window.open(this.href);return false;

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 31 mar 2013, 06:17

[youtube][/youtube]

Gdje ćeš na Bošnju lave. :lol:
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

KOLASINAC
Kontakt:

Post Postao/la KOLASINAC » 31 mar 2013, 09:06

pomislite odbranu sa spahicem zukanovicem i kolasincem to ima da tuce svakoga niko nebi izaso ziv

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 31 mar 2013, 10:29

Sto ga pokosi hahaha :lol:

Ne daj na sebe :mrgreen:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 31 mar 2013, 10:47

Ono kad proradi Bosanska krv :lol: :lol:

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 31 mar 2013, 13:51

E nek mu je vala uvalio onu bosansku vuglu u facu :)
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 31 mar 2013, 14:29

a nije mu nista uradio a onaj majmun se bacio ko da mu je glavu otkino je.bo mater svoju

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 31 mar 2013, 14:47

Taj lik je ispao pametan, a Zuka, koliko god ga mi voljeli, ispao je glup.
U profesionalnom nogometu nema mjesta takvim ispadima, uvijek treba da ima hladnu glavu.
U ovakvim situacijama, nikako neću odobravati ponašanje, pa taman se radilo o Džeki, Spahiću, bilo kojem našem reprezentativcu, ovakvo ponašanje je neoprostivo.

Što se tiče njegovih kvaliteta, tu mu skidam kapu, i i dovoljan dokaz njegove kvalitete je odmah ustaljenje u prvih 11 u novom timu, novoj sredini, među novim saigračima. Svaka čast Zuka 8-)
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Brix, Goalgetter, Muumii i 24 gosta.