nece nazalostEdvin_Mg je napisao/la:Sta je sa Miretom ocel bit na klupi,sta kako ?
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Nisu još ni sastavi izašli zvanično, a ti znas da Pjanića ni na klupi neće biti.Bolje šuti i sačekaj sastave a ne tu da bubaš ko maksim po divizi.
mirzatele je napisao/la:nece nazalostEdvin_Mg je napisao/la:Sta je sa Miretom ocel bit na klupi,sta kako ?
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Brazil je nama ukinuo vize, znali su da cemo mi njima kad-tad...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Bilo mi ga je zao sinoc gledati kako sjedi na klupi i posmatra utakmicu, ali ipak mislim da je njemu samome bilo najteze...Nadam se da ce sto prije ozdraviti i da ce u preostalih 5 utakmica biti nasa najveca pokretacka snaga ka
SP-u.
SP-u.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Najbolji moguci scenario za Pjanica se upravo desio. NIJE BILO POTREBE DA RIZIKUJE.
Nek se fino oporavi, pogotovo za Septembar.
Cetiri dana odluke, dvije tekme protiv Slovacke.
Nek se fino oporavi, pogotovo za Septembar.
naletih na sliku ..

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ja sam samo cekao da se rasplace. Tako se snuzdio na onoj klupi covjek bi mu sadake dao sto se kazeamerosm je napisao/la:Bilo mi ga je zao sinoc gledati kako sjedi na klupi i posmatra utakmicu, ali ipak mislim da je njemu samome bilo najteze...Nadam se da ce sto prije ozdraviti i da ce u preostalih 5 utakmica biti nasa najveca pokretacka snaga ka
SP-u.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
I ja sam to primjetio, bas mu je tesko bilo sto nije mogao igrati, ali zamislite kad Princ izleti na teren u Brazilu uhh 
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Samo da se rijesi te rovitosti stalno je sa nekim povredama , nadam se da mu je ovo zadnja . Igra fantasticno ovu sezonu ne iznenadjuju me ove spekulacije oko bajrena jer zaista bi se uklopio u pepovu igru siguran sam. Imamo fantasticnog igraca za narednih makar 10 godina.
- schweinsteiger
- Kontakt:
Mogao im je novu kuhinju kupiti.
sock56 je napisao/la:Mogao im je novu kuhinju kupiti.
Šta će nova kuhinja njegovom dedi i neni ? Ljudi penzioneri, još im treba 3d plazmu uzeti
Ljudi kao ljudi, cijene male stvari uveliko, dok drugi ne cijene velike.
Opet neka povreda :/
Pjanic stopped early due to a minor thigh problem.
Ovog momka ce sjebati povrede da napravi karijeru u Barceloni ili Realu i postane jedan od najboljih igraca. Sve mi vise lici da ce zavrsit kao Bajramovic.
Ne vjerujem u taj scenarij ni blizu. Bajramović je imao dosta težih problema. Miralem je izvrnuo nogu i tek se vratio. Ovo je mala povreda butnog mišića ali mislim da bi do Palerma trebao biti spreman.
Tačno čovjek malo igra dobro pa povreda,rovit je puno za svoje mlade godine..NAprimjer Džeko stvarno je stabilan iako igra u prljavoj ligi ipak fala Bogu nema povreda dok PJanić svako malo nešto na klupi,čak i Stevanović je jači od njega imam takav osjećaj..
Trebala mu je nana stravu salit, sad kad je bio
Ne pehirajte momka ba, šta vam je

Ne pehirajte momka ba, šta vam je
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Ma nije to nista nije dugo trenirao pravim intezitetom pa normalno da osjeti bol i umor. Nije to nista on je u timu za vikend.
Evo Pjanic usao u igru na poluvremenu. Gube 2:0.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trenutno korisnika/ca: General505 i 22 gosta.